sis هستش عزیزنقل قول:
Printable View
sis هستش عزیزنقل قول:
با سلام . اینجانب اهل بازی با گوشی نیستم ولی ماندم چه برتری در این سیستم عاملهای ایفون یا اندروید هست که اینقدر بزرگش میکنید . اینهمه برنامه برای S^3 امده تازه سری 60 و .... هم قابل نصب است .نقل قول:
بنظر اینجانب این صحبت ها سر سیستم عامل همش پروپاگانداست !
روانی و سرعت و هنگ نکردننقل قول:
آندرویید و ios بهتر از سیمبین هستش
البته واقعا سیستم عاملی که تمامی نیازهای کاربر رو(تو سطح متوسط) برطرف کنه
بدون دردسر و مسخره بازی (مثلا جیل و استفاده اجباری از آیتونز و روت و رام کاستوم و...فارسی سازی و.... !)
چیزی نیست جز سیمبین
البته بنظر من تفافت سیمبین لااقل نسبت به آندو کمی رابط کاربری قدیمی هست و تعداد نرم افزار وگرنه
ان8 که هنگی نداره نسبت به آندروید قبلی من!
آقا ترو خدا جواب اين سوال ما رو بدين
وقتي با اين گوشي به اينترنت ميرم توي بعضي سايت ها كه با اومدن نمايشگر موس روي يك قسمس بايد منويي باز بشه عمل نميكنه مثلا زير منو هاي سايت دانشگاه رو باز نميكنه.و مشكل ديگه هم اينكه از مطالب يك سايت چه طور بايد كپي كرد و مثلا توي قسمت مسيج ها ريخت؟ترو خدا يكي راهنمايي كنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :41::41:
-----------------نقل قول:
خيال راحت باشه 220 ولت رو ساپورت ميكنه(دوتاشو شخصا خودم گرفتم)
درضمن اگه از جاي معتبر بخري فارسي ساز هم داره
اون دسته از عزيزاني كه با دانلود برنامه خيييييييييييييلي جالب spb mobileshell3.7 مشكل داشتن اين برنامه رو ميتونن از سايت زير دنلود كنن:
---------------------کد:http://www.mobyware.net/nokia-n8-00-nokia-vasco-device-1633/spb-mobile-shell-symbian-get-free-10198.html
اينم چندتا عكس از اين برنامه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا چند تا مشکل:
1-وقتی هدست خود گوشی رو میزنم صدای خش خش داره و اول می پرسید می خواین فرمان صوتی رو راه اندازی کنین یا نه انقدر گفت که زدم yes
حالا هر وقت هدست خودشو میزنم پشت سر هم فرمان صوتی (Speak now) رو باز میکنه و کلید های کنترل موسیقی هم کار نمیکنن ولی با هدست دیگه که میکروفون و کلید کنترل نداشتن درست کار میکنه
2- فقط نقشه های انگلیس رو داره!!! فکر کنم چون به سفارش انگلیسه اینجوریه-اگه آخرین ورژن ovi maps رو بگیرم نقشه های ایران رو داره؟؟؟
3- گوشی ساخت 2011 هست ولی نرم افزارش برای 9.2010- باید همینجور باشه؟مگه خود نوکیا آپدیت نمیکنه؟
لطفا جواب بدین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ممنون
-----------
جواب سوال اول:در حالتي كه شما هدست رو وصل كردين اين پيغام (Speak now) فقط وقتي بايد بياد كه كليد هدست(كليدي كه واسه قطع و وصل تماس گذاشته)رو چند لحظه نگه داشته باشين.حالا مشكل شما از دو حالت خارج نيست يافيش هدست رو تا آخر توي گوشي جا نزدين يا كليد قطع و وصل شما مشكل داره(ممكنه گير كرده باشه)
جواب سوال دوم:دوستان ديگه هم كه دنبال نقشه به روزتر هستن.يه گوشي n8 كه نقشش به روز پيدا كنيين و قسمت CITIES رو از Mass memory اون كپي كرده و به جاي قسمتCITIES در گوشي خودتون جايگزين كنين.نقشه شما هم دقيقا مثل گوشي ميشه كه نقشش به روزه(به همين راحتي)
جواب سوال سوم :گوشي بايد همينجور باشه نگران نباشين:10:
عزيزاني كه نتونستن بازي بسيار زيباي asfalt با گرافيكي باورنكردني رو دانلود كنن ميتونن از لينك زير با حجم 144mb (در دو پارت) دانلودش كنن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.bahardl.com/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%85%D8%A7%D8%B4%DB%8C%D9%86-asphalt-5-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%86%D9%88%DA%A9%DB%8C%D8%A7-n8/
سلام يه سوال از n8 دارها دارم مي خام بدونم آيا با وصل PCdvb به گوشي n8 از طريق usb on the go مي شه تلويزيون رو رو موبايل تماشا كرد؟ ممنون مي شم جواب بدين آخه مي خام تصميم خودمو بگيرم.
اینم 3 بازی دیگه واسه n8 از لینک زیر دانلود کنید و لذت ببرید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.footofan.com/download/games/492-------n8-
کسی نبود جوا تاپیک 1205 ما رو بده؟؟؟؟؟ مردم از بس منتظر جوابش موندم:41::41:
سوال اولتون رو متوجه نشدمنقل قول:
اما سوال دوم .. با Opera میشه
مشكل در باز كردن زيرمنوي يه سايت در n8
وقتي با اين گوشي به اينترنت ميرم توي بعضي سايت ها كه با اومدن نمايشگر موس روي يك قسمتش بايد منويي باز بشه عمل نميكنه مثلا زير منو هاي سايت دانشگاه رو باز نميكنه(قبلا n900 داشتم كه توي اينترنتش با گذاشتن مدادش روي گوشه سمت چپ صفحه تاچ وكشيدن به سمت وسط صفحه علامت يه دست ميومد ولي توي گوشي n8 نميدونم بايد چيكار كنم) مشكل ديگه هم اينكه از مطالب يك سايت چه طور بايد كپي كرد و مثلا توي قسمت مسيج ها ريخت؟ترو خدا يكي راهنمايي كنه:41:
قیمت گوشی تو بازار اروپا الان چقدره ؟
سایت نوکیا که 450$ زده !
داداشه من بهترین راه نصب اپرا هست.. اپرا مینی بهتره البته با پسونده sisنقل قول:
واسه برطرف شدنه مشکلتم بعد از اینکه وارد سایت شدی با اپرا برو تو ستینگ mobile view رو انتخاب کن اون زیر شاخه ها نمایان میشه مثه کارنامه و اعتراض نمراتو ..
واسه کپی از یه فایله متنی هم فقط اپرا ..موفق باشی
دیروز ان8 یکی رو دستم گرفتم! تاچش انگار بگیر نگیر داره! ایکس 6 خودم که قبلا داشتم بهتر عمل می کرد. انگار سی پی یوش یا نرم افزارش زیاد مچ نمیشه با تاچ. شاید با آپ دیت درست بشه
آیا دوستان هم همچی مشکلی دارند؟
گاهی اوقلت ایکون های لایت میشهنقل قول:
ولی داخل فولدر نمیشه یا برنامه باز نمیشه
اون مواقع مشکل از تاچ نیست
باید مدت زمان بیشتری انگشتتون رو روی ایکون یا فولدر قرار بدین
تا سیستم عامل عملیات رو انجام بده
اما اگه انگشتتون رو میزارین رو یه آیکون و با امتحان چند باره عمل نمیکنه
مسلما گوشیتون ایراد داره
چون همچین مشکلی ان8 نداره که بگین بگیر نگیر داره
-----------------نقل قول:
بعضي وقتا اگه انگشت دست سرد باشه يا دماش پايين باشه گير ميده ولي اگه گرم باشه نبايد مشكلي پيش بياد:5:
سلام
من شنبه این گوشی رو خریدم 600 ولی امروز GSM قیمت زده 635؟؟؟چرا اینقدر گرون شد یک دفعه؟؟؟
کسی نمیدونه اپدیت برا نشون داده زیرنویس فارسی کی میاد؟؟؟اصلا میاد؟؟؟
خداییش گوشی فوق العاده ایه
من یه هارد 640 گیگ که 638 گیگش پر بود رو بهش وصل کردم و به راحتی آب خوردن برام اجرا گرد.
فقط اگر زیرنویس فارسی رو ساپورت کنه دیگه معرکه اس
در مورد هارد ایول ان8ونقل قول:
در مورد قیمت
تو تبریز 550 تومنه
با سلام . به سر دو گرم بودن دست کاری ندارد . چون صفحات Capasitive بر اساس گرما کار نمیکنند بر اساس مجاورت الکتریکی کار میکنند .نقل قول:
هارد شما NTFS است یا FAT ؟نقل قول:
آپدیت 1.2 مگی دو سه هفته است امده برای پخش زیرنویس
زیرنویس را هم دقیقاً باید همنام با فیلم کرده و کنارش بگذاری . زیرنویس باید sub یا srt باشد و حتماً با انکودینگ UTF-8 ذخیره شده باشد
انوقت میتوانی داخل خود گوشی زیرنویس را ببینی
ولی وقتی تصویر را به TV میفرستی واژه ها را وارونه نشان میدهد !
سلام میشه ازش به جای دستگاه gps استفاده کرد همچین برنامه ای رو داره !!!!! روش سوار کرد ؟؟؟؟؟؟ اگه بشه همین امروز میرم یکی می خرم !!!!!!!!
[QUOTE=Namdarian;5823710]با سلام . به سر دو گرم بودن دست کاری ندارد . چون صفحات Capasitive بر اساس گرما کار نمیکنند بر اساس مجاورت الکتریکی کار میکنند .
---------------
دوست عزيز به دماي دست بستگي داره.اينو دقيقا تو دفترچه اي كه همراه گوشي هست نوشته.از اين گذشته ميتوني خودتم امتحان كني
[QUOTE=sghu4me;5824211]به پی سی خوش اومدیننقل قول:
نه عزیز من اصولا کارکرد صفحات خازنی با الکتریسته ساکن بدن انسان هستش
واسه همین هم هست که اسمشو گذاشتن خازنی
خازن با الکتریسته و بار الکتریکی کار میکنه دیگه :46:
من دفترچه رو هم نگاه کردم همچین چیزی ندیدم
کدوم صفحه رو میگین؟
احتملا در مورد دفترچه اشتباه میکنین این سوتی ها مربوط به مجلات موبایلی تولید داخل
[QUOTE=ali racer;5824503]------------نقل قول:
دوست من.همراه گوشی من یه دفترچه فارسی هست که تعداد کل صفحاتش 31 صفحه است.(البته یکی هم واسه دوستم گرفتم که اونم همین دفترچه همراش بود) و روی جلدش هم نوشته nokia n8-00 .بالای صفحه 7 اون نوشته اگر نوک انگشت سرد باشه کار نمیکنه:blink:
دمت گرم تست زدم خیلی عاااااااااااااااااااالی!!!! :11::11: روی ان8 امتحان کردمنقل قول:
فقط یه سوال بخوام از این وضیع درش بیارم چه کار کنم؟؟؟:31::31:
[QUOTE=ali racer;5824503]------------نقل قول:
دوست من.همراه گوشی من یه دفترچه فارسی هست که تعداد کل صفحاتش 31 صفحه است.(البته یکی هم واسه دوستم گرفتم که اونم همین دفترچه همراش بود) و روی جلدش هم نوشته nokia n8-00 .بالای صفحه 7 اون نوشته اگر نوک انگشت سرد باشه کار نمیکنه:blink:
آقا حل شد!! دوستانی که سوال من براشون پیش اومد میتونن برنامه از setting برنامه میتونید Exit shell کنید که از محیط برنامه خارج بشهنقل قول:
جدی برنامه باحالی..... دوستان برنامه 15 روزه هستش کسی میتونه register یا هر کاره دیگه ای که این برنامه همیشگی بشه انجام بده
syeedalireza جان موفق باشی.خوشحالم که پیداش کردی.
---------------نقل قول:
آره واسه خارج شدن کامل اینطوری بهتره
--------------------نقل قول:
دوست عزیز مشکلم حل شد با نصب opera mobile 10.1
بازم مرسی از راهنمایی خوب شما:11:
---------- Post added at 10:21 PM ---------- Previous post was at 10:19 PM ----------
--------------------نقل قول:
دوست عزیز مشکلم حل شد با نصب opera mobile 10.1
بازم مرسی از راهنمایی خوب شما:11:
داداش مشخصاته کامله هاردتو میگی؟ما هر چی بش زدیم نشناخت..ممنوننقل قول:
---------- Post added at 03:21 AM ---------- Previous post was at 03:18 AM ----------
اپرا کلا برنامه هاش توپه..خصوصا مینی که هم سرعته لود بالاتری داره هم فیل شکنه..وظیفه بود داداش..نقل قول:
نقل قول:
آقا من واقعاً معذرت میخوام که کد رجیستر نزاشتم
:31::31::31::31:
8C5W-SMUI-277V
8C59-8UN9-QGAY
8C5P-5CWK-DH8I
8C5F-PDMU-DTZL
8C5O-LSU4-B9EY
8C5W-EVJN-S33C
8C5H-Z59O-IBKF
8C5M-EKRI-KRCG
8C5G-J735-DQCU
8C5C-84Q8-DJTC
با اینا میتونین SPBSHELL رو رجیستر کنین
luncher رو که میزنی فکر کنم یه گزینه هست به اسم register
اونجا وارد کنین
:26::26::33:تشکر یادت نره:33::26::26::27::40::11:
سلام دوستان میخواستم گوشی رو قفل کن ازرفتم یه کد دادام هر وقت میخوام قفل کنم باید دکمه پاور رو بزنم بعد قسمت قفل را انتخاب کنم تا گوشی قفل شود . نمیشه کاری کرد که هر وقت تصویر سیاه شود خودش قفل بشه نمیشه که هر سری دکمه پاور رو بزنم
سلام
من قصد خرید ان 8 رو دارم....گفتم صبر می کنم یه خورده دیگه که پایین تر اومد می رم می خرم!!!
اما بر خلاف بقیه گوشی ها قیمت ان 8 تو این 1 ماه آخر سیر صعودی داشت و بالاتر رفت!!!!:18:
حالا با این اوضاع فکر می کنید گوشی رو بخرم یا باز بیشتر صبر کنم تا ارزون شه؟!
:11:
بارهای متمادی تو کلیپ های تصوری ان 8 هم این مورد مشاهده شده حالا شما چطور تکذیب می کنید نمی دونم! چندین بار تو کلیپ های متفاوت دیدیم که وقتی کلیک می شده یه وقفه ای پیش اومده تو اجرا . اینی که فرمودید باید انگشتتو نگه داری این یه بحث دیگس!نقل قول:
من که به عینه اینم به چشم دیدم
همون جایی که بش کد دادی بالاترش یه گزینه داره به اسمه phone lock auto periodنقل قول:
همونجا بش تایم بده!
---------- Post added at 04:11 AM ---------- Previous post was at 04:09 AM ----------
دوستان آپدیته جدیده نوکیا اومد...pr 1.1
برین آپدیت کنین..
تاریخه گوشیتون 2011 باشه فقط..
موفق باشین
آپدیت برای فیرمویر N8 ؟ اشتباه میکنیدنقل قول:
فقط Ovi suite آپدیت شده