نقل قول:
این سایته رو پیدا کردم ولی زبونشو نمیفهمم ! :دی
یکی بگه fb - bp اینا چیه؟کد:http://testyourmight.com/forum/showthread.php?2697-GUIDE-Sub-Zero
Printable View
نقل قول:
این سایته رو پیدا کردم ولی زبونشو نمیفهمم ! :دی
یکی بگه fb - bp اینا چیه؟کد:http://testyourmight.com/forum/showthread.php?2697-GUIDE-Sub-Zero
نه مرحله جدید نداره . قسمت فان بازی همون چلنج تاور هستش که حوصلت سر رفت میتونی بازی کنی.نقل قول:
من ایکس باکس دارم . نمیتونم برم لایو . اما شنیدم میشه اونها رو دانلود کرد + لباس کلاسیک نوب سایبت و اسموک
نه هیج فرقی نمیکنه . اما به بهتر شدنت توی بازی با کارکترهای مغتلف کمک میکنه. اما اگه میخوای زود تموم بشه و کارکتر های جدید رو باز کنی ایزی تموم کن. مثله من.:31:
نقل قول:بهترین سایت برای اموزش مورتال کمبت هستش .کد:testyourmight.com
کلی اطلاعات ادم میتونه ازش بدست بیاره .
کمبو ها به تعداد ضربه ها نیست . ممکنه شما 10 هیت کمبو بزنی اما درصد دمجی که میده با یه کمبو 6 ضربی برابر باشه. شما هرچی تعداد هیت هات بیشتر باشه دمج کم کم نزولی میاد پایین
--------------------------------------------------
برای ایکس باکس :
FP = X
BP = Y
FK = A
BK = B
برای ps3
FP =مربع
BP = مثلث
FK = ضربه در
BK = دایره
دو عکس جدید از Rain
کد:http://s1.picofile.com/file/6952950700/Rain_Wallpaper.jpg
کد:http://s1.picofile.com/file/6952952712/Rain_PIC.jpg
البته منظورم مرحله جديد نبود صحنه و مكان جديد؟؟؟نقل قول:
راستي من تو قبرستون يه مرده خريدم كه باز شد نينجا سبز بود!!!اما وقتي رپتيل رو انتخاب كردم لباسش تغيير نكرد!!!
بعد اينكه اون فنهاي استخون شكستن و دل و روده نشون ميده چطوري بايد زد؟؟؟
نه فقط فیتالیتی دوم کارکترها + لباس دومشون باز میشه .نقل قول:
شما وقتی میخرین اکه ایده هنری یا همون concept Art لباس دومش رو خریدین بهتون پیغام میده که یه چیزی انلاکت شده . بعدش باید برین necromancer و روی رپتایل یه بار ضربه در بزنین تا انلاک بشه لباس دوم. بعدش وقتی میخواین برای مبارزه رپتایل رو انتخاب کنین کافیه بجای ضربه در دکمه استارت رو بزنین و از منوی باز شده لباس دوم رو انتخاب کنین.
از لینک زیر میتونین لیست کامل Krypts رو ببنین :
کد:http://www.xbox360achievements.org/forum/showthread.php?t=306640
اون فنها هم x-ray هستن که وقتی شما کامل شد بارهای پایین صفحه میتونین با زدن R2+L2 با هم بزنین.
اون فقط عکس بوده... برا خوشگلی...
نه دیگه استیج جدید نداره...
منظورت ایکس ری هست؟ اگه با ایکس باکسی Lt+Rt با پلی استیشن 3 هم دقیق نمی دونم ولی گمون کنم R2+L2 (اون دوتا دکمه عقبی) رو با هم بزن.... وقتی که پر شد...
درضمن برای دفعات اول حتما تمرینی شو برو... کل بازی رو برات توضیح میده...
ممنون.نقل قول:
کلا من توی کمبت بیشتر با کومبو هاش حال میکنم تا فینیشر ها بخاطر همین شخصیت محدودی رو انتخاب میکنم و تا سر حد مرگ باهاشون تمرین میکنم.فعلا با ساب زیرو خوب کار میکنم کمبو میزنم 30 تا دمیج میده.هدف بعدیم نوب سایبوت و RAIN هستش..
آره همون باره اول كه گفتي فهميدم چطوري بايد لباس انتخاب كرد اما ريپتايل لباس دومش تقريبا فرقي نداره با اولي!!!در صورتيكه من وقتي خريدم لباس نينجا سبز كه تو كمبتهاي قديمي بود رو باز كرد!!!نقل قول:
راستي الان فيتاليتي هر كاراكتر دو تاست كه!!!منظورت سوميه كه باز ميشه؟؟؟
به اون لباس های Retro یا کلاسیک میگن که با دی ال سی ها باز میشه . لباس دوم اره زیاد فرقی نمیکنه .نقل قول:
---------- Post added at 01:08 AM ---------- Previous post was at 01:06 AM ----------
ساب زیرو زیاد کمبوی دمج بالا نداره . اسونترین ها ارمک و کانگ لائو هستن . لیو کانگ هم خوبه . میکس هیت های پایین و وسط خوبی داره .نقل قول:
همه کارکتر ها جز اسکورپین و ساب زیرو و رپتایل 4 نوع فینیشیم دارن . 2تا فیتالیتی - یه babality و یه قیتالیتی استیجنقل قول:
شما با خریدن دی ال سی لباس های کلاسیک میتونین اون فیتالیتی های کلاسیک اون سه تارو باز کنین.
الان که واسه شما فیتالیتی دوم کارکترها باز نیست دیگه . درسته ؟ از قسمت Krypt میتونین بخرین اونایی که بسته هستن
البته اگه یه بار بزنین واسه همیشه باز میشه. شما کافیه دکمه هاش رو بلد باشین نیاز نیست حتما انلاکشون کنین.
لینک زیر همرو واستون گذاشته :
کد:http://www.mksecrets.net/index.php?section=mk9&lang=eng&contentID=4796
الان من ميتونم همه فيتاليتيهارو بزنم يعني هر 4 تا اما ريپتايل و اسكورپين و ساب زيرو يكي اضافه دارن كه با دي ال سي هستش فكر كنم جالب هم باشه!!!اسكورپين حريفو آتيش ميزد و اسكلت باقي ميموند ريپتايل هم زهر ميريخت رو حريف و آبش ميكرد!!!ساب زيرو يادم نيست!!!
اگه هنوز انلاین نشدین و بازیتون پچ شده نیست با توجه به وجود یه باگ میتونین با باز کردن لباش دوم اسکورپین فیتالیتی کلاسیکش رو بزنین.نقل قول:
فیتالیتی رپتایل اونیه که با زبونش کله حریف رو میخوره . سابزیرو هم جمجمه و ستون فقرات حریف رو در میاره.
سلام ببخشید خسته نباشید اما من واقعان موندم که چجور میتونم دی ال سی هارو بخرم فقط میدونم که باید برم قسمت دانلود کانتنت اما باز نمیشه برام.تازه اگه پولیه چجور میشه پولشونو داد
دمتون گرم راهنماییم کنین دقیقا ببینم چجوریه اکانت پی اس انم ماله آمریکا هستش اما فکر نمیکنم فرقی داشته باشه
BP یعنی Yنقل قول:
FP یعنی X
BL یعنی RT
FK یعنی A
BK یعنی B
سلامنقل قول:
باشه میرم اما این انجمن کجاست.
مرسی پوریا و cain عزیز
توی همون سایت قسمت کومبوهای ساب زیرو نگاه کن.. دومین کومبو
اینه:
AA [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ~ice blast, ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] + [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ~slide
A A یعنی چی؟
اون قسمت .... بعد از آیس بلست تا قبل از حرکت اسلاید رو نمیشه پشت سر هم انجام داد ! یه امتحانی میکنی خودت ؟
کلا روش خوندنشو بگو.... مثلا تو کومبوی 6 NJ یعنی چی؟
~ , dash / به چه صورت خونده میشه؟
من خودم هم زیاد وارد نیستم به این جور کمبو نوشتن . تا اونجایی که میدونم AA منظور Anti-Air هستش .نقل قول:
NJ منظورش natural Jump یه همچین چیزی که میشه پرش مستقیم . یعنی فقط جهت بالا رو بگیری
/ منظورش مکث هستش . یعنی یکم باید وقفه ایجاد کنی بین کمبو .
~ یعنی باید همون موقع بزنی . پشت سر هم.
Dash هم منظورش دش هستش . دوبار جهت جلو رو بزنی .
بهتر بری ویدئو این کمبو رو دانلود کنی. من یه نیگاه میکنم دیدم میزارم واست . مسابقات سابزیرو رو دانلود کن میبینی چجوری بازی میکنن باهاش .
بهترین ساب زیرو باز از نظر من تام بریدی هستش . از لینک زیر میتونی ویدئو مسابقاتش رو دانلود کنی.
لازم نیست همه کمبوهارو حفظ کنی.
کد:http://www.frame-advantage.com/Search.aspx?game=12&ch=371&player=1433
الان یه نیگاه کردم . این میگه وقتی حریف میپره طرفت اول با BP میزنیش بعدش زود Ice Blast میزنی. اون عبارت توی پرانتز هم یعنی شما باید دور از حریف بزنی که بهش نخوره چون گراویتی حساب میشه و طرف میافته زمین. بعد کمبو رو شروع میکنی. اگه حریف روی زمین باشه جواب نمیده این کمبو .
نه آنلاين نشدم اما منظورت از پچ شده نيست چيه؟؟؟نقل قول:
كد فيتاليتيش هم اينه پايين بالا بالا مثلث (jumping distance)معنيه پرانتز اينه كه وسطه صحنه رمز بزنم؟؟؟زدم نشد!!!
وقتی شما انلاین بشین بازی خود به خود پچ میشه و باگ ها برطرف میشه .نقل قول:
شما باید اول لباس دوم اسکورپین رو باز کنین .
به اندازه یه پرش از حریف فاصله بگیرین دکمه بلاک رو نگه دارین یک بار جهت پایین - دوبار جهت بالا - بلاک رو رها کنید و مثلث رو بزنین. میشه :20:
آره عزيزم شد!!!
راستي من 5 تا صحنه(stage fatalkity) فيتاليتي زدم اما دو تاشو هنوز نديدم!!!خونه كريتوس و خيابون ميدوني منظور كجاهاست؟؟؟
عالی بود..نقل قول:
ولی فکر کنم مننظورش از / (یا) باشه...
اینو بخون
z [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ~ice blast, NJ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] / [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , dash [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] + [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ~slide
میگه دوبار y بزن بعد وقتی یخش کردی برو نزدیکش بپر بالا یا x یا y رو بزن حالا اینو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] + [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] dash نمیدونم کی باید بزنیم ولی در ادامه y x y + slid رو راحت میشه زد .
.
.
ویرایش : ok تازه فهمیدم چی شد.همونطور که گفتی dash یعنی دوبار جلو رو باید بزنی و روی هوا کوبو رو ادامه بدی :46:
بهترین روش اینه وقتی دونفره بازی میکنید موقع انتخاب کارکترها مثلث رو بزنین و از استیج ها اونایی که پایینش جمجمه داره میشه زد فیتالیتی استیح.نقل قول:
حق با شما هست . اشتباه از من بود .نقل قول:
عالی بود..
ولی فکر کنم مننظورش از / (یا) باشه...
اینو بخون
z~ice blast, NJ/, dash +, ~slide
میگه دوبار y بزن بعد وقتی یخش کردی برو نزدیکش بپر بالا یا x یا y رو بزن حالا اینو + dash نمیدونم کی باید بزنیم ولی در ادامه y x y + slid رو راحت میشه زد .
.
.
ویرایش : ok تازه فهمیدم چی شد.همونطور که گفتی dash یعنی دوبار جلو رو باید بزنی و روی هوا کوبو رو ادامه بدی
/ به معنی یا هستش .
تونیستی ویدئو هارو دانلود کنی ؟ مطمعن باش خیلی کمک میکنه به یادگیریت .
دوستان من خودم یک کومبو درست کردم از ساب زیرو که 29% جون رو می بره.
Y-X-B-چپ راست RT+B
واقعا اين كمبت خشنه!!!تو استراليا فروشش ممنوع شده و هر كي بخواد بايد از كشورهاي ديگه خريداري كنه!!!
آره خیلی خوب بود.نقل قول:
توی you tube هم کومبوهای باحالی داره
راستی بین همه شخصیت ها کمبوهای کی از همه جالب تره؟
از نظر من سخترین کمبوها که تمرکز زیادی میخواد متعلق به شنگ سونگ هستن . یه ویدئو دارم حجمش زیاده . اگه شد کات میکنم اضافه هاشو آپلود میکنم واستون. بعد از اون سونیا هم یکم سخته.نقل قول:
سایرکس هم که هر روز یکی واسش یه کمبو عجیب غریب پیدا میکنه.
اسونترین ها هم ارمک و کانگ لائو و لیوکانگ هستن.
دوستان من دو کومبوی دیگری از ساب زیرو ساختم که اولیش 35% جون می بره و دومی 32% خون می بره .
اولی.(دشمن را به ته صحنه ببرید و بچسبید به او.)
بعد دوبار Y رو بزنید و بعد سریع یخش کنید(پایین جلو A.) و بعد برین بچسبید به او و بعد بالا Yرا بزنید و سریع باز هم بالا Y را بزنید و حالاوقتی دشمن دارد از هوا می افتد و نزدیک شماست B-X-Y را بزنید و بعد سریع (چپ راست + RT B) رو بزنید.
با motaro ميشه مبارزه كرد؟؟؟
من الان يكمي بيشتر از 50 درصد داستانرو رفتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه . کلا فقط نشونش میدن . حتی واسه مبارزه کردن باهاش هم نیست.نقل قول:
دیروز نشستم با نوب سایبوت تمرین کردم اصلا از کومبو هاش خوشم نیومد.بیشتر کومبوهاش باید حریف گوشه تصویر باشه.تنوع کمی داره و خیلی هم سخته.مخصوصا اون کومبو که اول black hole میسازه بعد یه shadow میفرسته با هم میرن تو black hole و ادامه ماجرا !نقل قول:
الان دنبال یه شخصیت خوب برای تکمیل یه تیم با ساب زیرو هستم.فعلا بیخیال نوب شدم مونده ارمک - رپتایل . rain رو هم که حتما باید باهاش کار کنم چون شخصیت مورد علاقمه !
اینم ویدئو story trailer از rain
کد:http://www.youtube.com/watch?v=aV8qm19BV4U
با كاراكترا نميشه دويد (run)؟؟؟
syber subzero لباس دوم نداره؟؟؟
بجای دویدن ، دش گذاشتن .نقل قول:
نه . بجاش میلنا لباس 3 داره :31: چلنج تاور رو که تموم کنی بهت میده .
دوستان کسی سایتی سراغ نداره که کومبو های سکورپین داشته باشه؟
دوستان یک خبر خوش به من و اونایی که kinect دارن چون مورتال کومبت واسه kinect است اینم تصویرش.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این عکس فیک هست و شاید یه پروژه خونگی واسه کسایی باشه که روی کینکت کار میکنن. :13:نقل قول:
منظورت dash هست؟؟؟يعني سرعته بازي بالا رفته؟؟؟نقل قول:
يه لباس ديگش نكنه همونيه كه عريانه و فقط نواراي سفيد دورش پيچيدست؟؟؟
اره . همون لباسه :31: خیلی ام خوشگله :27:نقل قول:
راه رفتنشون که معمولیه . Dash هم مثله خیز ورداشتنه دیگه :20: فقط رپتایل از همه کندتره توی راه رفتن و دش زدن .
بجاش Special Moves اکثرا سریع هستن.
كنجكاو شدم زودتر اون لباسشو ببينم!!!
ولي زياد هم لازم نيست تو سبكه مبارزه اي run داشته باشه