الان NFS undergrund 2 که مال سال 2004 تو یه سایتی دیدیم CD-Key اون 14 دلار هستش یعنی حدود 15 هزار تومن بعد به فکر کرک و مرک نباش چون پدرت در میاد اون مولتیشو فعال کنی بعدش سریع اکانتتو مسدود می کنننقل قول:
بعد دوباره دردسر!
Printable View
الان NFS undergrund 2 که مال سال 2004 تو یه سایتی دیدیم CD-Key اون 14 دلار هستش یعنی حدود 15 هزار تومن بعد به فکر کرک و مرک نباش چون پدرت در میاد اون مولتیشو فعال کنی بعدش سریع اکانتتو مسدود می کنننقل قول:
بعد دوباره دردسر!
5 تومن . مگه بقالیه؟:18:نقل قول:
تا 1ماه دیگه احتمال زیاد بشه آنلاین بازی کرد به لطف بکسه ه.ک:27:
ایکاش تو ایران همه نسخه ها ارجینال بود تا دیگه هوس نمیکردم برم کپی شده بخرم :دی
حالا انقدر تو سرم نزنید دیگه این اولین بازی هستش که میخوام آنلاین بازی کنم:دی
اگر بخوام فکر کنم در عرض یه سال میتونم cd-key بازی رو بخرم:دی
میگم نمیشه از یه سایتی cd key مجانی پیدا کرد؟؟نقل قول:
من الان چنجا سر زدم کیجن و... داشتند ولی دانلود نمی شد!
اگر چند نفر بشیم بریم دنبالش شاید به یه نتیجه ای برسیم؟
میگم مگه کمپانی ea game مگه cd key خالی هم میفروشه؟؟
مگه فقط تو بسته های بازیهای ارجینال نمیزارند؟
اگر آره پس این سایتهای فروش cd key از کجا میارند cd key??
سلامنقل قول:
میگم اگر چند نفر بشیم بریم دنبال -- کردن بخش آنلاین چطوره ؟؟:31::31: (شوخی کردم)
خب شاید اون ها بازی رو با بسته بندی می خرند و فقط شماره سریال رو به ما می دهند.
اگه مفت بود که دیگه لش بازیهای ویدیوئی الان نمی دیدینقل قول:
cd-key رو بعضی سایتا با پک کاملش الان 46 دلار میفروشن بدون DVD حدود 22 دلار میفروشن بعد دان میکنی
بحث مولتی پلیر شد یه توضیحاتی بدم .
مثلا من خودم GTA IV ارجینال رو از سایت Direct2drive.com خریده بودم 30 دلار . در صورتی که قیمت اصلی 60 دلار هست . واسه این خریدم که هم اچیومنت داشت هم آنلاین GTA IV همه مد ها رو داره . یعنی تقریبا یه بازی کامل هست .
1- اینکه فکر CD KEY مجانی از سایتای دیگه رو از مغزتون بیرون کنید . ملت خر نیستند که بیان 30 دلار بخرند بدن به شما .
2- دما به سایتای ایرانیم زیاد اطمینانی نیست . یه کسی که تو کار دلار اینترنتی باشه پیدا کنید .
3- بعدش دعا کنید بعضی از سایتا تخفیف بذارند . :دی
4- فکر کنم هر سریال نامبر 3 بار قابل نصبه . یعنی فکر کنم روی 3 تا کامپیوتر میشه .
5- بعضی از سایتا یه زمانایی فستیوال تخفیف میذارند . الان Direct 2 drive گذاشته 50$ یه مدت صبر کنید مثلا دو سه ماه به 20 دلار هم میرسه . مثل Need For Speed World.
و سعی کنید از سایتایی بخرید که میذارند واسه دانلود . چون اگه پکیج کامل بخرید فقط نصف پولتون میره صرف دی وی دی که شما کپیشو دارید !
---------- Post added at 01:37 AM ---------- Previous post was at 01:34 AM ----------
اگه یک سال صبر کنید که خفن میشه .
الان GTA IV که 60 دلار بود شده 20 دلار .
بعدشم شما که آنلاین میخواید برید Need For Speed World بگیرید شنیدم توش میشه پلیسم شد !
سلامنقل قول:
الان سایت
game-ir
.کام
فقط Cd-Key رو میده 27500 .
سلام خسته نباشید من بازی رو نصب کردم موقع اجرا سریال نامبر میخواد تو dvd نیست یه سی دی کرک دارم ولی باز نمیشه nod 32 الارم میده میگه ویروسیه! چکار کنم مهندسا؟
سلامنقل قول:
شما کرک های همین تاپیک رو دانلود کن تو 1-2 صفحه قبل کرک های خوبی هست سعی کن اوهایی که Reloaded هستند (تو URL شون Reloaded ) درج شده رو دانلود کنی البته به غیر از Reloaded هم دانلود کردی مشکلی نداره
موفق باشید:11:
NOD32 با کرک و کیجن مشکل داره . Disable کنش .
من سفارش دادم بازیو تا فردا پس فردا میارن واسم + Medal Of Honor و Call Of Duty Black Ops :دی
بعد از امتحانات بترکونیم :دی
در مورد اون سایتم به نظرم صبر کنید به 15-19 تومنم میرسه.
پویا جان خیلی اقایی ممنون از لطفت موفق باشی
یکی هم جواب منو بده لطفا
این سایت بازی رو با حجم 2.65 گیگ واسه دانلود گذاشته (فشرده کرده)
حالا موندم که دانلودش کنم یه وقت مشکل داشته باشه چی...کد:http://www.download4pc.ir/1389/09/download-need-for-speed-hot-pursuit
دوستان اگه کسی میشناسه راهنماییم کنه لطفا
:11:
این nfs Hot Pursuit رو هیچ جوره آفلاین نمیشه دو نفره بازی کرد؟
من پچ رو که گفتید ریختم اما بازم وقتی میخوام توی ویندوز سون وارد خود ریسینگ شم از بازی میپره بیرون توی xp مشکلی ندارم اما من توی سون میخوام بازی کنم هی نمیتونم ویندوزو ریستارت کنم برا یه بازی
به غیر از پچ راهی به فکرتون میرسه ؟ درایو گرافیک و دایرکست بروزه
سوال دیگه اینکه این سایت game-ir مورده اعتماده ؟تاحالا کسی خرید کرده ازشون ؟حتما سریال کی رو میده ؟؟؟؟
شما حتما باید بالانچر بازی رو بالابیارید. نه باکرک.اگه با لانچر بیاری مشکلی براتون پیش نمیاد.نقل قول:
شما چه اصراری داری دانلود کنی . اومدیم و خراب از آب در اومد .نقل قول:
این نسخه های کم حجم احتمالا Rip هست . یعنی یه سری فیلم و موزیک و اینا رو ورداشتن از بازی + یکم کیفیتش میاد پایین .
شما همون نسخه 8 گیگی رو دانلود کن . توی سایتای خارجی بگرد دنبالش بهتره .
یا همین انجمن دانلود خودمون که ورداشتنش به همکارش یه پ.خ بزن واست پیدا کنه :دی
سالمه سالمه داداش . من خودم دانلود كردم همين نسخه رو . فقط من از سايت دانلودها دانلود كردم نه اينجا . الانم دارم بازي مي كنم يه نصف مشكل هم نداشتم باهاش .نقل قول:
نوشته که شما الان به تمام چیزهایی که در قسمت پلیس میشده دست پیدا کرد دست پیداکردید! همیننقل قول:
خواهش میکنم خوشحالم میبینم مشکلتون حل شده :11:نقل قول:
شما بهتره که این نسخه رو دانلود نکنی. به نظرم برو از میهن دانلود نسخه 8 گیگی رو دانلود کن یا از هر سایت دیگه ای نسخه 8 گیگی رو دانلود کن که کامل باشه و خیالت راحت باشه.نقل قول:
نه خیر، فکر نکنم راهی داشته باشه.نقل قول:
شما با لانچر بازی رو اجرا کنید احتمالاً درست میشه ولی اگر درست نشد بهتره بازی رو پاک کنید و دوباره نصب کنید. بازی رو بهتره تو درایوی که WIN7 نصب کردید نصب کنید و با بازی که تو XP نصب کردید تو یک Drive نباشند.نقل قول:
در مورد اون سایت هم باید بگم چند تا از کاربران همین انجمن گرفتند مشکلی نبوده و آنلاین هم راحت بازی کردند.
Problem Event Name: APPCRASH
Application Name: NFS11.exe
Application Version: 1.0.0.0
Application Timestamp: 00000000
Fault Module Name: ntdll.dll
Fault Module Version: 6.0.6002.18005
Fault Module Timestamp: 49e03824
Exception Code: c0000029
Exception Offset: 000671bd
OS Version: 6.0.6002.2.2.0.256.1
Locale ID: 1065
Additional Information 1: bfef
Additional Information 2: e8adce1c2b9e7be834b4063ac3c53863
Additional Information 3: bfef
Additional Information 4: e8adce1c2b9e7be834b4063ac3c53863
پچ رو با کرک امتحان کردم نشد .درایورکارت گرافیک 10.11 نصب کردم .cpu رو هم از تکس منیجر دستکاری کردم.هر چی به ذهنم رسید انجام دادم ولی بازی اجرا نشد.(حتی روی ویندوز ویستا و 7 هم بازی رو تست کردم)
کسی میدونه این ارور چیه؟مشکل از کجاست؟!
سلام
این بازی داستان داره یا نه مثل شیفت مسخره و فقط مسابقه ای هست؟
مثل اینکه به یک فایل DLL نیاز داره شما بهتره Directx رو بروز کنید و بازی رو هم پاک کنید و دوباره نصب کنید و با لانچر که تو پوشه نصب بازی هست بازی رو اجرا کنید. Directx فراموش نشود.نقل قول:
سلامنقل قول:
نه خیر داستان نداره فقط باید مسابقه بدهید.
این بازی اصلا داستان نداره و یه ضدحال اساسیه.واقعا متاسفم که nfs از اصل خودش بیرون اومده:41:نقل قول:
چه داشته باشه چه نداشته باشه باید مسابقه بدید دیگه.نقل قول:
پس مفت نمی ارزه خواستم بگیرمش که دیگه نمیگیرمش......بازی باید یه داستانی داشته باشه.....
بازی خیلی خوبیه به نظرم ارزش امتحان کردن رو داره درسته که داستان نداره ولی بازیه خوبیه.نقل قول:
سلام
من بازی رو از گرفتم ....
طریقه نصبش این بود که کل محتواش رو یه جا کپی کنم و ....
وارد بازی میشم ...press any key هم میاد ...بعدشم که دستور Enter میده رو میزنم که صفحه سیاه میشه و هیچی نمیاد!
درایور کارت گرافیک و Diretcx رو آپدیت کنید و از کرک هایی که در چند صفحه قبل همین تاپیک وجود دارد استفاده کنید .(سعی کنید از کرک Reloaded استفاده کنید)نقل قول:
من نمیدونم شما ها چه گیری دادید به داستان .نقل قول:
Undercover که داستان داشت چه گلی بر سر ما زد؟
مثلا فرق این با Most Wanted چیه ؟ تو MW داستان داشت . مسابقه میدادی تا ماشینتو پس بگیری.
اینجا چی ؟ اینجام مسابقه میدی . حالا تهش یه بوگاتی چیزی میگیری دیگه چه فرقی داشت .
gta بازی نمیکنید که داستان داشته باشه . نه تو رو خدا میخواید بهتون یه تفنگم بدن پلیسا رو بزنید :27:
همینشم که میتونید پلیس شید از مزایای بازیه .
کلا سری Hot Pursuit بعد MW بهترین بود . یادمه تو Hot Pursuit 2 که شیشمین بود یادم نیست چندین سال پیش بازی میکردم هم پلیس بود :)
اون ولی جالب تر بود
حالا هر چقدر EA یه بازی درست حسابی یا بهتر از نسخه قبل بزنه میگن آشغاله .
---------- Post added at 02:55 PM ---------- Previous post was at 02:52 PM ----------
بعدشم سعی کنید NFS رو با بازی های دیگه ای مثل Burnout Paradise مقایسه کنید . مثلا از نظر تخریب ماشین . اشتباهه که با سری NFS مقایسه شه مثلا NFS 1 و با HP مقایسه کنیم !
تنها مشکل کل NFS اینه که ترافیک در اون حد زیاد نیست که مثلا بشه لایی کشید . همچین ترافیکی فقط توی Highway Battle Undercover بوده و یه مقدارم توی Most Wanted بوده . توی UC که همینطوری انگار شهر خالیه !
سلام
من بازی رو از گرفتم ....
طریقه نصبش این بود که کل محتواش رو یه جا کپی کنم و ....
وارد بازی میشم ... press any keyهم میاد ...بعدشم که دستور enter میده رو میزنم ... صفحه سیاه میشه و هیچی نمیاد!
ممنون.نقل قول:
تو محیط آنلاین باید تو گروه خاصی رفت یا نه میشه 2نفری هم مسابقه گذاشت بعدش اینکه باید به سرور خاصی کانکت بشیم؟
این Key چند کاربره هست؟
سلام
از کجا میتونم سیومو کپی کنم؟؟
میخوام ویندوز عوض کنم
از My Documents پوشه ی Criterion Games رو کپی کننقل قول:
آره ولی شما این تیکشو به حساب پیام بازرگانی بزار که اگر داستان داشت بازی از اون حالت یکنواختی در میومد...نقل قول:
سلامنقل قول:
شما پست صفحه قبل من رو بخونید شاید کمکتون کنه :
نقل قول:
درایور کارت گرافیک و Diretcx رو آپدیت کنید و از کرک هایی که در چند صفحه قبل همین تاپیک وجود دارد استفاده کنید .(سعی کنید از کرک Reloaded استفاده کنید)
سلامنقل قول:
خواهش میکنم.
من حودم آنلاین بازی نکردم ولی فکر نکنم باید تو گروه خاصی رفت شما می تونید دو نفره هم آنلاین بازی کنید.
بله باید به سرور های خود EA وصل بشید و برای بازی آنلاین باید پینگ خوبی داشته باشید که در بازی مشکلی نداشته باشید و لگ دار نشود.
شماره سریال ها 1 نفره هستند یعنی روی یک کامپیوتر میتونید استفاده کنید.
تو ویندوز 7 این آدرس هست :نقل قول:
C:\Users\Your USERNAME\Documents\Criterion Games\Need for Speed(TM) Hot Pursuit\Save\Default
1-به جای Your Username پوشه USERNAME خود را انتخاب کنید.
2- فایل MUD.7.NFS11Save سیو بازی است.
در ویندوز XP دقیق نمیدونم ولی فکر کنم به جای C:\Users این آدرس هست C:\Document And Setting و یقیه آدرس البته دقیق نمیدونم.
---------- Post added at 05:04 PM ---------- Previous post was at 05:01 PM ----------
یکنواخت نیست بازی اونجا هم همینطوری بود فقط داستان داشت در کل تو هر دو تاشون باید یک مسیری برید و مسابقه بدید حالا چه داستان داشته باشه چه نداشته باشه به نظرم اگر داستان داشت آدم رو بیشتر گیج می کرد.نقل قول:
من فکر کنم 3 نفره باشه . ماله GTA IV اینطوری بود .نقل قول:
ضمنا سرورای اصلی اینطوریه که مثلا مد انتخاب میکنید .
بعد صبر کنید تعدادی که میخوان بیان . یا شما Admin یه روم میشید (خودتون سرور نمیشید) یا یکی دیگه . بعد شما join میشید و با بقیه بازی میکنید .
البته فکر کنم دو نفره هم بشه.نقل قول:
ولی دوستانی که آنلاین بازی کردند لطفاً یک توضیحی در این باره بدهند :11:
بازم ببخشید اما هم با لانچر اجرا کردم هم 2-3 بار پاک کردم بازیو نصب کردم خودشم اوتوماتیک توی درایو d که ویندوز سونم هست میره اما بازم.....
دیگه بی خیالش شم توی سون ؟چون درایو و دایرکست و پچ هم که کامله
یه سوال دیگه در مورد همون آنلاین
من با پینگ 400-500 و سرعت 25 دانلود میتونم به راحتی هم pes بازی کنم هم بتل هم هات پورسوییت ؟
بله میتونید .
البته بهتره این سوالاتو توی بخش بازی های آنلاین بپرسید . به زودی که بازی به دستم برسه (فردا) نحوه های آنلاینو چک میکنم و یه توضیحی میدم