دوستان کسی می دونه وقتی vampire شدی چکار باید بکنی تا خوب بشه؟
Printable View
دوستان کسی می دونه وقتی vampire شدی چکار باید بکنی تا خوب بشه؟
اینجا توضیح داده شده :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6641157&postcount=1075
نقل قول:
اگه احتمالا به چنین مشکلی بر خوردین این برنامه رو دانلد کنید با حجم 140 کیلو بایت
بعد برنامه رو باز کنید و open رو بزنید و به مسیر نصب بازی برید و فولدر data رو باز کنید و Skyrim - VoicesExtra.bsa رو باز کنید و extract all رو بزنید و محل extract همون فولدر data باشه.یک فولدر جدید ایجاد میشهکد:http://fs2.tesnexus.com/download.php?file=BSA%20unpacker-3117.7z&domain=tesnexus.com&dl=1
در ضمن دوست من تاپیک مشکلات نصب و اجرا رو برای بیان همین سوالات گذاشتن.:46:
دوستان من یه جا گیر کردم 1 ساعته : دی . کویست revealing the unseen با یه یارو رفتیم یه جا شبیه کره زمینه باید چند تا اینه رو جا به جا کرد از سقف هم یه نوری میاد فکر کنم باید جوری تنطیم کرد بخوره به اینه ها نورش حالا نمیدونم چجوریه هر جوری میچرخونم درست نمیشه لطفا کمک کنید . :10:
همون جا برو روی گوی زرد و اون focus sphere رو بزار روش بعد یکی از جادو های یخ رو انتخاب کن چند بار (3 بار فکر کنم بس باشه)بهش بزن تا جای اینه ها عوض شه. بعد یک سکویی اون بالاست با 3 تا کلید. برو اون اینه های روی سقف رو جابجا کن تا به نور بخورن و منعکس کنن نور رونقل قول:
دوستان کسی با این زنه llia رفته؟؟ من کمکی برداشتمش خیلی قوی هست
الان رفتم تو یه شهر بعد یکی رو کشتن رفتم زندان بعدش فرار کردیم و شورش کردیم
خیلی زیبا ساختن شهر ادم اهنی ها برای خودش دنیایی هست :))
خب یه چیزی این وسط هست : دی جادوی یخ ندارم :13: یه چند تا جادوی الکی دارم فقطنقل قول:
اوجا روی سکو دو تا کتاب اسپل اتش و یخ هستو بردار و بعد برو توی قسمت کتاب ها بخونشون تا به جادو هات اضافه شننقل قول:
دوستان تو غار گیر کردم علامت اژدها.عقاب.گرگ هست ترتیبشون چی هست؟
اره , روح اون پیرمرد که جزو 3تا دراگون برن ها بود رو احظار میکنه میجنگهنقل قول:
---------- Post added at 01:11 AM ---------- Previous post was at 01:08 AM ----------
عقاب نداره ها! اگه تو اون ماموریت هستی که باید Aldulin رو بکشی , از داخل به بیرون گرگ , شاپرک , اژدها هستنقل قول:
اسم کوئست dead men rspit هست پروانه نیست عقابه :)نقل قول:
من اینونتوریم حجمش هنوز حجم اولیش یعنی 300 هست چطوری باید زیادش کنم؟ لول اپ گرفتم ولی فقط به 3 تا از توانایی ها میشد اضافه کرد... در ضمن لول اپ فقط با جنگیدن هست یا کلی هست؟
در ضمن من wood elf زفتم واسه کمانداریش ولی الان خیلی کم از کمان استفاده میکنم اشتب کردم؟ (معمولا جادو + اسلحه میرم)
بعلاوه چطور میشه سریع بین جادو ها و اسلحه ها جابجا شد؟ اسلحه هیچی حالا بین جادوهای تخریبی و هیلینگ چطوری...؟؟!
و یک سوال دیگه من هنوز تو شهر اولم riverwood که 6 7 تا ماموریت حانبی گرفتم ولی نمیصرفه رهتنش واسم چون اسب ندارم و اینونتوریم خیلی کوچیکه... راهنمایی پلیز
---------- Post added at 01:56 AM ---------- Previous post was at 01:53 AM ----------
راستی در مورد جادو اون جادوی اتیش چیز باحالیه اگرچه بردش کمه ولی در کل خوبه اون رو اپ کنم؟ اصلا اپ کردنش چطوریه؟ :18: بخرم یا استفاده کنم؟
---------- Post added at 01:57 AM ---------- Previous post was at 01:56 AM ----------
نحوه ی دزدی کردن رو هم بگید :دی الان تو خونه ها کلی چیز میز هست نمیشه تکونش داد :دی باید راهی باشه که نفهمن و زود برم بفروشمشون
....................................
اینهکد:http://www.rarityguide.com/articles/articles/1010/1/Skyrim-Walkthrough-Bards-College---Tending-the-Flames/Page1.html
درود.
دوستان میخواستم ازتون بپرسم آیا این بازی خیلی گیج کننده است؟
RPG باز آماتور نیستم ولی زیادم حرفه ای نیستم ( زبانم خوب نیست!)
من که از اوبلیویون هیچی نفهمیدم!
با تشکر.
یه خرده زبانت رو قوی تر کن واقعا لذت میبری !:20:خیلی که نه !زیاد گیج کننده نیست...ولی فقط اولش روانی میشی!:10:یاد میگیرینقل قول:
اشتباه بزرگی که نکردی!!!ولی اگه من بودم چون هنوز اولایی New Game میکردم!نقل قول:
برای اینکه بین جادو ها سریع جا به جا شد:هر اسلحه یا جادویی که میخوای بینش سریع جا به جا بشی رو برو روش و F رو بزن!Favorite بکن.....بعدش Q رو بزن تا یه لیست از Fav هات در قسمت پایین سمت چپ صفحه بیاد!برو رو هر کدوم یه شماره بزار! بعد Q رو دوباره برای بستن لیست بزن و در آخر هر شماره ای که انتخاب کردی همون سریع میاد!مثلا:Flame=1...Steel Sword=2حالا اگه بخوای یه دست آتیش و یه دست شمشیر بگیری :1و2 رو میزنی و اگر بخوای جفت آتیش:دو بار 1 رو میزنی.
برای Steal یا دزدیدن یه چیزی وقتی مثلا توی یه مغازه ای سر همه یه قابلمه بنداز که هیچی نبینن!بدین منظور یه قابلمه یا سطل پیدا کن و E رو بزن و نگهش دار!بزار رو سر هر کی اونجاست!حالا راحت انگار نه انگار دزدی کن!آب کردنش با من !:27::21:
دوتا چیت جالب که خیلی هم کاربردین البته برای سرگرمی:
sexchange اینو بزنید جنسیت کارکتر عوض میشه خیلی خنده داره
showracemenu این هم منوی انتخاب race هست میتونید عوض کنید دوباره خودتون رو بسازید.. ولی دقت کنید هرچی پیشرفت کرده بودین در skill ها زا بین میره(البته شاید یک درجه ارتقاع پیدا کنه برگرده به حالت قبلی من امتحان نکردم)
---------- Post added at 04:42 PM ---------- Previous post was at 04:40 PM ----------
واسه دزدی بهتره وایسین شب شه که همه خوابن. برید تو مغازه بعد wait رو بزنید و به مثال ساعت رو بزارید رو 12 همه چیو بردارین برین بیرون کسی نمی فهمه
اگر موقع لول آپ به stamina اضافه کنید حجم اینونتوریت میره بالا. لول آپ هم که میکنید یک perk هم میگیری که اصلش همین perk انتخاب کردنه. هرچی بیشتر مهارتهاتون یا همون skill رو بیشتر افزایش بدین زودتر لول آپ میشین.نقل قول:
من اینونتوریم حجمش هنوز حجم اولیش یعنی 300 هست چطوری باید زیادش کنم؟ لول اپ گرفتم ولی فقط به 3 تا از توانایی ها میشد اضافه کرد...
من همین اول بازی گیر کردم.. از دست اژدها فرار کردیم رسیدیم به یه ده..... رفتم تو مغازه یه کوءست دادم بهم که برو بالا تپه نمیدونم چی چیو بیار سکه میدم بهت..تا میرم بالا میريزن. رو سرم...چجوریاس
بچه ها من نسخه 360 رو دارم بازی رو رو هارد نصب کردم .اما گرافیکش مثل این عکسهایی که میزارید چرا نیست.. تو ذوق میزنه
این به احتمال زیاد همون مشکل گرافیکی در بعضی از ایکس باکس هاست. منتظر patch باشید.نقل قول:
من بازی یو رو 360 نصب کردم حجم بازی 3.8 گیگ..درسته؟؟؟ نسخه کامل مال من؟
درسته نسخه ایکس باکس 3.8 گیگ هست.نقل قول:
میگم میشه همزمان عضو Dark Brotherhood و Stormcloaks بود؟(آخه شنیدم کوئستاشون تداخل دارن)
به این میگن یک Followerـه توپ ( تانکی شده واسه خودش ):
( ست کامل Ebony با شمشیر و شیلد )
حیف که خودم light میپوشم و بیشتر با جادو میرم
با Ebony Armor وقتی به حالت Sneak برید potion میشید و هرکی بیاد نزدیکتون دمیج میخوره
محتوای مخفی: Ebony Follower
یک Dragon رو هم دادم به تنهایی خودش کشت
محتوای مخفی: Dragon Slayer
نه ، مشکلی پیش نمیادنقل قول:
من اول Dark Brotherhood و بعد Stormclock رو رفتم و هیچ مشکلی هم نبود
-------------------------------
بهترین گیلد برای پول در آوردن به نظر من Dark Brotherhood هست
یک نفر رو میکشی 2000 گلد میدن بهت ، از زندانی ها هم که اعتراف بگیری بهت جای گنج رو میدن ( هر کدوم 2000 )
دوستانیکی یه راهی بگه که اینونتوری رو بزرگتر کنم 300 تا خیلی کمه.:((
@ سعید ویروس :
تو ایمپریالی ؟ چون برای من توی دارک برادرهود هر ماموریتی 1000 تا بیشتر نمیده ! :(
راستی این فالوئرت کیه ؟ همون Aranea هست ؟
بالاخره Destruction ام 100 شد... یک اسپل خیلی قوی گرفتم که در و برم پر آتیش میشه ... تقریبا تا 100 متری... همه هم میمیرن :دی
یک روشی هم یاد گرفتم که باهاش می تونید هرچی می خواید Destruction اسپل بزنید بدون این که Mana ایی ازتون کم بشه... فردا من امتحان می کنم ببینم چی میشه... اگه شد روشش رو بهتون می گم (خیلی عالی میشه اون طوری چون یک اسپلی هست که از نوع برق هست ... یک لیزری متداوم به جاو میزنه... اگه مانا کم نکنه میشه همین طوری گرفت رو دشمن! خیلی عالی میشه دیگه...)
خیلی الان بازی اسون شده... یک اژدها اومد با 7 تا گلوله آتشین کشتمش! بدوناین که بدبخت وقت کنه سرشو بخارونه!!!
خوب حالا بزار رو آخرین درجه سختی مبین! کاری نداره! نگو که رویه اونم آسونه واسط!نقل قول:
آقا قضیه چیه؟من دارم کؤست های Winterhold College رو میرم چرا اینقدر دشمنا وحشین!من Warrior که داشتم همه رو 2 Attack میکردم!الان یه ساعت باید Flame..shock...iceاز آخر هم طرف 2 تا میزنه منو میکشه:18:!!!!!!!!یکی یه راه حل ارائه بده!!!!چرا اینقدر کم دمیج میکنم ولی دشمنام یه مشت Arch-mageاینقدر وحشیا!!!!:5::19:
نه ، چه ربطی به Dark Brotherhood داره ... ؟؟؟نقل قول:
من contract های Night Mother رو زیاد رفتم ، هر چی بیشتر بری بیشتر پول میدن.
Follower رو هم از Jarlـه Markarth گرفتم ، بعد از اینکه همه کوئست هاش رو انجام دادم دیدم اومده تو خونم تو Markarth
اون Aranea هم دیدم خیلی ضعیفه واسه این لول فرستادمش رفت ، با اون mace قویه وقتی یکی بهش میزیدم سه چهارم خونش میرفت ولی این یارو هیچی ازش کم نمیشه
---------- Post added at 08:44 PM ---------- Previous post was at 08:39 PM ----------
یک Staffـه Conjuration جالب :
یارو یک Sword داره به اندازه قدش
محتوای مخفی: summoning Staff
من امروز smithing رو رسوندم به 100.این زره و سلاح های Daedra خیلی وحشتتناکن!من یه daedra heart داشتم 2 تای دیگه هم از whiterun خریدم و چون با زره Light armor میرم فقط شمشیر،تیرکمون و خنجر daedra درست کردم.
توی یه کوئست یه کتابی گرفته بودم(اون کوئستی که یه جادوگر توی شمال وینترهولد یه مکعب بزرگ پیدا کرده بود)و نمیدونستم کاربردش چیه!
امروز کتابارو مرور میکردم که فهمیدم باهاش میشه چیکار کردمن path of warrior(درسته؟!) رو انتخاب کردم و یهو 2 لول رفتم بالاتر!
فقط این زره و سلاح های daedra و ebony خیلی خرج رو دستم گذاشتن!کلی پول خرج کردم برا Ebony Ignot.........
آقا میگم من سیو قبلیو پاک کردم(حال نمیداد : دی)
حالا یه Redguard ساختم میخوام هر دو دستش One-hand بدم.قوی هست به نظرتون؟
چطوری بجنگم؟یعنی تاکتیکم!
آخه خیلی وقتا Power Attackم به دشمنا نمیخوره stamina الکی تموم میشه!
به نظرتون امکان پذیره که وقتی دورم ازشون و منو ندیدن هنوز یا راه زیاده Bow دربیارم نزدیک شدن 2 تا سلاحو بکشم؟
اینطوری اژدها میشه کشت؟(مشکلم با قبلی این بود که اژدها نمیتونستم بکشم میومد هوا یه آتیش میزد میمردم!Dragon معمولی بودا!لول 10)
اینم عکسم اول بازی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من به قسمت Archery پرک دادم و الان واقعا راضیم.الان اگه مخفیانه کسی رو بزنم 3برابر از اونی که زدمش خون کم میشه،یعنی خیلی جاها این تیرکمون(+ مخفیانه بازی کردن)کوئست ها روساده تر میکنه.من الان با تیرکمون میرم و دشمنای که نزدیک میشن رو با 2 تا سلاح میزنم.در کل این سبک بازی کردن برا من که خوب بوده و مشکلی ندارم...........نقل قول:
حالا یه Redguard ساختم میخوام هر دو دستش One-hand بدم.قوی هست به نظرتون؟
چطوری بجنگم؟یعنی تاکتیکم!
آخه خیلی وقتا Power Attackم به دشمنا نمیخوره stamina الکی تموم میشه!
به نظرتون امکان پذیره که وقتی دورم ازشون و منو ندیدن هنوز یا راه زیاده Bow دربیارم نزدیک شدن 2 تا سلاحو بکشم؟
اینطوری اژدها میشه کشت؟(مشکلم با قبلی این بود که اژدها نمیتونستم بکشم میومد هوا یه آتیش میزد میمردم!Dragon معمولی بودا!لول 10)
بچه ها کار کرد! جاتون خالی! دیگه فکر نکنم کسی بتونه جلوم وایسته! :دی Mana ام بی نهایت شد... هرچی اسپل Destruction که 100 هست میزنم کم نمیشه ازش! تند تند fire storm میزنه که هر گلولش 90 تا خون طرف رو کم می کنه... کامندارا با یک تیرش و شمشیر زنا با 2تا میمیرن... دیگه خیلی جالب شده...
علی کجایی؟ باز بگو جادوگری بده! پیر خرفت و این حرفا! نیستی ببینی که چه بازی شده...
@شایان
اتفاقا با این وضعیت فکر کردم که بذارم روی Hard
محتوای مخفی: خطر لو رفتن
این amulet of mara رو دارم چجوری میشه باهاش با کسی ازدواج کرد ؟ :31:
تایید می شهنقل قول:
یه کمان خوب با Enchantment و تیر های خوب کار ها رو خیلی راحت می کنه
برای اژدها کشتن که دیگه حرف نداره
من خودم همیشه از دور می زنم و رفیقم از نزدیک بهش حمله می کنه
اگه با کمان می خوایید برید جلو Perk های Sneak خیلی به دردتون می خوره مخصوصاً همون اولی که مربوط به Detection هست
بزار رو Master بعد ببین چی میشه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اتفاقا با این وضعیت فکر کردم که بذارم روی Hard
+
کماندار من میزنه پک و پوز جادوگرت رو خورد میکنه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
علی کجایی؟ باز بگو جادوگری بده! پیر خرفت و این حرفا! نیستی ببینی که چه بازی شده...
+
Ted!:31:نقل قول:
این amulet of mara رو دارم چجوری میشه باهاش با کسی ازدواج کرد ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گردنبند رو بنداز گردنت و بعد برو با کیس مورد نظرت حرف بزن!البته برای اینکه بتونی با طرف ازدواج کنی باید براش یه کوئست انجام بدی........
توی محیط های باز این یار ها خیلی کمک میکنن!من یارم سپر+شمشیر داره و میره جلو من خودم از دور میزنم ولی توی غار ها و مکان های بسته دست و پای آدم رو توی مخفیکاری میبنده!مثلا من یکی رو مخفیانه میزنم و بقیه دشمنا متوجه میشن(منو پیدانمیکنن)بعد وقتی من دارم صبر میکنم تا اوضاع آروم بشه یهو یارم میپره جلو و بهشون حمله میکنه!نقل قول:
من خودم همیشه از دور می زنم و رفیقم از نزدیک بهش حمله می کنه
منم همین اسلحه رو میگفتم...من اینو داشتم ..نمی دونم حواسم نبوده انداختمش زمین...عالللللللیه..خوش به حالت.. حواست بهش باشه گم نشه...تو هم از همون مرحله که میری .. میخوری بعد بیهوش میشی.......... گرفتی نه؟نقل قول: