سلامنقل قول:
بنده تجربه ای در این کار ندارم اما شاید شما شماره رو اشتباه تایپ میکنید
کد ایران نوشته شده ؟ یا باید خودتون بنویسید ؟
مطمئنید درسته ؟
مدلهای مختلف رو امتحان کردین ؟
±98
0098
98
Printable View
سلامنقل قول:
بنده تجربه ای در این کار ندارم اما شاید شما شماره رو اشتباه تایپ میکنید
کد ایران نوشته شده ؟ یا باید خودتون بنویسید ؟
مطمئنید درسته ؟
مدلهای مختلف رو امتحان کردین ؟
±98
0098
98
سلام
آقا با این شماره تلفن که رمز تایید گوگل هست یکی تونست به اکانت من وصل بشه و رمز و همه چیز رو تغییر داد ولی تونستم اکانت رو برگردونم
الان باز میترسم اکانت رو از دست بدم .
همه چی رو تغییر دادم ولی بازم میترسم طرف ی مثل من همونجوری که من اکانت رو پس گرفتم بتونه پس بگیره
تو ایمیل یک نامه بود که زده بود your sercurity question has been changed که هکر تغییر داده من میخوام اونو تغییر بدم ولی پیداش نمیکنم.
برای منم نمیشه با این که شماره رو تغییر دادم.نقل قول:
سلام ی جیمیل دارم. حالا میخام تایید دو مرحله ای فعال کنم هر شماره ای میدم میگه Invalid number, try again چه کنم؟ حتی شماره که واسه ریکاوری رو دادم و پیشفرض مینویسشو قبول نمیکنه
دوستان الان بقیه جیمیل هامو چک کردم sequrity question داره فقط این ایمیل که هک شده بود نداره علتش چیه؟؟
شماره رو درست وارد میکنم اصلا ایران رو قبول نمیکنه. مطمنم اشتباه نمیکنم. شماره افغانستان رو قبول میکنهنقل قول:
دوستان کسی جدیدا فعال کرده؟؟
اخه کاری نیست کهانجام نداده باشم . ده تا ایمیل دارم که واسه اونت سالهای گذشتع فعال کردم. شماره ای هم که دارم میدم جدیده. حتی قدیم ها رو قبول نمیکنه
دوستان نظری نداره؟
نقل قول:
سلام
اگر میگه شماره غلطه پس با شماره های دیگه هم قاعدتاً همین رو میگه حالا شما با شماره های دیگه امتحان کنین ببینین چی میگه
یک بار هم با فیلنرشکن امتحان کنین
بعد دو سه هفته همون شماره رو به شکلی که قبلا میزدم وارد کردم و تمام مراحل راحت انجام شد. فقط نمیدونم چرا این مدت مدام میزد اینولید نامبرنقل قول:
سلام دوستان
من پسورد جمیلم یادم رفته
شماره بازیابی رو اشتباه وارد کردم
ولی ایمیل بازیابی رو میدونم وقتی هم با ایمیل بازیابی میکنم کد رو واسم میفرسته وقتی کد رو میزنم با پیغام زیر رو به رو میشم
Couldn't sign you in
Google couldn't verify it's you, so you can't sign in to this account right now.
ممنون میشم اگه دوستان راهنمایی کنند
اجازه نمیده چون مشکوکه که شاید خودتون نباشیدنقل قول:
احتمالا باید دوباره سعی کنید این بار با شماره تلفن و یا سوالات خود گوگل
شماره تلفن رو به اشتباهی وارد کردم سوالات رو هم نمی دونم دقیق !نقل قول:
راه دیگه ای وجود نداره؟
خیر .نقل قول:
درصورتی که پسورد رو تغیر نمیدادید با کالی و ابزار hydra میشد کاریش کرد !
شاید زیاد تکرار کرده اید، سیستم بهتون مشکوک شده. بذارید یه چند ساعتی بگذره و بعد با همون ایمیل مجدد امتحان کنید.
سلام دوستان
گزینه های جی میل برای شناسائی و بازيابی پاسورد هی داره بیشتر میشه:
Get a text message with a verification code at •••• ••72
Get a phone call with a verification code at •••• ••36
Confirm your recovery phone number
Confirm your recovery email
Enter the city you usually sign in from
Answer your security question
Ask Google for help getting back into your account
البته همه ی اینها رو با هم در یک ایمیل پیشنهاد نمیده . بستگی داره به چیزهایی که خودتون انتخاب کردین برای شناسائی و یا بازیابی پاسورد
نمیدونم چیز دیگه ای هم هست ؟ مثل اثر انگشت یا امضاء و اینها .
گمونم کم کم بگه برو ولی امرت رو بیار :20:
سلام به همه من ایمیلی داشتم تا دیروز که رمزش رو به کسی دادم :n02: ولی شخص مورد نظر رمز ایمیل رو عوض کرده ولی شماره ریکاوری و ایمیل ریکاوری رو نتونسته عوض کنه چون نمیتونسته حالا من میخوام ریکاوری کنم گوگل احمق ارور میده اخرش درصورتی که کد ریکاوری برام پیامک میشه میزنم یک کد هم به ایمیل ریکاوری میره میزنم یک گزینه هست که دستگاه Xperia به گوشی وصل هست که دستگاه من نیست و برای دزد عزیز هست و من میزنم سوال بعد که در اخر هم از من ایمیل میخواد که برام یک کد ارسال بشه اون رو هم میزنم ولی در پایان این ارور مسغره رو میده
Couldn't sign you in
Google couldn't verify it's you, so you can't sign in to this account right now
وقتی شماره ریکاوری دارم دقیقا این مسغره بازی برای چی هست؟ :n04::n04:
کسی میتونه کمک کنه؟ شدید کمک نیازمندم
اینم جدیدا میده
Thanks for verifying your email.
You weren’t signed in because Google couldn’t confirm that [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] belongs to you.
راه تماسی هست با گوگل که بگیم لعنتی شماره و ایمیل ریکاوری رو درست میزنم دیگه دردت چیه
نقل قول:
.......................................
به نظرم بهتره که
شما یه forget password بزنی
یه لینک تغییر رمز واسه ایمل ریکاوری می یاد که از اون لینک میتونی رمز رو عوض کنی و یه رمز دیگه بذاری
جسارت و بی احترامی نباشه ولی به ایرانی جماعت نمیشه اعتماد کرد :n03:
باز دوستانی که وارد تر هستند امیدوارم کمک کنند.
اصلا نباید اعتماد کردنقل قول:
اصلا همچین گزینه ای بنام forgot password نیست.
قبلا بود جدیدا نیست دیگه نیست فقط need help هست
.................................نقل قول:
بله همینطوره نباید اعتماد کرد
عجب، پس تغییر کرده شرایط
ولی فکر کنم همون need help رو که بزنید
صفحه ی بعدش می تونید به ریکاوری ایمیل درخواست تغییر رمز بدین
یه عکس بذارید تا بیشتر بشه کمک کرد.
موفق باشید.
بله گزینه اول این هست
Enter the last password you remember که به درستی میزنم
گزینه بعد
Get a verification code by text message or phone call at: •••• ••• ••33
که شماره خودم هست و کد ارسال میشه
گزینه بعد این هست
Google will send an email containing a one time verification code to she••••••••••@gmail.com
که اینجا هم کد به ایمیل ریکاوری ارسال میشه و درست میزنم
گزینه بعد
When did you create this Google Account?
که دقیق نمیدونم چه موقعی ساختمTry a different question میزنم
گزینه اخر هم این هست
Enter an email address you can check now. It helps if you use an email you’ve already added to this account.
Google will send a verification code to that email.
Enter the verification code here.
If Google can verify that this account belongs to you, you’ll see instructions to help you sign in
که همون جیمیل ریکاری رو میزنم و یک کد دیگه ارسال میشه اونم میزنم اما در اخر این رو میگه
Couldn't sign you in
Google couldn't verify it's you, so you can't sign in to this account right now.
نقل قول:
............................................
سلام
نمیدونم چی بگم والا
من که چنین چیزی اولین بار هست دارم می بینم
دفعه ی پیش خود من با ریکاوری ایمل رمز یکی از اکانتام رو که یادم رفته بود برگردوندم
ای کاش رمز رو نمی دادین
شما با خود gmail.com مکاتبه کنید و مشکل رو بگین تا کمک کنند.
امیدورام دوستانی که وارد تر هستند هم کمکی کنند.
جطوری میشه مکاتبه کردش؟؟
سلامنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درضمن , یک هکـر که قصد نفوذ به یک ایمیل رو داره هم حرفهای شما رو میزنه
گوگل نمیتونه اطمینان به هر کسی که میگه رمز دادم به فلانی و حالا مشکل دارم
اگر اون شخص حالا داره وارد ایمیلتون میشه , گوگل دیگران رو هکـر فرض میکنه
کد برای من اس ام اس میشه و شماره ریکاوری و ایمیل ریکاوری برای من مباشد کد هم برای شماره و هم برای ایمیل ریکاوری ارسال میشه اما ریکاوری نمیشه. گوگل احمق باید بدونه من که شماره تلفن و ایمیل ریکاوری دستم هست هکر نیستمنقل قول:
نقل قول:
سلام
یه نفر بدون هیچ مشکلی داره از اون ایمیل استفاده میکنه . گوگل چطوری اون شخص رو نادیده بگیره و شما رو مالک بدونه ؟
شاید یک نفر مدتی در یک شرکت کار کرده و براشون ایمیل ساخته و حالا اومده بیرون و شرکت پاسورد رو عوض کرده . گوگل این فرضیات رو هم باید در نظر بگیره
اگر کسی الان ازش استفاده نمیکرد شما راحت میتونستید ریکاوری کنید پاسورد رو بگیرین یا تغییرش بدین
فکر کنم اونجا که میگه یه ایمیل بده همین الان تماس بگیریم باهات، یه ایمیل دیگه بدید و عوضش کنید.
سلام
یه سری ایمیل برام اومده از یه ادرس خاص
میخوام اول اونا رو به فولدر خاصی ارسال کنم و همینطوری ایمیل های جدیدی که ازش میاد
دوم هم از همه شون خروجی بگیر
چیکار کنم ؟
سلامنقل قول:
ایمیلی که میخوان فقط برای گفتگو و سین جیم هست (بازپرسی )نه برای تغییر ایمیلِ جایگزین که روز اول ثبت شده
یاهو هم وقتی مشکل حل نمیشه میگه ایمیل بده . بعدش کلی سوال میپرسند . آخرین بار کِی وارد شدی ؟ با چه مرورگری ؟ رمزت رو حدس بزن .
تازه آخِر سر هم میگه اگه نتونی یکی از دو سوال امنینی رو بگی پس دیگه کاری از دست ما برنمیاد و برو یه ایمیل دیگه بساز
سلام
ببخشید از قسمت گوگل+ میشه ایمیل طرف رو پیدا کرد؟ ندیدم توش بنویسه!
درود دوستان
یه جیمیل هست که پسوردش فراموش شده
هم شماره موبایل هم ایمیل ریکاوری هست
کد به موبایل ارسال میشه به جیمیل ریکاوری هم همینطور
کدها رو که وارد می کنم آخرش این ارور رو میده
Google couldn't verify this account belongs to you
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
سلام
همونطور که می دونید میشه برای ایمیل یک لیبل/Label مشخص کرد تا با اون ایمیلها مختلف از هم سریع تشخیص داده بشن و حتی این امکان هست که برای یک آدرس مشخص مشخص کرد وقتی ایمیلی از اون سایت و یا شخص به شما ارسال شد با لیبلی که از قبل برای اون مشخص کردید نشان گزاری بشه. من اشتباهی یک آدرس ایمیل را با یک لیبل اشتباهی علامتگذاری کردم و هر موقع ایمیلی از اون سایت بخصوص به صندوق پستی من میاد با اون لیبل که مربوط به اون ایمیل نیست علامت گذاری میشه و باید بطور دستی ایمیل رو انتخاب کنم و از آیکون Labels تیک لیبل اشتباهی اون ایمیل رو بردارم و apply کنم. نمی دونم چطوری باید برای همیشه لیبل اشتباهی که برای اون آدرس ایمیل مشخص کردم رو برای همیشه حذف کنم تا وقتی از اون سایت بخصوص برام ایمیل اومد با لیبل درستی که می خوام بسازم مشخص بشه.
بطور کوتاه: چطور لیبل اشتباهی رو برای همیشه از یک آدرس که مربوط به لیبل نیست حذف کرد تا ایمیلهای اون سایت با لیبل اشتباهی علامت گذاری نشن.
ممنون از کمک شما
مراجعه به تنظیمات ایمیل و یا کلیک بر روی آیکون چرخ دنده و رجوع به سربرگ Labels قادرید تمامی موارد رو مورد ویرایش قرار دهیدنقل قول:
با درود ، من رمز جی میلم رو فراموش کردم ولی از روی موبایل به حسابم دسترسی دارم(ارسال و دریافت میل) کاری می تونم بکنم؟
سلام. تو جی میل از کجا میشه تنظیم کرد که مثلا بعد از دو ساعت خودش ساین اوت کنه؟ الان کامپیوتر رو خاموش هم که بکنم (بدون ساین اوت) چند روز بعد هم که بیام جی میل رو باز کنم مستقییم میره تو اکانت از قبل باز شده!
اگر مرورگرتون رو به حالت Private ببرید، این مشکلتون حل میشه. و بعد از ترک سیستم یا بستن مرورگر یا خاموش شدن سیستم، اکانت دوباره باز نمیشه.نقل قول:
بعید میدونم خود جی میل همچین کاری رو کنه. شاید دیگران بدونن چطور میشه اینکار رو کرد.
سلامنقل قول:
کارتون که تموم شد خودتون خروج رو بزنین
به همین سادگی
خب چیزه! فراموشی و هزار تا درد دیگه :n02: قبلا یادم هست یاهو یک گزینه ای داشت که مثلا بعد از 4 ساعت که از لاگ این گذشت دوباره صفحه وارد شدن به سایت میومد.نقل قول:
سلامنقل قول:
اگر مرورگر رو تنظیم کنید , با بستن مرورگر همه چیز مخصوصاً فایلهای کوکیز پاک میشه و شما خارج میشید از یاهو میل و جیمل و سایتهایی که sign in کرده بودین
عادت کن همیشه از حالت private استفاده کنی.نقل قول:
برای فایرفاکس در محیط مرورگر قبل اینکه وارد ایمیل بشی کلیدهای ترکیبی Ctrl+shift+P رو بزنی به حالت private میره و یک نقاب بنفش رنگ در گوشه بالا راست مرورگر نمایان میشه.
برای کروم کلیدهای ترکیبی Ctrl+shift+N رو بزنی به همیچین صفح مشابهی وارد میشه.
پس از بستن مرورگر تمامی اطلاعات کوکی و هیستوری حذف میشن و حتی نیاز به LOG OUT کردن هم نیست.
البته در تنظیمات Gmail گزینه ی وجود داره که اگر شک داری کسی به ایمیلت قادره وارد بشه، میتونه کاری کنه همه دستگاهها غیر از دستگاه فعلی log out بشن
اگه کسی برای درست کردن جیمیل مشکل داره ، می تونه راهنمای ساده و تصویری ایجاد اکانت جیمیل رو در سایت اولین کیوسک avalinkiosk.ir ، قسمت راهنمای درست کردن ایمیل ، ببینه و به راحتی جیمیل داشته باشه.
سلام
دوستان یه سوال
پسورد اکانت رو فراموش کردم و وقتی تو مرورگر سیستم رکاوری میکنم
اون قسمتی که باید captcha رو وارد کنم ارور میده و جلو نمیره
مطمعا هستم حروف داخل کادر رو وارد میکنم
حتی چند بار از قسمت صوتی کد امنیتی رو زدم
ولی بازم جلو نمیره و میگه کد رو اشتباه وارد میکنید !!
احساس میکنم کلا مشکل داره (( که بعیده ))
دلیلش رو نمیدونید ؟؟؟
با تشکر
سلامنقل قول:
بزرگ و کوچک بودن حروف و انگلیسی بودن شماره ها باید رعایت بشه
سلام
یک ایمیل دریافتی فیلتر کردم که بره تو یک پوشه لیبل
منتهی مستقیم تو لیبل نمیره و همچنین تو اینباکس میاره
میخوام تو اینباکس نباشه مثل یاهو مستقیم بره تو پوشه خودش
هرچی مراحلشو رفتم جواب نگرفتم عکس زیر
راه دیگه ای هست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]