سلام آقا راهی نیست بشه بطور آفلاین نرم افزار نصب کرد لطفا سریعا توضیح بدید در اسمارت هاب2011
Printable View
سلام آقا راهی نیست بشه بطور آفلاین نرم افزار نصب کرد لطفا سریعا توضیح بدید در اسمارت هاب2011
نه راهی نیست.نقل قول:
سلام دوستان عزیز من یه مدتیه یه LED TV 7770 خریدم که مدتیه بعضی مواقع بدوم اینکه تایمری تنظیم کرده باشم تلویزیون خود بخود روشن میشه,این حالت خیلی مواقع موقعی میوفته که از جلوش رد بشم,اما همیشه هم اینجوری نیست...
با خدمات پس از فروش سامسونگ هم تماس گرفتم که بجایی نرسید کار و گفتن باید بیای بذاریمش زیر تستو ازین حرفا...
حالا میخوام بدونم تو منوهای مخفی گزینه ای چیزی نداره؟برای درست شدن این حالت
توی منوی تلویزیون شما گزینه ای هست که مربوط به آپدیت اتوماتیک در زمان استندبای باشه؟ اگر هست غیر فعالش کنید.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با عرض و سلام و خسته نباشی
من تلویوزیون سامسونگ LA40C650 دارم برای فعال کردن تیونر دیجیتال تمام مراحلی را که توی این سایت گفته انجام دادم hotel option رو هم on کردم ولی وقتی توی مسیر Control/hotel option وارد میشم هیچ گزینه ای وجود نداره و نمی تونم local set رو فعال کنم
خواهش می کنم اگه کسی اطلاع داره کمکم کنه
با تشکر
امکان دیدن فیلمهای 3 بعدی به صورت 2 بعدی توی سامسونگ مدل 6960 هست ؟؟
بله توی منوی تنظیمات تصویر، قسمت سه بعدی گزینه تبدیل سه بعدی به دو بعدی موجوده.نقل قول:
سلام ...
میشه ۱ تغر من دو برای فعال کردن ----t روی سامسونگ سری ۸ راهنمایی کنه ... همه دوش های که تو صفحات اول همین تاپیک بود امتحان کردم ... ولی local sat فعال نشد ..
بجایی منو hotel option هم hospitality option دارم
led سری es هست 46es8000
شما احتمالا سری D رو دارید که روش unlock کردن منوی مخفی اون باید از طریق برنامه rusamsung انجام بشه. این پست رو بخونید متوجه می شد چکار باید کرد:نقل قول:
نقل قول:
سری es دارم .... es 8000
اگر تلویزیونتون کنترل از راه دور شبکه اش فعال باشه با rusamsung میشه وگرنه راهش اینه:نقل قول:
با این برنامه هم وصل میشم ... ولی باز local sat غیر فعال هستنقل قول:
ممنون دوست عزیز چک کردم اتوماتیک آپدیت غیرفعال بود,چیز دیگه ای به ذهنت نمیرسه؟نقل قول:
نه چیز خاصی به ذهنم نمی رسه جز اینکه تو گوگل با عباراتی مثل "Samsung TV automatically turns on" بگرد تو سایت ها و انجمن های خارجی مطالبی در این مورد پیدا میشه که امیدوارم مشکلت حل بشه.نقل قول:
سلام من مدل 46d6000 رو از بانه خریدم راههای شمارو امتحان کردم ولی گیرنده دیجیتال و منوی فارسی و سه بعدی و تله تکست و تصور در تصویر فعال نمیشه در بجای هتل مد، هاسپیتال مود داره.
لطفا کمکم کنید
یه نگاهی به پست 1209 صفحه قبل بکنید پاسختون داده شده.نقل قول:
سلام دوستان من یه ال ایدی 40 اینچ سری 5-5300 اسمارت دارم چگونه زبانش را فارسی کنم و کانالهای دجیتالش رو فعال کنم
مدلUA40EH5300RXN
سلام من یه تلویزیون سامسونگ مدل ua40eh5000r از بانه خریدم که فروشنده می گفت گیرنده دیجیتال داره ولی وقتی می خام کانال سرچ کنم فقط انالوگ سرچ می کنه. تو سایت سامسونگ مالزی هم در مورد جزئیات این مدل نوشته dtv tuner: ready یعنی ننوشته نداره .حالا گیرنده دیجیتال داره فعال نیست یا کلا نداره؟ایا از منو مخفی میشه فعال کرد؟
سوال شما بار ها پرسیده شده. باید توی منوی مخفی local set روی ED_IRAN باشه. اگر هست و نمی گیره گیرنده داخلی نداره و اگر نیست یه جست و جو تو فروم بکنید تا در مورد تغییر لوکال ست اطلاعات لازم رو به دست بیارید.نقل قول:
بچه ها دستتون درد نکنه 46d6000 من اوکی شد.
یه سوال دیگه داشتم روش ذخیره کردن فیلم از تی وی روی فلش چطوریه؟
سلام
روش فعال کردن 3d , pip تو سامسونگ 46d6000 چطوریه؟با تشکر
تصویر در تصویر وقتی فعال میشه که یه منبع HDMI به تلویزیون وصل باشه.نقل قول:
سلام دوستان من یه ال ایدی 40 اینچ سری 5-5300 اسمارت دارم چگونه زبانش را فارسی کنم و کانالهای دجیتالش رو فعال کنم
مدلUA40EH5300RXN
یه سوال دیگه داشتم روش ذخیره کردن فیلم از تی وی روی فلش چطوریه؟
عینک سه بعدی فعال نمیشه چکار کنم
یه نگاهی به پست 1209 صفحه قبل بکنید پاسختون داده شده.نقل قول:
عینک رو نزدیک تلویزیون ببر و 5 ثانیه دکمش رو فشار بده تا روی صفحه بزنه عینک به تلویزیون متصل شد.نقل قول:
سلام
آقا من يه LED مدل 40EH6920 خريدم
وارد منوي سرويس شدم (همون info+menu+mute+power)
بعد reset factory كردم
حالا فقط لوگوي سامسونگ مياد
ديگه چيزي نمياد
زنگ زدم نمايندگي
ميگه بايد بردش عوض شه
ميگه بالاي 200 هزار بايد بدي
خيلي فوري دوستان
ممنون ميشم اطلاعات دقيق تر بم بديد
من رفتم تو منو مخفی ولی local set اصلا ED_IRAN نداره حالا باید چی کار کنم؟نقل قول:
لطفا کمک کنید
این روش روی سری D تست شده و جواب داده. مدل تلویزیون شما چیه؟نقل قول:
مدل ua40eh5000r ولی توی سرویس منو نوشته ue5000 و یه منو expert داره که غیر فعاله و یه منو advanced که نمیشه توش رفتدر ضمن لوکال ست هم فقط ea_mal ,ea-chin, ea-afr, ea-m-asia, ea-e-asia, ea-tiv, ea- philp, ......رو داره
نقل قول:
مدل ua40eh5000r
ولی توی سرویس منو نوشته ue5000 و یه منو expert داره که غیر فعاله و یه منو advanced که نمیشه توش رفت
در ضمن لوکال ست هم فقط ea_mal ,ea-chin, ea-afr, ea-m-asia, ea-e-asia, ea-tiv, ea- philp, ......رو داره
اونی که شما نوشتی ریژن هست. لوکال ست همینجوری غیر فعاله باید از روشی که تو تاپیک زیر توضیح دادم منوی مخفی رو unlock کزد:نقل قول:
ولی تو سرویس منو نوشته local setنقل قول:
یعنی الان برم 2 تا ال ای دی مادون قرمز بگیرم؟
من رو مدل های دیگه تست کردم همینجوری نمیشه لوکال ست رو دست زد حالا اگر شما میگی میشه تغییرش داد شاید تو مدل تلویزیون شما سرویس منو فرق داره.نقل قول:
من اون کنترل رو که گفته شده بود قفل سرویس منو رو باز میکنه ساختم ولی عکس العملی به سیگنال های factory و 3speed نشون نمیده!
فقط ترکیب info + factory توی سرویس منو جواب داد که اونم چیز خاصی نبود ، فقط با فونت قرمز مدل tv رو بالا نوشت و یک counter شروع به شرمدن کرد.منم دوباره همون دکمه ها رو زدم و رفت رو حالت عادی tv.
فقط نکته این که تو این حالت (فونت قرمز) دکمه power کار نمیکرد.!!!
نظرتون چیه ! کسی میتونه راهنماییم کنه!
ممنون
زیر اون پست یه رفرنس دادم به SamyGO که کامل به انگیلیسی توضیح داده. یه جا هست توی اون سایته که فایل های صوتی رو دانلود می کنی. j,a یه فایل صوتی هست به نام FACTORY+3SPEED با اون تست کن شاید جواب داد.نقل قول:
دقیقا از فایل های همون سایت استفاده کردم ولی هیچ عکس العملی نشان نداد.نقل قول:
فایل factory و 3speed را به طور جداگانه و با هم تست کردم ولی نشد.
در ضمن از درست کار کردن کنترل هم مطمئنم چون که سایر فایل ها مثل info یا menu جواب میدادند.
باز هم اگر نکته ای به نظرتون میرسه خوشحال میشم منو راهنمایی کنید.
ممنون
"راستی من برادر niton86 هستم که جواب دادم! :31:"
والا من تنها نکته ای که به نظرم می رسه اینه که سرویس منوی مدل تلویزیون شما به مدل های سری 6 و بالا فرق داره چون قبلا هم گفتید local set همینجوری فعال بوده تعجب کردم.نقل قول:
شما این tv رو از نمایندگی نخریدید درسته؟ چون تلویزیون های نمایندگی فارسی و دارای گیرنده دیجیتال هستند.
بلی!نقل قول:
ما TV رو از بانه گرفتیم و اونجا هم فروشنده گفت که digital tuner داره ! تو سایت samsung هم نوشته نه DVT tuner == ready که من تو online chat پرسیدم فقط منو پیچوند !!میگفت "Tuner Ready means it does not have, but it supports an external one"
:D
خوب خیلی از TV ها external رو support میکنن.