وقتی کسی داره پشت سر یه فامیل یا یه دوست ( کسی که شما هم می شناسیدش) حرف میزنه و بدگویی میکنه اصلا همراهیش نکنید . فقط سعی کنید سکوت کنید . چون بارها شده که همین طرف با فرد مقابل خوب میشه و این وسط شمائید که خودتونو سبک کردید .
Printable View
وقتی کسی داره پشت سر یه فامیل یا یه دوست ( کسی که شما هم می شناسیدش) حرف میزنه و بدگویی میکنه اصلا همراهیش نکنید . فقط سعی کنید سکوت کنید . چون بارها شده که همین طرف با فرد مقابل خوب میشه و این وسط شمائید که خودتونو سبک کردید .
زندگی دکمه بازگشت نداره پس جای امتحان کردن نیست
بیاید از آن کمال استفاده رو ببریم و به بطالت هدر ندهیمش
بعضی وقتها مشکلاتی برامون پیش میاد که فکر میکنیم راه حلی براش وجود نداره.در این مواقع مشورت کردن و کمک خواستن راه رو هموار میکنه.هرگز از اینکه از کسی کمک بخوای خجالت نکشید .چون کمک خواستن از دیگران بزرگ بودن خودت رو نشون میده
سعی کنید سخنان حکیمانه و پند آموز بزرگان رو مطالعه کنید.اگر بعضی از حرفا به دلتون نشست اونارو جایی یادداشت کنید تا هر چند وقت یکبار مرورشون کنید
زندگی رو تو خندیدن کودکم یافتم و خنده بر لبانم جاری شد .
تازه فهمیدم که چرا پدرم هرگز نمی خندید .
مشکل از او نبود بلکه مشکل من بودم که نمی خندیدم
هیچ وقت بشر نمی تونه زمان رو به عقب برگردونه!
پس قبل از هر کاری به عوابغش هم فکر کن تا پشیمان نشوی
موقع كفش خريدن حتماً يه سايز بزرگ تر يه سايز كوچيك تر رو امتحان كنين و باهاش قشنگ راه برين و پاشين بشينين ببينين واقعاً به پاتون اندازه است نرمه خوبه يا نه ، شايد ساده به نظر برسه و بديهي ولي بعضي وقت ها بعد از خريد بارها شده كه كفش متفاوت از لحظه ي خريد شده! پس تو خريد كفش دقت زيادي به خرج بدين (مخصوصاً كفش هاي بالاي 150 تومن كه آدم يه كم حرصش مي گيره!:21:)
یادتون باشه هیچوقت عکس و کلیپ های خانوادگی رو تو گوشیتون نگه ندارید چون امکان داره یه نفر سوء استفاده کنه.
اگه یه سر به همین کلانتری ها بزنید میبینید که آمار سوء استفاده های این مدلی به طرز وحشتناکی رفته بالا پس خیلی حواستون جمع باشه.
موفق باشید
دندون عقل
دندون عقل معمولا در سنین 17 تا 21 رشد میکنه.
اگه به این سن رسیدید و دیدید خبری ازش نیست.حتما برید یه عکس از دندوناتون بگیرید به دکتر نشون بدید (تا ببینید زیر لثه چه خبره)... ببینید چی میگه.
دندون عقل باعث میشه نظم و ترتیب بقیه دندونارو خراب کنه(اکثرا)....
حیفه....
بیرون اومده بود که کشیدنش راحت تره.بیرونم نبود میشه جراحی کرد و درش آورد...
اصلا نمیدونم این دندون به چه دردی میخوره که همه باید بکشنش؟!
هميشه اگه با كسي بحث مي كنيد سعي كنيد طوري صحبت كنين كه با آرامش همراه باشه و طرف مقابل هم آرامش بگيره ، طوري رفتار كنين كه طرف مقابل حتي اگه بي منطق هم حرف مي زنه قانع بشه و اگه ديدين نمي تونين حرف خودتون رو براي مخاطبتون تفهيم كنيد ناراحت نشين با يه لبخند ساده بحث رو آروم تموم كنيد نه اين كه كار رو به دعوا بكشونيد. بذاريد منطق شما پيروز باشه و از درون وجودتون آروم بگيره شايد يه روز اون خودش متوجه اشتباهش بشه...
همیشه تو شروع یه رابطه جدید به حستون اعتماد کنید / اگه ابتدای اون رابطه به بن بست برسه خیلی بهتر از اینه که مدتی درگیر باشین و با کلی خاطره تموم شه
روی یه موضوع خیلی پافشاری نکنید / اگه قابل حل شدن باشه با آرامش بهتر می تونید حلش کنید /اصرارزیاد فقط باعث ناراحتیتون میشه و ممکنه نتایج بدی رو به همراه داشته باشه
هیچ وقت به هیچ کس اعتماد 100% نداشته باشین / 50 % اعتماد کافیه
من یه سه ماهی میشد که با این پست اشنا شده بودم فقطم ببیننده نه پست دهنده ولی الان تصمیم گرفتم تا تجربیات ناچیز خودمو در اختیار دوستام بذارم که به دردتون بخوره.تکراری هستن ولی مطمئن باشید که به دردتون میخوره
هیچ وقت به یه کسی که براتون کاری انجام میده تا وقتیکه که کامل نشده پول اضافه ندین که بعدا اگه مشکلی پیش اومد دستتون به هیچ جا بد نباشه مخصوصا به افرادی که توی قسمت خانه سازی و تعمیرات هستن (شغلهایی مثل گچ کاری،بنایی،سنگ کاری و از این قبیل) این افراد تا دلتون بخواد بدقولن و براشون فرقی نمیکنه که تمام زندگیتون به هم ریخته هست در نتیجه بهترین راه حل ندادن پول هست و اعتماد نکردن به اونهاست و اگه پولی هم دادین حتما ازش یه نوشته با امضا بگیرین که اگه مشکلی افتادید بتونید پدرشونو در بیارید.(اگه یه مبلغی هم پیشتون یه مدت باشه که اگه توی قسمتی که اونها کار کردن مشکلی پیش اومد بتونید حالشونو بگرید و موقعی که زنگ زدین لااقل به خاطر پولشون هم شده بیاین نه اینکه گوشی رو خاموش کنن)
اگه توی کار شراکتی هستید همه چیزو بصورت نوشته دربیارید و برید به دفتر اسناد حتما حتما رسمیش کنید (هزینه رسمی کردنش 10 تومنم نمیشه )بعدا اون نوشته از چک هم میتونه تو دادگاه یا مشاجرات معتبرتر باشه(اینو هم از یه وکیل پایه یک دادگستری که استادمونه شنیدم فقط همه چیزتون رسمی باشه که تو مشکل افتادین مدرک داشته باشید)
مورد دوم به هیچ عکس حرف دلتون رو نزنید چونکه طرف ممکنه همون حرفو بعدا علیه تون استفاده کنه اونم به بدترین شکلش.(جوگیرم نشین که این دوستمو و فامیلمه و رازدارمه.خیلی معذرت میخوام ولی بعدا به .... می افتید)
سوم:اگه قولی در کارتون به کسی دادین بهش حتما عمل کنید چونکه یه نفرر ممکنه تمام زندگیش،سرمایش روی قول شده بنا شده باشه و شمام با عمل نکردن به قولتون یه دشمن برایی خودتون ساختین که یه جوری بهتون بعدا ضربه میزنه که اصلا نمیفهمین از کجا و کی خوردین
چهارم:درستونو تو دانشگاه یا قبلش خوب بخونید که جزو مردودی ها نشید اونوقت جز بزرگسال شناخته میشید که دردسرهای نظام وظیفه و ثبت نام نشدن و ... رو نداشته باشید.
چهارم:اگه برای سربازی مهلت پست کردن دفترچه دارید به هیچ تا 5 ماه از مهلت مرخصی 6 نشده اقدام و عجله نکنید چونکه الان نهایتش چندروزه بهتون جواب میدن که کجا افتادین اگه هم پستش کردین که ولی بدونید که ببرای آب خوردن هم باید از از نظام وظیفه اجازه بگیرید. (منظورم موقع قبولی تو دانشگاه در مقاطع مختلف و معافیت تحصیلیست)
توی اینترنت از افراد نا معلوم و سایتهایی که مشکوک میزنن هیچ وقت چیزی نخرید،پول به حسابشون واریز نکنید،
هیچ وقت با افراد بی منطق جرو بحث نکنید یا اونایی که گردن کلفتی میکنن چنکه اصولا حرف اصلا تو کلشون نمیره
فعلا اینها رو داشته باشید تا بقیه رو هم بگم
اگه با دوستانتون جایی میرید سعی کنید که جوگیر نشید و شوخی های بیجا تو جمع و در مکانهای عمومی انجام ندید.مطمئن باشید به نفعتونه
وقتی میخوای پولتون رو تو جیبتون بزارید با دقت این کار رو انجامک بدید و مطمئن بشید که پول وارد جیب محترمتون شده....حتما کیف پول داشته باشد
در جمع دیگران از دستاوردها و موفقیات خاندان و فامیلاتون تعریف نکنید
فصل خرید کاپشن و لباسهای گرمه....برای تخفیف گرفتن وقت بزارید و سعی کنید از نصف قیمت شروع کنید.بابت تخفیف گرفتن خجالت نکشید
به رنگ لباسها موقع خرید دقت کنید.چون وقتی پشت ویترین قرار دارند و بر اثر نورهای مصنوعی شاید رنگشون مورد دلخواه شما نباشه
دروغ گو، طمع کار رو گول می زنه.
این جمله ای بود که امروز جایی خوندم گفتم کپیش کنم!
یک چیزی تو مایه های این که اگه یک چیزی خیلی به نظر ایده ال میرسه باید به صحتش شک کنید. (به احتمال 90% البته)
حالا این چیز می تونه کیفیت یک کالا باشه یا شخصیت یک انسان.
سلام دوستان!
هیچ وقت دوستاتت رو به یه دختر نفروش! واقعا ارزشش رو نداره که واسه یه دختر تو روی دوستت وایسی!
هرچقدر هم طرف شاخ باشه و پیش خودت بگی دیگه مثل این گیرت نمیاد بازم کاری نکن که بعدا پیش دوستات شرمنده بشی!
دوستی داشتیم که به خاطر یه دختر توی روی دوستاش وایساد.حالا ما چی گفته بودیم؟؟ گفتیم بابا این ادم درستی نیست. اون چکار کرد؟؟ جوری خط و نشون میکشید واسه دوستاش که هر کی ندونه فکر میکرد....
اخر و عاقبتش چی شد؟؟ با یه نفر درگیر شد سر اون دختر خانوم و کار به زد و خورد کشید (اون بنده خدا هم با این دختره دوست بوده) و بعدا معلوم شد که دختره با 2 3 نفر دیگه هم بوده در عین حال! این دوست ما هم خف خورد.حالا نه دیگه پیش ما ارزش و احترام داره هم از دختره خورده!
درنتیجه هر دختری ارزشش رو نداره که باهاش دوست شی و وقت بگذرونی.هر چقدر هم که میخواد به اصطلاح شاخ باشه بازم مهم نیست.
سلام
وقتی میخواین از تاکسی پیاده شین حتماً رو صندلی رو نگاه کنید چیزی جا نذاشته باشین یا چیزی از جیبتون نیافتاده باشه رو صندلی .
کلاً هر جا میشینید عادت کنید موقع بلند شدن حتماً یه نگاهی بندازید که چیزی جا نذاشته باشید .
بنده کلاس دوم دبستان کیفِ مدرسم رو تو تاکسی جا گذاشتم رفت که رفت هنوز هم داره میره
:31:
همه ی زندگیم توش بود :
یَک مدادِ نو که فقط یک بار تراشیده بودمش !!! یک پاک کن رنگی خوشبو که همه ی زندگیم بود !!! یک مدادتراش آهنی که میمردم براش !!! و یک دفتر جلد چرمی که خودم رو کشتم تا برام خریدنش .
خلاصه همه ی دار و ندارم از دستم رفت.
:37:
از اون روز تا حالا هر جا میشینم موقع بلند شدن اتوماتیک وار نگاه میکنم چیزی جا نذاشته باشم .
disk cleanup
من خودم همیشه یادم میره.
دفعه آخری که دیسک کلین آپ کردم 15 گیگ فضا برام بازتر شد.
حالا حافظه به جهنم.فکر کنم تو سرعتو اینام تاثیر داشته باشه
هر چند وقتی اینطوری کنید خوبه...فایلای اضافه ای که خود کاپمپیوتر میسازرو پاک میکنه
start==>all programs==>accessories==>system tools==>disk cleanup
کیف مدرسه خوبه... گوشی ۴۰۰ هزار تومنی من با کلی اطلاعات مفید که از جاهای مختلف جمع کرده بودم و یه RAM دو گیگ رو بردن... غروب زنگ زدم یارو گفت این گوشی رو از چهارراه میدون خریدم!!! همهچیش به درک ۴ سال بود که داشتمش و واقعا بهش عادت کرده بودم...نقل قول:
سلام دوستان
هیچ وقت چیزی رو به زور از خدا نگیرید . خدا خودش بهتر میدونه که چه موقع و چه چیزی رو بهمون بده
هیچ وقت به چیزهایی که فنا پذیرند دل نبندید
من نه آدم مذهبی هستم نه اعتقادات خیلی قوی دارم
اصلا هم نصیحت کردن رو دوست ندارم چون در حدی نیستم که بخوام اینکارو کنم
تنها تجربه ای که توی زندگیم داشتم اینه که دوستان عزیزم هیچوقت خدا رو فراموش نکنید و ازش رو برنگردونید و مطمئن باشید اگه یه قدم به سمتش بردارید همه کاری واستون میکنه
7سال تمام توی بدترین شرایط ممکن زندگی کردم
همیشه هم از خدا شاکی بودم و بهش اعتراض میکردم
فقط وقتی که به سمتش زفتم فهمیدم که چقدر اشتباه میکردم
توی یه مدت کوتاه تک تک مشکلات زندگیم از بین رفت
خدا واقعا بزرگه
این فایل ها شامل برخی فایل هایی که ازش بک آپ گرفته شده هست + سطل آشغالتون :دینقل قول:
نمیدونم هر کدوم از این تجربه ها واسه ی دوستان تا چه حد قابل درکه . اما واسه من هر کدومش تاوانی داشته و بهائی. مثل همین تجربم که واقعا به خاطرش روزای بد و تلخی داشتم .
میخوام بگم وقتی اشتباهی مرتکب میشید و واقعا به خاطرش عذاب وجدان می گیرید و میخواید یه جوری خودتونو آروم کنید هیچوقت واسه آروم کردن خودتون ، با کسی درد و دل نکنید و پیشش اعتراف نکنید.
من این کارو کردم با اینکه دوست نداشتم کسی بفهمه اما چون خیلی بهم فشار اومده بود با یه نفر در میون گذاشتم ، ولی طرف انگار که آتو دستش اومده باشه هر دفعه گفت به مامانت میگم به فلانی میگم و اینا
فکر اینکه کسی بفهمه واقعا آشفتم کرده بود . تا اینکه یه روز دلو زدم به دریا گفتم خدایا تو کل به خودت بعدم واستادم تو روش گفتم برو هر کاری دلت میخواد کن . به هر کی هم میخوای بگو . بعد هم ارتباطمو باهاش قطع کردم .
طرفم وقتی قاطعیتمو دید وا رفت و دمش رو گذاشت رو کولش . این ضربه رو تازه کسی به من زد که باهاش بزرگ شده بودم و بهش اعتماد کرده بودم .
من خودم از این تجربم دو تا درس گرفتم : 1 اینکه اشتباهاتو فقط پیش خدات اعتراف کن . 2 رازی که داری رو به هیچکس نگو وقتی خودت نمی تونی نگهش داری از بقیه چه انتظاری داری .
سعی شه راجع به "من" کمتر حرف زده بشه بهتره...
خوشایند نیست...
اصلا دیگران علاقه ای ندارن راجع به فضیلتای اخلاقیه شما بشنن.حقم دارن...
اگرچه تجربه نکردمشا: دی e الان از خودم تعریف کردم؟!
اگر با فندک خواستید سیگار روشن کنید حتما بلندی شعله رو چک کنید .چوت مژه و ابرو بسوزه زیاد جالب نیست
+ هیچ وقت توی ماشین در حال حرکت چایی یا نوشیدنی داغ نخورید
در تکمیل گفته های دوستمون من یه بار همین قضیه فندک سرم اومد اونم فندک اتمی زد ابروی راستمو با پوستم سوزوند.... خیلی هم درد داشت :41:نقل قول:
2 3 بار هم زغال قلیون افتاده روم... :31: یه بار هم موقعی که داشتم ذغال واسه قلیون خونگی :دی درست میکردم و با سیم تو هوا میچرخوندم از دستم در رفتن و کل ذغال ها از 5 سانتی کنار کله دوستم رد شد!! مواظب باشید این چیزا رو
قدر کودکی را خوب بدانید که وقتی گذشت هر آنچه روزی آرزو بود می شود مشکل و کودکی و سادگی می شود آرزو
سلام
خوب کمی هم از تجربایتم از کار با کامپیوتر بگم
همیشه در هنگام درآوردن فلش از پورت USB ، اول آن را saftyremove کنید
هر چند وقت 1 بار کیس رو باز کنید و داخل کیس رو خوب تمیز کنید
از Deep Freez استفاده کنید
از ابزارهای رایج ویندوز مانند Disk Check؛ Disk Clean Up و Disk Defragmenter استفاده کنید تا ویندوزتان مرتب و سریع باشد
از اطلاعاتتون هر ماه یا هر 2 هفته 1 بار back up بگیرین.
سعی کنید سیستمو آور کلاک نکنید
♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀ ♀
یه پیشنهاد برای بهتر شدن تاپیک
به نظرم اگه یه موضوع رو انتخاب کنیم و دوستان تجربیاتشون رو درباره اون موضوع مطرح کنند تاپیک پر بارتر میشه
اگه موافقید من یه موضوع انتخاب کنم تا شروع کنیم.[COLOR="Silver"]
بیایید در مورد خرید هدیه بحث کنیم. متاسفانه خیلی ها به پول و وقت ما اهمیت نمیدن. هدیه براشون می خری اما وقتی نوبت اونا میشه نه تنها نمی خرن بلکه حتی حاضر نیستن یک تبریک خشک و خالی بگن که دلمونو خشک کنیم حداقل براشون وجود داریم. ادم چه قدر بدون چشم داشت محبت کنه؟ من هر دفعه تصمیم میگیرم مثل خودشون رفتا رکنم اما یه خاطر سرزنش اطرافیان و حفظ رابطه ها مجیورم کوتاه بیام. خدایا این روحیه ورزشکاری رو از ما نگیر!!!!!!!!!!!!111
به شخصه تو زندگیم به این نتیجه رسیدم که باید با هر کس مثل خودش رفتار کنی .نقل قول:
بیایید در مورد خرید هدیه بحث کنیم. متاسفانه خیلی ها به پول و وقت ما اهمیت نمیدن. هدیه براشون می خری اما وقتی نوبت اونا میشه نه تنها نمی خرن بلکه حتی حاضر نیستن یک تبریک خشک و خالی بگن که دلمونو خشک کنیم حداقل براشون وجود داریم. ادم چه قدر بدون چشم داشت محبت کنه؟ من هر دفعه تصمیم میگیرم مثل خودشون رفتا رکنم اما یه خاطر سرزنش اطرافیان و حفظ رابطه ها مجیورم کوتاه بیام. خدایا این روحیه ورزشکاری رو از ما نگیر!!!!!!!!!!!!111
من همیشه همینجوری رفتار می کنم . خیلیا رو هم همینطور ی ادب کردم
آخه تا مثل خود طرف رفتار نکنی ، نمی تونه حس شما رو درک کنه
بعضی ها خیلی بیشعور تر از این حرفان که بخوای مثل خودش رفتار کنی ادم شه! اصلا طرف باید اول ادم باشه تا بهفمه یا نه؟! با بعضی ها مثل خودشون رفتار کنی شاکی هم میشن ازت :دینقل قول:
بچه های کوچولو می تونن در قفل کنن اما به راحتی نمی تونن باز کنن
پس مواظب باشید کلید توی در نباشه مخصوصا اگه با کوچولوتون تنها بودین که یا شما رو زندونی میکنه یا خودشو
این مسئله برا خودم اتفاق افتاده برا همین خواهش می کنم دقت کنین
سلام دوستان
برایِ خریدِ دستکشِ ظرفشوئی همیشه دو سایز بزرگتر از دستتون بخرین چون اگر فیتِ فیت باشه پوشیدنش و درآوردنش خیلی سخته و دستتون هم به سختی باز و بسته میشه اما دو سایز بزرگتر خیلی راحت میپوشیدنش و درش میارین . یعنی اگر دستتون M هست XL بگیرین .
بزرگ بودنش باعث میشه به دستتون نچسبه و دستتون عرق نکنه و با راحتی کار کنید .
مواردِ استفاده ی دستکش ظرفشوئی :
ظرفشوئی
رختشوئی
کار بنائی خصوصاً با سیمانِ سیاه و سفید که بشدت به پوست آسیب میزنه.
پاک کردنِ ماهی و میگو و مرغ و غیره
خرد کردنِ و رنده کردنِ پیاز
نقاشی ساختمان و غیره
پوست کندنِ گردو سبز که دست رو سیاه میکنه
کار با حنا
کار با رنگ مو
کار با مواد شیمیائی مثل حشره کش و علف کش و اسیدِ باتری و تینر و بنزین و غیره .
شستنِ حمام و دستشوئی با مواد شیمیائی و پودر شستشو
شستن ماشین
تعمیر ماشین و موتور و کارهای مکانیکیِ دیگه
باغبانی و کار با خاک و کود .
نظافتِ و شستشویِ حیوانات.
سلام دوستان
امیدوازم همه دوستان خوب باشه
==
اگر میخواهید تا اخر عمر زندگی شیرین و قشنگ و پر محبتی داشته باشید ، هر روز خاطره خوب بسازید نه اینکه هی بگید یادش بخیر..
واگر می خواهید پا را فراتر از این بگذارید و یک زندگی رویایی داشته باشید ،روز خود را به چند قسمت تقسیم کنید 1- وقتی را برای خانواده بگذارید 2- وقتی را برای کار کردن(و کمک به مردم) 3- وقتی را با دوستان خوبتان بگذارید 4- وقتی را برای عشق بازی با خدا (از همه مهمتر).
ان وقت به ارامشی واقعی دست خواهید یافت و انچنان لذتی از زندگی خواهید برد که تا نبینی و نچشید باورش براتان محال است .....(گرچه ظاهرا هویدا نباشید ، ولی باطن چنین است )
:11:
دوستان سلام.
سینکای ظرفشویی هرچقدر هم که بخوان از مدل و مارکش تعریف کنن! متاسفانه لبه سینک بسیار برنده است برای باور کردن این مطلب می تونین یه بار امتحان کنین! موقع شستن سینک ظرفشویی هم لبه کنار دیوار که پرچ میشه و هم لبه جلوی سینک رو با چسب خوب بچسبونین ! چون احتمال بریدن موقع تمیز کردن سینک بسیار زیاده و قریب به یقین زخم عمیقی هم خواهد داشت
سلام
اگه تو محل زندگیِ شما سطلهایِ مخصوص مواد قابل بازیافت مثل شیشه و پلاستیک و الومینیوم وجود نداره , خودتون زباله های پلاستیکی و شیشه ای و فلزی رو جدا جمع کنید و بذارین دم در .
یه عده درآمدشون از جمع آوری و فروش همین موادِ قابلِ بازیافت هست و از این راه امرار معاش میکنند و شکم زن و بچه هاشون رو سیر میکنند .
===================================
سرما و برف و یخبندان از راه رسید .
خیلی از حیوونها غذای درستی گیرشون نمیاد و گرسنه میمونند در حالیکه زباله های ما پر از موادِ غذائی هست که اونها دوست دارند .
خورده های برنج و نون رو دور نریزید .
تو یه بشقاب خیس کنین بذارین تو حیاط یا پشت پنجره . پرنده ها میان میخورند .
یا تو یه کیسه جمع آوری کنید و همیشه درش باز باشه تا خوب خشک بشه و کپک نزنه بعد بذارین دم در . غذای خوبی برای دام هست .
ثوابِ زیادی هم داره این کارها به شرطی که :
1- فقط برایِ رضای خدا این کارها رو انجام بدین .
2- چیزی به جاش نگیرین و منت هم نذارین .
3- تا آخر عمر هم نیّتتون رو تغییر ندین .
معامله با خدا ضرر توش نیست .
=====================================
این موضوع رو خیلی جدی بگیرید :
فصل سرما و استفاده از بخاری که میاد حتماً تمام دودکش ها رو چک کنین که راهش مسدود نباشه , درست و کیپ به بخاری و دیوار وصل شده باشه و تمام گازها رو منتقل کنه به بیرون از اتاق و نشتی نداشته باشه .
گاز منواکسید کربن (CO ) چند روز پیش هم دوباره قربانی گرفت . چند تا جوون خبر نداشتند پرنده ها تو لوله ی دودکشِ بخاری لانه ساخته اند و مسدود شده .
بخاری رو روشن کردند و خوابیدند و دیگه بیدار نشدند .
همه طول سال چه تو زمستون چه تو تابستون از ضد آفتاب استفاده كنيد مخصوصا اگر پوستتون رو لايه برداري كرده باشيد چون لايه محافظ در برابر آفتاب پوستتون رو از بين بردين و الان خيلي حساس تره.براي پوستهاي چرب مثل خودم از ضد آفتابهاي فاقد چربي استفاده كنيد.
تجربیات برای کسانی که محل کارشون رو تغییر میدهند - چیزهایی که خودم تجربه کردم و تقریبا توی 4-5 جاهای که کار کردم برام این شرایط بوده:[/COLOR]
قبل از انتحاب محل کار جدید سعی کنید جایی رو انتخاب کنید که
اولا نسبتا بزرگ باشه -
ثانیا به تخصصی که دارید بخوره -
خیلی مهم کسی که حقوقتون رو میده مستقیم بالا سرتون نباشه -
و جایی که میرید خسیس بازی توش نباشه
1) هفته اول حتما با لباس رسمی، مرتب و معطر به محل کارتون مراجعه کنید چون دیدی که از شما توی ذهن باقی میگذاره خیلی مهمه
2) ده روز تا 2 هفته اول با همه براساس احترام متقابل رفتار کنید و الکی با کسی صمیمی نشید- بعد از اون می تونید افرادی که
میتونید باهاشون ارتباط نزدیکتری برقرار کنید رو از بین بقیه طبق سلیقه تون انتخاب کنید
3) تا دو هفته اول فقط روابط بین افراد رو نگاه کنید اگر کسی کاری ازتون میخواد براش انجام بدید اما بعد از اینکه با روابط سازمانی آشنا شدید فقط کار رو از بالا دستی تون بگیرید و از پایین دستی تون بخوایید اینجوری بهتره کسی هم الکی ازتون توقع نمیکنه
بعضی مواقع که کمک از دستتون بر میاد انجام بدید اما نه لطفی که وظیفه بشه
4) برای هفته اول حتما کتابی چیزی با خودتون ببرید برای مطالعه چون ممکنه تا بخوایید جا بیوفتید و کارتون مشخص بشه وقت خالی چند ساعته در روز انتظار تون رو بکشه
5) هفته اول چون به محیط و روابط آشنا نیستید حتما براتون این فکر پیش میاد..... کاشکی الان همون جای قبلی بودم اما یه کم که بگذره میبینید نه جایی که اومدید خیلی هم خوبه فقط چون با محیط آشنا نبودید اینجوری به ذهن میرسید
6) روال های اداری، ساعت کاری، روابط عرف، ساعت ناهار و نماز، طریقه پر کردن فلان فرم رو از کسی که احساس میکنید آدم خوش برخورد و خوش گوشتی هستند سوال کنید
امیدوارم به کارتون بیاد
وقتی با یک نفر که تو رفتارش تعادل نداره و از رو احساس و عصبانیت تصمیم میگیره و تو این موضوع رو میدوتی درگیر شدی به هیچ وجه جوابش رو نده چون فقط وضع رو خراب تر میکنه ٬ جواب منطقی تو ممکنه باعث بشه اتفاقاتی بافته که فکرشم نمیکنی .
وقتی خواستی تو خونه ای ٬ جایی داد بزنی قبلش اطمینان پیدا کن کسی اونجا نیست ٬ حالم خیلی خرابه ٬ الان با اهنگ مورد علاقم فریاد زدم یهو دیدم پدرم و چندتا مهمون در حال ورود به خونه هستن همه فکر کردن !!؟؟
همیشه نیمه خالی لیوان رو هم ببینید و خیلی خوش بین نباشید . خوش بینی زیاد کار دست آدم میده .
ببینید چه جور آدمی هستید ؟ علاقه دارید به پیروزی ؟ حتی اگر توش با شکست مواجه بشید ؟ یا کسی هستید تحمل شکست رو نداره ؟ با توجه به این موضوع تصمیم بگیرید . قطعا دسته آدمای دوم کمتر به پیروزی میرسند ولی حداقل شکست کمتری میخورند ! درواقع با چیزی که ازش متنفرن کمتر رو به رو میشند .
سلام
اگه یه سری لباس دارید که با رنگش حال نمی کنید
یا از طرحش خوشتون نمیاد
مثلا یه کاپشن مشکی دارید که خوشتون نمیاد ازش و قصد دور ریختن اون رو دارید یکبار با یه لباس(پیراهن) رنگ سفید یا رنگ های دیگر بپوشید و مثل من نظرتون عوض میشه چون رنگ لباس ها تاثیر زیادی در زیبایی اون ها داره و ممکنه خوشتون بیاد ازش
در مورد لباس های دیگر هم همینطور
سلام دوستان!
هیچ وقت خودتو توی چشم مردم نکن که این مردم( اکثرا) چشم ندارن موفقیت ادمو ببینن! تا میبینن کسی یه کمی پیشرفت کرده پشت سرش اینقدر حرف میزنن که طرف رو به خاک سیاه مینشونن. :41:
توی روزایی که هوا بارونیه! خیلی مراقب باشید چون خیابونا آب گرفته است! وقتی شیشه رو میدیدن پائین تا از هوای خوب لذت ببرید مراقب باشید یهویی یه عالمه بارون گل از کف خیابون توی صورت و لباستون نپاشن!:27::21: