دوستان چطوری میتونم فایلهای apk موجود رو گوشیمو که مثلا از مارکت دانلود کردم رو بلوتوث کنم؟
دوستان چطوری میتونم فایلهای apk موجود رو گوشیمو که مثلا از مارکت دانلود کردم رو بلوتوث کنم؟
قیمت امروز بوشهر 410
یه پچ برای دوربین تو xda دیدم که کیفیت عکاسی رو گفته بالاتر میبره گفتم بزارم اینجا شاید به کار بعضی ها بخوره . خودم تست نکردم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Improve camera image quality - NEW PATCH!!! - v0.01
کد:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1030603
بچه ها که انتی فلتر دارن میتونن این لانچر رو بگیرین یه جا واسمون اپ کنن .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.mediafire.com/file/9fdzr3cw68zh56y/s23-BLURPS-BLUE-LauncherPro-0.8.4.1.apk
سلام به همگی دوستان...
یه خواهش دارم از دوستانی که دیفای رو از تهران تهیه کردن و گوشیشون زبان عربی هم ثاپورت میکنه...
اگه ممکنه یه عکس از جعبه گوشیشون بگیرین و آدرس دقیق فروشگاهی که ازش خریدن با ذکر قیمت بهم بگن...
ببخشید که زحمتتون میدم، انشالله جبران میکنم....:10:
آقا هادی عزیز، لینک مشکل داره ! میگه فایل پاک شده !نقل قول:
همگی موفق و شاد و سلامت باشین...:11:
دوستانی که این گوشی رو دارند. یک سوال!
تو این گوشی امکان انجام تنظیمات V P N هم وجود داره؟
بله امکان انجام تنظیمات V P N هم وجود دارهنقل قول:
درود.راهی واسه استفاده از الارم گوشی نیست؟ (با برنامه ی task killer)
ببا تشکر
چرا بزارش تو ایگنور لیست برنامه اونوقت نمیکیلدش(:31:)...نقل قول:
سلام دوستان خسته نباشید!
توروخدا کمک کنید من میخوام گوشی رو بگیرم اما نمی دونم از کجا بگیرم! قیمت اصلش چقدره؟ 500 تومن می ارزه نمی ارزه؟ یه جندتا فروشگاه خوب و قابل اطمینان معرفی کنید پخ بدید! کلی گیج شدم نمی دونم چکار کنم. با تشکر. :13:
راهش اینه که پسوند فایل apk رو به یه پسوند قابل بلوتوس واسه گوشی تبدیل کنی مثل mp3 بعد از ارسال به همون apk تغییر نامش بده البته به شرطی که گوشی مقابل هم یه فایل منیجر بجز منیجر اصلی گوشی داشته باشهنقل قول:
دوستان این گوشی hd فیلم برداری نمیکنه؟ فیلم های را به راحتی اجرا میکنه؟(با نرم افزار)
گوشی hd فیلمبرداری نمیکنه و متاسفانه باید بگم کیفیت دوربینش در حد انتظار نیست
اما واسه پخش فیلم هیچ مشکلی نداره و انواع فرمتها رو براحتی پخش میکنه
سلام دوستان
قبلا نحوه ی فعال کردن gprs گوشی گفته شده.میخواستم بدونم چطور mms همراه اول رو فعال کنم؟
این سوال رو میباست تو تاپیک خودش میگفتید...نقل قول:
یه سری به سایت همراه اول بزنید
موفق باشید
سلام دوستان دیشب خواستم از 2.2.1 به همون 2.1 قبلی فلش بزنم با rds lite . مراحل رو تا آخر کامل رفت . ولی بعد که گوشی رو از کابل جدا کردم گوشیم دیگه روشن نمیشه !؟ :31:
به نظرتون کجای کار ایراد داره ؟! :13:--
----------------
الان یک رام از اینجا گرفتم 2.51.0
گوشی رو که وصل میکنم به کامپیوتر چراغ بالای ال سی دی روشن میشه به رنگ سفید .کد:http://and-developers.com/sbf:defy
برم دوباره یک رام بریزم ببینم چی میشه !
دوست عزیز کی واست رام 2.2.1 ریخته؟
احتمالا از روش نگهداری قابلیت دانگرید استفاده نکرده شما نمیتونی به رام 2.1 برگردی و باید با روش فیکس کردن sbf به 2.1 دانگرید کنی
یکی از دوستان که الان سربازی هست :31:
این روش رو توضیح بده ببینیم چیکار میشه کرد :11:
میشه بگی چرا هادی جان؟ مگه اون 1 ,2.2 چش بود؟ ایشالا درست میشه.نقل قول:
دیشب خواستم از 2.2.1 به همون 2.1 قبلی فلش بزنم
من موندم آپدیت کنم به 2.2 یا نه.
گوشیت به بوت لودر میره؟
میخوای بیای تو یاهو که آنلاین واست توضیح بدم
نه به بوت لودر هم نمیره .
یاهوم فیلد شده . میخوای شماره بدم اس بده . یا همین جا بگو .
---------- Post added at 10:30 AM ---------- Previous post was at 10:26 AM ----------
این رام خوبی نبود که زدیم . اوایل مشخص نبود زیاد . اما سرعت منوها کم میشه و باطری که برای من 3-4 روز کار میداد الان 1-2 روزه تمام میشه .نقل قول:
شاید رام 2.2 بهتری باشه . رسمیش هم که دیگه بیاد خیالت راحت باشه . سی پی یو برای یک اس ام اس نوشتن تا 100% میره بالا . و ...
اگه به بوت لودر نمیره که همون مشکل دوستمون boys666 واست بوجود اومده از دست من هم کاری بر نمیاد ببین ایشون چگونه مشکلشون حل شد باید از اون طریق پیگیر باشی
من تا الان 10 مدل رام 2.2.1 ریختم حتی همین دیروز رام 2.2.2 هم ریختم روش ولی به راحتی به 2.1 برگشتم
واقعا وقتم خیلی پره والا آموزششو می نوشتم تا دوستان دچار مشکلهای اینچنینی نشن شرمنده
ولی سعی میکنم جمعه یکم رو آموزشش وقت بزارم اگه خواستید (البته اگه طالب نبودید بگید که آخه اینروزا سرم شلوغه)
بازم شرمنده p:
مشکل مسعود boys666 که یادمه حل شد !
بالاخره درست میشه . بریم ببینیم چی میشه . آموزشم وقت کنی بزاری که خوبه .
fire159 باطری گوشی رو در بیار دوباره جا بزن بعد کلید ولوم + و پاور رو نگه دار صفحه که روشن شد بعد ول کن گوشیو به pc وصل کن rsd lite رو باز کن ببین گوشیو میشناسه؟
همین الان هم گوشیرو که وصل میکنم گوشی رو میشناسه هم با rsd lite و هم بدون اون
خیلی خوبه
رام 2.2.1 که رو گوشیت بود رو بگیر با اون فلش کن فقط همون رام باشه ولاغیر
به به میبینم که بازم دوستان خراب کاری کردن و اینجا شلوغ پلوغ شده:31:
انشاله درست میشه
اقا امروز بالاخره بعد از دو روز دانلود بازی modern combat2 رو نصب و بدون مشکل اجرا کردم
یکی از دوستان فک کنم ehsan update میگفت اجرا نمیشه
بالاخره 2.2 رسمی کی میاد؟
من از سایت pandaapp دانلودش کردم و وقتی وارد بازی میشدم با اینکه دیتا رو کپی کرده بودم جای درست بازم ازم درخواست میکرد که به ااینترنت وصل بشم و sd data رو دانلود کنم.نقل قول:
اقا امروز بالاخره بعد از دو روز دانلود بازی modern combat2 رو نصب و بدون مشکل اجرا کردم
یکی از دوستان فک کنم ehsan update میگفت اجرا نمیشه
شما از کجا دان کردی بکام جان؟:20:
آخه اون رام رو خودم نريختم كه بدونم كدوم رام هست .نقل قول:
بايدصبركنم يك سال ديگه كه فرهاد از سربازي مياد خودش درستش كنه ! :27:
ميتونم هم تمام رامهاي 2.2.1 رو تست كنم :18:
صبرکن الان بهت میگم کدوم رامو ریختی بعد واست لینک دانلودش رو هم میزارم :D
---------- Post added at 03:19 PM ---------- Previous post was at 03:14 PM ----------
اگه اون screenshot بنچمارک 2.2.1 که تو صفحه 103 و پست شماره 1021 مربوط به گوشی شماست رامت 3.4.3 هست
اینم لینک دانلودش
کد:http://arash1131.dl.rapidbaz.com/STTc/JRDNEM_U3_3.4.3-11_BLUR_SIGN.gz
ايول . خودشه. اصلا" يادم نبود كه فرهاد يك عكس ازش اينجا گذاشته بود !مرسي آرش جان . الان دانشگاهم دارم دانلود ميكنم بعد برم خونه فلش كنم ببينم چي ميشه :46:نقل قول:
صبرکن الان بهت میگم کدوم رامو ریختی بعد واست لینک دانلودش رو هم میزارم :D
---------- Post added at 03:19 PM ---------- Previous post was at 03:14 PM ----------
اگه اون screenshot بنچمارک 2.2.1 که تو صفحه 103 و پست شماره 1021 مربوط به گوشی شماست رامت 3.4.3 هست
اینم لینک دانلودش
کد:
http://arash1131.dl.rapidbaz.com/STTc/JRDNEM_U3_3.4.3-11_BLUR_SIGN.gz
منم دقیقا از pandaapp دان کردمنقل قول:
من وقتی بازی رو دفعه اول اجرا کردم پیام داد که نمیدونم احتیاج به چقدر فضای خالی واسه اجرا داره وقتی فضا خالی بهش دادم همین پیام دانلود دیتا داد فهمیدم مشکل جای دیگست تو سایت پاندا دوباره مدرن کمبت رو سرچ کردم که دیدم ای بابا دو ورژن از ورژن 2 این بازی تو سایت هست که اشتباه من این بوده app من ورژن جدیدس و دیتام ورژن قبلی خلاصه ورژن قبلی مدرن کمبت 2 رو دان کردم و بازی اجرا شد
شاید شما هم too:46:
آرش جان فلش زدم گوشی از مرگ نجات پیدا کرده ظاهرا و الان رفته تو حالت کما :31:
فقط به یک شوک دیگه احتیاج داره
رو آرم موتورولا گیر کرده ؟!
دوباره فلش کنم یا نه ؟
نکنه مشکل از ویندوزم باشه ؟ حالا امشب با لپ تاپ برادرم تست میکنم ببین چی میشه .
حالا يه بار wipe کن ببين مياد بالا يا نه؟
براي وايپ بايد کليد ولوم - رو نگه داري گوشيو روشن کني وقتي علامت مثلث خطر اومد کليدهاي ولوم را باهم نگه دار تا منو ريکاوري ظاهر بشه
حالا wipe کن
درست شد آرش :10:
البته وایپ نکردم . دیشب دوباره همونو فلش زدم ایندفعه همون در حال فلش کردن آرم موتورولا و موتوبلور اومد و گوشی روشن شد .
مرسی
جالبه که ایندفعه به نظر میاد سرعت بهتر شده !!
بهترین رامی که تست کردی چی بوده آرش جان .
خوب خدا رو شکر که درست شد مال منم درست شد ولی همچنان مشکل نشناختن باطری و پریدن انتن موقع مکالمه و بعضی اوقات ریست خود به خودی هم داره ولی بهترین رام های 2.2 که موجود هست اینا هستن که از اینجا میتونی دانلود کنی:
من که تا الان 10 گیگ رام دانلود کردم ولی هیچ کدوم مشکلم رو حل نکردنکد:http://www.4shared.com/dir/bNY3a4e_/Defy-SBF.html
---------- Post added at 07:37 PM ---------- Previous post was at 07:33 PM ----------
بهترین رامهایی که من تا الان تست کردم از لینک بالا تو قسمت 2.2.1 هست
یعنی 2.1 اصلی هم مشکل رو حل نکرده ؟ وایپ کردی ؟
خدا کنه با 2.2 اصلیش درست بشه . من که الان مشکل کاهش سرعت رو که قبلا" با همین رام 2.2.1 داشتم رو هم ندارم ! شایدم بهش عدت کردم خودم نمیفهمم :31:
اما خوب میخوام رام های دیگه هم تست کنم ببینم چی میشه . کدوم بهتره .
همه این رام ها رو میشه با rsd lite فلش کرد یا نه ؟
یه رام جدید 2.2.2 تو xda معرفی شده که رام عربی ولی هنوز NAND Backup ندادند بیرون که من تست کنم اگه همینجوری فلش کنم هم دیگه نمی تونم به 2.1 دانگرید کنم اگه کسی میتونه امتحان کنه بگه تا براش لینک بزارم
سلام
ارش حفظ قابلیت دانگرید که گفته بودی چجوریه و ایا همه رامها این ویژگی رو دارند؟
راستی قابل توجه دوستان، من گوشی رو اول هفته گرفتم 460 تومن.البته ارزونتر هم بود ولی خواستم از جای مطمئن بگیرم. اگه کسی میخواد بگه ادرس بدم
بله میشه فقط یه موضوعی هستو اونم اینه که من دیگه نمیتونم به 2.1 برگردم و باید منتظر رام رسمی 2.2 باشم ولی خوب تو قسمت 2.2.1 ها من JRDNEM_U3_3.4.2_145-003 و JRDNEM_U3_3.4.2_155-002 و JRDNEM_U3_3.4.3-3 رو امتحان کردم و فرقی با هم نداشتن همشون یه جورا ولی اصلا سراغ رام 2.2.2 نرونقل قول:
---------- Post added at 07:57 PM ---------- Previous post was at 07:56 PM ----------
من الان دارم اینو 3.4.2-74 korea.sbf.zip دانلود میکنم بزار تستکنم خبرش رو میدم