دوستانی که 128مخابرات دارین
سرعت دانلود فیکس روی 16 میمونه؟
یا مثل شاتل و پارس آن لاین بالاترم میره؟
پینگش چطوره؟
Printable View
دوستانی که 128مخابرات دارین
سرعت دانلود فیکس روی 16 میمونه؟
یا مثل شاتل و پارس آن لاین بالاترم میره؟
پینگش چطوره؟
پایین نیاد بالا نمیره .
وضعیت پینگ چطوره؟نقل قول:
نوسان سرعت در طول شبانه روز چطوره؟
دوستان یه دوهفته هست سرعت دانلود من بین 18 و 20 هست و خیلی عالی شده میخواستم بدونم با این وضعیت میشه بازی آنلاین زد یا نه
بستگی داره پینگ شما با اون سروری که می خواهید بازی کنید چقدر باشه.نقل قول:
خواهشا جواب بدبد که اگه خوبه برم بگیرمنقل قول:
نوسانش زیاد نیست شاید 1Kb.نقل قول:
دوستان من منطقه فرد اسدي هستم الان 2 ماهي ميشه اينترنت دارم اولا خوب بود الان بعدالظهرها سايت ميزنم باز نميكنه هي بايد refresh كنم تا بلاخره بيادش ولي ياهو مسنجر كانكت هست مشكلي نداره البته من وي پي ان دارم چون ياهو مسنجر هم بدون وي پي ان وصل نميشه بعضي وقتها هم وصل ميشه نميدونم چرا؟؟ خوب يكي بخواد از ياهو استفاده كنه كه نميشه. چون دوستم كه خدمات adsl ميده گفت اينترنت مخابرات اينطوريه.
الان ديدم ديگه سايتها باز نميشه با اينترنت ايرانسل اومدم سرعتش عاليه بابا.
در مورد dns چي بايد بزنم؟؟؟؟ من الان 6 ساله اينترنت دارم از dns و ip استفاده نكردم و به صورت optain بوده الان كه اينترنت مخابرات دارم مسنجرها باز ميشه وصله ولي وب سايت هر چي ميزنم نميادش. ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
سلام منم تا چند روز دیگه 128 از مخابرات میگیرم.. فقط گفت مودم رو خودتون بخرین !
از کافی نت پرسیدم گفت از بازار رضا بخر به نظرتون اونجا ارزون میده یا جای دیگه ای میشناسین؟
مودم ADSL از کجا ارزون بخرم ؟ بین 25 تا 30 هزار تومن?!
از بازار ایران بگیر Tp-link دو پورت مدل 8811 فکر کنم حدود 20 تومن.نقل قول:
طبقه های بالای علائدین هم قیمتاش بد نیست. اگه tp-link 8901G بگیرین وایرلس هم داره، تازگیا ارزونتر هم شده انگار.نقل قول:
دوسنان مثل اینکه Downstream سرویس 128 Kb مخابرات به 160 ارتقاء پیدا کرده .من سرویس 256 Kb دارم کسی خبر نداره سرعت این سرویس هم بالا رفته یا نه ؟ اخه Downstream من هنوز 256 مونده
اقا كجا بالا رفته؟؟؟؟ فعلا كه همون سرعتي هم كه داشتم ندارم رفته بالاتر؟؟؟ احتمالا هر وقت ميگن رفته بالا مياد پايين. من الان بعد از ظهر به بعد اصلا يه وب سايت هم باز نميشه .
-----------------------------
اين مودم خوبه بخريم؟؟؟؟؟؟ البته ايرانسل كه ديگه اينترنت ماهانه نامحدود 10 هزار تومان نميده------- فقط همراه اول ميشه استفاده كرد
اينترنت نامحدود هميشه در جیب شما
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر هنوز از اینترنت دیال آپ استفاده می کنید و از سرعت پایین و هزینه بالای آن ناراضی هستید.
اگر Adsl منطقه شما را پوشش نمی دهد و یا از کیفیت سرویس adsl خود نا راضی هستید.
اگر می خواهید در همه جای ایران روی لپ تاپ خود اینترنت داشته باشید ...
فرقی نمی کند در منزل هستید یا محل کار یا دانشگاه. یا حتی در خیابان یا مسافرت
تنها کافیست این مودم 20 گرمی به طول 8 سانتیمتر را به کامپیوتر يا لپ تاپ خود متصل کنید!
یک سیم کارت ایرانسل یا همراه اول داخل این مودم قرار دهيد.
و تنها با پرداخت ماهانه 10 هزار تومان اینترنت نا محدود با سرعت 2 تا 8 برابر دیال آپ روی کامپیوتر خود داشته باشید.
بدون نیاز به سی دی و نصب آسان و خودکار هنگام اتصال مودم به رایانه با 2 کلیک در کمتر از 1 دقیقه
این مودم علاوه بر قابلیت اتصال به اینترنت، لپ تاپ شما را تبدیل به یک موبایل می کند و
امکان برقراری تماس و مکالمه از روی لپ تاپ و رایانه و ارسال و دریافت آسان sms را دارا می باشد.
جدیدترین مدل اينترنت همراه با برترین کيفيت
استفاده آسان با سيم کارت همراه اول و یا ايرانسل
کیفیت بالای دستگاه با بهره گیری از چیپست Philips آلمان با گارانتی تعویض
مشخصات:
- اتصال به اینترنت در سراسر ایران با 2 تا 8 برابر سرعت اینترنت دیال آپ
- پوشش بیش از 95% از نقاط ایران
- استفاده آسان در منزل، خیابان، جاده، مسافرت و ...
- امکان استفاده از اینترنت در حال حرکت
- نصب آسان و بدون نیاز به سی دی با 2 کلیک
- مودم 20 گرمی به طول 8 سانتی متر بدون نیاز به برق و باتری
- دارای آنتن داخلی قوی جهت اتصال بهتر
- امکان ارسال و دریافت sms با کامپیوتر و لپ تاپ
- امکان مکالمه با موبایل از طریق کامپیوتر و لپ تاپ
- دارای LED نمایشگر وضعیت دستگاه
- پشتيباني از چهار باند 850 ، 900 ، 1800 ، 1900 مگاهرتز
- پشتيباني از شبكه هاي EDGE,GSM,GPRS
- قابل نصب روي سيستم هاي 32 بيت و 64 بیت Windows 2000, XP, Vista, Windows7
Detail information:
1) Chipset: Philips 5209
2) Network:GPRS/EDGE system
3) Transmission rate:GPRS-115.2K bps EDGE-460.8K bps
4) High sensitivity:rotation 360 degree antenna
5) Support Bands: GSM/GPRS/EDGE(850/900/1800/1900MHZ)
6) Data transmission, voice recognition, SMS function
7) EDGE MS Class 12 more gap function (up to four time slot 4 time slot to send and receive,send and receive time slot is not a total of more than 5 slots)
8) several APN(access point name) ;Support multiplexing applications; Firmware can be upgraded
9) Support operating system:Windows 2000/XP/VISTA/7 32-bit 64-bit.
10) Dimension: 86mmx30mmx12mm
پاساژ ایران داخل شو:دی سمت چپتو نگا کن:دینقل قول:
مودم ADSL از کجا ارزون بخرم ؟ بین 25 تا 30 هزار تومن?!
tp link 8811
18 تومن:دی هفته پیش خریدم:دی
ندیده بودم:دی
تایید میشه:دینقل قول:
از بازار ایران بگیر Tp-link دو پورت مدل 8811 فکر کنم حدود 20 تومن.
سرعت دانلود اینرنت 128 چقدره؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان من رفتم مخابرات اينترنت بگيرم گفت 3-4 ماهه كه پورت هامون پره حالا حالا ها هم خبري نيست!!!!
ميشه حدس زد كه چقدر طول ميكشه تا دوباره اينترنت بدن؟؟
سلام
یکی از دوستان یه سرویس 128 ماهانه از مخابرات گرفته ولی هر کاری کردم نتونستم وصلش کنم. با 1899 هم که پشتیبانی مخابرات هست تماس می گیرم هیچکس گ.وشی رو برنمی داره. اعلام خرابی هم کردم کسی تماس نگرفت.
پیش شماره این بنده خدا 4436 هست. اگر کسی می تونه کمکی بکنه یا شماره ای بده که بتونم باش تماس بگیرم ممنون می شم پیام خصوصی بده یا اینجا بگه.
من خودم سپنتا دارم هم راحت نصب شد و کار کرد و حتی نصفه شب هم مشکل داشتم زنگ زدم بشون حل شد. ولی این کخابرات چرا اینجوریه نمی دونم!
ممنون می شم راهنمایی کنید.
نه ،شاید 1ماه شاید 1سال! خوب از تمام شرکتها پرسیدی؟نقل قول:
پارس آنلاین شتل صبانت شهراد فن آوا لایزر داتک آسیا تک پیشگامان و.....؟
14 کیلوبایت اما برای من روی 18 :31:نقل قول:
شركت ها رو خودشم گفت ليستش هم اونجا بود ولي من نامحدود مي خوام براي همين مي خوام از خود مخابرات بگيرمنقل قول:
برای من هم وصل شد.
این مشخصات سرویس فعلیم (256Kbps مخابرات):
اینم سرویس قبلیم (روز: 512Kbps؛ شب: 2048Kbps):
یه تست از سرعتم:
دوستانی که از مخابرات 256 میگیرن لطف کنن یه مقایسه کنن ببینم برا من خوبه یا نه.
محتوای مخفی: تست سرعت سرویس قبلیم
سلام منم امروز مودم گرفتم
tp-link 8811 حدود 20 تومن ...
تا یکی دو روز دیگه میاد وصل کنه ..128
فقط امیداوارم سرعتش پینگش خوب باشه و قطعی نداشته باشه ..
نظر دوستان چیه ؟
آيا مركز مخابرات پاسداران هم adsl مخابرات رو ساپورت ميكنه؟
براي من كه الان چند وقت هست غروب كه ميشه هر سايتي رو ميخوام باز كنم 10 دفعه بايد Refresh كنم. پينگ من روي 400 هست متغير هست. البته من از داخل run سايت ياهو رو پينگ ميكنم.
دوستان من الان بخوام ب پشتيباني مخابرات بگم اينجوريه چيكار كنم؟؟؟ البته يه شماره 1899 دادن كه پيغام بزاريم.
سلام دوستان . امروز میرم فرم ADSL مخابراتو کامل کنم اخه زنگ زدن گفتن بیاید چون قبلا رزرو کرده بودم .. از موقع ای که فرم پر کنم چقدر بعد وصل میشه و من باید چی کارا بکنم..تازه می خوام برم مدم بخرم .. باید چه کانفیگایی بکنمشو ... ؟
ممنون میشم زود پاسخ بدید !!!
براي من كه گفت 72 ساعت بعد ولي زودتر وصل شد. مودم هم Linksys بگير كه خيلي خوبه البته من خودم يه D-link وايرلس دار گرفتم براي استفاده گوشي و لپ تاپ همزمان. ولي خوب مخابرات ما كه خوب نيستش بعد از ظهر به بعد اصلا صفحات وب به زور باز ميشه نميدونم به كي بايد بگيم پشتيباني درست حسابي هم نداره.نقل قول:
-------------------------------------------------------------
دوستان DNS مخابرات رو بگين ممنون ميشم. براي اعتراض به وضعيت سرعت چيكار بايد بكنم؟؟؟
کسی نبود؟! :19:نقل قول:
برای من که بابام ساعت 12 رفت. بعد از ظهر ساعت حدود 4 بود امتحان کردم وصل شده بود.نقل قول:
تنظیمات خاصی هم نداره. فقط Username و Password و PVC خطت.
سلام من از خود مخابرات ADSL 256 گرفتم،از طریق کدوم سایت میتونم میزان مصرفم روبدونم؟ آخه الان نمیدونم چند گیگم مونده
مخابرات که حجمی نیست دوست عزیزنقل قول:
دوستان من 8 ماه است از مخابرات مرکز مالک اشتر ADSL با سرعت 128 کیلوبیت بر ثانیه دارم.
آیا میتوانم سرعت بالاتر مثلاً 256 کیلوبیت درخواست کنم؟
نه دانشجویم و نه استاد هیئت علمی و اینجور چیزها.
دوستانی که سرعت بالاتر از 128 گرفتهاند راهنمایی کنند.
ممنون.
مال من حجمیه،48 گیگ واسه یک سالنقل قول:
کسی میدونه سایتشو؟ البته من از مخابرات ارومیه گرفتم ولی فکر کنم سایت همه یکیه
اگه سایتی هم باشه جداست:دینقل قول:
مال من حجمیه،48 گیگ واسه یک سال
کسی میدونه سایتشو؟ البته من از مخابرات ارومیه گرفتم ولی فکر کنم سایت همه یکیه
اینجا بهتره سوالتونو بپرسید:
کد:http://forum.p30world.ir/showthread.php?t=222290
با سلامنقل قول:
فكر ميكنم متفاوت باشه مخابرات هاي استان ها
اما معمولا به قول دوستمون نامحدود هستن مخابرات
سرعت دانلود اينترنتتون چقد هست؟
موفق باشيد.
pvc خط چی هست ؟ یعنی تنظیم کردن مودم نمی خواد ؟ شنیدم خود مودمو که می خری باید کانفیگ کنی !نقل قول:
یه سوال دیگه !!! اسیلیتر ها که قیمتاشون مختلفه فرقیم با هم دارن ؟؟
اگه نه ارزون ترینش چنده و مارکش چیه ؟!
اسپلیتر dlink تو بازار زیاد هست. قیمت هم 2000 تومان. من حدود 1 ساله دو تاشو دارم خوب کار کردهنقل قول:
PVC خط همون همون اعداد VPI و VCI هست.نقل قول:
تنظیم دیگه ای نداره. فوق العاده آسونه.
من یه سوال داشتم چی کار کنیم که این مخابرات از 128 بالاتر بده منطقه ی ما مخابرات شهید درزی اینجا حتی به دکتراشونم نمیدن بهش میگم قانون محدودیت برداشته شده میگه فقط برای شرکت است بهش گفتم شرکتا دزدن میگه به من ربطی نداره البته من 128 نامحدود سرعتم اول 14 بود الان شده 19 تا 20 بعضی وقتا هم 40 50 به نظر من دارن غیر مستقیم سرعتارو میبرن بالا ای خدا یعنی میشه یه روزی بخوابیم فرداش بیام ببینیم سرعتمون شده 2 مگ میشه فکر نمیکنم بشه حتی با کارت دانشجویی ام بهم ندادن میگن باید یا خبر نگار باشی یا استاد دانشگاه یا از شرکتی جایی نامه داشته باشی
من که اصلا از سرویسم راضی نیستم. واقعا به درد دانلود نمی خوره. تازه برای من 256Kbps هست؛ خدا می دونه اونایی که 128Kbps دارن چی می کشن.
برای یه فایل MB 100-150 باید n ساعت صبر کنی. اه...