با تشکر از شما من مودم رو خریدم این امکانات رو داره ام هرچی دنبال فعال کردنش توی مودم میگردم گزینه ای پیدا نمی کنم فروشنده هم اطلاعی در مورد این گزینه نداشتنقل قول:
با تشکر از شما من مودم رو خریدم این امکانات رو داره ام هرچی دنبال فعال کردنش توی مودم میگردم گزینه ای پیدا نمی کنم فروشنده هم اطلاعی در مورد این گزینه نداشتنقل قول:
-اين تاپيك رو بخونيد :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=467356&page=8
ابی خان میخوام برای تماشای فیلم هارد اکسترنال بخرم.
چه هاردی واسه کار با این تلویزیون مناسبه؟
-هر هاردي ميتوني تهيه كنيد ولي من wd passport رو بهتون پيشنهاد ميكنمنقل قول:
سلام من tv c7770 دارم گیرنده دیجیتال داره؟
اگه داره چطور فعال میشه
-دوست عزيز C7000 گيرنده ديجيتال نداره( يا تا امروز كسي موفق به قعال كردن اون نشده از راههاي گفته شده )نقل قول:
سلام دوستان
چجوری میشه کنتراست دو ال ای دی c6960 و c6260 را چک کنیم؟
تفاوت این دو در کنتراست چی هست؟
-منظورتون از چك كردن چيه عزيز ؟نقل قول:
-c6900 بخاطر الگوريتم هايي تحت عنوان precision dimming كنتراست بيشتري داره ومشكل ابري شدن رو كمتر داره
سلام از كجا دانلود كردي من هرچي تو سايت سرچ ميزنم مدل 6900 همش دستگاه بلوري مياد وقتي هم سرچ ميزنم ua40c6900 هيچي پيدا نميكنهنقل قول:
سلام، روز به خیر
آیا سامسونگ مدل 46C8880 که در بازار ایران عرضه شده است تفاوت (برتری یا ضعف) خاصی نسبت به مدل مطرح 46C8000 دارد یا کاملا مشابه هستند؟
در خصوص امکانات انتخابی (Opion) و یا امکانات جانبی مثل کیت سه بعدی (عینک و فرستنده) آیا یکسان هستند و در مدل غیر گارانتی دار 46C8000 که در بازار (بانه) وجود داره هم عینک و ... همراه تلویزیون و در جعبه موجوده؟
در مجموع خرید کدامیک از این دو مدل منطقی تر هست؟
سپاسگذارم
-ميتونيد از سايت مالزيايي دانلود كنيد :نقل قول:
کد:http://www.samsung.com/my/consumer/television/television/led-tv/UA40C6900VRXXM/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=support
---------- Post added at 06:38 PM ---------- Previous post was at 06:36 PM ----------
-مهدي جان هيچ تفاوتي وجود نداره مگر در حك شدن يك مالزيايي بودن پشت پنلنقل قول:
-از نظر امكانات كاملا مشابه هم هستند
c8000 كيت اپشنال نداره و 3d هست
-بله 2 تا عينك و يك فيلم بلورري در داخل جعبه وجود داره
دوستان سلام
سال نو رو به همه دوستان تبریک گفته و صمیمانه و از ته دل آرزوی شادکامی و موفقیت و بهروزی براتون دارم
صد سال به از این سالها:11::11::11:
به نام خدا
سلام
من با دستگاه گیرنده دیجیتال یک برنامه ضبط کردم با فرمت trp
وقتی فلش رو به تلویزیون وصل میکنم و فایل رو پخش می کنم صدا از تصویر یکی دو ثانیه جلو تر هست(همزمان نیست)
در صورتی که تو کامپیوتر همزمان هستند.
چطور میتونم تلویزیون رو تنظیم کنم تا صدا رو تصویر همزمان بشن؟
-اين معمولا بر ميگرده به اين فرمت هاي نا اشنا و ارتباطي با Hdtv نداره عزيزنقل قول:
با سلام
آیا سامسونگ 46C8000 دارای WiFi داخلی هست یا اینکه باید یک آداپتور جداگانه برای اون خریداری کنیم؟
سپاسگذارم
سلامنقل قول:
وایرلس داخلی نداره باید جدا تهیه کنید که قیمت دانگل مخصوص این تلویزیون 70 هزارتومان به بالا هست
با عرض سلام خدمت تمامی دوستان
بنده چند روز پیش و با راهنمایی استاد عزیزمون جناب t-tanhayam وبا گشتن بسیار و باتوجه به اینکه این تی وی جدیدا کم یاب شده بالاخره تونستم یک دستگاه ال ای دی سامسونگ مدل 40c6960 با گارانتی سام سرویس تهیه کنم
ولی با توجه به بزرگی پذیرایی منزل و کوچک بودن این تی وی برای من قصد فروشش رو دارم
ومیخوام یه 55 اینچش رو بگیرم و خودمو راحت کنم
هر کدام از دوستان که تمایل به خرید دارن میتونن به من پیغام خصوصی بدن
در مورد قیمت هم تا حد ممکن با دوستان راه میام چون دلم کوچیکه و تو خرید 55 اینچ یه خورده عجله دارم
با تشکر.
ضمنا چون تاریخ تولید روی برگه ضمانتنامه فوریه 2011 هست این تی وی دقیقا 18 ماه گارانتی داره
با سلام وتبریک سال نو
ببخشید دوستان آیا در مدل سامسونگ 46c5000 دیجیتال تیونر هست یا نه اگر بود فعل کردن ۀن را بفرمایید.
سپاس از لطف شما عزیزان
-نه عزيز سري 5 تيونر ديجيتال ندارهنقل قول:
با سلام این مدل 46C8880 به نظر شما دوستان مدل خوبی هستش یا نه چون یک دونه گرفتم میخوام بدونم خوب هستش یا نه در ضمن روش تیونر --- داره یا برم ر س ی و ر بخرم
نقل قول:
يكي از بهترين مدل هايي كه ميشه توصيه كرد به دوستان
-مدل هاي جديد گويا اين قابليت حذف شده با ابن حال اين تاپيك رو بررسي كنيد :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=463671&page=42
دوست عزيز t-tanhayam
ممنون از زحماتتون
يك پيشنهاد دارم ، دوستاني كه سري c8000 خريدند و تيونر ديجيتال داشته و از كارخونه فعال بوده و دوستاني كه خريدند و تيونر ديجيتال داشته ولي خودشون فعال كردند و دوستاني كه سري جديد خريدند و تيونر ديجيتال در تلويزيونشون حذف شده خواهشا از پشت پشت تلويزيون مدل كامل اونو بخونن و اينجا بذارن تا كمكي براي ديگران كه تصميم به خريد دارند بشه و بتونند موقع خريد (مخصوصا در شهرهاي مرزي) بهتر تصميم گيري كنند
ممنونم
سلام من یک ال ای دی سری 5 دارم اما منوی pip غیرفعال هست اگه میشه کمکم کنید. تنکس
من هم موافقم منتها بنده اين مدل رو ندارم وگر نه به روي چشم حتما اينكار رو انجام ميدادم :10:نقل قول:
---------- Post added at 08:24 PM ---------- Previous post was at 08:23 PM ----------
-كدوم قسمت منظورتون هست ؟نقل قول:
اگر دارين شبكه ها رو ميبينيد وpip ندارين طبيعيه تنها در وروديها فعال ميشه
منظورتون از مدل چیه ؟ دقیقا بگین تا برم نگاه کنم بگم
منظورت از ورودی حالت av هست ؟ در این حالتم pip غیر فعاله !نقل قول:
:46:سلام
کسی از دوستان سامسونگ مدل c6960 ال ای دی رو خریده؟ کیفیت تصویرش چگونس؟
سلام و عصر به خیر
از دوستانی که Samsung 46C8000 و یا 46C8880 رو خریداری و استفاده می کنند، خواهش می کنم تجربیاتشون در حین استفاده از این تلویزیون (محاسن و معایب احتمالی، کیفیت تصاویر Sd و HD، استفاده با کنسولهای بازی، کیفیت شبکه های آنالوگ، امکانات جانبی دستگاه خصوصا بحث دارا بودن تیونر دیجیتال، یکنواختی نور پنل، موضوع ابری شدن تصاویر یا هر مسئله دیگیری که لازم می دونند) رو در این تاپیک برای استفاده سایرین که قصد خرید این تلویزیون رو دارند(مثل بنده) لطف کنند و قرار بدهند.
با سپاس از شما
for example : ua-46c8000wrw
-يعني اين قابليت در ورودي ها فعال هستندنقل قول:
مثلا شما توي ورودي رس.ي.و.ر. هستين و PIP فعال ميشه
زمانيكه رو ي شبكه هاي ايران هستين اين منو غير فعال هست
---------- Post added at 06:23 PM ---------- Previous post was at 06:22 PM ----------
من اين مدل رو دارم واز نظر من كيفيت قابل قبولي داره با توجه به هزينه وامكاناتنقل قول:
با اجازه ابي جاننقل قول:
من هم دارم به نظر من عاليه البته به ياد داشته باش هرچي پول بدي آش ميخوري
يه چند تا مشكل اساسي و اعصاب خردكن داشتم كه دم همتون گرم همه اكي شد و رفع شد با راهنمايي هاي دوستان.
موفق باشين همتون و سال خوبي آرزومندم براي همه دوستان پي30ووردي
منم یک هفته ای میشه که خریدم واسه شبکه های ایران واقعا راضی کننده است،ولی خب به قول ابی عزیز نباید انتظار معجزه داشت ، البته بعضی وقتها کیفیت شبکه ها در حد hdمیشه حالا نمیدونم از دستشون در میره یا واقعا همینه. ولی در مقایسه با رقباش خیلی سرترex700/710.مشکی خیلی عمیقی داره،واسه سورس hdوfull hdکه معرکه است،در زمینه امکانات هم قبل از خرید اصلا واسم مهم نبود که یو اس بی چه فرمتهایی رو پشتیبانی میکته،ولی خب بعدش فهمیدم یو اس بی سام یه نعمته اکثر فایلها رو اجرا میکنه.:11::11::11:نقل قول:
دوستان يه سوال حالا واقعا لازمه Upgrade كنيم؟
نه عزيز نيازي نيستنقل قول:
-بيشتر hdtv ها اخرين ورژن روشون هست و اپديت جديدي نيومده
سلام به همه من یک دستگاه led 6200 بدون گارانتی خریدم تیونر دیجتال را هم فعال کردم ، بسیار راضی کننده است بخصوص دوستان اگر یک پخش کننده نکست 19500 فول اچ دی بهش وصل کنید تازه لذت یک ال ای دی را خواهید چشید .
منظورتون HD MEDIA PLAYER هست ؟ يا ر.س.ي.و.ر ؟نقل قول:
خود USB پنل كيفيت قابل قبولي داره و كليه فرمت ها رو اجرا ميكنه با بيت ريت هاي بالا
l مي يه دونه سري 8 با مدل كد : UA46C8000XRXTW از بانه خريدم . تمام آپشنهاي مربوط به ايران و گيرنده ديجيتال روش فعال بود ولي با اين وجود تو شهر ما - ارك - هيچ كانال ديجيتالي نمي گيره . نماينده VIP سام سرويس با اطمينان ميگه سري 8 گيرنده ديجيتال ندارند . ولي يك نكته خيلي جالب : هنگام سرچ شبكه هاي ديجيتال دقيقاً روي فركانسهايي كه شبكه ديجيتال در اراك پخش ميشه گير ميكنه و بعد از چند ثانيه مكس رد ميشه ( كانالهاي 36-40-42-46 ) كه اين نشون ميده قابليت سخت افزاري لازم روش موجوده و فركانسها رو ميگيره ولي از يه طريقي غير فعالش كردند . نكته ديگه اينكه در هنگام ورود به منو مخفي يه خط بالاي منوي هاست كه نوشته ATV ( غير از منوها ) و هر چي آپشنهاي مربوط به نوع تلويزيون و كانال رو تغيير ميدي تغيير نمي كنه و اين يعني به طور پيش فرض اين تلويزيون گيرنده ديجيتال نداره . من تمام ياداشتهاي اين تاپيك رو خوندم و تمام راهكارها رو بكار بردم ولي تا كنون موفق به فعال كردن اين آپشن نشدم . اميدوارم ساير دوستان نيز تجربيات خودشون رو منتقل كنند تاشايد به جواب برسيم .نقل قول:
سلام تنهای عزیز
منظورم *ر.س.ی.و.ر * نکست 19500 بود که با یک کابل hdmi خوب به ال ای دی 6200 وصل کردم.
و ضمنا usb هم فکر کنم تمام فرمتها را پشتیبانی میکنه بخصوص فرمت کانالهای اچ دی که با پی وی آر ر.س.ی.و.ر ضبط می کنم.
کیفیت صدا هم بسیار خوبه بطوری که از خرید سینمای خانواده که هال منزل را کلی شلوغ میکرد منصرف شدم.
با سلام وتبریک سال نو
من بالاخره یه 46" 6900 سامسونگ از بانه خریدم ولی وقتی در خانه وصلش کردم تصویر تلوزیون ایران نیامد یعنی اگه با گیرنده بگیریم تصویر دارد ولی با آنتن هوایی تصویر ندارد و پیام میدهد بدون سیگنال ,اصلا" همه تنظیماتی که مربوط به آنتن هوایی وجستجوی کانال و.... میباشد غیر فعال است .نصابی که از سامسونگ برا نصب سینما آمده بود هم نتوانست درستش کند وگفت موقع خرید بهش بد برنامه داده اند (که منظور او همان تنظیمی بود که گیرنده دیجیتال وdvbآنرفعال کرد میباشد) حالا موندم چیکار کنم اگه کسی میتونه کمکم کنه ممنون میشم. :11::11::11: