کاری با تالی ندارم. فقط عکسشو میخوام :دی تقصیر خودشه بدون رومنس عکس نمیده :دینقل قول:
Printable View
کاری با تالی ندارم. فقط عکسشو میخوام :دی تقصیر خودشه بدون رومنس عکس نمیده :دینقل قول:
یک سوال!!نمیدونم این رو دوستان گفتن یا نه!!ولی این تنضیمات گرافیکش کجاست!ما هر چی گشتیم ندیدم!!
اینو باید توی تاپیک مشکلات بازی بپرسی.نقل قول:
برو داخل پوشه بازی .پیشفرض: C:\Program Files\Mass Effect 3\Binaries
فایل MassEffect3Config رو بزن تنظیمات صدا و گرافو ... سمت چپشه
مثل اینکه یه دی ال سی هم میخواد بیاد برای بخش مولتی.
بچه ها من لولم که بالا میره به LEVEL UP PROGRESS POINT بهم نمیده
به نظرتون خودش آپ میکنه
آخه من روی حالت اکشن بازی میکنم
از منوی option>GamePlay گزینه Auto level up رو روی Off بزارنقل قول:
------------
از صبح نبودم چقدر بحث کردین در مورد بازی
محتوای مخفی: Harbringer
حوصله بحث در مورد بازی رو ندارم
در کل اولش خوب بود آخرش بد شد
الان حیف وقت نیست ، بعد از عید فقط به خاطر Adept یکبار دیگه رو Insane میرم
دوستان اگه می خواید روی Insane برید فقط Vanguard ، لامصب نمی میره اصلا ( Charge > Nova > Nova > Charge ....:31: )
من یه بازی میخوام که از الان تا آخر عید بیکارم بشینم بازی کنم.
بین Alan wake و Mass effect 3 کدوم رو انتخاب کنم ؟ :10:
لطفا یه گیمر خوب که این دو تا رو بازی کرده راهنماییم کنه.
یا اینجا یا با پیغام خصوصی :40::10:
دوستان من بازیو نصب کردم اولش تصویر زیر اومد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من فکر میکنم که dlc ashes هم روش نصب شده اتوماتیک درست میگم؟
حالا برای اینکه این dlc رو بتونم فعال کنم چیکار باید بکنم؟
خوشم اومد از طرز فکرت. من الان insane دارم میرم با ونگارد :دی.نقل قول:
---------- Post added at 06:58 PM ---------- Previous post was at 06:54 PM ----------
من هم اول بازی این مشکل رو داشتم. برو تاپیک مشکلات نصب و اجرا کرک پست اول رو دانلود کن درست میشه. البته اگر زیاد نرفتی جلو از اول برو چون اچیومنت ها رو از بین میبرهنقل قول:
من تو مس افکت 1 anderson رو برای council انتخاب کردم ولی در عین ناباوری تو این نسخه دیدم که udina شده counciler حالا باید چیکار کنم سیوهامم منتقل کردم به 3 ولی نمیدونم چرا اینجوری شده اصلا دوست ندارم این بابا بشه counciler.راهی است؟
نه متأسفانه راهی نیست. داستان بازی طوری طراحی شده که باید اودینا counciler باشه.نقل قول:
---------- Post added at 07:11 PM ---------- Previous post was at 07:07 PM ----------
آرت ورک چهره تالی. شاید اسپویل بشه. :دی
اصلا انتظار نداشتم که بایووار اینکارو بکنه:41:نقل قول:
یعنی ما کشکیم دیگه هر تصمیمی می گیریم بایووار بیاد عوضش کنه اون موقع سبک بازیشم گذاشته rpg
اصلا چه لزومی به انتقال سیوها است دیگه بایو خودش بهتر از ما میدونه که چی خوبه چی بد:13:
نقل قول:
آره منم قبول دارم ولی طبق داستانی که نوشتن نمیشد اندرسون کنسول گر باشه.
همین الان از کاتالیست خبر رسید که ایرانیا خودشون با خودشون درگیرن دارن با توپ و تفنگ و ترقه هم دیگرو میکشند. به ایران حمله نمیکنیم به این امید که د چرخه های بعدی ایرانیا یکم تمدن پیدا کنند:31:
دوستانی که بازی رو تموم کردن چند ساعته تموم کردین..؟
و این که همه مامرویت های فرعیشو رفتین..قبل اتمام بازی..؟
نزدیک به 35 ساعت طول میکشه. من همه ماموریت هارو نتونستم برم. چون بازی باگ داشت:41:نقل قول:
بابا این قدر عکس از Tali نذارید حالمون رو بیشتر میگیرید. شب میاد به خوابمون حرصش میمونه به دلمون :19:
منم امروز بازی رو سر Hard Core با کاراکتر Adept تموم کردم. واقعا سخته! حالا بازی کنید ببینید.
محتوای مخفی: به رسم ادب
والا برای من 31:59 ساعت طول کشید تا بازی رو با تمام ماموریت هاش (فرعی و اصلی) ببرم.نقل قول:
محتوای مخفی: اینم نشونه که البته اسپویل داره از اسم مراحل بازی:
باگ خاصی هم ندیدم، یعنی با یه گفتگو رفع میشد.
دوستان یک نفر که بازی رو تموم کرده لطف کنه یکی از سیو هاش رو بزاره اینجا
مال من چند بار مشکل پیش اومد Squad Power Bonus هام پرید
می خوام دوباره شروع کنم SPB لازمه
TY
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خبر رسیده ملت توسط ریپرها کنترل میشن و ریختن توی شهر! بزن بریم.فقط نورماندی منو پلیس گرفته پارکینه نرماندی تو بنزین داره؟!:31:
نقل قول:محتوای مخفی: ...
من هم حدود 42 ساعت تمام مرحله ها رو فکر کنم رفتم. چون مأموریتی نبود. تمام سیارات رو هم 100 درصد گشتم :دینقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اگه بدردت نخورد ببخش
نقل قول:
آخ
الان می خواستم بگم دیدم آپلود کردی
با فایل سیو نمیشه SPB ها رو برگردوند
باید فایل Local_Profile.sav باشه
Documents\BioWare\Mass Effect 3\Save
دستت درد نکنه
دوستان من که فلش بنگ و inferno grenade و m8 Avenger رو برداشتم دارم میرم بیرون 2-3 تا Slam و Wrap بزنم برگردم. چهارشنبه سوری به همه خوش بگذره :دی
اتفاقا خواسم بزارم نذاشتم گفتم سیو خواسی
توی این هست بازم اگه نشد ببخش
---------- Post added at 09:58 PM ---------- Previous post was at 09:56 PM ----------
علی اگه نرماندی تو بنزین داره بیا با هم دو پشته بریم ریپر بترکونیم!!نقل قول:
واقعا باید برا صدا گذاری بازی جنگی بیان ایران شبه چهار شنبه سوری خوب به کارشون میاد!
کاش بازیرو امشب تموم میکردم جو شهر فاز بازیرو بیشتر میکرد!
بچه ها فک نمی کنید خیلی زود زود دارید میرید!؟ باو یه ذره آرومتر ...مام برسیم!:31:
نقل قول:
مرسی ، نشد
اسم فولدر سیوت چیه .. ؟؟؟
John ....
دوستانی که تموم کردن حتما بخونند. نقد پایان خیالی:
محتوای مخفی: .
اگر سریهای قبلی mf3 رو رفتی بت حال میده من سری های قبلی رو نرفتم اصلا نیفهمم چی به چی هستنقل قول:
من یه بازی میخوام که از الان تا آخر عید بیکارم بشینم بازی کنم.
بین Alan wake و Mass effect 3 کدوم رو انتخاب کنم ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا یه گیمر خوب که این دو تا رو بازی کرده راهنماییم کنه.
یا اینجا یا با پیغام خصوصی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
alan رو که حتما باید بازی کنی خیلی باحاله
اینم سیو های منه، فقط چون کاراکتر ME 2 رو ایمپورت کردم. کلی Squad Point دارم. فقط باید 20000 تا خرجش کنی برای ریست :20:
محتوای مخفی: سیوها
اینم لینک:
کد:
http://share.myup.ir/ynm5p8np5jnt/Mass_Effect_3.rar.htm
نقل قول:محتوای مخفی: ...
احتمالا برای پایان بازی دعواشون شده، لحظه ی آخر یکی اومده فایل رو جایگزین کرده :27: شوخی بود.نقل قول:
نقل قول:محتوای مخفی: .
محتوای مخفی: ...
آقا سوال
یکی اینکه کجا می تونم وسایل و یا power های جدید بخرم؟ کجا پولم رو خرج کنم؟
alex بیشتر توضیح میدی یعنی باید چکار کنم؟
خودت چجوری رفتی؟ واسه تو نشون داد اون ویدیو رو؟
---------- Post added at 11:00 PM ---------- Previous post was at 10:59 PM ----------
power های جدید پس از خرف زدن با کارکتر ها ازاد میشه و در med bay طبقه سوم قابل انتخابه .نقل قول:
خرید اسلحه و اپگرید هم در طبقه پنجم یا در سیتادل انجام میشه.
این صحبت با دیگران رو زیاد نفهمیدمنقل قول:
یکم بیشتر توضیح میدی؟
مرسی
محتوای مخفی: سوال
نقل قول:
ببین یار های صفینت معمولا در سیتادل هر بار که میری یک جا مشغولا و میشه باهاشون حرف زد. بعد یک مدت هم خودشون ازت درخواست میکنن که باهات دیدار کنن. اگر باهاشون خوب صحبت کنی یک نیرو برات ازاد میشه.
---------- Post added at 12:06 AM ---------- Previous post was at 12:04 AM ----------