صدر نشینی شیاطین سرخ و اختلاف 2 امتیازی رو تبریک میگم
Printable View
صدر نشینی شیاطین سرخ و اختلاف 2 امتیازی رو تبریک میگم
انصافا خوشبین ترین هوادار منچستر هم فکر نمیکرد که ورق بازیهای لیگ برتر اینطوری به نفع من یو برگرده. یکیش خود من بودم که تو همینجا گفتم رقابت بین چلسی و سیتیه ولی الان حرفمو پس میگیرم:21:
چلسی هم اصلا شانس نداره :31:
کالو از دو قدمی دروازه توپو می زنه توی اوت:13:
امروز موقعیت هم کلا زیاد داشت
البته هنوز هیچی معلوم نیست شاید اصلا آرسنال یا سیتی اومدن قهرمان شدن!! :31:نقل قول:
انصافا خوشبین ترین هوادار منچستر هم فکر نمیکرد که ورق بازیهای لیگ برتر اینطوری به نفع من یو برگرده. یکیش خود من بودم که تو همینجا گفتم رقابت بین چلسی و سیتیه ولی الان حرفمو پس میگیرم
این صدر نشینی تا آخر فصل بین تیما می چرخه
خدایی امسال آرسنال حقشه قهرمان شه
خدایی امسال یونایتد حقشه قهرمان شه
و ماشالا لنون!!:31:
نقل قول:قهرمانی رو پیشا پیش به همه ی شیاطینی ها تبریک میگمنقل قول:
کار نداریم
نمیدونستنم
اینقدر دعاهام مستجاب میشه
از مساوی چلسی و سدر نشینی منچستر لذتتتتتتتتتت میبریم.
پیروزی از آن ماست
:33::33::33::33::33::33::33::33:
خدا پاشو بشکونه،مفتی باختیم....:41:نقل قول:
خیلی هم مفت نبود. انصافا موقعیتهای تاتنهام بیشتر بودنقل قول:
5 تا تک به تک رو گل نکردیم و داور 2 تا پنالتیمون رو نگرفت،اونوقت بازیکن خودمون بهمون گل زد و گل بعدی رو هم با بدشانسی تو وقتهای تلف شده خوردیم.....جرارد رو هم که از اول بازی نداشتیم:41:...چرا این قدر بدشانسیم نمیدونم.....:19:نقل قول:
آرسنال از لحاظ ارزش مادی تیم نهم انگلستان است .
طبق مطلبی که گاردین دیروز چاپ کرده است ، آرسنال با 55.7 میلیون ارزش در تیم خود در رده نهم لیگ انگلستان است.
تاتنهام با ارزش 144.2 میلیون پاند نزدیک به 90 میلیون بیش از آرسنال ارزش دارد، این اعداد و ارقام کاملا به افرادی به ردنپ و مانچینی نشان میدهد که مربیگری نباید حتما با جیب باشگاه ارتباط داشته باشد.
صدر نشینان این جدول ...
Man City (£241m)
Liverpool (£102.5m)
Chelsea (£148.4m)
Tottenham (£144.2m)
Man U (£120.6m)
نگاهی به جدول بالا نشان میدهد آرسنال با چلسی 90 و با یونایتد حدود 70 میلیون اختلاف ارزشی دارد اما در لیگ فقط با 2 امتیاز اختلاف با هم در صدر میجنگند.
پایین تر از آرسنال هم تیم های زیر قرار دارند.
Sunderland (£54.5m)
Everton (£49.75m)
Aston Villa (£45.25m)
Stoke (£36.25m)
Fulham (£36.25m)
همه موارد به سود آرسنال است اما .... تمام این صحبت ها دلیل بر این است که اصلا ولخرجی نیست ، اگر یک دفاع در سطح مرتساکر و یک دروازبان در سطح دروازبانان آلمان و هلند به تیم ملحق شود.
arsenal.ir
عزیز! دروازه بان تیم ملی آلمان و تیم ملی هلند رو که خیلی وقت پیشا (همون موقع که تازه جام جهانی تموم شده بود) فرگوسن زیر نظر داشت و احتمالا فصل بعد مانوئل نویر رو میخره. مبلغ قرارداد هم احتمالا خیلی بالا خواهد بود. بنابراین آرسنال باید به نظرم یه کوچولو ولخرجی بکنه.:31:نقل قول:
و یک دروازبان در سطح دروازبانان آلمان و هلند به تیم ملحق شود.
نقل قول:
تمام این صحبت ها دلیل بر این است که اصلا ولخرجی نیست
داشی انقدر چوش نزن
بنظر من هیچ تیمی بجز سیتی ولخرجی نمیکنه
منچستر درامد کسب میکنه متقابلا باید خرجم بکنه دیگه
از قدیم گفتن هرکه بامش بیش برفش بیشتر
دستی دستی شاعرم شدیم
:31::31:
100% تائید میشه!:20:نقل قول:
پول داره خرج میکنه ... اونم چه پولی ؟؟؟ پولی که ایرانی ها رفتن ریخت تو دبی !!!:41:نقل قول:
کسی با این که پول داره کاری ندارهنقل قول:
همه با این که اینقدر ول خرجی میکنه و به جایی نمیرسه
کار دارن
فکر کنم توی تاریخ لیگ برتر سابقه نداشته که یه تیم این قدر خرج کنه
سیتی تقریبا در عرض این یه سال اندازه 6-7 سال اخیر چلسی خرج کرده!
چلسی 2سال از نقل و انتقال محروم بوده و الا جز این نمیشد
نه دو سال محروم نبوده. قرار بود محروم بشه که لغو شد
تیمی مثل سیتی رو با چلسی مقایسه نکنید ;)
حداقل چلسی بازیکن می خره دو تا فوق ستاره مثل لمپارد و تری هم می سازه
بابا فوق ستارهنقل قول:
با اینکه تازه چند سالی میشه چلسی مطرح شده
ولی بازم
باشه دیگه واسه اینکه دلتو نشکونیم
تایید میشه
چلسی قابل قیاس با سیتی نیست.:31:
ببخشید یه سوال
فصل گذشته کی قهرمان شده بود ! هر چی فکر میکنم یادم نمیاد : دی
ایول :7: :31:نقل قول:
بابا فوق ستاره
ولی بازم
تایید میشه
چلسی قابل قیاس با سیتی نیست.:31:
خب معلومه دیگه چلسینقل قول:
ببخشید یه سوال
فصل گذشته کی قهرمان شده بود ! هر چی فکر میکنم یادم نمیاد : دی
نقل قول:
با داوری یا بدون احتساب داوری
حق هم داری وقتی 3 فصل پیا پی سدر نشین یه تیم رو ادم ببینهنقل قول:
اصلا قهرمانی یه تیم دیگه به چشم نمیاد
حیف :41::41::41:
اگر با بلکبرن مساوی نمیکردیم
الان ...
:41::41::41:
ولی بازم پیروزی از آن ماست
:40::40::40::40:
برباتوف: باورم نمیشود در یک بازی 5 گل زده باشم!
او به جمع بازیکنانی پیوسته که در یک دیدار لیگ برتر 5 گل زدهاند
سایت گل – دیمیتار برباتوف گفته باورش نمیشود که چه دستاوردی کسب کرده است. بازیکن 29 ساله بلغاری در بازی مقابل بلکبرن پنج گل زد و تیمش را هفت بر یک پیروز کرد.
این اولین گلهای او پس از هتتریک مقابل لیورپول در ماه سپتامبر بود، یعنی 11 بازی قبل.
او میگوید: «باورم نمیشود پنج گل در یک بازی زدهام، اما این اتفاق روی داد.
گل اول مهمترین گل بود، چون به من اعتماد به نفس بخشید.
به عنوان مهاجم، مردم تنها به گلهایی که میزنید مینگرند. من بیشتر به فکر نوع بازی خود هستم ولی امروز تنها گل زدم.»
مهاجم سابق تاتنهام گفت حضور در کنار بازیکنانی مانند اندی کول و آلن شیرر – که آنها هم رکورد پنج گل در یک بازی لیگ برتر را دارند – باعث افتخار است: «من قبلا هم پنج گل در یک بازی زده بودم، اما خیلی وقت پیش بود، در بلغارستان. امروز این کار را در لیگ برتر انجام دادم. کنار امثال کول و شیرر ایستادن افتخار بزرگی به شمار میرود.»
نانی و جیسونگ پارک دیگر گلهای یونایتد را زدند و تیمشان را پیش از سفر چلسی به نیوکاسل به صورت موقت به صدر جدول فرستادند.
2010/11/28کد:http://www.goal.com/iran/news/1832/%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86/2010/11/28/2235296/%D8%A8%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%AA%D9%88%D9%81-%D8%A8%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%85-%D9%86%D9%85%DB%8C%D8%B4%D9%88%D8%AF-%D8%AF%D8%B1-%DB%8C%DA%A9-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-5-%DA%AF%D9%84-%D8%B2%D8%AF
%D9%87-%D8%A8%D8%A7%D8%B4%D9%85
ناراحتي هاجسون از بازي مقابل منچستريونايتد در جام حذفي
قرمزها بايد در دور سوم جام حذفي به الدترافورد بروند و مقابل شاگردان فرگوسن قرار بگيرند
2010/11/29 17:31:00
سايت گل- روي هاجسون، سرمربي ليورپول گفت از اينكه تيمش در جام حذفي بايد مقابل منچستريونايتد قرار بگيرد، ناراحت است.
قرمزها بايد در دور سوم جام حذفي به الدترافورد بروند و مقابل شاگردان فرگوسن قرار بگيرند و سرمربي سابق فولام از اينكه اين دو تيم در اين مرحله بايد مقابل هم بايستند، ناراضي است.
او در مصاحبه با خبرنگاران گفت:" بازي فوق العاده اي خواهد بود اما كمي بدشانسي است كه دو تيم ليگ برتر بزرگ مانند ليورپول و منچستريونايتد بايد در اين مرحله مقابل هم قرار بگيرند.
اين بازي از تلويزيون پخش مي شود و ما بايد خودمان را براي اين مسئله آماده كنيم. من هم بايد بروم و سر و وضعم را درست كنم!"
نتیجه بازی که مشخصه:27:
مثل دفعات قبل....اخرین برد لیورپول مقابل یونایتد بر میگرده به چند سال قبل؟؟
خیلی خوبه که بازی تو اولترافورده! ایشالا که میبریم...:40:
ایشالا به جای خود داشی
ما حتما میبریم
:40::40::40::40:
عجب بازی میکن این تاتنهام:40:
مربیش کیه ؟:18:
هری ردنپ :20:
واقعا با هوش این هری....خوشم میاد ازش
البته آدم کینه ای هست ... مربی موفقی هست ولی ازش خوشم نمیاد
me too!:13:نقل قول:
عجب هفته ی خوبیه این هفته .
منچستر 7 تا زد .
چلسی مساوی کرد .
رئال هم نیمه اول از بارسا عقبه . درسته که از هیچکدوم خوشم نمیاد ولی از اونجایی که از اون رئال مادرید بدجور متنفرم:2: به ازای هر گلی که میخورن این جیگرم خنک میشه .:27:
ایشالا دو سه هفته دیگه صدر جدول رو منچستر دوباره به چلسی پس میده :31: درسته؟ :31:
آخرین بار فصل 2009-2010 بود در ورزشگاه anfield که منچستر یونایتد با نتیجه ی 2-0 مغلوب شدنقل قول:
نتیجه بازی که مشخصه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثل دفعات قبل....اخرین برد لیورپول مقابل یونایتد بر میگرده به چند سال قبل؟؟
فصل 2008-2009 هم منچستر یونایتد 4-1 در ورزشگاه old trafford مغلوب لیورپول شد
محتوای مخفی: مشاهده ی نتایج
حالا شما جفتشو بگو !نقل قول:
با داوری یا بدون احتساب داوری
جواب کوبنده ای بود دوست عزیز !نقل قول:
حق هم داری وقتی 3 فصل پیا پی سدر نشین یه تیم رو ادم ببینه
اصلا قهرمانی یه تیم دیگه به چشم نمیاد
حیف [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر با بلکبرن مساوی نمیکردیم
الان ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی بازم پیروزی از آن ماست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی خیلی ممنونم از ترحم شمانقل قول:
بابا فوق ستاره
ولی بازم
تایید میشه
چلسی قابل قیاس با سیتی نیست. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به خود خدا قسم این حرفو نمی زدید شان و مقام چلسی در دنیا با افت شدیدی مواجه میشد
ممنون از حمایت شما
قهرمانی پارسال چلسی رو که با این حرفا که به خاطر داوری بوده و اینا که نمی تونید زیر سوال ببرید. فکر کنم در مورد نتایج پارسال لازم نیست بگم...
در مورد این ترحم هم که میگید کلا خنده داره! : دی
قهرمانی به چشم نمیاد هم خنده داره. آره درسته برای تیم های رقیب اصولا نباید به چشم بیاد : دی
چلسی فصل قبل مستحق قهرمانی بود... (آدم کج بشینه راست بگه!) اما منچستر هم مردونه جنگید و مثل رئال که تو بازی آخرش تو لالیگای فصل پیش وقتی دید اونور بارسا پیروز شده، دیگه برای پیروزی نجنگید، نبود... ضمن اینکه لیورپولی که تماشاگراش آبروی هر چی مرسی سایدیه رو بردن، تو اون بازی معروف فصل پیش که میتونستند خیلی راحت تن به مساوی بدن با شاهکار جرارد و البته یه روز لندنی شدنشون، باختن!! فراموش نشه لیورپول اون موقع فصل پیش به مراتب از لیورپولی که قبل از بازی با چلسی همه شکست خورده میدیدنش، قوی تر بود...
ضمن اینکه لیورپولی ها کماکان از ما عقبترن و دو تا نائب قهرمانی از ما کمتر دارن و 10 بار دیگه باید من یو رو ببرن تا تازه تو دربی با بردای ما برابر بشن...
یاعلی:11:
---------- Post added at 03:13 AM ---------- Previous post was at 03:12 AM ----------
پ.ن: هیچ جا تاپیک پریمیر لیگ نمیشه!:10: این الکلاسیکو و هواداراش خستمون کردن!:31::46:
آره موافقم هیچی این تاپیک نمیشه. خوشم میاد طرفدارای همه تیما خیلی راحت در کنار هم اینجا فعالیت می کنن:10:
حداقل طرفدارای منچستر و آرسنال و چلسی که اینجورین. برای سایر تیم ها رو نمی تونم دقیق بگم :31: