دوستان فردا شب شبکه 4 ساعت 22:15 در مورد همین موضوعات پایان دنیا در برنامه فکرکنم آسمان شب برنامه ای دارن.
Printable View
دوستان فردا شب شبکه 4 ساعت 22:15 در مورد همین موضوعات پایان دنیا در برنامه فکرکنم آسمان شب برنامه ای دارن.
کیهان در محیطی نیست که در اون بزرگ بشه (مثل بادکنکی نیست که در اتاقی باشه)، کیهان خود محیطه و خود محیط هست که داره بزرگ میشه و در اصل داره "کش" میاد. اینکه محیط تعریف می کنند بیشتر یه مدل ریاضی است برای محاسبات و مدل سازی نه یه مفهوم واقعی.نقل قول:
این دید که ابتدا یک نقطه در فضای سه بعدی بود و بعد همه کهکشان ها از اون نقطه در حال دور شدن هستن این دیدگاه رو که کیهان داره در محیطی بزرگ میشه رو به ذهن میاره ولی این دید صحیح نیست. در واقعیت این کهکشان ها تقریبا ثابت هستند و فاصله بین این کهکشان هاست که داره کش میاد و بیشتر میشه، برای همین هم فاصله بین این کهکشان ها که در حال افزایش هست رو نمیشه با دید فاصله ای که مثلا از تهران تا مشهد داریم مقایسه کنیم. مثلا اگه شما یک متر داشته باشید و فاصله این کهکشان تا کهکشان X رو اندازه بگیرید بهتون میگه X متر، و به خاطر بزرگ شدن دنیا این متر عدد بیشتری رو نشون نمی ده بلکه خودش هم کش میاد و فاصله هر متر روی این متر، مثلا مساوی یک و نیم متر روی یک متر معمولی میشه.
همه صحبت شده در حالیکه یه هفته مونده هنوز در خیلی پستها حتی تاریخ غلطه! 21 دسامبر میشه 30 آذر! (1 دی بوده اما چون 91 کبیسه س اینطوریه)نقل قول:
نقل قول:
امروز 16 دسامبر برابر با 26 آذر حساب کن 21ام کی میشه ، درضمن ماه آذر 30 روزه
این همه آدم که دیگه اشتباه نمیکنند
بر فرض اینکه 91 کبیسه باشه روی سال 92 تاثیر میزاره نه 91
تو قطب به اون سردی 6ماه شبه 6ماه روزه!اگه قرار بود کسی در اثر تاریکی چند شبانه روزی نابود بشه اول از همه قطبی ها نابود میشدن!این یک! دو؛مگه نخوندین ونشنیدین که ناسا رد کرده؟نقل قول:
بعدشم،زمین درحال گرم شدن هست اگر بر فرض محال چنین اتفاقی بیوفته یه کم بهتر میشه وهمین گرما مصرف میشه.بنابراین حتی اگرهم اتفاق بیوفته باز به نفع کره ی زمین تموم میشه.تازه من خیلیم خوش حال میشم چون دراین صورت کل کشور 3روز تعطیل میشه!شایدم کل دنیا!:n02::n02:
خلاصه باید یه جوری تاریخ بی افته جمعه دیگه!نقل قول:
این موضوع اصلا با عقل جور در نمیاد.
حالا که شانسی شانسی افتاده جمعهنقل قول:
چرا باید جوری بگید انگار که دسیسه ای هم پشت این بوده؟
اشتباه زدم! میخواستم بگم دوم نیست خودمم یه روز کمتر زدم... آدم بعضی وقتا میاد سوتی بگیره خودشم سوتی میده! :n13:نقل قول:
---
بعضیا اتفاقن بدشون نمیاد از اینکه جمعه باشه.نقل قول:
دسیسه ای در کار نیست و بعضی از دوستان بنابر اعتقاداتشون که بهشون دید خاصی میده این رو دست دارن.
من هیچ وقت این موضوع رو رد یا تاییدش نمیکنم
یک پیشگویی شده و باید منتظر بمونیم ببینیم چی میشه
جالبه خیلیا میگن شایعست!!!
وقتی یکی پیشگویی کرده یه مطلبیو میشه شایعه آیا؟!
در کل زیاد بهش فکر نکنین چون یکم اذیت میشین
اصلا آدمی که درستکار باشه هیچ ترسی از این مسئله نداره اما کسی که بدکار باشه همش استرس داره
خب مسئله اینه که بعضی ها کلا پیش گویی رو قبول ندارن ( مفهوم پیش گویی متفاوت از پیش بینیه)نقل قول:
و با حساب حرفی که شما میزنید هر کسی ادعایی کرد ما باید منتظر بشینیم ببینیم چی میشه. مثه نمونه پیش بینی های زلزله که هر شب بریم بیرون بخوابیم شاید زلزله شد.
روز 22 دسامبر کدوم جالت به نظر شما اتفاق میفته:
مثلا:
هم اکنون 3800 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (800 کاربر عضو شده و 3000 مهمان)
یا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)
به نظرتون اون یه مهمان کی میتونه باشه؟
یاد ترسناکترین داستان دنیا افتادم:
آخرین انسان در خانه نشسته بود که ...
خب دوستان مطلع شدیم که نمیشه رای رو تغییر داد پس رای ما میشه همون رقیب صدام:n02:
ولی جدا با گوشی اومده بودم خواستم رای بدم خیر یه لحظه رفتم پایین و دوباره اومدم بالا که رای رو تو صندوق بندازم به خاطر کوچیک بودن صفحه گوشیم جاها عوض شده بود
خلاصه مام حواسمون نبود دیگه
رای مارو پس بدین؟؟:n02:
امروز رفتیم خونه فامیلمون دیدم رفته بود یه کارتون کنسرو خریده بود مام هی میخندیدیم بهش:n02:
یه سی دی فروشی هم نزدیک خونمون هست چند ماه پیش یه سی دی تو مغازش دیدم به اسم نوسترا داموس و !2012 قیمتش 2 تومن بود
امروز رفتم قیمتش کردم زده بود 10 تومن
بهرحال برای ما که فرق نداره بشه یا نشه
حالت دوم منطقی تره..:دی الان میگم برا چی... عمرا این تاپیک 800 تا بازدید اعضا داشته باشه با 3000 تا مهمان اینه که حالت اول امکان رخدادش بیشتره..فقط از این نظر نه چیز دیگه :دینقل قول:
چرا ! نه اتفاقا وقتی که 21 دسامبر شد ما فلش بک می خوریم به عقب و سال 2007 زمانی که p30world ا 15 هزار نفر آنلاین داشت و ...:دینقل قول:
از اینکه به سوال قبلیم جواب دادین ممنون !!!!!!!!
حالا یه سوال جدید (ببخشید اگه جاش اینجا نیس ولی نمیدونم کجا بنویسم )
سوال : مثلا فرض کنید یک روز خورشید منفجر بشه با این فرض که نور خورشید 8:20 (هشت دقیقه و بیست ثانیه ) طول میکشه که به زمین برسه و اینکه تا خورشید منفجر بشه زمین هم نابود میشه ! در این صورت قبل از اینکه ببینیم خورشید منفجر میشه خواهیم مرد یا نه ؟؟؟؟ !!!!! :n04:
اون ربطی به این قضایا ندارهنقل قول:
چرا ! نه اتفاقا وقتی که 21 دسامبر شد ما فلش بک می خوریم به عقب و سال 2007 زمانی که p30world ا 15 هزار نفر آنلاین داشت و ...[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به فروم حمله شده بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سوالاتتون رو اینجا مطرح کنید بهتره.
اما چیزی سریع تر از نور حرکت نمیکنه. بنابر پیش بینی نسبیت گرانش هم با سرعت نور منتقل میشه. با این وصف هر اثری از انفجار خورشید رو همون زمان که میبینیمش احساس میکنیم.
نمیدونم قراره چه اتفاقی بیوفته ولی به شخصه چندروز سعی کردم جدی بگیرم که قراره دنیا تموم بشه و دیگه فرصتی واسم نمونده:n13:
دردناک بود ولی با خودمو روال گذران زندگیم به نتایج خوبی رسیدم:n01:
جدی گرفتنش نه به صورت باور قلبی یه پیش بینی ولی اگه باعث بشه یکم به خودمون بیایم بدک نیس:n06:این از ما...
جالبه .این حرفا مختص عوام الناسه. باور ندارید یه گشتی تو خبرگذاریهایی مثله صدای آمریکا بزنید اصلا خبری از پایان دنیا توش نیست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی من تو یاهو دیدم که درباره ی 21 دسامبر نوشته بود !!!!
اره بی بی سی هم یه مقاله داره.
نه دوست من این تب جهانیه با این تفاوت که فرهنگ های مختلف متفاوت میبینن این موضوع رو و خب جوامع متمدن تر سعی میکنن علمی تر موضوع رو ببینند و بررسی کنند و جوامع جهان سومی برعکس خرافی تر.نقل قول:
فقط امیدوام که برای کسانی که باور دارند پایان زمین و انسانه (حتی اگر نیست) تلنگری باشه برای درست زندگی کردن و یک تجدید نظر توو رفتار و نحوه زندگی و عقاید.
اخه اين شايعات چيه
يعني اخر دنيا
كمي عقلاني به ايم موضوع نگاه كنيم و كمي جستجو كنيم مي بينيم علت اين حرف ها چي بوده و چقدر صحت داره
جوابیه زیر رو بنده - به نیابت از مخاطب شما - نه به این سبب که موافق باصطلاح پایان دنیا(!) باشم ; عرض میکنم.نقل قول:
سیاره ما مثل[نه عینا] یک موجود زنده در ابعادی عظیم هست ; با ساختاری بسیار پویا. که درونش مانند اتمسفر بیرونش هر لحظه در حال جنبش هست[رگه های برآمده از هسته بیرونی بر جبه وارد میشند و همزمان نیروی چرخشی نامنظم این هسته بر کل جبه و سپس پوسته درونی تاثیر میذاره و به شکل پوسته خارجی دینامیک و متحرک برای ما خودنمایی میکنه ; که البته این کل جریان نیست] .
این سیستم پویا هزاران سال به صورت یک تناوب منظم از دریافت و عدم دریافت انرژی[دقت کنید نه فقط نور] از ستاره مرکزی تنظیم و به اصطلاح کوک شده.
در صورت حذف یکی از سیکل ها و یا تناوب های اون - حتی به مدت همان 3 روز مشهور - , تاثیر اون و نیز واکنش سیاره زمین درست بسان حال و روز شخصی خواهد بود که بمدت یک هفته بی آب و غذا مانده باشه.
در اصل کل الگوی آب و هوا در جهان بهم میخوره.
نخست بسیاری از مناطق واقع در حاشیه آبها بزیر آب میرند[نه همه اونها] ; و خسارت در کنار اقیانوسها ودریاهای بزرگ بیشتر خواهد بود.
متعاقبا طوفانها و پیچندهایی در مقیاس بزرگ پدید میان. شما میتونید گردبادهایی رو که اغلب در نواحی مسطح امریکا میبینید رو در مناطق کاملا کوهستانی هم مشاهده کنید.
سپس منتظر آتشسوزی های متعدد در آبادی ها و شهرهایی که مورد خسارت این دو پدیده واقع شدند باید باشید.
البته وقوع زلزله و بدنبالش فوران آتشفشان های فعال , در صورتی اتفاق خواهد افتاد که این عدم دریافت انرژی از ستاره مادر بطول بیانجامه.
پس می بینید که این پروسه چیزی نیست که بشه اون رو با مثلا غیبت چند روزه یک نفر و سپس بازگشت و حضور مجدد وی بطور عادی و همیشگی مقایسه کرد.
حالا ینی شما اعتقاد دارید؟نقل قول:
اتفاقا فکر میکنم تو ایران بیش از 99٪ اعتقاد به پایان ندارند (بیشتر بخاطر اعتقاد به امام زمان) در حالی که تو آمریکا 15٪ اینطورا نوشتن تو خبرها (همین صفحات پیش هم گذاشته شد)نقل قول:
یعنی 99% مردم ایران مسلمان اونم شیعه و اونم 12 امامی هستن؟!نقل قول:
بیشتر از 99٪ ـه! (اسمی البته)نقل قول:
تو همین تاپیکم می بینید کم به نابودی رای دادن تازه اینجا دنیای مجازیه تو دنیای واقعی خیلی کمتره و بسیاری از مردم اصلا کاری ندارن
مهمترین علتشم عقیده ظهوره بنظر من نه دلایل علمی و چیزای دیگه!... فکر میکنم تو آمریکا خیلی اعتقاد به نابودی زیاد تره . آمارها هم اینو میگه. اگه از ایران آمار میگرفتن شاید زیر 1 درصد میشد.
+
چرا پستمو ویرایش کردید؟! اونم در خصوص همین موضوع بود دیگه . بسیاری از چیزهایی که اینجا نقل میکنیم به معنای تاییدش که نیست فقط چون مطلبی مرتبط با این موضوع بوده نقل میشه.. اون مطلبم دقیقا به همین نزدیک شدن به اون تاریخ ربط داشت بنظر من..
نقل قول:||||||
VVV
V
نقل قول:
من که فکر نمیکنم حتی اسمی 99% باشه!نقل قول:
اتفاقن تا اونجا که من دیدم بیشتر کسانی که از این موضوع (منظورم همین پایان دنیا در تاریخ اعلام شده) اطلاع دارند معتقد به نابودی هستند و خب یک گروه کوچکی هم معتقد به ظهور هستند (با توجه به اینکه روز جمعه هم زمان شده) و یه عده ی کوچکتری عقیده دارند دروغه (حالا مثل خیلی از دوستان به خاطر دلایل علمی یا مثل بعضیای دیگه بر طبق روایات و ... شیعه) و یک عده خیلی زیادی از مردم هم اصلن خبر ندارن توو ایران.
اینام ذهن مردمو شستشو دادن:31:همونا:31:
معمولا اینجور اخبار برای پیشبرد اهداف سیاسی و اقتصادی مطرح میشه
اینجا هم که نمیشه حرف زد.تکون بخوری باا بن شدگان راه طریقت همنشین میشی:31:
مگه نبوده؟:n23:مثلا خود شماتویه پست گفته بودین مردم درآمریکا وچین وروسیه دارن موادغذایی،شمع واینا میخرن.یه روستا توفرانسه یهویی رودست همه ی مناطق توریستی رو اورده.شرکت های هواپیمایی حسابی سرشون شلوغه.یه سری هم اومدن بسته های مخصوص آخرالزمان پخش میکنن.یکم فکر کنین!این وسط حساب کنین میفهمین از این قضیه خیلیا دارن نون میخورن!معلومه به نفعشونه!به علاوه معمولا شایعه پراکنی بدجوری تو جنگ کاربرد داره.اگه بخوان یه جنگ حسابی راه بندازن،قبلش باید خیلی حسابی هم افکار عمومی رو به سمت وسویی منحرف کنن.غیرازاینه؟!:3:نقل قول:
درمورد اینکه این یه تب جهانیه به شدت موافقم ولی دوست عزیزطبق آمار وارقامی که خودم درپست های قبلی دادم وطبق پست های بقیه ی دوستان(که همشون هم معتبر ودارای منبعه)فعلا آمریکا وروسیه وچین که خیلی هم متمدنن بیشتر از همه ی دنیا جوگیر شدن!:n01:نقل قول:
دوستان بیاین یه نظر سنجی کنیم البته خود تاپیک یه نظر سنجی داره ولی خب ... اون 2 گزینه ای هست ولی نظر سنجی من فرق داره و سه گزینه ای هست
سوال : روز 21 دسامبر 2012 چه اتفاقی خواهد افتاد ؟
گزینه ی 1 : دنیا نابود میشود
گزینه ی 2 : دنیا نابود نمیشود فقط یه اتفاقی قراره بیفته
گزینه ی 3 : دینا نابود نمیشود و هیچ اتفاقی نمیفتد
من خودم میگم گزینه ی 2 !!! شما چی ؟؟؟
من عرض کردم 21 دسامبر فکر نکنم از قصد جوری طراحی بشه که روی جمعه بیوفتهنقل قول:
میلیاردها نفر در جهان
جمعه بخاطر عده ای شیعه؟
من اینو گفتم
اوایل تاپیک من این مورد و گفتم و پیشنهاد گسترده شدن نظرسنجی رو دادم ولی نشد و نشد تا اینکه تاپیک پوست کلفت شد و دیگه اصلآ نشد.....نقل قول:
حالا یه فکری میکنیم.....
پیشگویی و رمالی حتی توی قرآن هم اومده و بهش اشاره شدهنقل قول:
همین آدم(نوستراداموس)تا الان تمام پیشبینی هاش درست از آب در اومده
عزیز مننقل قول:
اصلا وقتی یه پیشگویی شده و همچنین حتی قوم مایا هم تقویمش تو این روز به پایان میرسه اینا گفتن همچین چیزی میشه؟!
متاسفانه بعضیا همچین حرف میزنن که انگار همچین چیزی یه شایعست!!
آریا عزیز هر جا هستی حتما بعد از پایان دنیا خواهش میکنم پیش ما برگرد به این تاپیک تا درباره پیش گویی های اداموس که همش هم درست از اب در اموده بیشتر با هم گپ بزنیم.
حالا هی بگین فرامواسون . صهیونیسم و ... انواع توطئه ها رو بیارین رو کار. بعضیامون به صرف یه هزیان گویی , به صرف خواب نما شدن یه نفر , سینه خیز تا آلاسکا میرن. این جماعت مدیریت جهانی لازم ندارن.