این لب تاپ بلوتوث نداره؟ اگه داره لطفا فعال سازیشم بگید
من گوشیم w700-سونی اریکسون- به ویندوز7 وصل نمیشه و سی دی را هم قبول نمیکند کسی همچین مشکلی نداره؟
Printable View
این لب تاپ بلوتوث نداره؟ اگه داره لطفا فعال سازیشم بگید
من گوشیم w700-سونی اریکسون- به ویندوز7 وصل نمیشه و سی دی را هم قبول نمیکند کسی همچین مشکلی نداره؟
بلوتوث و وایرلس باهم با زدن دکمه f2 خاموش و روشن میشن(quick set رو حتما نصب کن)نقل قول:
وقتی بلوتوث روشنه آیکنش در تسکبار نشون داده میشه(با زدن فلش کنار ساعت سیستم مشخص میشه)
برا فرستادن فایل هم به همون صورت send to و بعد بلوتوث رو میزنی و در پنجره ای که میاد next رو بزن و اگه بلوتوثی روشن باشه یا از قبل add شده باشه نشون میده یا انتخاب دستگاه موردنظر به راحتی فرستاده میشه
اگه در قسمت سرچ مشکل داری اول با راست کلیک کردن روی آیکون بلوتوث و زدن add a device، دستگاه رو اضافه کن:46:
من وقتی f2 رو می زنم این تصویر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میاد که یعنی روشنهنقل قول:
quickset هم نصبه توش که می رم به این صورته که تو این عکس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می بینی
من نمی دونم چرا کار نمی کنه
در مورد اون ادد کردن دیوایس من ایکونی نمی بینم که روش راست کلیک کنم
:11:
درمورد عکس که مشکلی نیستنقل قول:
اما ابنکه آیکون بلوتوث نشون داده نمیشه احتمالا مشکل از درایوره که باید دوباره نصب کنی و اگه ابن درایور جواب نداد درایور دیگه رو از سایت dell دانلود کن(دوتا درایور داره)
من ندیدم می شه لینک رو بدیننقل قول:
من اینا رو نصب کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینارو باید نصب کنینقل قول:
بلوتوث
وایرلسکد:http://ftp.us.dell.com/network/R226746.exe
گرافیککد:http://ftp.us.dell.com/network/R258276.exe
کد:http://ftp.us.dell.com/video/R272410.exe
سلام دوستان منم یک دونه از این مدل گرفتم :
ci5-2.5
HDD:500
vga:ATI Radeon 4650
نظرتون درمورد این گرافیک چیه؟
سلام به همه دوستان
من می خوام inspiron 5010 رو بگیرم و ازش هم خیلی خوشم اومده اما میگن درایور برایxp نداره
به نظر شما درایوراش پیدا میشه یا من بی خیالش بشم؟
شاید بگید که باید این تاپیک رو بخونم امامن فقط مدت کمی برای انتخاب دارم جستجو هم کمکی بهم نکرد
ممنون می شم کمکم کنید
بله درسته، درایور برای xp نداره، اگه اینقدر کا با xp برات حیاتیه این نوت بوک به دردت نمیخوره، ولی اگه با 7 کار کنی دیگه طرف xp نمیری!
سلام به n5010 دارها
صفحه تاچ پد موقع تایپ کردن خیلی اذیت می کنه
از چه راهی می تونم غیر فعالش کنم؟
درود بر شمانقل قول:
کافیه درایور و نرم افزار (Synaptics Synaptics TouchPad) را نصب کنید تا با زدن دکمه ی کنار insert که شکل موس و ضربدر روش داره ، تاچ پد غیرفعال بشه !!
لینک دانلود (Synaptics Synaptics TouchPad)
کد:http://ftp.us.dell.com/input/R257288.exe
من نصب کردم اما با زدن اون دکمه می تونی دکمه چپ موس رو پایین نگه داری بدون دست گذاشتن روی دکمه شنقل قول:
غیر فعال نمی کنه تاچ پدو اما
برای ماها که اینطوری نیست!! مطمئنید تنظیمات تاچ پد و دستکاری نکردید؟؟ در حالت پیش فرض با زدن دکمه ی کنار insert ، تاچ پد غیرفعال میشهنقل قول:
ممنون از راهنماییتنقل قول:
یه بار درایورو Uninstall و دوباره نصب کردم
مشکل حل شد
و اون کلید هم کار کرد
باز هم ممنون
---------- Post added at 03:49 AM ---------- Previous post was at 03:48 AM ----------
راستی من بعضی وقت ها
موقع تایپ کردن ساعد دستم که با صفحه لپ تاپ کنار تاچ پد برخورد می کنه احساس می کنم خیلی خفیف حالت برق گرفتگی داره.
بقیه چنین تجربه ای داشتند تاحالا؟
با سلام دوباره
راستش من می خوام از این لپتاب برای برنامه نویسی،طراحی صفحات وب و انیمیشن سازی استفاده کنمنقل قول:
بله درسته، درایور برای xp نداره، اگه اینقدر کا با xp برات حیاتیه این نوت بوک به دردت نمیخوره، ولی اگه با 7 کار کنی دیگه طرف xp نمیری!
تو سیستم عاملهای دیگه مثل 7 یا وستا میشه رو این برنامه ها کار کرد؟
احتمالا حرارت تاچ پد هستش که این حسو به شما منتقل میکنه!! شایدم سیستم عصبی ساعد طوریه که این تماس مغناطیسی و به صورت الکتریسیته منتقل میکنه!! چون تاچ پد فکر کنم فقط به پوست حساسه و به وسیله پوست تحریک میشه!نقل قول:
همه دارن از خریدش منصرف میشن بعد شما میخوای بخری؟نقل قول:
ميشه دليلش رو هم بگيدنقل قول:
چون برادر منم قصد خريد همين مدل رو داره
الان تا 900 چي خوبه
اگه اينجا نشد لطفا برام پ خ كنيد هم استاني
چرا نه؟ من خودم هم Visual Studio و هم خیلی برنامه های دیگه رو روش ریختم..نقل قول:
نمیدونم چجوری هر از چند وقت یکی توی این تاپیک پیدا میشه که یه حرف اینجوری میزنه و بعدم یهو غیبش میزنه!نقل قول:
میشه شما بگی چند نفر بودن که میخواستن توی این رنج قیمت نوت بوک بخرن و از خرید این گزینه صرف نظر کردن و دلایلشون چی بوده؟ چون تا جایی که من میدونم توصیه عالم و آدم برای زیر 1تومن همینه..
مرسی مشکلم حل شدنقل قول:
بازی جدید گرفتم حل شد
دوباره سلام
من حتما نمی خوام زیر 1 تومن باشه تا 1و سیصد هم باشه اشکالی ندارهنقل قول:
نمیدونم چجوری هر از چند وقت یکی توی این تاپیک پیدا میشه که یه حرف اینجوری میزنه و بعدم یهو غیبش میزنه!
میشه شما بگی چند نفر بودن که میخواستن توی این رنج قیمت نوت بوک بخرن و از خرید این گزینه صرف نظر کردن و دلایلشون چی بوده؟ چون تا جایی که من میدونم توصیه عالم و آدم برای زیر 1تومن همینه..
من فقط می خوام بعد از خرید دچار مشکل نشم میشه شما راهنماییم کنید که چی بگیرم؟
من برای برنامه نویسی و انیمیشن سازی می خوام
سلام من دوباره اومدم
این لپتاب برای ویستا هم مشکل xp رو داره؟
اکثر لپ تابهای 5010 چه سیستم عاملی دارند؟
به نظر کانفیگ خوبیه:46: باید باهاش کار کنی تا ببینی چطوریهنقل قول:
درسته اکثر درایورهای این لپ تاپ روی xp نصب نمیشه اما بعضی هاشون مثل درایور صدا نصب میشه اما!نقل قول:
به نظر من xp رو کلا بیخیال شو من هم با نرم افزارهای برنامه نویسی کارمیکنم(.net) و مشکلی با 7 نداشتم ، از نظر من ویندوز 7 نصب کن و خواهی دید که کلا نظرت نسبت به xp تغییر میکنه و عاشق 7 میشی چون یه قابلیت هم داره که میتونی نرم افزازهای مخصوص xp رو هم روش نصب کنی، بخاطر xp این لپ تاپ رو از گزینه هات حذف نکن!:46:
درسته اگه قسمت های حساس دستتون با فلز باریک دور کیبورد و تاچپد برخورد کنه برق ضعیفی رو احساس خواهید کرد، اما نگران نباشید ، ولتاژ اون فقط 20 ولته و همون ولتاژ آداپتوره که اگه دستتون رو به خروجی آداپتور بزنید متوجه خواهید شدنقل قول:
برادر لطفا با دلیل صحبت کنید تا دوستان رو به اشتباه نندازید:46:نقل قول:
ببینید گرون بودن یه لپ تاپ دلیلی بر کارایی خوبش نیست حتی اگه کانفیگ بالایی داشته یاشهنقل قول:
شما حتما باید بعد انتخاب یک لپ تاپ با چند نفر که از اون مدل استفاده کردن صحبت کنین تا از مشکلات احتمالیش مطلع بشید
من به شخصه کاملا از این لپ تاپ راضیم و تا جایی که دیدم بالای 90% کسایی که این لپ تاپ رو خریدن از خریدشون پشیمون نشدن!
اما چند نفریم بدشانسی آوردن که البته اکثرشون به دلیل بد استفاده کردن از لپ تاپ دچار مشکل شدن
حتما لپ تاپ رو با گارانتیه معتبر بخرید و از مغازه دار بخواید تستش کنه و مطمئن شید به دلیل حمل نا مناسب ضربه ای نخورده یاشه
N5010 مطمئننا در این رده از قیمت یکی از مناسبترینهاست:46:
موفق باشید
درایورهای ویستا در سایت dell برا این لپ تاپ وجود داره اما از نظر خیلیا ویندوز 7 کاربرهارو راضی تر نگه داشته ، اگه فرقی براتون نمیکنه حتما 7 نصب کنید:46:نقل قول:
اکثر کانفیگ های 5010 بدون سیستم عامل هستن و خریدار خودش باید سیستم عامل مناسبش رو روی اون نصب کنه و قیمت اضافی هم برا ویندوز اصل پرداخت نمیکنه، سعی کنید درایورهارو از فروشنده بگیرید وگرنه مجبورید دانلودش کنید که برا این کار به اینترنت adsl با وایرلس (با dial up مقرون یه صرفه نیست) احتیاج دارید
باطری لب تاپ من 2 ساعت بیشتر دوام نمیاره ایا سالمه ؟ یا خراب
بستگی به کاری که میکشی ازش داره!! ولی دو ساعت هم خوبه!!نقل قول:
سلام
دوستان
من می خام یه 5010 بخرم
میشه بگید از کجا بخرم ! ( منظورم آنلاین نیستا ! ) ، چه گارانتیه1؟
اگه قیمت روز هم دارید خوشحال میشم.
اگر با گارانتی میخواید بخرید بهترین شرکت زیگوراته!! حالا یا حضوری می رید می خرید یا سفارش میدید براتون می فرستند!! چون اگر از بازار بخرید شاید گارانتی زیگورات نباشه و از این گارانتی های شرکتی 20-30 تومنی باشند!!نقل قول:
مرسی
بعد ببخشید بهترین کانفیگش کدومه؟
شما خودتون این نوت بوک رو دارید؟
راضی هستید؟
راست میگن نمیشه باتری 9 سلوله رو این Insp ها انداخت؟
سلام به همه دوستان
یه چیزی بگم ، شاید تعجب کنید ، کل این 124 صفحه این تاپیک رو خوندم :5:
به یه نتیجه بزرگ رسیدم
برم یه N5010 بخرم :40:
گارانتی زیگورات !
من درایور گرافیک برای ویندوز اکس پی رو گیر آوردم:d
می خواستم ببینم کسی تا حالا اکس پی روی این لپ تاپ نصب کرده یا نه؟
فقط فیلم میبینم
در ضمن امار دقیق نمیده مثلا یدفه 50% 2دقیقه بعد میشه 46% بعد اگه کار نکنم باهاش میشه همون 50% !!!!!!!!
باطری هاشون همه 6 سل هستش!!نقل قول:
بله من خودم دارم البته کانفیگ خیلی حرفه ای نیست ولی واقعا ازش راضی ام!!
اینکه چه کانفیگی بخرید بستگی به کار و نیازتون داره!! مثلا من نیازم با cpu cor i3 330M و رم 3 و گرافیک 5470 و هارد 500 راه افتاد و با بودجه امم تناسب داشت و خریدم!!
باید ببینید چه کاری میخواید از لپتاپ بکشید و متناسب با اون کانفیگ مورد نظرتونو بخرید!
من راضی ام ازش و خوشحالم که acer نخریدم!! تعصبی نیستم ولی واقعا برند دل و این مدل برام بی نهایت دلنشین و حرفه ای هستش!! مخصوصا از نظر ظاهر و زیبایی!! قدرت و کاراییش که جای خود داره!!
راستی دوستان اگر میخوان لذت فیلم دیدن و موسیقی گوش دادن با این سری لپتاپ هارو تجربه کنند پیشنهاد میکنم هدفون creative HQ-1400 بخرن نسبتا ارزونه ولی شفافیت و صدای عالی ای داره!!
و اینکه دوستان حتما درایور صدای این لپتاپو از سایت دل بگیرند و نصب کنند چرا که امکانات گسترده و فوق العاده ای در تنظیم صدا بخصوص قابلیت SRS Premium به شما میده!! من که تست کردم کف کردم!!
---------- Post added at 01:49 PM ---------- Previous post was at 01:47 PM ----------
اگه اینجوری باشه که معرکه است!! خب درایورهارو در دسترس ماهم قرار بده تا تست کنیم و نتیجه رو اعلام کنیم!!نقل قول:
میشه لینک بذارید؟؟
اگه فیلم میبینی که خیلیم خوب دووم میاره:46:نقل قول:
اون آمار تقریبیه!
احتمالا میگه اگه همینجوری باهاش کار کنی اینقدر برات کار میکنه
---------- Post added at 03:07 PM ---------- Previous post was at 03:04 PM ----------
میگن رو این لپ تاپ xp نصب نکنی بهتره چون کاراییش پایین میادنقل قول:
من هم خودم اینو شنیدم ولی می گم اگه کسی خودش نصب کرده باشه بیاد بگه ببینم چه جوریه؟نقل قول:
میگن رو این لپ تاپ xp نصب نکنی بهتره چون کاراییش پایین میاد
در ضمن این هم صفحه دانلود درایور گرافیک برای اکس پی
برای بقیه هم فکر کنم بشه گیر اورد:46:کد:http://www.downloadatoz.com/driver/articles/free-download-xp-driver-for-ati-mobility-radeon-hd-5470-graphics-card.html
حالا اگه کسی پیدا نشد که نصب کرده بوده باشه خودم نصب می کنم ببینم مشکلی پیش میاد یا نه
سلام
من هم به جمع شما پیوستم
اینم کانفیگ من :
CPU : Core i5
Ram : 4 G
Graphic : 5470 , 1024 MB
HDD : 500 GB
گارانتی گرین ، درایور هم همراهش بود ، یه آبانتا هم روش داشت .