عکسای قشنگی گرفتی،
اما اون لاک پشت بدبخت رو داری عذاب میدی.
حداقل به سری خشکی روی سطح آب درست کن که بتونه روی اونا بره.
مردم آزار !! :d
Printable View
عکسای قشنگی گرفتی،
اما اون لاک پشت بدبخت رو داری عذاب میدی.
حداقل به سری خشکی روی سطح آب درست کن که بتونه روی اونا بره.
مردم آزار !! :d
:31:روی سطح آب دو تا مهتابیه(از این مهتابیا که واسه آبه)...بضی وقتا میره روشون میشینه..
خومم هر چند روز یه بار میارمش بیرون میزارمش تو تشت...
چیز دیگه ای نمیتونم براش درس کنم ..آخه فک کنم کلی جا بگیره!
نقل قول::31: دمت گرم پس اوقات فراغت هم براش در نظر گرفتیــــــــــ :))نقل قول:
الهی ... لاکپشتت خوشگله .
من یدونه سر عقابیش ر و دارم . اونو تنها نگه میدارم وگرنه همه ماهی ها رو جارو میکنه :)) فقط یه دوره ای با زندانی نگهش میداشتم ...
به نظرم یه چوب بذاری که مقداریش نزدیک سطح آب باشه هم زیبایی تانکت رو چندبرابر میکنه هم جایی برای این خوشل دوست داشتنی فراهم میشه .
من به شخصه عاشق لاکپشت و خرچنگ و میگو و سمندر و ... هستم و همیشه دنبالشون :) مرسی حال دادی .
:40:نقل قول:
چه جور چوبی بزارم؟؟ بعد اگه چوب بزارم جا واسه دو تا سر سوسماریا کم نمیا آک 72 لیتریه..
راستش چوب های مثلا آفریقایی !! انتخاب های خوبی هستند چون زیر آب میمونند و البته اغلب گرون .نقل قول:
ما که به آفریقا دسترسی نداریم میریم لب دریا و چوب آب دیده برمیداریم !!!
البته آورده اند که باید چوبی که در تفحص یافت میکنیم رو بارها و بارها با آب نمک بجوشونیم و حتی تا چندین سال از زیر آب بودنش اطمینان حاصل کنیم تا آماده ورود به تانک باشه
اما درگوشی بهت یه چیز میگم به هیشکی نگیا ... من تو تانک دیسکس هام هم چوب مو ( انگور ) و چوب های بزرگتر که لب دریا پیدا کردم رو فقط یبار جوشوندم و همونجور کردمش تو آب . کسی طوریش نشد همه خوبن !
:)
ولی جدا برای جلوگیری از شیره پس دادن و سمی شن آب و کدر شدنش و ... اولا دنبال چوب کهنه آب دیده باش دوما خوب بجوشون .
یه سری به آکواریوم های شهرت بزنی چوب های مخصوص آب دیده پیدا میکنی داداش .
شمالم که باشی دیگه بهتر ... نیستی هم غمت نباشه .
چند روز پیش بورلی نازنینم از آب پرید بیرون. 2-3 سانت بود خریدمش شده بود 10 سانت. فکر کن یه ماهی ده سانتی از شکاف 3 سانتی بپره بیرون؟!
:9::37:
تسلیت.. :44:
ولی کوتاهی کردی، من از روز اول که هیچ تجربه ایی هم نداشتم کوچیک ترین سولاخارو! پوشوندم.. :6:
حالا هم ناراحت نباش به نظرم همین امروز برو یکی خوشگلش رو بگیر و...... :46:
هیییییییییییییییییییییییی یییییی دست رو دلم نذار که درست همین دیروز بورلی باله زرد من به خاطر شرایط نامناسب آب مرد! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (دهنش تا آخر باز بود و بدنش هم کاملا" سفت شده بود)نقل قول:
انگار با هم قرار گذاشته بودن بمیرن!
آبو خیلی وقت بود سیفون نکرده بودم، از فیلتر مناسبی هم که استفاده نمیکنم که دیگه بدتر:37:
واسه من حدود 4 سانت بود حدود 7 سانت عمرش رو داد به بقیه ماهی های شما!
در حد بین الملل در غمت شریکم!
نقل قول:امیدوارم روح هر دوشون قرین اب شور باشه ...نقل قول:
!
آقا اصلا من از وقتی بچه بودم یه سر ماری رو اینجوری از یه نخود سولاخ از دست دادم دیگه نمیذارم یه پشه بتونه از تانک بزنه بیرون ...
مراقب بقیه باشید .
بچه ها امروز هم ماکرو زردم رو از دست دادم، این چه آفتی افتاده به جون آکم؟ به دادم برسین! بقیه ماهیام چی میشن!
:37::19:
اینم عکساش
محتوای مخفی: Pic
دوستان چند تا سوال فني داشتم ممنون ميشم جواب بدين
1: آيا در پرورش ماهي هاي زينتي سودي وجود داره؟
2: ماهي آب شور پر سودتره يا آب شيرين؟
3:پرورش كدوم ماهي ها به صرفه تر و كم هزينه تره (آّب شور وآب شيرين)
4: هزينه پرورش يك ماهي در حدود يك آكواريوم بزرگ در منزل چه آب شور و چه آب شيرين چقر در مياد؟
ممنون.....:11:
1- بله، فقط می بایست تجربه و مهارت لازم رو داشته باشی.. :3:نقل قول:
2- مطمئنا آب شور! (البته آب شور، اون ور آب هم کار هر کسی نیست!)
3- مطمئنا آب شیرین!
4- یک ماهی!؟ تو یه آکوا و تو منزل !؟ نگرفتم منظورت یک نوع ماهی بود یا... :23:
اول حتما پست هایی که تصویر گذاشتی برو ویرایش کن و عکس هارو حذف کن، تاپیک رو بدجور کند کرده.. :42:
نقل قول:
خب خودت قبلا گفتی چه آفتی بوده!!
نقل قول:
New-P30world عزیز جوابتون رو دادن ولی بد نیست من هم نظرم رو بگمنقل قول:
1- صد البته هم هم تکثیر و هم پرورش و سایز کردن سود داره. شما اگه یا آکواریوم اندازه آکواریوم منزل برای اینکار اختصاص بدید تمام هزینه های آکواریوم منزل رو پوشش میده.(به غیر از هزینه خرید ماهی)
مهارت رو تجربه هم صد در صد میخواد و همین طور صبر و نترسیدن از ضرر چون صد در صد اولش ضرر داره. اگه تجربه و مهارت نداری اول از یه تانک شروع کن و اول هم از سایز کردن شروع کن. 3-4 دیسکاس تو کوچکترین سایز بخر شاید دونه ای 10-15 تومن باشه یکم بالا پائین. بعد از سه چهار ماه بفروش. یواش یواش قلقش که دستت اومد و دیگه تلفات ندادی تعداد بیشتری میخری. تعداد تانکات رو بیشتر میکنی سراغ تکثیر هم میری.
2-ماهی های آبشور رو اکثرا از دریا میارن فکر کنم تکثیرش خیلی درد سر داشته باشه. درد سر هم نداشته باشه خیلی پر هزینه است و به نظر من نمی صرفه. مشتریش هم فقط تو تهران پیدا میشه.
3- اب شور رو که نمیدونمم ولی آب شیرین فقط دیسکاس. ولی سخت تر هم هست. شما هر ماهی دیگه ای هم تکثیر کنی ازت میخرن ولی شدیدا توصیه میکنم قبل از انتخاب ماهی با ماهی فروش های شهرتون مشورت کنی ببینی کدوم ماهی رو بهتر میخرن
4-همون هزینه های اولیه یه اکواریوم رو داره وسائل تزئینی مثل شن و پس زمینه و .... رو هم نمیخواد. ولی بهتره فیلتر خیلی خوب یا سامپ براش تهیه کنید.
1- صد درصد اگه شغلی صنعتی بشه و تجربه و سوادش پشتش باشه اگه حلب فروشی هم باشه سود داره . الان چند سالی هست بر عکس آه و ناله های فروشنده های ماهی های زینتی اقبال عمومی تو خریدش زیاده . مشتریش هست ...نقل قول:
2-ماهی آب شور بخاطر دردسر و زیبایی و ... ش قیمتی بیشتر از ارزش واقعیش داره و چون هنوز جا نیفتاده و یه وسیله لوکس برای اشراف هست !!!! ( عموما البته ! ) به هر قیمتی هر جا من دیدم که عرضه میشه . پس سودش هم بیشتر هست ! البته آب شیرین هم گونه های خاصی داره که البته با اومدن آب شور از رونق افتاده. یه زمونی آروانا و فلاور حکم طلای 18 عیار داشت . الان به درازی اون و کله این یکی ایراد میگیرن آماتورها حتی !
3-ماهی های آب شیرین قطعا نسبت به شرایط محیطی و تغذیه کمتر سخت گیر هستند .
4- بستگی داره شما چه گونه ای رو انتخاب کنی ... شما حداقل برای پرورش 100 تا بچه ماهی از یک گونه خاص نیاز به 250 لیتر آب داری . و اگر منظورت به 1 یا چند مورد از یک گونه ماهی باشه بازم این تانک 250 لیتری میتونه 5 6 تا ماهی رو تا بلوغ برات ساپورت کنه ..
ممنون از همه دوستان.
حالا يه سري سوال ديگه برام پيش اومد.....
1: به نظر شما اگه ه نوع ماهي باشه بهتره يا چند نوع؟
2:اين تانك 250 ليتري براي پرورش بچه ماهي بهتره يا به بلوغ رسوندن؟
3: هزيته جمع آوري يه تانك 250 ليتري براي اين كار حدودا چقدر ميشه؟
4: چه نوع ماهي هايي پيشنهاد ميكنيد براي پرورش....از هر لحاظي اگه ممكنه بگين مثلا ارزوني- سر سختي ماهي يا كم دردسر بودن
پيشاپيش مرسي:11:
با اجازه اساتید ماهی باز!!!:27:نقل قول:
به نظر من اول باید از تکثیر آسون شروع کنی تا مشکل!
تکثیر آسون:تکثیر زنده زاها مثل گوپی و مولی و.....
بین اونایی که تخم میذارن اولیش convict cichlid (سیچلاید گورخری) هست منم الان به قول خودم دارم اینو تکثیر میکنم!
ماهی سگ جونی هستش، یک جفت ازشون رو بذار تو یه تانک ببین چه بچه های گولی منگولی واست میارن:31:(البته ارزونه ها ولی برای تکثیر بازی عالیه)
راستی اینم بگم منم عاشق تکثیرم ولی تو این زمینه ازم زیاد نپرس چون همی چند روزه دو تا ماهی تلف دادم:41:
راستی اینو هم بگم مدیر اون پست ها رو پاک میکنه اگه این دو تا صفحه کند شده این گل رو ازم قبول کنین:31::11:
ولی دیدم چقدر منو راهنمایی کردین:31:
دوستان همچنان منتظر جوابتون هستم...
مرسي
نقل قول:
1- یه نوع ماهی برای چی منظورته ؟؟
2- چه برای پرورش و چه برای بلوغ رسوندن، باید فضا رو متناسب با تعداد ماهی ها در نظر بگیری ؟؟
3- دقیق نمیشه برآورد کرد، باید بری چندجا قیمت بگیری..
خود آکوا رو هر جا با یه قیمت میسازن! بعد فیلتر - پمپ - بخاری هم که انواع و اقسام داره..
4- اگه تجربه نداری فقط و فقط و فقط و.... چندین تا! گوپی نر و ماده زیبا و سرحال و جوون بگیر و تکثیر کن..
بعد کسب تجربه حمله بسوی انواع سیچلایدها پرطرفدار بازار..
:10:
منتظر بودم لاهیج بیاد جواب بده به هر حال اون از من بیشتر بلدهنقل قول:
البته دیر نکرده
1- من باشم از سایز کردن شروع میکنم و از دو سه تا دونه --->دیسکاس
برای تکثیر هم اسکار خوبه راحت بچه میده تجربه که پیدا کنی هم هر ماهی که بخوای تکثیر میکنی هم اینکه بهتر می تونی تصمیم بگیری چه ماهی ای بهتره
2- به نظر من برای سایز کردن. برای بچه ماهی معمولا بیشتر از 100 لیتر نمیگیرن. من تجربه شخصی ندارم
3- قبلا هم عرض کردم تجهیزات اضافه بر تانک تزئینی معمولی نداره. همون تجهیزات رو میخواد نه بیشتر
4-برای پرورش فقط دیسکاس میصرفه. حساسه نگاه داریش یکم قلق داره یعنی آبش همیشه باید تمیز باشه و مرتب عوض بشه
ماهی های دیگه سایز بزرگشون اونقدر اختلاف قیمت نداره.
درود دوست عزیزنقل قول:
شما خودتون از اسکار بچه گرفتین؟ اگه جواب مثبته در موردش توضیح بیشتر بدین، چون من شنیدم تشخیص نر و ماده اسکار سخته و هر اسکار نر جفت خودشو بین یه گروه انتخاب میکنه!
اگه از یه جفت بچه گرفتین ممنون میشم تجربه تون رو به اشتراک بذارین
نه دوست من گفتم که تجربه شخصی ندارم ولی چیزی که در مورد تکثیر همه ماهی ها میگن اینه که باید حداقل 5 تا از ماهی مورد نظر رو از سن بچگی نگه داری خوب تغذیه کنی تا بالغ بشن و خودشون جفت انتخاب کنن وقتی جفت گیری کردن و مطمئن شدید جفت خوردن جداشون کنید. وقتی تخم گذاشتن تخم ها رو جدا کنید.
در مورد اکثر ماهی ها هم میگن تشخیص صد در صدی نر ماده هنگام تخم ریزی و جفت گیری میسر میشه
به غیر از اسکار یه ماهی دیگه هم هست که خیلی شبیه زندانی هست. ولی خط هاش مثل زندانی مرتب نیست مخصوصا در ناحیه سر اون هم میگن راحت بچه میده
تو این سایت هم می تونی در مورد تکثیر سوال کنی ادم های حرفه ای زیادن اینجا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از نگاه چشمی تشخیص جنسیت اسکارها اینطوریه:نقل قول:
ماهی نر:
1- نوک لوله اسپرم نر شبیه به نوک قلم نی و زوکی شکل اس.
2- قوز روی سر ستبر و بلندتر است.
3- لبهای پهن و ضخیمتری نسبت به ماده دارد و کمی دهانش بزرگتر است.
ماهی ماده:
1- نوک لوله تخمدان درست شبیه تخم و لبه آن گرد است.
2- قوز روی سر کوتاه تر است.
3- لبهای ماده باریکتر و نازکتر و دهان آن کوچکتر است.
ولی من نتونستم از اسکار بچه بگیرم!
اسم اون ماهی که میگین "به غیر از اسکار یه ماهی دیگه هم هست که خیلی شبیه زندانی هست. ولی خط هاش مثل زندانی مرتب نیست مخصوصا در ناحیه سر اون هم میگن راحت بچه میده" سیچلاید گورخری هستش با نام لاتین convict cichlid همونطور که گفته بودم بچه گرفتن از این ماهی خیلی آسونه و احتیاجی هم به نگهداری گروهیشون برای تکثیر کردن نیست کافیه فقط یه جفت ازشون رو داشته باشین!
اگه حوصله تکثیر دارین حتما" با این ماهی شروع کنین!
ضمنا" از معرفی سایتتون ممنونم:11:
شما یدونه ای داداشـــــمـ ... ما شاگرد شوماییم .نقل قول:
...
تو دیسکس باهات مووافقم . البته فکر نمیکنی کمی براش سنگینه یهو از دیسکس شروع کردن ؟ تو ذوقش میخوره .
... در مورد سایز کردن کاملا باهات موافقم . باید روی سایز اوکی باشه تا زیاد کردن . برای اوایل بهتره .
بعد از دیسکس فعلا با وضع موجود میتونه روی آروانا کار کنه . اگه بتونه فقط 5 تا آروانای کوتوله یا باله طلایی بگیره و سایز کنه محشره .
از اسکار بچه گرفتن کار سختی نیست ... فقط برای هچ شدن تخم ها کار سخت میشه .نقل قول:
تو کارگاه ها از دارویی برای از بین بردن قارچ تخم ها استفاده میکنن که متاسفانه در دسترس ما نیست .
من 3 4 بار از اسکارهام تخم گرفتم ولی همشون کاملا هچ نشدن و با وجود مراقبت کامل من و والدین بر اثر قارچ از بین رفتند .
درود دوست عزیزنقل قول:
منظروم از بچه گرفتن همون هچ شدن تخم ها و بیرون اومدن لاروها از تخم هاشون هست!
تو این 3 4 بار حتی یک لارو هم از تخم بیرون نیومد؟
اگه لاروی بیرون اومده باشه پس اسکار نر هم بوده، آخه به نظر من وقتی یه ماهی از اون همه تخمی که میذاره بالاخره یه چند تا لاروی به دست میاد حتی اگه شرایط آب خوب نباشه.
من فکر میکنم اسکار نری وجود نداشته تا تخم ها رو بارور کنه! یا واقعا" تخم اسکار به قارچ خیلی حساسه!
دمای آب تانکتون چقدر بود که تخم گذاشتن؟!من یه جا خونده بودم دما باید از 25 بالاتر نره و یه جایه دیگه خونده بودم دما باید زیاد باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از همه به خاطر جواب هاي خوبشون....
آيا ميشه رو گوپي يا مولي تعداد كار كرد چون شنيدم كه اين دوتا خيلي زود زياد ميشن و آيا جايي هست كه بشه فروخت اين تعداد رو؟
زود که زیاد میشن ولی فکر نمیکنم به اندازه اسکار بچه بدن.
گیاه خوار ها رو هم اگه بخواین برای فروش تکثیر کنید دردسرشون کمتر از بقیه ماهی ها نیست
دوست عزیز بچه گرفتن یعنی تبدیل به بچه ماهی از مرگ و میر گذشته ... تا مرحله تخم گذاری که کار سختی نیست . یه محیط ارام و مساعد برای تخم ریزی ...نقل قول:
قاعدتا نری بوده که روی تخم ها اسپرم میریخته که اینجا بحثش رو مطرح کردم !!!
ضمن اینکه من برخورد نکردم اسکار ماده تخته سنگ یا زمین یا هر بستری رو برای تخم ریزی مهیا کنه. تو تانک من معمولا همیشه نر ها این کار رو میکردند .
هیچ وقت هم اینتخابی نبوده . یعنی خودشون انتخاب نمیکردند جفتشون رو . من انتخاب میکردم . فقط باید موقع انتخاب حواست روی بالغ بودن ، جوون بودن و آخرین باروری قبلی رو باشه . ( حالا پرس و جو از صاحاب قبلیش در صورت امکان یا قیافه و لوله ش و ... )
چرا . از بین اون همه تخم 10 20 تا لارو شد ولی فقط 1 روز طاقت آوردن .
دما نباید بالا بره . PH اب هم فوق العاده مهم هست . جالب اینه با رعایت همه موارد موفق نشدم.
دلیلش رو هم تو بی ثباتی آب نمیدونم . به نظرم آب رو باید از لحاظ سلامتش تایید میکردم .
خب این زمین تا آسمون با دیسکس و آروانا فرق داره !!!!!!!!نقل قول:
شما مولی گاوی ( مولد ) بگیر 2000 تومن ! سر 25 روز ازش 100 تا بلکنه بیشتر بچه تحویل بگیر ! گپی هم مولد بگیر 1000 تومن سر 20 روز ازش 50 تا بچه بگیر !
البته بین زایمان ها باید یه دوره 1 ماهه ماده استراحت کنه . وگرنه سر زای دوم از دستت میره ! :)
با اين صحبت ها كه شماها گفتين من دودل شدم كه يا آروانا سايز كنم كه فكر كنم مشتريش دست به نقد باشه (هنوز سوال نكردم از مغازه هاي شهرمون) و يا اينكه مولي يا گوپي تعداد بالا تكثير كنم كه پيدا كردن مشتري براش احتمالا سخت باشه....
نقل قول:
به نظرم زودتر تصمیم خودت رو بگیر..
اصلا برو دنبال همین سایز کردن، ولی توصیه برادرانه : فعلا دنبال آروانا نرو.. حتما از سیچلاید شروع کن
نیاز به سوال هم نداره! برو مغازه های شهرتون رو نیگا بنداز ببین کدوم ماهی رو همشون دارن و البته رو دستشون باد نکرده!
من خودم پارسال به عشق خودم! چند نوع ماهی تو تعداد کم سایز کردم، ( ماهی مولد داشتم رد کردم، آکواهام خالی بودن )
آنجل تایگر | اسکات(سیلور-گرین) | تگزاس(کوتوله-اسم های دیگه هم داره!) | ماکرو(زرد-آبی)
ولی تکثیر گوپی و مولی، هم دردسر نسبتا کمی دارن و اگر که نژاد خوبی باشن سود خوب و مناسبی هم دارن..
این ماهی هایی که اسم بردی جز آنجل ، سایز شده بقیه شون ( اسکات و ماکرو و خصوصا تگزاس ) مشتری و طلبه نداره . معمولا خانواده سیکلیده ها رو با توجه به خلق و خو و یه سری موارد دیگه بعد از بلوغ و رشد سخت بشه تو مجموعه ای اضافه کرد . بهمین خاطر رد کردنش دردسر داره .نقل قول:
اما آروانا به این دلیل پیشنهاد شد که هم تهیه آروانای سایز پایین و از مرگ و میر گذشته راحته براش و هم اینکه آروانا در هر سایزی خواستار های خودش رو داره .
ضمنا این نکته پایان همه پیشنهاد هام تو این یکی دو صفحه :
با زیاد شدن تعداد تانک های آب شور ، ماهی هایی مثل فلاور هورن ، آروانا ، دیسکس و ... نه اینکه بی ارزش شدند ، دیگه اون قیمت و ارزش و طلبه سابق رو کمی کمتر دارند .
بعدیش هم اینکه ماهی در موقع فروش به مغازه ها قیمتش یچیزه و موقعی که خودت بخوای همون ماهی رو ( چه بچه ماهی چه سایز و ... ) یه چیز دیگه ! تفاوت از زمین تا آسمان است ...
دوست عزیز ، کسانی که از ماهی هایی مثل مولی و گپی دارند به کلمه ( سود ) می رسند تو حجم بالا کار میکنند و جایی به اسم استخر دارند و حدود 100 ماهی مولد مشغول به کارند ... ! وگرنه با این قسمت و ... جز دلسردی چیزی برای دوستمون نداره.
ممنون
اگه سودش خوب باشه براي اول كار من حدودا 60 متر فضاي بيكار دارم كه رفت و آمد توش صفره (استرس در حد صفر براي ماهي) فقط مشكل من اينه كه آيا مثلا همين گوپي يا مولي خواستار داره.....
در ضمن من اينكارو در ابتدا به عنوان يه تفريح و در كنارش سود كه علاوه بر هزينه نگهداري و خريد وسايل آكواريوم يه سودي هم داشته باشه كه آدم ضرر نكنه و به عنوان شغل پاره وقت و دوم در كنار شغل اصلي كه خب اگر ديدم سودش خوبه ميتونم گسترشش بدم و از اونجا كه تخصص بنده تو برنامه هاي مديريت پروژه و r&d هستش ميتونم بازدهي رو تا حدود بالايي افزايش بدم و اين شغل رو صنعتي كنم و بعدش به صادرات برسه.(البته همين الان هم كه دارم اين سوال رو ميپرسم اگه جواب مثبت باشه برنامه استراتژيك صادرات تو ذهنمه)
يعني در كل از اين ديد بخوايم نگاه كنيم داستان چجورياس؟
ممنون خيلي :40:
دوست عزیز ! تفریح ، یر به یر کردن خرج ها ، سود دهی ، صادرات .. این واژه ها به هیچ وحه با هم مانوس نیستن .نقل قول:
من حدود 12 13 ساله تانک دارم و همه جور ماهی و دو زیستی رو تجربه کردم . و خدمتت بگم که این برای تفریح فقط هزینه س . هزینه ای که شما برای آرامشت و دلخوشیت در نظر میگیری . یکی میره سگ نگه می داره یکی پرنده ، یکی عشقش خوردن و ... یکی هم مثل ما . ( البته مطلق نیست و در کنار بقیه م هست ) .
اما صد در صد هم هزینه نیست . یعنی من بعد از یه مدت خودم تونستم با تکثیر و سایز کردن و Change کردن و اینجور مسایل که تجربی کم کم به دست میاد کمی از هزینه هام کم کنم .
اما ، بحث صنعتی شدنش اصلا کاملا فرق میکنه با عشق و صفا ! که مسایلش اصلا و ابدا در تجربه من یکی نمیگنجه . باید با کسی که داره به صورت انبوه و صنعتی کار میکنه مشورت کنی .
...
موجود زنده قابل پیش بینی نیست . پس قبل هر کاری خوب تحقیق کن که دلسرد نشی وسط راه .
درود دوست عزیز
فکرت قشنگه ولی باید خیلی تلاش کنی ، ببین هر کسی واسه هر کاری ساخته شده اگه میخوای تو زمینه پیشرفت کنی حتما" باید اونو از شغل پاره وقت به تمام وقت تبدیل کنی یا باید بری تو این زمینه تحصیل کنی یا متخصصین این کار ها(میکرو بیولوژیست ها، متخصص ماهی های زینتی) جمع کنی و یه تشکیلاتی را بندازی و سرمایه گذاری کنی و خودت نقش مدیریتی داشته باشی.
اگه یه کم تو اخبار ماهی های زینتی باشی حتما" از فکر گوپی و مولی در میای و به ماهی های دیگه فکر میکنی.
دوستان پیشنهاداتی که بهت دادن فقط برای شروع خودت بود و نمیدونستن که فکرات بزرگه!
حالا من یه ماهی رو به همه معرفی میکنم که واسه خود کشور ماست و حتما" حتما" تو زمینه صادرات موفق میشه البته اگه علم به این کار پشتش باشه:
سیچلاید ایرانی
شما میتونین با جست و جو این واژه ها مطالب خوبی تو اینترنت پیدا کنین:
"سیچلاید ایرانی"
"iranian cihlid"
"Iranocichla hormuzensis "
یه چند تا عکس از ماهی نر و ماده و بچه هاشون
محتوای مخفی: Iranian Cichlid
عکس دکتر Brian Coad که در سال 1976 این ماهی رو به ثبت رسونده.
محتوای مخفی: Brian Coad
سایت ایشون که در ورودی سایت عکس این ماهی قرار داده شده:
محتوای مخفی: Website
سلام آقا لاهيج
من پرهام هستم و امروز عضو سايت شدم و يكي دو ساعتي هست كه دارم تاژيك ها رو ميخونم. خوشحالم كه اينجا ميتونم از شما راهنمايي بگيرم.
راستش امروز آكواريوممو تميز كردم و قصد دارم ماهي بخرم براي همين ميخوام راهنماييم كنيد. پارسال اين موقع ها كلي ماهي گياهخوار گرفتم و كلي از آكواريومم راضي بودم ولي در طول زمستون كلياشون مردن بدون هيچ علامت بيماري. شايد اول بهتر باشه بگم چي داشتم. 4تا آنجل قشنگ (يه ذغالي و يه زرد رنگ خيلي خشگل) دوتا راميرزي كه همون اول مردن دوتا تترا، يه شارك كه هنوزم دارمش ( سر همه ماهيامو خورد به محض اينكه ضعيف مي شدند بهشون حمله مي كرد)يه ردكپ كه نسل گياه هاي آكواريومم رو برداشت، يه روح شب و همونطور كه تو عكس مي بينيد يه لجن خوار باوفا كه 3-4 سالي هست دارمش 6تا گوپي و 4تا زبرا كه واقعا به آكواريومم تحرك داده بودن البته همه اينها رو همزمان نخريدم ولي در حال حاضر فقط روح شب، شارك و لجن خوارو دارم. عكس اكواريومم هم براتون ميزام كه راهنماييم كنيد چيكار كنم بهتره در ضمن ميخوام صندوق ماهي بگيرم با چي بندازم خوبه اصلا بگيرم يا نه؟؟؟ بابا كلي سئوال دارم كه اميدوارم كمكم كنيد راستي ----- اكسترنال چطور بسازم تاژيك ها رو هرچي دنبال كردم آخرش نگفته بوديد چطور مي شه ساختش
سلام پرهــــامی عضویتت رو تبریک میگم :10:نقل قول:
ببین اول از همه اون بکگرند مشکی رو دربیار و بذار یه مدت بدون بکگراند از دیوار سفید پشتش استفاده کنن و نفسی بکشن حیوونکیا !
ترکیب آرامی داشتی و به نظرم برای پیدا کردن دلیل مرگ و میر ماهی هات باید به خیلی سوالا جواب داد .
اولین کاری که میکنی ، برای شروع دوباره ، صفحات تاپیک رو کامل مطالعه میکنی . نکات ریز و درشت زیادی لابلای صحبت هاست . من خودم یادمه سالها پیش تو یه فایل Word یه عالمه نکته از اینور و اونور که به دردم میخورد رو حتی Save داشتم که خیلی خیلی کمکم کرد برای راحت بودن و دردسر نداشتن .
مهمترین چیز سیکله شدن آب تانکت هست قبل از اینکه ماهی ای اضافه کنی بذار آب تانکت با 2 3 تا زبرا حدود 1 ماه بمونه . تو این مدت فیلتر و لوازمت رو تهیه کن .
ساخت فیلتر اکسترنال کار سختی نیست . اتفاقا با عکس توضیح دادیم تو صفحات قبل !!؟؟
با توجه به اینکه تانکت هم بزرگ هست راحت میتونی اندازه های دلخواه بذاری و روش قرار بدی . این سیستم های زه کشی رو دیدی ؟ توش طبقه طبقه به صورت یکی در میون بالا و پایین شیشه گذاشتن ؟ الگوی ظاهریش این بود برای من .
و نکاتی که قبلا مفصل توضیح دادیم .
شما مشخص کن میخوای باز هم گیاهخوار نگه داری یا گوشتخوار که ترکیب های مختلف رو بهت معرفی کنیم .
هر چی میخوای بپرس :) فدامدا
سلام لاهيج عزيز
بعد از كلي خوندن تاپيك ها بالاخره مطالبي رو كه راجع به راجع به درست كردن سامپ نوشته بودي رو پيدا كردم (تو صفحه 62) امروز رفتم زئوليت+ زغال+ سراميك خريدم. پشم شيشه هم كه دارم. فقط مونده درست كردنش كه هنوز دارم مطالعه مي كنم. فروشنده مي گفت از قوطي بستني 1 كيلويي استفاده كن و نظرش اين بود اينارو لايه لايه كنار هم بذار ولي خودم فكر مي كنم اينطوري آب از زيرشون عبور ميكنه و خيلي كاربردي نيست. عكسي كه برام گذاشتي خيلي منطقي تره خودمم گشتم يه سري عكس پيدا كردم كه اندازه هم داده به نظرت حداقل سايزي كه ميتونم استفاده كنم چقدره و اينكه همين پاورهدم جواب ميده يا بايد قوي تر بگيرم خوشحال ميشم نظرتو بشنوم
در ضمن الان 5 تا زبرا 2تا دم شمشيري و يه روح شب و همون لجن خوار بزرگه رو دارم. (شاركم فروختم با اينكه كلي دوستش داشتم چون ميذاشت دنبال ماهي هاي ديگه)
سلامنقل قول:
راستش منظورش از جای بستنی و ... رو متوجه نشدم.
ببین برای بینش میتونی از پنل های شیشه ای استفاده کنی و با پسب آکواریون بچسبونیش.
اگه برای قرار دادن زئولیت و کربن اکتیو و ... نگرانی که اصلا جای نگرانی نیست !
شما پشم شیشه ورقی رو که گرفتی راحت به صورت ایستاده بذار جلوی پنل ها . یا حتی بخوابون یا به صورت اریب بذار ...
موادت رو هم میپیچی توی یه جوراب زنونه نازک !!!! ولی همه رو یجا نذار. تیکه تیکه بذار . که توی آب هم قوطه ور باشه . همین !
پاورهدت هم همین خوبه . یه شیلنگ سفید هم سایزش بگیر و از گوشه تانک خیلی ترو تمیز بفرست بره پایین ...
........
راستی اگه خیلی عشق شارک هستی برو سراغ سیلورش . بی آزارتر هست . البته تو مایه های کف خور شیطونی مثل شارک ها میتونی لوچ هم بگیری ( دلقک ) در صورت هم سایز بودن با اکثر ماهی ها میمونه و سر به سرشون میذاره .