به دوربین توجه کنید.
حالا این کلاش با ماشینی که گفتمه. البته ماشینه فقط یه جا بیشتر نیست اونم مرحله ای که پشت رگبار میشینه.همین.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
به دوربین توجه کنید.
حالا این کلاش با ماشینی که گفتمه. البته ماشینه فقط یه جا بیشتر نیست اونم مرحله ای که پشت رگبار میشینه.همین.
نظرتون چیه؟؟؟
سلام به همه من تازه اول بازی گیر کردم تو نقشه بازی 2تا ادم نشون میده با علامت قرمز ولی وقتی میرم طرفشون مردند ولی علامتشون از تو نقشه نمیره در ضمن همه ی ادم ها رو کشتم و به بالای کوه رفتم و اون دستگاهی که روی یک کامیون مانند هست ئاغون کردم و حالا یه در در اخر بازی هست که ته محل جنگه ولی باز نمیشه در ضمن دوستم هم با اون دختره ناپدید شدند
منتاظر راهنمایی هستم
ببخشید من یه سوال دارم شاید برای شما هم جالب باشه...
ایا crysis مثل grid یا cod 4 قسمت رمز تقلب داره که بعد از تموم شدن بازی ، باز بشه که استفاده کنیم؟؟؟
ممنون میشم اگه جواب بدید.
سلام
من اون قسمت کشتی گیر کردم همه رو کشتم ولی اون نقطه سبز که روی نقشه حوالی کشتی میده چیزی پیدا نمیکنم ؟
mer30
اگه نقطه سبز روی کشتی هست باید بری توی کشتی یه اتاق کنترل داره یه سیستم رو دستکاری میکنینقل قول:
بعد عکس یه هواپیما بالای تصویر ظاهر میشه که شما بعد از اینکه از کشتی خارج شدی دوربینتو میندازی روی کشتی . کلیک میکنی 2 تا جنگنده که یکیش آذرخشه یکی دیگشم صاعقه میان کشتی رو نیست میکنن.
اگه نقطه سبز از کشتی فاصله داره ، که دیگه فکر کنم اون تانکه هست که اونم باید نیست کنی. همین.:20:
دوربین (b)
اقا این عکسای بالا که من گذاشتم رو نگاه کنید نظر بدید دیگه.
اصلا توی crysis شما همچین ماشینی توی همچین محیطی داره؟؟؟
شما اسلحه ak 47 که توی تصویر هست رو دارید؟؟؟
اون دوربینی که روی اسلحه اول هست رو دارید؟؟؟
جواب بدید دیگه.
خسته نباشید کمک کنید دیگه این چه تایپیکیه
من الان تو یک قبرستان هستم و روی علامت سبز نقشه هستم باید چیکار کنم (مرحله ای که gpsقطع میشه)
یه دستگاه میبینینقل قول:
باید F رو بزنی تا gps فعال شه. میتونی بهش تیر هم بزنی.:19:
فکر کنم وقتی زیاد به علامته نزدیک بشی علامت میره. یه خورده که نزدیک علامت شی یه دستگاه هست. دکمه F رو میزنی. میتونی بهش تیر هم بزنی. gps فعال میشه.:19:نقل قول:
ببخشید اگه میشه یه راهنمایی به من بکنید.
توی مرهله ی یخی که تمام سربازا یخ زدن اونجایی که علامت سبز برای بار چهارم ظاهر میشه باید چی کار کنم
سلام جانمنقل قول:
علامت چهارم:فکر کنم علامت روی کامیون باشه بعد جاش عوض میشه که شما باید از روی یه پل که تخریب هم شده رد بشید برید اون طرف پل که میره مرحله بعد.
اینم که میگم فکر کنم برا اینه که چند ماهی میشه Crysis رو بازی نکردم.:20:
نازی
من نمیدونم اونایی که گرافیک پایین دارن چه طور مرحله اخر با این همه انفجار رد کردن من که 3870 دارم تو این مرحله گرافیکم کم اورد !!!!!!
اتفاقا به نظر من مرحله اخر فشار کمتر رو گرافیک میزاشت چون نه از جنگلی خبری بود و نه از جزیره و کوه هاش فقط چند تا ناو بزرگ و چند تا جت منفجر شده و دو غول بزرگ بقیش هم که همش اب بودو بس. البته تو اسمونش هم پر از موجودات فضایی بود که اونا هم بیشتر شبیه یه تصویر متحرک بودند تا اجسام سه بعدی سنگین.
جالبه ...نقل قول:
من تقریبا تمام مراحل very high روان و بدون هیچ مشکلی بازی کردم ولی مرحل اخر خیلی lag داشت تا حدی که بعضی مواقع تصویر برای مدتی stop میشد :41: البته من هیچ کدوم از patch ها را هم نصب نکردم .....
اقا تو قبرستون که چیزی نیست من بهش تیر بزنم جون مادرتون کمک کنید اون تیکه تو پرانتز راهنمایی بود که بگم کدوم مرحله ای بودم
نگاه کنید وقتی که میری تویه یک قسمت دایره ای یک ادم با چند تا دم دستگاه بعد اون جا منفجر میشه و علامت سبز میره رو قبرستون وقتی وارد قبرستون میشم باید چکار کنم
یکی جواب بده
یه دستگاه هست کنار یه کاروان.نقل قول:
یه قسمت روی دستگاه هست که چند تا دکمه داره. میری نزدیکش علامت use ظاهر میشه که شما F رو میزنی GPS فعال میشه.
اگه بازم نتونستی یه عکس از مرحله بزار. شاید من اشتباه میکنم.:20:
اقا من gps رو خیلی وقته راه انداختم به چه زبونی بگم تو قبرستون چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوب اونجا باید با سه نفر از نیروهای دشمن که اونا هم از این لبس نانو تنشونه مبارزه کنی و بعد از کشتن اون سه نفر یه همواپیمای خودی میاد که فکر کنم باید سوارش بشی.
نه اقا اونجا (تو قبرستون) کسی نیست اصلا تو مرحله gps ادمی نیست که بکشی
میشه کارهایی رو که باید انجام بدیم بگی
اول باید gpsرو راه بندازیم
بعد باید بری تویه یک جای دیگه (منطقه دیگه) کامپیوتر رو راه بندازی و وارد قسمت دایره ای بشیم که منفجر میشه
بعد علامت میاد روی قبرستون ولی اونجا چیزی نیست
ایا کاری رو جا انداختم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کمک کنید یک هفته هستش که تو کف موندم
در مرحله core همون اولش که شروع میشه رو هوا پرواز میکنی یک موجود فضایی جلوت سبز میشه.چیکار کنم؟بیرون از کدوم طرفه؟
مر30
خوب درست بگو.. اِ
من فکر کردم هنوز Gps رو را ننداختی.
شما رفتی توی اون اتاق که شکل گنبد هست.؟ اونجا رو که بری بعدش میره همون جایی که چند تا ادم کره ای مثل خودش لبای پوشیدن و با اونا میجنگه.بعدشم دوستات میان دنبالت.
سلام
دوستان میشه یه کمکی بکنید بگید این یارو رو چطور میشه کشت
این عکسش که البته عکس ماله ardalan_zapata بود که با اجازه ایشون چون خودم توی این مرحله موندم گذاشتمش
باید چجوری کشتش
روی gps il یک نقطه سبز هست که میره زیر همین هیولا
میخواستم بدونم نقطه حساس داره یا نه؟
ممنون میشم کمک کنید
ببخشید
این هم یک عکس دیگه به نقطه زیر اون هیولا نگاه کنید
وقتی با دوربین نگاه میکنم اونجا علامت زده شده ولی معلوم نیست باید چکار کنم
لطفا یکی کمک کنه خیلی وقته این مرحله موندم
سلام.از یکی شنیدم که می گفت کرایسیز به علت اینکه گرافیکش خیلی بالاست و بیشتر کامپیوترا نمی تونند رزولیشون اخر بازی منظورم،های،است اجرا کنند می خوان واسه 360 بسازن؟!.
کسی نبود کمکمون کنه؟نقل قول:
هنوز ردش نکردم
که چند تا ادم کره ای مثل خودش لبای پوشیدن و با اونا میجنگه.بعدشم دوستات میان دنبالت.
اقا اینا کجا هستند من ندیدمشون دور و اطراف همون دایره های هستند یا جای دیگه؟؟؟؟؟؟؟
اگه این ادما رو بکشم دوستام تو قبرستون میان دنبالم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
سلام جانمنقل قول:
شما باید اونقدر تیرش بزنی تا جونش در بیاد.البته سعی کن بزنی زیر شکمش.
دوست عزیز شما یه عکس از اون جایی که هستی بزار بهت میگم چی کار کنی.:10:نقل قول:
اصلا میخوای یه چیزی بهت بدم حال کنی؟
توی crysis این مسیر رو که نوشتم دنبال کن:
Program Files\Electronic Arts\Crytek\Crysis\Game\Config). diff_easy
بازی رو در هر حالتی زدی همون رو بزن. مثلا اگه ایزی زدی این رو بزن
diff_easy.cfg
فایل رو با (note pad) باز کن.
بعد اینا رو آخر نوشته ها تایپ کن:
g_godMode = 1
i_unlimitedammo = 1
اینها در واقع از لباسی شبیه لباس شما(nanosuit) استفاده می کنند.بنابراین از قابلیت نامرئی شدن برخوردارند.خوشبختانه نامرئی نامرئی نیستند بلکه برای دیدنشون باید خیلی دقت کنی و مراقب باشی چون یه حالت تاری دارند.فکر کنم تو این محل 4،3 تایی از اونها هست.وقتی اونا رو کشتی اعضای گروه میان دنبالتنقل قول:
حالا اونا نامرئی میشن. nomad که نامرئی نیست.
آخرش اونا که یه تیر شلیک میکنن به طرف nomad .بعدشم که دیگه متوجه میشه.
احتمالا یه کار رو انجام نداده.:10:
خیلی نامردید:19:
آخرش جواب منو توی صفحه قبل ندادید.
صفحه 121
دمتون گرم یه نگاه بهش بندازید.
لطف میکنید.
منت میزارید بر سر ما.
رو سفیدمون میکنید.
از کمکت ممنون ولی قبل از دیدن کمک شما بازی را تمام کرده بودمنقل قول:
در مورد اون مطلب بگم که من اون ماشینها را توی بازی داشتم
و اسلحه که می گرفتم این دوربین را داشت ولی اونی که توی دستش بود را ندیدم یا پیدا نکردم
در ضمن این بازی قسمت extra یا مرخله اضافه نداره؟؟؟؟؟خیلی زود تموم شد
کلی خالم گرفته شد ولی در عوض باحال بود
نه extra نداره ولی میتونی از مولتی پلیرش استفاده کنی که خیلی جالبه.
یعنی با خودم بازی کنمنقل قول:
مولتی پلیر هونطور که از اسمش پیداست با چند نفر انجام میشه
ما هم که اینترنت درست خسابی نداریم که تحت شبکه بازی کنیم
راستی این crysis شماره جدید داره؟؟
اگه داره برای pc هم میاد؟؟
اره یه نسخه جدید داره به اسم Crysis Warhead که اختصاصی برای پی سی هستش و تا یه مدت دیگه منتشر میشه.نقل قول:
راستی این crysis شماره جدید داره؟؟
اگه داره برای pc هم میاد؟؟
اینم تاپیکش:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=231986
با سلام به دوستان من اینجا گیر کردم گفتید عکس بزار من هم گزاشتم پس راهنمایی کنید
اقا این کار به چه درد میخوره از اون موقع که این کار رو کردم در هنگام مخفی بودن با کلت هم که تیر میزنم ظاهر میشمنقل قول: