سرعت شبانه رو چند شبه که صبح کلاس داشتم تست نکردم ولی سرعت روزانم خیلی خوب شده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سرعت شبانه رو چند شبه که صبح کلاس داشتم تست نکردم ولی سرعت روزانم خیلی خوب شده:
همونطور كه مي دونيد من چند روز پيش شارژ صبانتم تموم شد ولي نرفتم شارژ كنم.
الانم دارم با شاتل قرارداد سرويس Eco 2 مگابيت مي بندم.
خوبيه اين سرويس اينه كه شبها با سرعت 2 مگابيت اونم از 1 تا 7 دانلود رايگان داريد!
يكي از دوستان من كه اين سرويس رو داره ميگه شبي حدودا 5 گيگابايت دانلود مي كنه!!!
ميگه حتي اگه يك شب سرعت افتضاح بشه و خيلي پايين بياد حجم دانلودي كمتر از 3 گيگ نميشه!!!
من كه رفتم شاتل.
شما هم خواستيد بياييد...
با سلام نرم افزار advanced dialer برای اکانت روزانه بدون مشکل کار میکنه ولی برای شبانه پس از مقدار کمی کانکت و دیس کانکت شدن دیگه دیسکانکت نمیشه دوستان کسی راه حلی داره براش؟با تشکر
!!!نقل قول:
خوب پس چرا واسه این سرویس های 1 یا 2 mg پول بیشتر میگیرن؟؟؟
مزیتش به 128 چیه؟؟؟
اگه اینجوری باشه منم سریعا میرم 128 بگیرم که کمتر همپول بدم.
دوست عزیز شاید 1 ماه اول بتونین اینطوری دانلود کنید اما از ماه بعد یه قانون مسخره از خودشون در میارن و سرعتتون رو کم میکنندبعد 2 مگ شما تبدیل میشه به 64 :31:نقل قول:
شاتل اون موقع ها که کیفیتش انقدر پایین نیومده بود اینطوری که میگین نبود حالا چه برسه به الان!
من درباره ی شاتل اون چه که میدونستم رو گفتمنقل قول:
حالا تصمیم با خودته
ولی به نظر من اگر تونستی بیشتر از یه ماه 2مگ داشته باشی و ماهی بالای 80 یا 90 گیگ دانلود کنی
اون موقع معلوم میشه که شاتل تو منطقه ی شما خوبه یا بده
من خودم با کلی ترفند فقط 3 شب تونستم 5گیگ بگیرم!!
درضمن با یه سر به تاپیک شاتل هم میتونید وضعیت الان 2مگی ها رو ببینید
یکیشون که سرعتش رو روی 70 بستن و داره از شاتل میره
یکی دیگه هم سرعتش از 100 تا 200 بالا پایین میره . بقیه هم تعریفی نیستن!
به نظر من اگه میخوای حتما بری. بهتره از مخابرات بگیری
چون 512 نامحدود رو میده 21 تومن و اگه یه سره بزاری دانلود میتونی تو ماه 160 گیگ دانلود کنی!!!!!:18::31:
ولی با این 2مگ شاتل که 24 تومنه اگه شما تا آخر ماه تونستی 100 گیگ بگیری جایزه داری!!:46:
-----------------------------------------------------------------
دوشبه که سرعت اولش بالا میره بعد میاد رو 15 میمونه!
نمیدونم اینا چه کرمی دارن میریزن ولی خدا کنه درست بشه!
سلام .نقل قول:
عزیز هزینه هاشو میذاری چطوریه . من یه سرویس دیگه از شاتل داشتم افتضاح بود .
شما اینو بگیر اگه خوب بود بریم شاتل دوباره :دی
مخلصیم .
به نظر من یکی از مهمترین موارد تو انتخاب اینترنت پشتیبانی خوب که من اصلا به شخصه تو صبانت ندیدم
اقا این سرویس چنده قیمتش ؟ و اینکه از اون سرویسهای نباشه مثلا هرچی ترافیک کمتر باشه سرعت بیشتر میشه . اگه از اینا باشه که بدرد نمیخوره بعد چند روز که شلوغ بشه میشه همین آشو همین کاسه .نقل قول:
بنده مطمئنم این ترفند مخابرات برای جذب مشترک هست تا شرکتهای خصوصی کم کمک بار خودشون رو ببندن! :19:
بله ممکنه. ولی متاسفانه حتی اگه این بازی از طرف مخابرات باشه باید اعتراف کرد که شرکتهای خصوصی دارن این بازیو میبازن! و من شخصا دلم به حالشون نمیسوزه. مگه توی این چندین ساله کم ازمون دزدیدن؟نقل قول:
فقط ترس این وجود داره که بعد از اینکه شرکتها از بین رفتن مخابرات سرویساشو هر طور که دوست داره ارائه بده!!
که احتمالا منظور از این بازی هم همین هست!
اون موقع تنها گزینه اینترنت ماهوا ره ای خواهد بود. اما فکر نمیکنم از نظر زمانی کار به اونجاها بکشه!
این شاتل که مثلا پشتیبانی داره میشینن برات متنو کپی پیست میکنن! انقدر آدمو اذیت میکنه و خودشونو به نفهمی میزنن که با نبودش راحت تری!!نقل قول:
مطمئن باش!:46:
قیمتش 24 تومنه و اصلا نمیصرفه!نقل قول:
به محض اینکه ترافیکت از 80 گیگ یا یخورده بیشتر بالا بزنه سریع برات بامبول در میارن! و دیگه بهت 2 مگ نمیدن!
کاملا تایید میشه!:10:نقل قول:
ببین چند وقته پیش یادمه که مخابرات به شرکتهای خصوصی گفته بود که باید جمع کنند و این درست زمانی بود که نداگستر نت 64 میداد اما سرعت واقعی 1M بود .بعد از این موضوع مخابرات هم دید داره بازی رو میبازه این درست زمانی بود که مخابرات شروع به دادن سرویس با سرعت عالی و حجم خوب کرد که تا الان ادامه داشته !نقل قول:
چیزی که مشخصه اینه که مخابرات نت بقیه رو تامین میکنه پس الان میتونه اذیتشون بده تا مشترکای اونا رو جذب کنه.
همه اینا به این ختم میشه که مخابرات پیروز خواهد شد و بعد شروعع آزار و اذیت خودشه!(البته امیدوارم انتهای داستان رو اشتباه کرده باشم! :41:)
خوب این دقیقا همون چیزیه که من گفتم:31:.نقل قول:
اما فکر نمیکنم کار به اونجا بکشه!!!!!:46: زمان این اجازه رو نیمده!!!
توضیح بیشتر نمیشه.
اینو از بالای سایت کپی میکنم "نظر به قانون منع فعالیت سیاسیدر انجمن های p30world ، از شما کاربر گرامی تقاضا میشود به هیچ عنوان در امضا و آواتار خود از تصاویر یا محتوای سیاسی استفاده نکرده و به هیچ وجه وارد بحث های سیاسی نشوید !"
من 2 روز نبودم و اصلا خبر ندارم
مخابرات مگه میخواد بالاتر از 128 بده؟
خسته شدم دیگه
تقریبا 10 روزه که شبانه افتضاح شده، امروز هم که فقط 4 تا سایت را باز میکنه و بقیه را باز نمیکنه!!!!!
من که دو هفته دیگه اکانتم تمومه و باید به فکر یه جایه دیگه باشم.
بین اوراکل و مخابرات موندم؟
مخابرات 512 را راحت میده یا مکافات داره (برای پیش شماره 8808) در ضمن سرعت دانلود این سرویسش چنده؟
اوراکل چه جوره؟
از زمان اتمام قرارداد با صبا و برقراری اینترنت از طرف مخابرات (با فرض بستن قرارداد با مخابرات) چه قدر طول میکشه؟
با تشکر
ظاهرا دوباره سرعت صبانت خراب شده؟ کسی خبری چیزی نداره؟
به غیر از صبا چه شرکتی سرعت شبانه اش از بقیه بهتره؟
اين قيمت سرويس Eco 2 مگابيت شاتله:
البته همونجور كه مي بينيد توي سايتش حرفي از Fair use policy براي سرويس اكو نزده. پس ظاهرا اين قانون فقط براي سرويسهاي آرته.
اين رو هم الان توي سايت شاتل ديدم:
پس ميشه با خيال راحت دانلود كرد.نقل قول:
اگر جزو مشتركین بدون محدودیت استفادهی شركت شاتل هستید، قانون Fair use policy به سرویس شما اعمال میشود.
---------
ضمنا مخابرات خراسان كه بالاتر از 256 نميده! تازه همون رو هم فقط به خطوط فيبر نوري ميده. الان خط من فيبر نوري نيست پس همين 256 رو هم نمي تونم بگيرم!
دوستان این تاپیک مخصوص بحث در مورد اینترنت شرکت صبانت هست لطفا از معرفی سرویس شرکت های دیگر و همینطور بحث در این مورد خودداری فرمایید
خب معلومه که این قانون اعمال نمیشه. وقتی محدودیت 6 گیگ داره دیگه Fair use policy معنی نداره!نقل قول:
سرعت شبانه منظورته؟نقل قول:
چون سرعت روزانه که خوبه
عزیز من سرویس خود من رو با استناد به همین قانون به 128 تغییر دادننقل قول:
بعد شما میگی ميشه با خيال راحت دانلود كرد؟؟؟؟:18:
تازه خوبه تو تاپیک شاتل هم براتون توضیح دادم!!!!!!
مثل اینکه واقعا شما علاقه ی زیادی داری از چاله دربیای بیفتی تو چاه؟:13:
منتهی رفتی از شاتل گرفتی سر ماه بیای بگی وضعت چطوره ها!!!!!!!!!
نقل قول:
این سوالی بود که بنده نیز از آن نمایندگی محترم هم پرسیدم
و ایشان افاضه فرمودند که ممکن است بلی ممکن است, روزی
برسد و این اعداد و ارقام بکار بیاید. و چون در آن زمان برای اشتراکهای
بالاتر از 128 به سند ومدرک نیاز بود (احتمالا همچنان هم هست) و
بسیاری از مشتریان از ارائه آن ناتوان و شرکت به دنبال رضایت مشتری
(در آن سالهای نه چندان دور) لذا این سرویسها همگی سروته یک
کرباسند.:2:
قطع شدن اکانت شبانه را به اصفهانی ها تبریک میگم
دیگه به سلامتی با پرروی اکانت شبانه را برداشتن
امشب شب دومه که اکانت شبانه کلا وصل نمیشه البته وصل شدن یا نشدنش فرقی نداشت
سلام من الان ساعت 4/10 صبح سرعت دان شبانه از 7 رسیده به22.فکر کنم ترسیدن یکم فیتیله سرعت رو کشیدن بالاتر :20:اگه سرعت مثل قبل نشه باید صبا رو بیخیال بشم
2
اصفهان ما دو شبه اینترنت نداریم.صبا داره کلی به ما حال میده.شبای قبل سرعت دایلاپ بود حالا دیگه کلا قطعه
بعد از یک مدت سرعت افتضاح شبانه که از دایال آپ کمتر بود حالا دیگه شبها اصلا وصل نمیشه-اصفهان
علت چیه؟
از چی ترسیدن ؟نقل قول:
اصفهان که کلا قعطه
سرعت شما هم که زیاد شده به خاطر اینه که نصف کاربراشون تو اصفهانه
پشتیبانیشم که شبیه ایناست که 4 روزه نخوابیدن حال حرف زدن نداره یا جواب نمیده اگر بده من باید راهنمایش کنم
بچه های اصفهان پشتیبانی را تلفن کش کنید
---------- Post added at 07:24 AM ---------- Previous post was at 07:21 AM ----------
کسانی که سرعت یک مگ دارند سرعت دانلود روزانشون چقدره ؟
توی یک ساعت چقدر میتونند دانلود کنند
لااقل خیالتون راحت شده , ما که با این اوضاع نمی دونیم بمونیم یانقل قول:
بریم . چون دوستان ISP های دیگر رو هم کم وبیش همینطور
ارزیابی کردند.:41:
این صبا نت درست بشو نیست :2: شبانه بازم قطع
نکنه دارن درستش می کنن آره فردا شب با سرعت آلی وصل می شیم نت:21::21::21: ( امید واهی به خودم بدم:27: )
من دیشب 600 مگ دانلود کردم فکر کنم مشکل منطقه ما حل شد امیدوارم مشکل همه دوستان به زودی حل شه
600 مگ هم شد دانلود؟حالا شما کجا هستید؟نقل قول:
من که دیگه دانلود شبانه رو تعطیل کردم با این سرعت مسخرشون
یک فایل 100 مگی رو 4 ساعت طولش میده
فقط دیروز خوب بود که از صبح تا شب با اکانت شبانه آنلاین بودم و هیچی از یوزر اصلیم استفاده نکردم
تا آخره قرارداد هم صبر میکنم اگه درست نشد یک خاکی تو سرمو میریزم دیگه
ببینیم با آزاد سازی قیمتها این اینترنت چقدر میشه و اصلا صرف میکنه هم پول شارژ بدیم هم پول برق ؟؟
من تهران هستم 128 دارمنقل قول:
من اون موقع هم که خوب بود شبی 600 - 700 بیشتر دانلود نمیکردم
شما احتمالا فاصله سیمتون از مخابرات منطقه تون بیش از 2 کیلو متره چون هرچی فاصله بیشتر بشه سرعت پایین تر میاد و فاصله ایده آل هم تا 2 کیلو متره.نقل قول:
سلام.من 128 دارم.تا دیشب که روزانه اش 65 میداد امروز شده 33 برا شمام اینجوریه؟
امروز به من زنگ زدم اخه داره اکانتم تموم میشه میگفت از سرویس راضی هستین؟
طرف همچی میگفت انگار اتفاقی نیافتاده
بعد از اینکه کلی براش توضیح دادم هم میگه محاله
اینا هم خوب از یک بابایی دروغ گویی را یاد گرفتن
بچه ها من مركزم شيخ فضل الله نوريه .. مي خوام بدونم كسي هست كه توي اين مركز باشه؟ ... مي خوام ببينم از سرويستون راضي هستين؟ .. من الان مشترك آسياتك هستم اما سرعت و كيفيتش خيلي افتضاح شده. مي خوام شركتمو عوض كنم ...
صبانت مشهد مرکز انقلاب از ساعت 15 امروز قطعه. نمیدونم کل مشهد قطعه یا فقط این مرکز.
اينجا تهران, صبا 1 ساعته قطعه