1-دوستان بعد از عوض کردن ویندوز لازم نیست بایوس رو دوباره نصب کنیم درسته؟
2- دوربین5742 چه جوری کار میکنه؟فقط تو محیط وب?
این دو تا سوال رو گه کسی با اره و نه هم جواب بده کار ما راه میوفته :5:
Printable View
1-دوستان بعد از عوض کردن ویندوز لازم نیست بایوس رو دوباره نصب کنیم درسته؟
2- دوربین5742 چه جوری کار میکنه؟فقط تو محیط وب?
این دو تا سوال رو گه کسی با اره و نه هم جواب بده کار ما راه میوفته :5:
جواب 1 : این رو دقیق نمیدونم ولی به نظرم نیازی به آپدیت نیست(اگه اطلاعات جدیدتری بدست آوردم بهت میگم)نقل قول:
جواب 2 : تو start بنویس acer Crystal Eye webcam برنامه مخصوص وب کم acer هست .اگه اینو نصب نکرده بودی این برنامه را دانلود کن و نصب کن(برنامه خوبیه)
Download Debut Video Capture
نه فقط تو وب نیست همه جا میتونی استفاده کنی.
خيرنقل قول:
100 بار ويندوز هم عوض كني كوچكترين تغييري در بايوس نميكنه !!!!
امتياز كلي چيه برادر من او مربعي كه توش نوشته 4.5 فقط پايين ترين امتياز رو نشون ميده كه مربوط به كارت گرافيك هست زيرش كه نوشته اصلا هم بهش اعتماد نكن قدرت گرافيك در تعداد فريميه كه تو بازي ها ميده نه امتيازات ويندوز 7 در واقع اين امتياز بندي مختص اجراي خود win7 هستنقل قول:
عجب آدمیایی هستن ...عنوانشو میزنن XP در حالیکه برای 7 هست.(بخاطر همین بررسی صحتشو گذاشتم پای خودت)نقل قول:
امروز کلا اینترنت یه جورایی داغونه ...سایت انویدیا ربطی به تحریم نداره مشکل از سروره.
الان شما تو device manager نگاه کن ببین کدوم درایورها نصب نشده؟
از 2 تا گرافیک کدوما نصب شدن؟
راستی سوالتونو تو سایت سازگار مطرح کردم به محض اینکه جواب دادن لینکشو میذارم.
شما برای چی XP نصب کردی؟
دوستان چرا گوشیم بلوتوث لب تاب رو نمی شناسه همینطور لب تاب بلوتوث گوشیم رو !این چراغایی که قسمت زیرین کیبورد هستن قرمز یا آبی شدنشون نشونه ی علامتیه ؟
یه سوال دیگه اینکه آیا میشه وقتی در لب تاب رو می بندم به حالت sleep نره ؟ و یه سوال دیگه اینکه شما مواقعی که با لب تاب به مدت چند ساعت کار ندارید بعنوان مثال شب تا صبح اونو خاموش میکنید اگه لب تاب زیاد روی hibrrent باشه مشکلی بوجود میاد ؟
ممنون از توجهتون
سلام من چند روز پیش دوتا ایسر 5742 گرفتم یکی شون رو همون روز باز کردم و موردی نداره
ولی دومی رو امروز باز کردم و مورد اینجاست که از داخلش صدای خر خر میاد یک صدای خاصه که به نظر میاد از سمت هارد میاد ایا باید بفرستم گارانتی گارانتیم هم سازگار هست خیلی طول میکشه تا درستش کنن؟
کسی همچین موردی داره؟
نه همچین مشکلی نیست....اگه زیاده که ببر گارانتی راستی هاردت چیه ؟نقل قول:
برنامه lancher رو از دی وی دی نصب کنید.نقل قول:
با کلید fn+f3 باید پنجره فعالسازی وایرلس و بلوتوس رو ببینید بلوتوس و فعال کنید و ئرایور های مربوطه رو نصب کنید...
وقتی آبی یهنی فول شارژه و لپ تاپ روشنه.
بله شما کنار ساعت روی پاور آپشن کلیک کن و اونجا تنظیماتش رو با شکل هم توضیح داده...
نه مال من همیشه روی همین حالته....
اول از روشن بودن بلوتوثها مطمئن شو بعد قابلیت رویت(visible) رو چک کن(هردوشونو)نقل قول:
بعد از اینکه بلوتوث لپ تاپو روشن کردی رو علامت بلوتوث در قسمت taskbar (پایین سمت چپ دسکتاپ) کلیک راست کن و add device رو بزن بعد اونجا سرچ میکنه و اسم بلوتوث گوشیتو میشناسه.
چراغ اول (از سمت چپ)برای حالتهای روشن بودن سیستمه (مثلا وقتی روشنه آبیه و وقتی standby هست نارنجی چشمک زنه)
چراغ دوم (علامت باتری داره) برای نشون دادن باتریه که اگه نارنجی باشه درحال شارژه و اگه آبی بشه شارژش فول شده.
برو قسمت power option و بعد قسمت Choos What Closing the lid does رو بزن تو اونجا میتونی در حالت باتری و آداپتور رو تنظیم کنی.نقل قول:
نه مشکلی پیش نمیاد چون کاملا خاموش میشه فقط برنامه های آخر رو ذخیره میکنه.نقل قول:
من همین مشکلو دارم و هاردمم توشیبا هست.نقل قول:
وقتی سیستمو روشن میکنم یه صدای خش خش خیلی کمی میاد که من از سازگار پرسیدم گفتش موردی نیست.
سلام دوستان
من دیروز ایسر 5742g گرفتم (i5 640gig
1. ویندوز 7 روش ریختم. رجیسترشم کردم ولی تو قسمت system: Rating هیچ رتبه ای ظاهر نشده و نوشته not available!!!!
چجوری باید فعالش کنم؟
2. راستی تو سی دی نصب درایورهاش کدوماش واسه این مدل هست؟ من همشو نصب کردم یعنی یه درایور گرافیک ATI هم داره. اونم باید نصب کنم؟؟؟؟؟؟؟
3. کیبردشم عربیه و حروف ظ ط ز ذ د ئ و چند تا دیگه جاهاشون غلطه!!! مال شما هم اینجوریه؟ واسه حل این مشکل چکار کردین؟
4. وضوح تصویرش خیلی بده یه ویدئو HD مال خود ویندوز 7 هست با مدیا پلیر باز کردم خیلی افتضاح بود و کمی شطرنجی نشون میداد!!! مال شما هم اینجوریه؟
ممنون
تروخدا جواب بدین:31:
راستی DVD همراه 5742G درایورهاش مال ویندوز XP هست یا 7
جواب 2 : ati نداره. کارت گرافیکش انویدیا جیفورسهنقل قول:
این برنامه رو دانلود کن خودش بهت میگه کدومو نصب کنی
جواب 3 : برای همه این جوریه یعنی کیبوردش عربیه یا باید حفظ کنی (بعد یه مدت طبیعی میشه و سریع حفظ میکنی) یا یه برنامه هایی هست که جای کلیدهارو میتونی عوض کنی(به صورت نرم افزاری)کد:http://s1.picofile.com/file/6607843058/FilesDownload_HWID_HWVendorDetection.exe.html
جواب 4: احتمالا گرافیکتو نصب نکردی.
---------- Post added at 10:57 PM ---------- Previous post was at 10:55 PM ----------
ویندوز 7 هستش.نقل قول:
راستی آقای crazymohamad چند خریدی؟
توشیبا هست وقتی هارد کم کار میکنه و تیکه تیکه کار میکنه صدا میدهنقل قول:
---------- Post added at 10:52 PM ---------- Previous post was at 10:51 PM ----------
ماله من هم توشیبا هست اخه این فقط موقع روشن شدن نیستنقل قول:
با تشکر که جواب دادین ولی یه جواب منوده:
ویندوز 7 روش ریختم. رجیسترشم کردم ولی تو قسمت system: Rating هیچ رتبه ای ظاهر نشده و نوشته not available!!!!
چجوری باید فعالش کنم؟
نقل قول:
تو دی وی دی درایورهاش درایور ati هم گذاشتن! تو سایت خود ایسر هم رفتم واسه 5742g این درایور رو گذاشته بود! کسی نمیدونه قضیش چیه؟؟؟:18::18::18:
راستی در مورد اینکه گفتین درایور رو نصب نکردی باید بگم نصب کردم(همه درایورهای گرافیک داخل دی وی دیو!)
ولی ویدئو داخل my videos خود ویندوز 7 یه ذره بد کیفیت نشون میده (اگه از نزدیک نگاه کنی)
مال شما هم اینجوریه؟؟
آره اینجوریه دیگه باید حفظ شی:دینقل قول:
من الان دوباره dvd درایورامو نگاه کردم اصلا ati ندارهنقل قول:
از اون برنامه ای که بهتون گفتم دانلود کنی استفاده کردی؟گرافیکو چی داد؟
شما برو device manage و بعد ببین تو قسمت Display Adapter چیا زده؟
---------- Post added at 12:18 AM ---------- Previous post was at 12:14 AM ----------
راستش من به این مشکل برنخوردم ولی اگه اینجا مطرحش کنید خیلی زودتر به جواب میرسی.نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=308
من از حرف شما تعجب میکنم چون الان تو سایت ایسر دیدم برای 5742 اصلا درایور ati نداده اینم لینکشنقل قول:
لطفا آدرس درایور ati تو سایت ایسر رو بده.کد:http://www.acer.ae/ac/en/AE/content/drivers
[QUOTE=mrmazmamfi;6062945]من از حرف شما تعجب میکنم چون الان تو سایت ایسر دیدم برای 5742 اصلا درایور ati نداده
اون دی وی دی مال همه ی ایسر ها هست.تو دی وی دی من هم ati بود.نیاز به نصب اون نیست.ولی تو دی وی دی من درایور جی فورس نبود.(تو بعضیا هست و تو بعضیا نیست) به خاطر همین مجبور شدم دانلودش کنم.
[QUOTE=petozherver;6062966]شما از سازگار گرفتی؟چون تو جعبه لپ تاپ های سازگار این dvd رو داره و روش نوشته 5741 و 5742نقل قول:
پس اگه این جوریه احتمالا dvd رو اشتباهی تو کارتن گذاشتن.
والا اعصابمو خرد کرد پاکش کردم اما باز xp رو نصب میکنم چک میکنم ببینم کدومو نصب نکرده من اگه فقط اینتلش رو نصب کنم برام بسه آخه گیر افتادم باید با دیکشنری نارسیس 5 کار کنم اونم که تو 7 نمیاد :19:نقل قول:
مِستِرمَزمَمفی جون خیلی ممنون که پیگیر سوالام بودی دستت طلا:10:
[QUOTE=mrmazmamfi;6063352]نقل قول:
من از سازگار نگرفتم. درسته رو دی وی دی منم نوشته5742 و 5741 ولی درایور ati وچند تا درایور دیگه هم که نصب نمیشن توش هستن.طبق اکتشافات من دی وی دی درایور مال سال گذشته بود ودرایور های 2011 هیچ کدوم توش نبودن(حتی درایور جی فورس).
دوستان راستی تو dvd همراهش درایور 'گرافیک intel هم داره
اونم باید نصب کنیم؟؟؟
راستی من با گارانتی رایانه گستر نوین (گارانتی طلائی ایران) گرفتم 215 تومن
گرون نداده؟
الان مشکلی که تو بیشتر نرم افزار ها داریم اینه که با سیستم عامل های مختلف سازگار نیست (بعضی های با XP سازگاره و بعضی ها با 7 و تازه 7 هم 32 بیتی و 64 بیتی داره که کمتر نرم افزاری اینارو پشتیبانی میکنه)نقل قول:
من خودم رو سیستمم ویندوز 7 رو دارم و بخاطر این مشکل نرم افزار vmware workstatiom (نمیدونم با این برنامه آشنایی یا نه...ولی کارش اینه که میتونی برای خودت سیستم مجازی بسازی یعنی چند تا سیستم عامل رو توش نصب کنی (این تازه کمترین کارشه))رو نصب کردم و XP رو تو اون نصب کردم و هر موقع به مشکل برمیخورم از خود ویندوز7 ویندوز XP رو با VMware بالا میارم.
بنظر من بهترین روش همینه چون VMware همه ی درایورارو از خود 7 ،Share(اشتراک) میکنه .
شما همین برنامه رو نصب کن کارت راه میفته.
---------- Post added at 01:24 PM ---------- Previous post was at 01:20 PM ----------
[QUOTE=petozherver;6063683]پس مشکل از گارانتی کنندتون بوده اونا بی وجدان بازی درآوردن.نقل قول:
---------- Post added at 01:26 PM ---------- Previous post was at 01:24 PM ----------
آره اینتلم نصب کن.نقل قول:
215 تومن یا 815 تومن؟(نمیدونم چرا همه جای 2 رو با 8 اشتب میکنن)
از تهران گرفتی؟
برنامه Vmware Worlstation حدود 480 مگا بایته اگه نتونستی اونو بگیری وگرنه این برنامه رو بگیر 40 مگابایته
نکته» اگه خواستی برنامه بالارو دانلود کنی حواستو جمع کن متناسب با سیستم عاملت بگیری .(اگه 64 بیتیه نسخه 64 بیتی شو بگیر وگرنه ...)کد:http://www.rasekhoon.net/software/show-5458.aspx
بهتر بود با گارانتی سازگار میگرفتید تا خیالتون از بابت اعتبار راحت تر باشهنقل قول:
بله باید اینتل رو هم نصب کنید تا سیستم در حالت عادی از اون استفاده کنه
سلام دوستان بنده درايور وايرلس لپ تاپم 4750 را نصب كردم اما نمي دونم چرا با زدن دكمه FN+F3 آيكن وايرلس در نوار TASKBAR فعال و ديده نميشه و فقط آيكون بلوتوث فعال و ديده ميشه ؟ در كل هر كار مي كنم نمي تونم وايرلس لپ تاپم را پيدا و فعال كنم خواهشا يكي پاسخ بده ....
اول از صحت نصب وایرلس مطمئن شو و بعدنقل قول:
هر بار دکمه Fn+F3 رو میزنی در حدود 10 الی 15 ثانیه صبر کن چون یه مقدار دیرتر میاد.
ولی برای راحتی کار خودت برنامه Launch Manager رو از روی dvd همراه لپ تاپت نصب کن .(این کار بهتره)
دوستان من هر سری لیپ تاپمو روشن میکنم با زدن Fn+F3 وایرلسشو خاموش میکنم(چون نیازی ندارم)
راهی نیست بشه کاملا خاموشش کنیم (یعنی هر دفعه سیستم بالا میاد روشن نشه)
نقل قول:
منم این سوال فنی رو داشتم.سوال خوبیه:question:
نقل قول:مگه دكمه اي نداره براي خاموش كردن دائم ؟؟؟نقل قول:
لپتاپ من كه asus هست يه دكمه اي كنار پورت usb داره كه با اون ميشه هم وايرلس و هم بلوتوث رو به طور دائم خاموش كرد. شايد براي لپتاپ شما هم همچين دكمه اي باشه !!!
دستت طلا مِستِرمَزمَمفی باید همین کارو بکنم برنامه پارتیشن بندی سراغ نداری که بدون فرمت کردن هارد هارد و پارتیشن بندی کنه؟نقل قول:
خواهش میکنمنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=283475
کد:http://yasinsapahe28.blogfa.com/post-554.aspx
نقل قول:نقل قول:این سوال چند ماه پیش منهنقل قول:
که من از ساز گار پرسیدم و این جوابو داد.
کد:http://www.emtedad-sazgar.com/forum/viewtopic.php?f=10&t=1291
در لب تاب ما همچین دکمه ای وجود خارجی نداره:41:نقل قول:
اگه واسه مصرف انرژي ميگيد كه سيستم پاور سيور در مورد وايرلس فعال ميشه كه فكر كنم به طور پيش فرض توي ويندوز فعاله و روشن بودن وايرلس تاثير زيادي در مصرف انرژي نداره البته اگه يكي تاثير روشن و خاموش بودن وايرلس در مدت زمان نگه داري شارژ رو تست كنه معلوم ميشه
دوستان کسی بازی FIFA 11 روی لپ تاپش نصب نیست؟نقل قول:
سلام
دوستانی که بازی FIFA 11 رو بدون افت فریم روی 5742 بازی میکنن
لطف کنن بگن تنطیمات مربوط به Setting بازی و 3D Setting کارت گرافیک رو به چه صورتی انجام میدن
چون من روی هر حالتی که قرار میدم بازم بازی افت فریم داره و لگ میزنه
در صورتی که Crysis 2 رو بدون افت فریم اجرا میکنم!
من هر کاری میکنم بازهم بازی تیک داره و روون نیست
درایور کارت گرافیک هم آخرین ورژن هست بایوس رو هم آپدیت کردم