سرویس 128 کیلو 3 گیگش شبانش سرعتش 6 مگه
Printable View
سرویس 128 کیلو 3 گیگش شبانش سرعتش 6 مگه
سلام به دوستان عزیز
چند روی هست سرعت شبانه افت کرده و برگشته روی همون 30 تای سابق !
تنها مزیت اینترنت واقعا مزخرف مخابرات ، همین شبانه رایگانش بود
اگر اینم اینجور شده باشه تا اخر ماه سرویسم تموم میشه، میرم از شاتل یا آسیاتک میگیرم
کسی اطلاع داره موقته یا دیگه همین جور شده کلا؟
مرکز ابوذر هستم
2 ماهه اینجوره 30 تاس بالام نمیره چن بارم زنگ زدم کارشناس اینجور گفت منم میخام خالی کنم سرعت روزانشم رو 2 مگه:n35:
- - - Updated - - -
2 ماهه اینجوره 30 تاس بالام نمیره چن بارم زنگ زدم کارشناس اینجور گفت منم میخام خالی کنم سرعت روزانشم رو 2 مگه:n35:
مخابرات بهترین isp هست.اشتباه نکن.نقل قول:
بهترین ISP ؟نقل قول:
خیلی خوب گفتی !
واقعا خندیدم !
:n08:
----------
زنگ زدم اپراتور میگه طبیعیه !
وقتی شما سرعت بالا دانلود میکنی ، امکان اختلال برای همه مشترکا هست !
حالا اینکه چند درصد کل مشترکین شبها از اینترنت استفاده میکنن بماند !
من خودم بالای بیست نفرو میشناسم تو اشناها که به اجبار ( خط فیبر نوری ) از مخابرات سرویس گرفتن و شبانه رایگان هم دارن اما اصلا استفاده نمیکنن !
ای کاش خطم فیبر نوری نبود ، از شاتل سرویس میگرفتم یا اسیاتک...
- - - Updated - - -
بهترین ISP ؟نقل قول:
خیلی خوب گفتی !
واقعا خندیدم !
:n08:
----------
زنگ زدم اپراتور میگه طبیعیه !
وقتی شما سرعت بالا دانلود میکنی ، امکان اختلال برای همه مشترکا هست !
حالا اینکه چند درصد کل مشترکین شبها از اینترنت استفاده میکنن بماند !
من خودم بالای بیست نفرو میشناسم تو اشناها که به اجبار ( خط فیبر نوری ) از مخابرات سرویس گرفتن و شبانه رایگان هم دارن اما اصلا استفاده نمیکنن !
ای کاش خطم فیبر نوری نبود ، از شاتل سرویس میگرفتم یا اسیاتک...
البته بماند که اپراتورهاش اندازه بز نمی فهمن.:n31:نقل قول:
قبلا میگفتن شبانتون باید 256 باشه الان 256/8 میکنن میگن 32 سرعتت چه چیزا:n13:
میخام زود تر خالی کنم عصر تلکام خوبه ماهی 15 دارم میدم شبانم که مرخصه
من بعد از مخابرات چندروزه به عصر تلکام رفتم
به نظر میاد اینترنت شبانش محدوده. بعد از چندشب که سرعت بالا بود این شب ها به محض ساعت سه سرعت به شدت افت میکنه میاد روی 7kb .
ولی با پشتیبانی که صحبت کردم گفت ما محدود نمیکنیم و گفت مودم من ایراد داره. از اون طرف یه تنظیمی کرد و گفت خوب شده ولی اصلا خوب نشد
به نظرم که طرف مثل ... داره دروغ میگه که ما شبانه محدود نداریم.
شما الان اسم سرویستون چیه؟نقل قول:
سرعت روز و شب
128 شش ماهه
روز حدود 400
شب حدود 6kb
سلام و عرض ادب
با پشتبانی اینترنت مخابرا.ت تماس گرفته شد و مشخص گردید سرعت شبانه رایگان پیرو طرح تصویبی شرکت مخابرا.ت بعد از این 30 کیلوبایت خواهد بود و وضعیت موقتی نیست
به همین خاطر طی دو سه روز آینده به اپراتور دیگری مهاجرت خواهم کرد ..
دوستان لطفا راهنمایی کنید که در حال حاضر کدام اپراتور امکان دانلود 2 الی 3 گیگ به صورت شبانه رایگان یا در روز (چاشت رایگان و..) رو بدون دردسر و بازی در آوردن به یوزر میده؟ یعنی عملا به درد یوزری که مشغول جمع آوری دیتا یا آرشیو هست بخوره ..
در صفحات قبل دوستان عصر تلکام رو معرفی کرده بودند که ظاهرا یکی از کاربران گرامی از این شرکت سرویس گرفتند و اپراتور بعد از چند روز سرعت دانلود شبانه شون رو به شدت کاهش داده.
لطفا دوستانی که الان از دانلود شبانه رایگان سرویس شون راضی هستند راهنمایی کنند.مطمئنا این سوال خیلی از دوستان هست که "در حال حاضر" بهترین و بی دردسر ترین دانلود شبانه رایگان متعلق به کدوم شرکته؟
با پشتبانی اینترنت مخابرا.ت تماس گرفته شد و مشخص گردید سرعت شبانه رایگان پیرو طرح تصویبی شرکت مخابرا.ت بعد از این 30 کیلوبایت خواهد بود و وضعیت موقتی نیست
به همین خاطر طی دو سه روز آینده به اپراتور دیگری مهاجرت خواهم کرد ..
دوستان لطفا راهنمایی کنید که در حال حاضر کدام اپراتور امکان دانلود 2 الی 3 گیگ به صورت شبانه رایگان یا در روز (چاشت رایگان و..) رو بدون دردسر و بازی در آوردن به یوزر میده؟ یعنی عملا به درد یوزری که مشغول جمع آوری دیتا یا آرشیو هست بخوره ..
در صفحات قبل دوستان عصر تلکام رو معرفی کرده بودند که ظاهرا یکی از کاربران گرامی از این شرکت سرویس گرفتند و اپراتور بعد از چند روز سرعت دانلود شبانه شون رو به شدت کاهش داده.
لطفا دوستانی که الان از دانلود شبانه رایگان سرویس شون راضی هستند راهنمایی کنند.مطمئنا این سوال خیلی از دوستان هست که "در حال حاضر" بهترین و بی دردسر ترین دانلود شبانه رایگان متعلق به کدوم شرکته؟
من که تا چند هفته پیش عصر تلکام داشتم سرعت عالی بود یعنی حتی تک کانکشن کل 6 مگ رو پر میکردنقل قول:
البته من 19 دی هستم و شاید به خاطر این باشه
در هر صورت الان کمترین یوزر قم مال عصر تلکام هست برای همین احتمالا شبانه اش باید یهتر باشه
- - - Updated - - -
من که تا چند هفته پیش عصر تلکام داشتم سرعت عالی بود یعنی حتی تک کانکشن کل 6 مگ رو پر میکردنقل قول:
در هر صورت الان کمترین یوزر قم مال عصر تلکام هست برای همین احتمالا شبانه اش باید یهتر باشه
تشکر دوست عزیز ..
[QUOTE=khoodet;8710420]من که تا چند هفته پیش عصر تلکام داشتم سرعت عالی بود یعنی حتی تک کانکشن کل 6 مگ رو پر میکرد
- - - Updated - - -
ممنونم KHOODET
شما مداوم دانلود رایگان داشتید از سرویس های عصر تلکام؟ محدودیت دانلود رایگان ندارند که سرعت یوزر رو کم کنند بعد از یه مدت؟
و اینکه شما از کدوم سرویس عصر تلکام استفاده میکنید (1 مگابایت ، 512 کیلوبایت و..) ؟
[QUOTE=emadbahari;8710564]آره من هر شب دانلود میکردمنقل قول:
اون موقع که من با مسوول قمشون صحبت کردم اصلا تو باغ محدودیت نبود فقط دنبال مشتری بود
البته شاید یک مرکز پهنا باند کم باشه برای همین سرعت شبانه اش کم باشه
من طرح کمبو گرفتم که تعرفه سایت های داخلی نصف قیمت بود
البته من با نمایندگی عصر تلکام صحبت کردم
گفت یه مدتیه پهنای باند کم اومده درصدد این هستم از مخابرات باند بخریم
سلام به دوستان
پیش شماره خط من 3860 هست و بستر فیبر نوری!:n03:
از اونجایی که به این پیش شماره هیچ شرکتی جز مخابرات سرویس نمیده مجبورم از این شرکت نت بگیرم!
کسی راه حلی داره که بتونم از آسیاتک یا شاتل سرویس بگیرم؟
از لحاظ هزینه مشکلی نیست فقط میخوام یه راه حل دائمی باشه!
ممنون میشم عزیزان راهنمایی کنن!
در ضمن علیرغم قطعی های مکرر و پشتیبانی صفر و مشکلات دیگه انصافا از مخابرات راضی بودم اونم فقط بدلیل شبانه رایگانش!
که اونم پرید!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- - - Updated - - -
سلام به دوستان
پیش شماره خط من 3860 هست و بستر فیبر نوری!:n03:
از اونجایی که به این پیش شماره هیچ شرکتی جز مخابرات سرویس نمیده مجبورم از این شرکت نت بگیرم!
کسی راه حلی داره که بتونم از آسیاتک یا شاتل سرویس بگیرم؟
از لحاظ هزینه مشکلی نیست فقط میخوام یه راه حل دائمی باشه!
ممنون میشم عزیزان راهنمایی کنن!
در ضمن علیرغم قطعی های مکرر و پشتیبانی صفر و مشکلات دیگه انصافا از مخابرات راضی بودم اونم فقط بدلیل شبانه رایگانش!
که اونم پرید!
دوستان راه حلی ؟!!نقل قول:
تنها راه حل نت گرفتن از مخابراته!
زنگ زدم مخابرات اینترانت بگیرم.
سرعت 2مگ/6گیگ حجم/ 3ماهه میدن 70ت !!!!:n04:
انصافا بر چه اساس و اصولی تعرفه گذاری میکنن؟
منظورتو سه ماهه 18 گیگ ؟خب سرویس 3 ماهه 15 گیگ ماهی 34 هست دیگه!نقل قول:
وا مگه داریم منکه 5 گیگ قبضی شبانه سرعت 30 کیلو دارم ماهی 15 ت میخوام کوچ کنم موندم برم کجا !
ایشون منظورشون اینترانت هست نه اینترنتنقل قول:
مثل اینکه مخابرات زده به سیم آخر و همه طرح های شبانه دارش رو حذف کرده
همینطوریش مشتری نداشت حالا چه برسه به اینکه شبانه رو هم حذف کرده
خدا یک عقلی به اینا بده
دوستانی که تجریه دارن به نظرتون با این شکایت راه به جایی میبرم؟
سلام حدود سه سال هست كه يك خط ثابت از مخابرات استان قم خريداري كردم و در طول اين سه سال عليرغم كيفيت بسيار پايين ، قطعي هاي مكرر ، پينگ بالا ، برخورد بسيار نامناسب بخش پشتيباني و ... به دليل اينكه خط فيبر نوري دارم ، مجبور به دريافت اينترنت از مخابرات بودم! قبلا هم در باره اين انحصار به غايت مزخرف مخابرات شكايت كردم اما با جوابهاي تكراري مواجه شدم! اگر واقعا هيچ مانعي سر راه شركتهاي ديگه ارائه دهنده اينترنت نيست، دليل عدم پشتيباني آنها از خطوط فيبر نوري را واقعا نميفهمم! مگر شركتي از مشتري بيشتر بدش مي آيد؟؟! اگر هم كه مخابرات اجازه ورود شركتهاي ديگر را نميدهد باز هم معني سكوت نهادهاي نظارتي را نميفهمم!! چندين بار با شركت مخابرات تماس گرفتم كه حالا كه بدليل فيبري بودن خط ، من نميتوانم از شركتهاي ديگر سرويس بگيرم، خط من را مسي كنند! اما هربار با پاسخهاي تكراري كه از قبل به اپراتورهاي بسيار بسيار باسوادشان ديكته كرده اند مواجه شده ام! اگر امكان دادن اينترنت نيست پس چرا خطوط را فيبر نوري ميكنند؟؟؟؟ غير از اين است كه توان رقابت با شركتهاي ديگر ندارند؟؟! چه گناهي كرده ايم كه بايد از ساده ترين حقوق خود به خاطر بي كفايتي يك مدير نالايق محروم باشيم؟ كجاي دنيا معني خط تلفن يعني فقط دريافت صدا؟؟ هرچند ميدانم اين شكايت هم راه به جايي نميبرد . اما فقط اين شكايت را بخاطر اين نوشتم كه احساس ميكنم وزير محترم وقت ، توجه ويژه اي به مشكلات دارند. تشكر از پيگيري شما:n37:
- - - Updated - - -
دوستانی که تجریه دارن به نظرتون با این شکایت راه به جایی میبرم؟
سلام حدود سه سال هست كه يك خط ثابت از مخابرات استان قم خريداري كردم و در طول اين سه سال عليرغم كيفيت بسيار پايين ، قطعي هاي مكرر ، پينگ بالا ، برخورد بسيار نامناسب بخش پشتيباني و ... به دليل اينكه خط فيبر نوري دارم ، مجبور به دريافت اينترنت از مخابرات بودم! قبلا هم در باره اين انحصار به غايت مزخرف مخابرات شكايت كردم اما با جوابهاي تكراري مواجه شدم! اگر واقعا هيچ مانعي سر راه شركتهاي ديگه ارائه دهنده اينترنت نيست، دليل عدم پشتيباني آنها از خطوط فيبر نوري را واقعا نميفهمم! مگر شركتي از مشتري بيشتر بدش مي آيد؟؟! اگر هم كه مخابرات اجازه ورود شركتهاي ديگر را نميدهد باز هم معني سكوت نهادهاي نظارتي را نميفهمم!! چندين بار با شركت مخابرات تماس گرفتم كه حالا كه بدليل فيبري بودن خط ، من نميتوانم از شركتهاي ديگر سرويس بگيرم، خط من را مسي كنند! اما هربار با پاسخهاي تكراري كه از قبل به اپراتورهاي بسيار بسيار باسوادشان ديكته كرده اند مواجه شده ام! اگر امكان دادن اينترنت نيست پس چرا خطوط را فيبر نوري ميكنند؟؟؟؟ غير از اين است كه توان رقابت با شركتهاي ديگر ندارند؟؟! چه گناهي كرده ايم كه بايد از ساده ترين حقوق خود به خاطر بي كفايتي يك مدير نالايق محروم باشيم؟ كجاي دنيا معني خط تلفن يعني فقط دريافت صدا؟؟ هرچند ميدانم اين شكايت هم راه به جايي نميبرد . اما فقط اين شكايت را بخاطر اين نوشتم كه احساس ميكنم وزير محترم وقت ، توجه ويژه اي به مشكلات دارند. تشكر از پيگيري شما:n37:
شرکت های دیگه به خاطر هزینه ای که داره خودشون روی فیبر خدمات نمیدند و ربطی به مخابرات ندارهنقل قول:
زنگ بزن مخابرات ببین اگر یک خط جدید بگیری مسی بهت میدند یا فیبر؟
در ضمن شکایتت رو تو خود بازرسی مخابرات بنویس بیشتر پیگیر هستند تا جاهای دیگه
راستی الان قیمتهای اینترنت ایرانسل و رایتل بد نیست میتونی 80 تومن بدی یک مودم 3G بگیری و کلا خط ثابت بزاری کنار
مخابرات چند روزی قطی خیلی زیاد شده پشتیبانی جوابگو نیست شبانه اقتضاح :n21:
مخابرات چند روزی قطی خیلی زیاد شده پشتیبانی جوابگو نیست شبانه اقتضاح :n21:
سلام
حدود یک سال و نیم میشه که از مخابرات قم نت دارم. تا پنج شش ماه پیش خوب بود. مخصوصا دانلود شبانه رایگان. ولی اخیرا خیلی افتضاح شده. سرعت دانلود شبانه خیلی خیلی کم شده و در طول روز هم قطعی های مکرر داره... دیگه واقعا موندن ارزش نداره
الان به نظر شما از کدوم شرکت اینترنت بگیرم بهتره؟ کدوم شرکت سرویس دانلود شبانه رایگان بی دردسر تر و به صرفه تری داره؟
مرکز مخابرات زین الدین هستم.
عصر تلکام که تو پستهای قبلی معرفی کردن اینجا سرویس نمیده.
معاون شرکت مخابرات ایران از حل مشکل فروش پهنای باند اینترنت در استانهای کشور خبر داد و گفت: وضعیت اینترنت ADSL در استانها نرمال است و افرادی که در این زمینه مشکل دارند با سامانه ویژه ۲۰۲۱ تماس بگیرند. داوود زارعیان در گفتگو با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، با اشاره به مشکلاتی که به دلیل بدهی مخابرات به شرکت ارتباطات زیرساخت و توقف فروش پهنای باند از سوی این شرکت در یک ماه اخیر پیش آمده بود گفت: با اقدامات صورت گرفته از اواخر هفته گذشته موضوع توقف فروش پهنای باند اینترنت و نیز کاهش پهنای باند حل شده است و از ابتدای این هفته وضعیت سرویس اینترنت مخابرات در حالت نرمال قرار دارد.
وی با بیان اینکه طی یک ماه اخیر در برخی استانها با عدم تحویل پهنای باند از زیرساخت و در برخی استانها با کاهش پهنای باند مواجه بودیم اظهار داشت: در برخی استانها بین ۲۰ تا ۵۰ درصد تخصیص پهنای باند اینترنت از سوی شرکت ارتباطات زیرساخت به مخابرات کاهش یافته بود.
معاون شرکت مخابرات ایران با تاکید براینکه هم اکنون اوضاع در ۹۰ درصد استانها در حالت نرمال قرار دارد اضافه کرد: وضعیت پهنای باند به حالت اولیه بازگشته است و تنها در ۲ استان کرمان و اصفهان محدودیت فروش پهنای باند وجود دارد.
وی با بیان اینکه هم اکنون مشکل خاصی در ارائه سرویس ADSL به مشترکان در تهران و نیز استانها وجود ندارد ادامه داد: سرویس پاسخگویی به شکایات مخابرات نیز نسبت به گذشته تفاوتی در ارائه گزارش نداشته است و شواهد نشان می دهد که روال عادی در ارائه خدمات وجود دارد.
زارعیان گفت: امکان پرداخت کل بدهی ها به شرکت ارتباطات زیرساخت وجود نداشته اما با تعامل صورت گرفته بخشی از بدهی پرداخت و مشکل ایجاد شده به دلیل توقف پهنای باند رفع شده است. تنها در ۲ استان اصفهان و کرمان واگذاری ADSL فعلا متوقف است تا مشکل حل شود.
معاون شرکت مخابرات ایران در پاسخ به موضوع نارضایتی کاربران ADSL به ویژه در تهران از کیفیت و قطعی و وصلی مقطعی این سرویس خاطرنشان کرد: تاکنون مشکلی از این بابت گزارش نشده است اما چنانچه کاربران با اختلال مواجه می شوند برای حل مشکل با سامانه ۲۰۲۰ تماس بگیرند و در صورتی که از این طریق پاسخ منطقی دریافت نکردند با شماره ۲۰۲۱ تماس بگیرند تا به صورت ویژه به شکایتشان رسیدگی شود.
به گزارش مهر،از آبان ماه امسال به دلیل عدم پرداخت بدهی از سوی مخابرات به شرکت ارتباطات زیرساخت، فروش پهنای باند اینترنت در ۸ استان به مخابرات متوقف شد که این موضوع نارضایتی کاربران ADSL مخابرات را به همراه داشت.
حقیقتا وضعیت تک کانکشن مخابرات توی این یک هفته خوب شدهنقل قول:
پهنای باند داخلی چهار مگ
پهنای باند خارجی زیر یک مگ
گند زدند
این تاپیک داره میره توی سیاه چاله ها
امروز خط فیبر نوری ما از دو مگ به 12 مگ ارتقا پیدا کرد. نمی دونم فیبر نوریهای دیگه هم همین محدودیت رو داشتن یا نه. به هر حال تغییر خوبیه اما به نظر میرسه از طریق اکانتینگ روی هشت مگ بسته شده
مخابرات جدیدا یه تکونی به خودش داده..سرعت شبانه ها رو هم از محدودیت خارج کرده...نقل قول:
+
مودلاسیون رو بزار رو حالت G.DMT پینگ داخلیت کمتر میشه احتمال زیاد.(قبلا که مخابرات داشتم برام جواب میداد)
جدیدا مخابرات تو کل سطح شهر داره کابل فیبر نوری می کشه شاید شما هم قرقره هاش رو دیده باشین
برای منم چند روزه رو 12 مگ بستن .بزرگترین مشکل مخابرات تنوع کم طرحهاست.یه شبانه رایگان درست حسابی هم اگه بده خوبهنقل قول:
مگه الان شبانه رایگان میشه گرفت؟یا اوناییکه قبلا گرفته بودن منظورتونه؟نقل قول:
اگر برای همه جا فیبر بکشه میشه به ISP های دیگه امید داشت که رو فیبر هم سرویس بدن؟نقل قول:
این برای کدوم منطقه هست؟نقل قول:
مطمئنی برای مخابرات هست؟ شاید برای ایرانیان نت باشه؟!
از قبل گرفته- پس پرداخت 5گیگ 14تومنی داره. سرعتش روز و شب از 250 رسیده به 500نقل قول:
تقریبا چقدر با مخابرات فاصله دارین
چون این مشخصات برای توی مخابراته :n04:
این واسه خیابان سمیه هست چند ماه پیش باجک تا فلکه جهاد رو کشیدن هفته پیش بلوار 15 خرداد حوالی شاه سید علی رو کشیدن الان هم آذر از فلکه پلیس به سمت نکویی دارن کار میگذارن