اگه بتونی هر روز استفاده کنی که عالیه. سعی کن حتما صبح بعد از بیدار شدن از خواب اصلاح کنی. تو خود سایت فیلیپس هم همینو نوشته .کل دستگاه رو تو آب فرو نبر. ولی اگه کل دستگاه رو بگیری زیر شیر آب هیچیش نمیشه.کاملا ضد آبه.نقل قول:
Printable View
اگه بتونی هر روز استفاده کنی که عالیه. سعی کن حتما صبح بعد از بیدار شدن از خواب اصلاح کنی. تو خود سایت فیلیپس هم همینو نوشته .کل دستگاه رو تو آب فرو نبر. ولی اگه کل دستگاه رو بگیری زیر شیر آب هیچیش نمیشه.کاملا ضد آبه.نقل قول:
من دارم...نه×نقل قول:
نحوه تمیز کردن LV-61 چطوریه؟ چند وقت به چند وقت باید تمیزش کنم؟ با چی؟
ممنون
اگه با فوم اصلاح میکنین خوب هر روز میشورینش . ولی اگه خشک اصلاح میکنین هر هفته یکبار با آب ولرم و کمی صابون مایع بشورینش عالی میشه. در ضمن هر از چند گاهی سیستم ویبرش رو روشن کن بگیرش زیر آب تا ذرات ریز هم ازش جدا شن.نقل قول:
ببخشید کی گفته اگه خشک اصلاح میکنیم نباید هر روز بشوریم؟نقل قول:
بهتره بعد از هر اصلاح ماشین تمیز بشه.
من هر روز بعد از اصلاح خشک زیر آب تمیزش میکنم که برای اصلاخ بعدی تمیز و مرتب باشه.
در دفترچه ش هم چیزی ننوشته مبنی بر اینکه هر چند وقت یک بار تمیز کنید!
من بد ترین حالت رو گفتم . مسلما اگه بعد از هر بار اصلاح شسته بشه که خوبه.نقل قول:
دوستاننقل قول:
کسی ایده ای نداره؟
سلام.
من پوستم تقریبا چرب و ریش حالت خوابیده داره و هر روز هم اصلاح نمیکنم.
کاری که الان میکنم ، اول با موزر کوتاه میکنم ( اگه چند روز اصلاح نکرده باشم ) ، بعد بک براون قدیمی دارم که با اون میزنم و انصافا بد هم نمیزنه صورت رو. در انتها هم روی گردن یا صورت اگه مویی خوابیده باشه رو با تیغ میزنم!
الان میخوام یک ریش تراش بگیرم که همه این 3 کار رو با هم انجام بده! :31:
فقط اینجا کمی گیج شدم! ظاهرا همه ( چه براون و چه فیلیپس ) زیر گردن رو خوب نمیزنه!! با این تفاسیر چی پیشنهاد میکنید؟
همه مدلهای فویلی مثل براون فقط موهای ته ریش مانند رو میزنند فقط؟
پاناسونیک زیر گردن رو خوب میزنه
سلام.اگه بتونید هر یک روز در میان اصلاح کنین پاناسونیک خوبه . زیر گردن رو هم خوب میزنه.نقل قول:
ممنون. این مدلهای پاناسونیک هم مثل براون حالت طوری و فویلی دارن؟ امکان اصلاح تر هم داره؟ اگه سایتی چیزی هم بدین که مشخصاتش باشه ممنون میشم.
من یه ماشین میخوام که بتونه تو مایه های شیو انجام بده..
خودم به اصطلاح ریش پروفسوری دارم و با موزر خیلی اذیت میشم برای خط انداختن..
یه مشکل دیگه که دارم اینه از بغل ریشام خیلی کم و نامرتب درمیان ولی از گردن پر میشن..
ضمنا صورتم هم آثار باقیمونده جوش زیاد داره
حالا با توجه به این موارد تو مایه های ۱۵۰ تا ۲۰۰ چی پیشنهاد میدین!!؟
مدت اصلاح یرام فرقی نداره شیو کنه خوب خط بندازه نیم ساعت هم باشه میرزه...
تنظیمش هم واسه پرفسوری خوب باشه..
چون موزر اذیت میکرد دوماهی میشه از این ژیلت ۱۰۰۰تومنیا مصرف میکنم:دی
ارسال شده از Galaxy Nexus با استفاده از تپاتالک 2
سلام این سایتها به دردت میخوره.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس تا اینجا که من فهمیدم میشه اینطوری نتیجه گرفت:
- براون حساسیت کمتری رو پوست ایجاد میکنه ولی تقریبا باید هر روز اصلاح کرد باهاش. یعنی موهای بلند رو نمیزنه
- فیلیپس موهای بلندتر رو هم میزنه ولی ممکنه حساسیت ایجاد کنه و برای استفاده روزانه هم خیلی شاید مناسب نباشه
- پاناسونیک هم بیشتر به براون نزدیکه
درسته؟
پاناسونیک از براون بهتره! گوش کنید حرف ما رو!
من تجربه استفاده از هر دو رو دارم
درسته ولی من جای شما بودم پاناسونیک میخریدم.( اگه فویلی مد نظرم بود). با پاناسونیک بسته به سرعت رویش مو اگه یک روز در میان هم استفاده کنی مشکلی پیش نمیاد.نقل قول:
ممنون بابت راهنمایی :20:
فقط یک چیزی اگه مثل الان مثلا گاهی بعد از 3-4 روز ریشم رو بزنم بازم پاناسونیک مشکل داره دیگه؟ این خط ریش گیرش مثل موزر عمل نمیکنه که اول ریش رو کوتاه کنم بعد بزنم؟ کلا این پاناسونیک های بازار ساخت کجان ؟
مرسی :11:
خط ریش گیریش میتونه موی بلند رو کوتاه کنه ! ولی دیگه نه در حد موزر....شاید شبیه به اون...
کلا هر خط ریش زنی همینه! نه فقط پاناسونیک
پاناسونیک ساخت ژاپن هست
لطفا راهنمایی بفرماییپنقل قول:
ارسال شده از Galaxy Nexus با استفاده از تپاتالک 2
درود.
میشه چندتا ریش تراش بهم معرفی کنین، باتوجه به این موارد:
تا حد امکان بی صدا باشه.
بشه 5-10 دقیقه ای صورت رو اصلاح کرد.
خط زن داشته باشه
قیمت هم از 150 تا 250 باشه
فقط در صورت امکان سریع بگین، چون ریش تراشم خراب شده، اگه زود نگیرم، تا یک هفته دیگه میرزا کوچک میشم :31:
هر 3-4 روز یک بار اصلاح میکنم، البته وقتی بلند میشه با خط زن کوتاه ش میکنم بعد اصلاح میکنم!!
بهتره هر یک روز در میان استفاده کنی. من پاناسونیک LT- 20 رو پیشنهاد میکنم. اگه بخوای دیر به دیر استفاده کنی به فویل ریش تراش فشار میاد .نقل قول:
اقا برین پاناسونیک lt20 بگیرین . واقعا معرکه اصلاح میکنه
الان 3 هفته هست دارم میزنم باهاش . هرروز که میزنم از روز قبل بهتر میزنه
مخصوصا اگه با کف ریش بزنم که از تیغ هم بهتر میزنه
در انتخابش شک نکنید
قیمتش هم معقوله
حدود 240
ممنون دوستان بابت راهنماییتون.
من خودم قبلا از این تیغه گردا استفاده میکردم، با این مدل تیغی که Lt20 داره کار نکردم، حدودا چند دقیقه طول میکشه که اصلاح کنیم؟؟؟ واسه ریشای صاف مناسب هست؟؟؟ زیر گردن رو میشه به راحتی زد؟؟ (البته خودم تا حالا زیر گردن رو با تیغ میزدم... !!!)
احتمال 90% همین LT20 رو میگیرم ولی نظرتون در مورد LT50 چیه؟؟؟، حدود 50 گرون تره،اگر ارزش 50 بیشتر داره اونو بگیرم، وگرنه که LT20 میگیرم
:40:
سلام . بستگی داره ریشاتون چقدر پرپشت باشه و نیز هر چند روز یک بار اصلاح کنین. اگه هر روز اصلاح کنین نهایت 3 دقیقه طول میکشه و موهای زیر گردنتون هم اصلاح میشه .نقل قول:
والا واسه یک پایه و نشون گر شارژ به درصد ارزش نداره 50 بیشتر خرج کنین.
من تجربه و نظر خودم رو گفتم.
چیزی در حدود 7 دقیقه طول میکشه اصلاح . زیر گردن رو هم عالی میزند ولی ممکن است که روزهای اول خوب نزند ولی با گذشت زمان موهای زیر گردن به طرز اصلاح عادت میکنن و پس از ان همه چیز حل میشود .نقل قول:
بنظرم دادن 50 تومن بیشتر فقط برای یک پایه شارژ معقولانه نیست
منم Lf-50 دارم با فوم بهتر میزنه تا خشک...کلا اصلاح تر بهتر میشه
دوستان این بادی گروم های پاناسونیک رو کسی قیمت داره؟
این پاناسونیک ها همشون ضد آب هستند ظاهرا. راستی قسمت خط ریش زنش به خودش وصله یا مثل این مدلهای جدید فیلیپس جدا هست و بهش وصل میشه؟
به خودش وصله.نقل قول:
یه مشکل دیگه که دارم اینه از بغل ریشام خیلی کم و نامرتب درمیان ولی از گردن پر میشن..
چون موزر اذیت میکرد دوماهی میشه از این ژیلت ۱۰۰۰تومنیا مصرف میکنم
چون موزر اذیت میکرد دوماهی میشه از این ژیلت ۱۰۰۰تومنیا مصرف میکنم
با سلام
نظرتون در مورد ریش تراش Philips Senso Touch RQ1280cc با قیمت 385000 تومان چیه؟ مزایا و معایبش؟ تجربه استفاده؟
ممنون
سلام. الان فکر نکنم با این قیمت پیداش کنی. مدل شستشو دارش زیاد به دردت نمیخوره و همچنین مایع کلینرش زیاد پیدا نمیشه. اگه از اول به پیلیپس عادت داری انتخاب خوبیه.البته بدون کلینر.نقل قول:
با سلام و عرض خسته نباشید....
دوستان بنده قصد خرید ریش تراش(Beard Trimmer) رو دارم....راستش قصدم از ته زدن ریش هست اما متاسفانه بخاطر جوش های وحشتناکی که میزدم فیوژن رو گذاشتم کنار و رفتم سراغ موزر....اما مدتیه از موزر حالم به هم میخوره(پیرمردیه به نظرم :31: )الان ی دستگاه میخوام که مینیمم اصلاح رو داشته باشه و قابلت تغییر ارتفاع برای گذاشتن ته ریش رو داشته باشه(بعضی وقتا دوس دارم ته ریش بذارم) و توانایی اصلاح موهای ضخیم ریشم رو داشته باشه...خلاصه دقیقا ی چی تو مایه های موزر میخوام!!!
چند تا فروشگاه رفتم....مدلایی رو دیدم...اما بین پاناسونیک و فیلیپس موندم.....فیلیپس برند خوب و قدیمیه و پاناسونیک برند خوب!خیلی تعریف از پاناسونیک شنیدم....دوستام دارن....منتهی ریش تراش دارن نه ماشین اصلاح....
بیشتر این مدل ها رو دیدم .....اما تو انتخاب موندم....ممنون میشم دوستانی که شرایط مشابه داشتن و دستگاهی رو خریداری کردن از تجربه ی خودشون یا دوستانشون من رو هم مطلع کنن.....
پی نوشت:دوستان خیلی تاپیک رو گشتم....منتهی به دلیل اینکه تو این تاپیک ریش تراش و ماشین اصلاح کنار هم بحث شدن امکان دستیابی به نتیجه دلخواهم فراهم نشد.....تک تک مدل هارو باید سرچ میکردی ببینی ماشین اصلاح هست یا ریش تراشکد:http://www.shavers.co.uk/catalogue.php?manufacturer_id[]=9&node_id[]=5
من چند وقته به خاطر حساسیت شدید و از دست دادن رطوبت زیاد پوستم در حال درمان هستم و به هیچ وجه نمیتونم با تیغ بزنم و حتی با ماشین هم که میزنم باید حالت ته ریش حداقل 1 سانتی باشه تا پوستم تحریک نشه. کسی میتونه ماشینی معرفی کنه که بتونه تا 20 میلیمتر هم بزنه؟ قبلا با موزر میزدم میذاشتم رو بلندترین حالت ولی دیگه خراب شده. برای این کار ماشین بهتری هست که بتونه ریش بلند رو مثل موزر کوتاه کنه بدون ایجاد حساسیت؟ قیمت هم بین 50 تا 100 تومن چون نمیخوام کار خاصی انجام بده.
کسی نیست جواب منو بده؟ یه ماشین که از نیم سانت تا 2 سانت راحت ریشهای بلند رو هم کوتاه کنه. تو سایت چاره چند مدل پاناسونیک دیدم ولی نمیدونم تو عمل چطورن.نقل قول:
سلام .من GB50 پاناسونیک رو دارم . خوبه ازش راضی هستم. ولی من موی سرم رو باهاش اصلاح میکنم. میتونین صورتتون رو هم باهاش اصلاح کنین.نقل قول:
ممنون به نظرت ریش رو میتونه خوب کوتاه کنه؟ موزر خوبیش اینه که راحت میخوابه روی صورت و کوتاه میکنه ولی این شونه ای ها رو باید روی صورت فشار بدی تا کوتاه کنه. این چطور هست؟نقل قول:
والا من یکی دو بار برای صورت استفاده کردم . به نظرم خوب بود . ولی یکمی واسه صورت بزرگه . من یک مدل موزر اصل آلمان شارژیش رو دیدم کوچیکه و قیمتش در حد بالای 150 تومن هستش . فکر کنم اون بهتر از این برای صورت باشه.نقل قول:
ماشین اصلاح فیلیپس qg3270 رو خریدم به قیمت 115 تومن.
کاملا باهاش کار نکردم
مدل پایینتر این سری qg3250 چهار سر داره ولی مدلی که من گرفتم پنج سر داره که خب مدل پایینتر اون شونه بزرگ به نظر میرسه به شونه معمولی نخوره ولی خوب این مدلی رو که من گرفتم این تیغه 42 با اون شونه بلند به هم میخورن
معایبی که به نظر من داره
تیغه 32mm اون زیاد کوتاه نمیکنه شاید یک میلیمتر ولی خوب تیقه شیور داره
تیغه 24mm اون خوبه ولی همون مشکل رو داره که زیاد کوتاه نمیکنه
تیغه موزن گوش و بینی رو خودم تست نکردم ولی فکر نکنم در حد موزنها گوش و بینی مثل nt9110 باشه (از نظر اندازه کوتاه کردن موها و راحتی کار)
تیغه شیور اون رو که من تست کردم زیر لب رو قرمز و کمی هم زخم شد و گردن رو قرمز کرد موهای گونه ها رو بدون قرمز و زخم شدن تراشیدم ولی فکر کنم زخم شدگی و قرمزی به خاطر کمی فشاری باشه که اوردم.
یکی از معایب دیگش به نظر من صدای اونه که به نظر زیاد از حد باشه
----------
حسنش هم اینه که باتری که داره فقط یک ساعت نیاز به شارژ داره و تیغه ها پوست رو خراش نمیده!!
دو تا شونه دار یکی از 3 تا 19mm و 2 تا 18mm