قیمت این گوشی شیراز 650 تمن
Printable View
قیمت این گوشی شیراز 650 تمن
راستی دوستان باطری این گوشی چطوره ؟؟ با کار عادی روزمره تا چند روز دووم میاره؟؟ من شنیدم به خاطر صفحه نمایشش مصرف باطریش زیاده .واقعاً اینطوره؟؟ و یه سوال دیگه صدای این گوشی از نظر بلندی در حد کدوم از این گوشی هاست ؟؟ N82 , N8 , N95 8g, N73 ,5800
لطفاً کسایی که این گوشی رو دارن هم نظر بدن ، (ثواب دارها)
TNX
دیشب 690 طبقه 1 علاالدین !
احتمالاً تا 650 هم بشه طبقات بالا گیر آورد !
730 تومن (کرمانشاه)
هر وقت 350 رسید میگیرمش!:27:
سلام دوست عزیز از نظر باتری گوشی خوب فقط روزهای اول خیلی زود خالی می کنه ولی چند روکه بگذره عالی می شه من که از باتری رازیم صدا هم دقیق نمی دونم وای صداش بالاست از ایفون بیشتر از اچ تیی سی اینکردبیل هم خیلی بالاتر کلا بلندی صداش خیلی راضی کنندسنقل قول:
ممنون میشم اگه دوستانی که صدای این گوشی رو با یکی از گوشیهایی که گفتم مقایسه کردن،نظر بدن
من چند وقت پیش،تست و مقایسه ی صدای این گوشی با اسمارت فون ها ی دیگه گذاشتم،با جست و جوی توی همین تاپیک،میتونین پیداش کنین.....نقل قول:
ممنون میشم اگه دوستانی که صدای این گوشی رو با یکی از گوشیهایی که گفتم مقایسه کردن،نظر بدن
شما نمیتونی صئدای این گوشی رو با یه موزیک فون!! یا گاهی یه ظبت صوت در قالب گوشی مقایسه کنی و مسلما جواب هم نمیگیری....
صدا بلنده،و مناسب،ولی در ماقیسه با اسمارت فون های دیگه!!
-----------------------
راستش انتظار داشتم که قیمت این گوشی،تا اواسط تابستون مناسب بشه!! ولی لامصب اصلا تکون نمی خوره!!مثل اینکه تلسمش دست خودمه،سونی هم قرار نیست واکمنش رو معرفی کنه....
تصمیم دارم تا مرداد!! هم صبر کنم که برا تبلتش پول کم نیارم!!
قیمت روز شیراز 640 تومن
فرهوده قيمتات موثقه يا سر كاريم؟
جدي ميگم!
قیمت شیرازو دارم
موبایل منافی
سفارش خرید پذیرفته میشه
هنوز گرونه!
نزديك 500 تومن تازه ميشه بهش فك كرد
اره به نظرمنم 500 میارزه ولی نمیدونم چرا علکی گرونه الان با این قیمت میشه دو هسته ای گرفت...
شاید تا اومدن دو هسته ای سونی این قیمتا بمونه...
دوستدار شما یاشار
دوست عزیز کدوم مغازه قیمت گرفتی 690 ؟نقل قول:
من دیروز ( 20 تیر ) ارزون ترین جایی که قیمت گرفتم تو علاءالدین 750 بود ، فول پک و رنگ نقره ای
آرزو بر جوانان عیب نیست.میخری ایشالا اما نه با این قیمتا اونم این روزا:8:نقل قول:
بچه ها اینهمه قضیه زلزله رو به قیمت بالای این گوشی نسبت ندید.سونی داره پول کیفیتش میگیره.اون سامی دو پسته ای که اینهمه هیاهو بپا کرده هنوز سرشار از ایراده.اما آرک قدرتمند با کیفیت سرجاش وایساده.نقل قول:
اولا اگه قیمت بالا وعدم تولید lcdبه زلزله ربط داشت که سونی اینهمه گوشی جدید با lcdبراویا معرفی نمیکرد.
دوما اگه قیمت بالا به زلزله ژاپن ربط داشت چه ربطی به خط تولید گوشی توی چین داره؟سونی محصولاتش داره توی چین تولید میکنه
نقل قول:کد:http://pocketnow.com/html/portal/news/0000015882/xperia%20arc%20battery.jpg
تقدیم به دوستانی که واسه شیرین کاری دو ماهه دارن دنبال تصویر باطری آرک میگردن.انحنای درب پشت این گوشی به طراحی گوشی بستگی داره و جاسازی باطری با ضخامت کم در پشت این گوشی هنر طراحان اون بوده و نیازی به تولید باطری انحنایی و کمر باریک نیسکد:http://files.myopera.com/FarkadD/Operating/SE-Xperia-arc%20battery.jpg
نقل قول:پیش از ارسال فایل گوشی رو روت کن و تیک نصب برنامه رو تنظیم کن که بتونی نصبش کنینقل قول:
عجب !نقل قول:
سونی داره پول کیفیتش میگیره.اون سامی دو پسته ای که اینهمه هیاهو بپا کرده هنوز سرشار از ایراده.اما آرک قدرتمند با کیفیت سرجاش وایساده.
چطور بعضیا گرون بودن بی دلیل این گوشی رو توجیه هم میکنن !
امیدوارم x10 رو یادتون باشه که اولا چقدر با کیفیت بود ( 800 ) بعدش چقدر بی کیفیت شد ( 400 ) البته بنا به گفته شما !
x10در زمان تولید خودش از بهترین ها بوده.اپل4 هم وقتی اومد 2تومن بود حالا شده 900تومن.ناگفته نماند کارخونه سونی نه مال پدر بندس و نه اینکه من مغازه موبایل فروشی دارم فقط به عنوان یه کاریر دارم نظرم رو تا اونجایی که منطقی و عاقلانه به نظرم میرسه بیان میکنم و قصد توجیه ندارم عزیزمنقل قول:
آرک خیلی راحت میتونه به 600 برسه ... از نظر مشخصات شما نگاه کنین هیچ چیز گروت قیمتی نداره ( از صفحه TFT گرفته تا Single Core بودن CPU )
تنها چیزی که گرونش کرده "طراحیشه ! "
نه بابا الان که نه یه 2 سال دیگه:27:نقل قول:
نقل قول:
احسنت
شرکت معظم سونی ژاپن کیفیت رو فدای کمیت نمیکنه
دقیقا مثل پدر و ماردی که زرت و زرت هی بچه پس بندازن و تربیتشون نکنند
در عوض پدر و مادری هم هستند که 2 تا بچه بیشتر ندارند و اینهای رو تربیت میکنند اینطوری جامعه هم صاحب کیفیت میشه
سلام به نظر من هم با این قیمت ارزش خرید نداره
نه این بلکه گالاکسی اس 2
هیچکدوم ارزش خرید با این پول را ندارند
منم تا ارزون شدنش فعلا یه X10 گرفتم تا ببینیم چی میشه
البته تو ظاهر گوشی از جلو تقریبا مثل X10 بود
اما از پشت آرک خوشگلتره
آرک تو تبریز 680 هست
قول سونی اریکسون وارد می شود
xperia dou با cpu : 1.4 و دوربین : 12 مگاپیکسل و صفحه نمایش 4.5 اینچ
کد:http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_xperia_duo-4047.php
امروز رفتم قیمت جدید براتون گرفتم
شیراز کوشی رنگ مشکی 620 تومن
رنگ نقره ای با مموری 16 گیگ و کابلی HDMI قیمت 670 تومن
عجب داره قیمتش میکشه پایین
موبایل منافی؟آدرسش کدوم خیابونه؟نقل قول:
نه این یکی موبایل منافی اطلسی نبود پاساژ آناهیتا
دوستانی که میگن قیمت آرک خوبه برن قیمت جهانیشو از سایت gsmarena ببینن !
قیمت آرک رو زده 430 eur و قیمت نئو رو زده 450 eur
حالا تو ایران آرک رو میدن 650-700 نئو رو میده 540 تومن !
مگه نئو اومده؟!
آره اومده .............نقل قول:
قیمت دیروز کرمانشاه ، 640 تومان
قيمت سايت آل ديجيتال :
605 تومن :)
خيلي خوب داره مياد پايين
دوستان قيمت با گارانتي پارس كامتل چنده؟ 750 خوب گفته با گارانتي اصلي يا خير؟
خودت ببين ميصرفتت
من باشم 150 تومن بيشتر به خاطر گارانتي نميدم
تو شهرمون گير نمياد بايد يا سفارشي يه فروشنده واسم بياره و يا از دي جي كالا بگرم با قيمت 750 با گارانتي اصل(بدون گارانتي ندارن)نقل قول:
جاي من بوديد چيكار مي كرديد؟ اين گوشي هاي بدون گارانتي فارسي هم دارن؟ با فارسي مشكل ندارند؟
ديجي كالا خوبيش اينه كه كارش درسته!
اگه چاره اي نداري كه همونو بگير
در مورد فارسي هم جفتشون فارسي رو ساپورت ميكنن ولي اگه گارانتي رسمي باشه ممكنه تقويم فارسي هم داشته باشه
شما همون با گارانتي رو بگير كه چون تو شهرتون هم خدمات پس از فروش نيست خيالت راحت باشه...
خلاصه بگير ما رو هم در جريان قرار بده
سلام . دوستان قیمتهای سایت alldigital.ir مشکوک میزنه. Xperia Play رو میده 490 تومن و Neo رو 520 و Arc رو 605. به نظر شما عجیب نیست؟؟
راستی یه سوال دیگه . ممکنه که آرک تقلبی هم تو بازار باشه یا همه مغازه ها اصل و درجه 1 رو میفروشن و هیچکدوم هم هیچ فرقی با هم نداره؟؟
آخه قيمت اين گوشي همينه دوست عزيز
وقتي هم يه نفر داره قيمت منصفانه ميفروشه ميگيم مشكوكه! عادت كرديم كلاه سرمون بذارن