آلمانیا هم از این حرفها زیاد میزدن،حالا اونا یه چیزی میگفتن 4تا به آرژانتین زده بودن،شما دیگه چی میگید:27:نقل قول:
Printable View
آلمانیا هم از این حرفها زیاد میزدن،حالا اونا یه چیزی میگفتن 4تا به آرژانتین زده بودن،شما دیگه چی میگید:27:نقل قول:
ویرایش شد....
ما مخلص همه ی بچه های بارسلونایی و اسپانیایی هم هستیم!!!نقل قول:
من مطلبتون رو ناقص فهمیدم!!!شرمنده
سلام !
بردمون رو تبریک میگم !
اگه اسپانیا از اول بازیا همینطوری خوب بازی میکرد الان همه تیما 8 تایی شده بودن ، به المان هم میتونستن دو تا دیگه بزنن راحت ! المان هم هیچ حرفی واسه گفتن نداشت !
به نظرم دیشب کاسیاس و ژاوی و اینیستا خیلی عالی بودن !
پیش به سوی قهرمانی :21:
شما تیم خودت رو دریاب :5:نقل قول:
اخه می دونی دیدن المانی ها که اینقدر قبل بازی کری می خوندن بعد از باخت باحال بوده اومدن اینور یکم بخندن:31:
تبریک دوستان! عالی بود. من بعد برزیل اسپانیا رو دوست داشتم و حالا خیلی خوشحالم. بازی بی نقص...
بدون شرح!!!!!
فقط سکوت می کنم.:)نقل قول:
آلمان از تیم اسپانیا بهتر بود......
شما با این همه ادعا ودبدبه وکبکبه همش یکی زدین!!!
اونم به تیمی که نصف تیم شما هم نبود....
این در حالیه که ما دوتا بازی خیلی سنگین بر گزار کردیم...
اما شما چی؟.......
عجب بازی بود.....
یه کوه سوپرستاره در مقابل یه تیم ملی امید...آخرش1-0خیلی زشته بخدا.....آبروی هرچی ستاره است روبردن اینا...
اسپانیا له شد که تا دقیقه ی 70 با اون هم ادعا و تیکی تاکا نتونست گل بزنه
فوق ستاره های اسپانیا جلوی تیم امیدوناشناخته آلمان به چه کنم چه کنم افتادن......اگه آلمان دوتا بازی سنگین مقابل انگلیس وآرژانتین نداشت ومحرومیت مولر نبود...
مطمئنن امشب ما فینالیس شده بودیم....
+
مسیر صعود اسپانیا به فینال یه مسیر فوق العاده ساده وبی درد سر بودبجز المان انها باهیچ تیم درست حسابی بازی نکردن...
+
نفرات ما قابل مقایسه با کهکشان ستاره های اسپانیایی نیستند..فراموش نکنیم..دست دلبوسکه برای تعویض مهره باز باز بود..اما یواخیم لوو نه...
خیلی زشته بابا...
این برد برای شما هیچ معنایی نداره....شما با این همه بازیکن بزرگ خوشحالید که 1-0آلمان روبردید؟
اگه فقط یه توماس مولر با مابودحالا شما سیاه پوش بودید .به این میگن قدرت آقا جان.نه اینکه من بهترین تیم جهان روداشته باشم بعدش با هزار زور وبدبختی از سد یه
تیم امید وناشناخته بر بیام..اونم چجوری با گل مدافعتون!!!
ژاوی؟
ویا؟
مورینتس؟چه کردن؟کجا رفتن اون همه تبلیغ وچه کنم چه کنم ها؟
+
کو تاکتیکهای استثنایی دلبوسکه؟
1- اتفاقا بازیهارو با چشم باز دیدم..نه مثل بعضی ها دست به دعا بودم نه سر نماز بودم نه.......
2-11نفر دفاع؟........بابا برو خدات روشکر کن بازی روبردین....نکنه خودتون هم باور نمیکردین آلمان روببرین؟
این حرفها چیه؟دفاع؟چی انتظار داشتی؟تیمی که با 7تا بازیکن زیر 23سال میاد جام جهانی+بهترین هافبکش رو از دست میده(بالاک)+دروازبان اصلیش رو ازدست میده+
بازی با انگلیس+بازی با آرژانتین+محرومیت مولر........با تمام این مشکلات سایه ای از آلمان واقعی روبه روی اسپانیا بازی کرد...
دیشب من هم کلی خندیدم...البته به بهترین مدافعان جهانبنده خداها از ترس نخوردن داشتن چه بازی درخشانی میکردن....بزن زیرش شده تاکتیک بهترین مربی جهان جناب
دلبوسکه
دوستان من هم تبریک می گم ...
آلمان عملا حرفی برای گفتن نداشت .. تیمی که 12 گل از 13 گلش رو روی ضد حمله بزنه وقتی بهش موقعیت ندن همین میشه! :دی
ژاوي: اگر همين طور بازي کنيم، هلند را هم شکست خواهيم داد
ستاره تيم ملي اسپانيا و تيم بارسلونا تاکيد کرد که تيم اسپانيا اگر بتواند نمايش شب گذشته اش مقابل آلمان را تکرار کند، مي تواند هلند را در فينال جام جهاني شکست دهد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ژاوی، اسپانیایی ها در بازی دیشب بسیار درخشان ظاهر شدند و در اکثر دقایق بازی نیز تیم برتر میدان بودند و درنهایت با تک گل پویول حریف را شکست دادند.
او در مصاحبه با نشریه میرر گفت:" من خیلی خوشحالم. ما شایسته پیروزی بودیم. تیم ما بازی فوق العاده ای انجام داد. ما بازی را در اختیار داشتیم و خودمان را به آنها تحمیل کردیم بویژه در نیمه دوم که بازی کاملا در اختیار ما بود. ما همان طور که می خواستیم بازی کردیم و کاملا شایسته پیروزی بودیم.
اکنون باید در فینال مقابل هلند بازی کنیم. تیمی که فوتبال فوق العاده ای ارائه می دهد. اگر بتوانیم همین نمایش را در مقابل هلند تکرار کنیم، شانس زیادی برای پیروزی خواهیم داشت. ما این پیروزی را به مردم اسپانیا تقدیم می کنیم."
اسپانیایی ها در فینال یورو 2008 نیز در مقابل آلمان قرار گرفتند و در آن دیدار نیز موفق شدند با تک گل فرناندو تورس به برتری دست پیدا کنند.
ويا: بازي با آلمان بهترين نمايش اسپانيا بود
مهاجم تيم ملي فوتبال اسپانيا گفت:بازي با آلمان بهترين نمايش ما در جام جهاني آفريقاي جنوبي بود.
داويد ويا اظهار داشت: اسپانيا برابر آلمان بهترين بازي اش را در جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي به معرض نمايش گذاشت. در برخي از لحظات حتي مي توانستيم بهتر هم عمل کنيم.
وي که در گلزني مقابل خط دفاع مستحکم آلمان ناکام ماند، افزود:در تاريخ فوتبال ما هيچگاه سابقه نداشته که به بازي نهايي جام جهاني برسيم. تيمي عالي داريم که پس از قهرماني در اروپا مي توانيم قهرمان جهان هم شويم.
تيم اسپانيا شب گذشته در ديدار نيمه نهايي برابر آلمان به برتري يک بر صفر رسيد و حريف هلند در بازي پاياني (روز يکشنبه) شد.
کاسياس: ما برتر بوديم
کاپيتان تيم ملي اسپانيا، تاکيد کرد که تيمش در بازي شب گذشته مقابل آلمان در بازي مرحله نيمه نهايي جام جهاني کاملا برتر بوده است.
کارلس پویول، مدافع باتجربه بارسلونا، در دقیقه 73 بازی با یک ضربه سر قدرتمندانه دروازه آلمان را گشود واسپانیا را راهی اولین فینالش در تاریخ جام جهانی کرد.
کاسیاس در مصاحبه با خبرنگاران گفت:" ما بسیار خوشحالیم. فقط یک بازی دیگر تا قهرمانی باقی است و می خواهیم از حضور در فینال لذت ببریم.
ما درمقابل آلمان برتر بودیم زیرا روی ضربان آزاد کاملا آنها را تحت کنترل داشتیم و سرانجام روی یک ضربه کرنر به گل رسیدیم. آلمان به ما اجازه داد که بازی خودمان را انجام دهیم."
وقتی از کاسیاس سوال شد که چرا این تیم در همه بازی های اخیرش تنها یک گل به پیروزی رسیده، گفت:" هواداران از موفقیت ما به وجد آمده اند؛ مهم این است و نتایج تنها در تاریخ ثبت می شود. به یاد داشته باشید که ما در مقابل تیم های بزرگی مانند آلمان و پرتغال بازی کردیم."
شواين اشتايگر:اسپانيا شايسته رسيدن به فينال بود
هافبک تيم ملي فوتبال آلمان گفت: اسپانيا تيمي بهتر از انگليس و آرژانتين و شايسته غلبه بر ما و رسيدن به فينال بود.
باستين شواين اشتايگر گفت: خيلي ناراحت کننده است که در فاصله يک قدمي حضور در فينال قرار داشتيم؛ اما از اين فرصت استفاده نکرديم، البته اسپانيايي ها بيشتر از ما صاحب توپ بودند و بازيکنان خيلي خوبي دارند؛ ولي ما هم بايد بهتر کار مي کرديم.
وي افزود: مقابل تيمي مثل اسپانيا مسلما هر تيمي صاحب موقعيت گل زيادي نمي شود و از همان موقعيت هاي کم بايد نهايت استفاده را مي برديم؛ اما خوب کار نکرديم.
هافبک آلمان تاکيد کرد: بايد اذعان کرد آنها لياقت برد را داشتند و بهتر از انگليس يا آرژانتين بودند؛ ولي همه ديدند که ما تيم بسيار جواني داريم که آينده متعلق به آن است.
تيم آلمان شب گذشته در ديدار نيمه نهايي مغلوب اسپانيا شد تا از صعود به بازي نهايي برابر هلند بازبماند.
لام: انگيزه اي براي بازي با اروگوئه ندارم
کاپيتان تيم ملي فوتبال آلمان گفت: براي بازي با اسپانيا برنامهريزي زيادي کرديم؛ اما مغلوب شديم و حالا انگيزهاي براي ديدار ردهبندي هم ندارم.
فيليپ لام اظهار داشت: تاسف ما از اين نتيجه حد و اندازه اي ندارد. برنامه هاي زيادي را در نظر گرفته بوديم؛ ولي موفق نشديم به بازي نهايي برسيم.
وي افزود: در نيمه اول بقدر کافي جدي به سمت دروازه حريف حمله نکرديم، البته در کار دفاعي هيچ بختي را براي اسپانيايي ها باقي نگذاشتيم. تک گل بازي در جريان بازي نبود. بلکه روي يک ضربه ايستگاهي حاصل شد. فرصت نتيجه گيري براي آنها بسيار کم بود و از اين موقعيت اندک استفاده کردند.
کاپيتان آلمان تصريح کرد: کسب اين نتيجه شور و اشتياق من را حتي براي بازي بر کسب عنوان سومي با اروگوئه گرفت.
تيم ملي آلمان شب گذشته در ديدار نيمه نهايي يک بر صفر مغلوب اسپانيا شد و از راهيابي به ديدار نهايي بازماند.
شاگردان يواخيم لو روز شنبه براي کسب عنوان سومي با اروگوئه ديدار خواهند کرد و اسپانيا براي رسيدن به قهرماني يکشنبه به مصاف هلند مي رود.
:10:
دل بوسكه: برخي بازيكنان اسپانيا خارق العاده بودند
سرمربي تيم ملي فوتبال اسپانيا گفت: برخي از بازيکنانم مقابل آلماني هاي سختکوش در دفاع و حمله بسيار خوب و خارق العاده بودند.
ويسنته دل بوسکه اظهار داشت: نمي خواهم از کسي نام ببرم ولي برخي از بازيکنان در تمام خطوط برابر آلمان هاي سختکوش و دونده، کار خارق العاده اي انجام دادند.
سرمربي تيم ملي فوتبال اسپانيا افزود: ما هنوز يک بازي ديگر پيش رو داريم؛ ولي از لحاظ کار با توپ و شرايط فيزيکي به حد باور نکردني خوب هستيم.
دل بوسکه در مورد ملاقات تيمش با هلند در بازي نهايي اظهار داشت: نارنجي پوشان هلند در اين دوره از جام جهاني در حد و اندازه يک تيم بسيار خوب ظاهر شده اند و اکنون مدعي کسب عنوان قهرماني هستند. ما بازي بسيار سختي را با آنها پيش روي داريم.
اسپانيا شب گذشته در ديدار نيمه نهايي آلمان را يک بر صفر شکست داد و حريف هلند در بازي پاياني شد.
لو:اسپانيا با اين بازي مي تواند قهرمان جهان شود
سرمربي تيم ملي فوتبال آلمان گفت: تيم اسپانيا با بازي که برابر ما انجام داد، مي تواند به مقام قهرماني جهان برسد.
يواخيم لو اظهار داشت: به اسپانيايي ها براي رسيدن به بازي نهايي تبريک مي گويم. گمان مي کنم بتوانند به مقام نخست جهان برسند. آنها در دو، سه سال اخير بهترين تيم جهان بوده و آنقدر خوب کار کردند که ما را تحت فشار گذاشتند.
سرمربي تيم ملي فوتبال آلمان افزود: در بازي با اسپانيا برخي از بازيکنان آلمان در حد انتظار من ظاهر نشدند. بازيکنان حريف توپ را طوري به گردش در آوردند که بيشتر ما را به دويدن وادار کردند.
لو ادامه داد: در برخي از صحنه ها صاحب توپ نشديم و انرژي زيادي صرف کرديم.
تيم آلمان شب گذشته در ديدار نيمه نهايي جام جهاني يک بر صفر مغلوب اسپانيا شد و از صعود به ديدار فينال بازماند.
شاگردان لو روز شنبه بر سر عنوان سومي تلاش خواهند کرد و اسپانيا يکشنبه براي رسيدن به قهرماني به مصاف هلند مي رود.
لام: انگيزه اي براي بازي با اروگوئه ندارم
کاپيتان تيم ملي فوتبال آلمان گفت: براي بازي با اسپانيا برنامهريزي زيادي کرديم؛ اما مغلوب شديم و حالا انگيزهاي براي ديدار ردهبندي هم ندارم.
فيليپ لام اظهار داشت: تاسف ما از اين نتيجه حد و اندازه اي ندارد. برنامه هاي زيادي را در نظر گرفته بوديم؛ ولي موفق نشديم به بازي نهايي برسيم.
وي افزود: در نيمه اول بقدر کافي جدي به سمت دروازه حريف حمله نکرديم، البته در کار دفاعي هيچ بختي را براي اسپانيايي ها باقي نگذاشتيم. تک گل بازي در جريان بازي نبود. بلکه روي يک ضربه ايستگاهي حاصل شد. فرصت نتيجه گيري براي آنها بسيار کم بود و از اين موقعيت اندک استفاده کردند.
کاپيتان آلمان تصريح کرد: کسب اين نتيجه شور و اشتياق من را حتي براي بازي بر کسب عنوان سومي با اروگوئه گرفت.
تيم ملي آلمان شب گذشته در ديدار نيمه نهايي يک بر صفر مغلوب اسپانيا شد و از راهيابي به ديدار نهايي بازماند.
شاگردان يواخيم لو روز شنبه براي کسب عنوان سومي با اروگوئه ديدار خواهند کرد و اسپانيا براي رسيدن به قهرماني يکشنبه به مصاف هلند مي رود.
این کوتوله چی میگه؟ :)
واقعاً بعضیها بد سرخوش هستن
سلام
صعود خوبی بود. تبریک بمونه واسه قهرمانی و آقای گلی و ...
گل پویل, سیو کاسیاس, طراحی ژاوی و اطمینان پیکه در دفاع. بوسکت هم داره بی نقص کار میکنه. آلونزو و اینیستا و راموس در مقاطعی می رفتن رو اعصاب. مهاجما هم خیلی خوب کار نکردن. اما برای شکست این حریف کافی بود. با کیفیت بازی و بازیکنان, آلمان به هیچ وجه نمیتونست حرکات بازی های قبلش موسوم به طراوت رو ارائه بده. خیلی باحال زمین رو صاحب بودیم. هشت نه نفری در زمین آلمان مستقر می شدیم و تدارک حمله می دیدیم. از نیمه نمیتونستن جلوتر بیان. حتی ضد حمله هاشون کامل نمیشد.
پدرو اون موقعیت رو خراب کرد کف کردم. یورنته مشکلی داشت؟ می تونست ابتدا قرار بگیره و پدرو هم جایگزین وارد بشه تا موثرتر باشه. تورس به نظر مثل قبله و 10 دقیقه هم براش زیاده. مگر اینکه کاری با توپ نداشته باشه.
جوونی و نظم آلمان ها سر جاش. اما اصلا جالب نبود با این سبک بازی قهرمان بشن.
فینال شد خوددرگیری از نوع بارسلونا. تقابل شناور توتال و پاسهای تیکی تاکا. البته چاشنی سانتر و شوت شناورش زیاده.
We Are Champions
ESPAÑA PARA SIEMPRE
ممنون/:5:
کی بود قرار شد اگه آلمان باخت دیگه نیاد فروم؟؟؟
متاسفانه طرفداران آلمان فقط خودشون رو آدم حساب می کنن! و هیچ منطقی هم ندارن اکثرا! پست هایی که از دیشب داده شده اصلا ارزش جواب دادن هم نداره!
آلمان هیچی واسه گفتن نداشت! خوشحالم که فینال زیبایی پیش رو داریم! تیم هایی که تا حالا قهرمان نشدن و پر از انگیزه هستن!!
کاش برزیل 1/10 اسپانیا انگیزه داشت...
اسپانيا با اتكا به بازيكناي بارسا
بازي خوبي انجام داد
به همه طرفداراي اين تيم تبريك ميگم
به نظرم بازی دیشب از بازی با هلند، فینال تر بود ... هلند به اندازه آلمان قدرتمند نیست ...
خوبیش اینه که دو تا تیمی اومدن فینال که تا حالا جام رو نبردن.
من خودم به شخصه طرفدار اسپانیا هستم و تقریبا مطمئنم که اسپانیا قهرمان میشه ولی اگر هلند هم قهرمان بشه من خوشحال می شم.
نه من چندان علاقه ای به هلند ندارم ... : دی
این اسپانیا و بارسلونا خیلی شبیه هم بازی می کنند، پاسکاری تا مرز جنون دفاع حریف : دی
نقل قول:
مطمئنم اگر داخل دروازه والدزتون بود حداقل دوتا رو خورده بود
راموس هم عالی بود تو سانتر کردنا تازه اگه اون پنالتی هم روش گرفته می شد دسته کمی از مدافع های بارسا نداشته
ژابی هم که مثه همیشه خوب بود
این خیلی خود خواهیه که بگید به لطف بازیکن های بارسا
***.راستی داوید ویا هنوز یه بازی هم واسه بارسا نکرده یعنی اونم بارساییه؟
وقتی آلمان در موقعیتی غیر از ضدحمله صاحب توپ میشد جالب بود. اصلا نمی دونست چیکار کنه. در زمین خودشون گیر می کردن و تا نیمه هم نمیتونستن بیان. توپو از دست میدادن و دوباره اسپانیا می رفت تو فاز حمله.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدااااااااااااااااااااااا اا چه قدر خوشحالم
آلمان لوله شد .
هیچ حرفی واسه گفتن نداشت .
خوب بچه ها با اجازتون من یه نقد شخصی از عملکردن بازیکنای تیممون تو زمین میذارم (کاملا نظرات شخصی خودمه) >
1-کاسیاس : دیشب کاسیاس عالی بازی کرد. شک ندارم که بهترین دروازبان جام انتخاب میشه! واقعا اون شوت تروخوفسکی رو عالی دفع کرد. تو صحنه ی شوت کروس هم که دیدید یه بار دیگه نشون داد که در حال حاضر ماهرترین شوتگیر جهانه! رو 2 مورد از سانترها هم که اگه دفعا ی عالیش نبود آلمانییها با استفاده از تنها داراییشون (قد) جلوی اسپانیا ممکن بود به گل برسن! به عنوان یه بارسایی میگم, خوشحالم که کاسیاس دروازبان اول تیمه! 10/10
2-پیکه : هر کاری میتونست کرد! تو هیچی کم نذاشت... یه صحنه یه اشتباه رو توپها ی بلندش داشت که با کارای دیگش اصلا اونو نباید به حساب آورد! امید اول اسپانیاردها تو سانترها ی آلمانا کسی نبود جز پیکه... 9/10
3-پویول : مسلما مهم ترین گل تاریخ فوتبال اسپانیا رو زد... حتی مهمتر از اون گل تورس! تو کار دفاعی هم که بی نقص بود... دو ضربه ی سر زد که یکیش گل شد... هرچند با سانترها ی طلایی ژاوی (:40:)! 9.5/10
4-راموس : دیشب تاثیر گذار بود ولی کاپدویلا الحق و الانصاف که از راموس بهتر بازی کرد... خوب از دفاع به حمله سوئیچ میکرد! 8/10
5-کاپدویلا : باید بگم که دیشب بهترین بازیش تو جام بود. هم خوب تو کارای دفاعی شرکت کرد و هم تونست تو چند صحنه با کارای خوبش دفاع آلمانو آزار بده. با اینکه اسپانیا بیشتر از سمت راموس حمله میکرد ولی کاپدویلا از راموس بهتر بازی کرد. 8.5/10
6-بوسکتس : سایه ی اوزیل بود! هر جا اوزیلو میدیدیم بوسکتس پشتش بود! برعکس انتظارات همه که فکر میکردن ممکنه سوتی بده و از این حرفا ولی تو نگه داشتن اوزیل مهمترین نقشو داشت! 9/10
7-آلونسو : کمی خشن بازی کرد. تو یه صحنه هم خطای بیخودی کرد که موقعیت خوبی دست آلمانا داد... از تنها قدرت هجومیشم (شوت) خوب استفاده کرد. 8/10
8-ژاوی : هرچی بگم کم گفتم! فقط همینو میگم که الان تو هر سایتی ورزشی که برین اول صفحه بزرگ نوشته : 'مسی بهترین بازیکن است یا ژاوی؟' 11/10 (!)
9-اینیستا : اونم دیشب آمادگیش بالای 100% بود... همکاریش با ژاوی واقعا آدمو سرحال میاره. دیدید که چجوری دفاع آلمانو به هم میریخت؟! کارش عالی بود! 10/10
10-پدرو : اونجایی که داشت دونه دونه دفاعهای آلمانو دریبل میزد و رد میشد من واقعا دهنم باز مونده بود! تو صحنه ی آخرم که خراب کرد باید گذاشت به حساب جوونی و بی تجربگیش... خوشحالم که به جای تورس تو زمین قرار گرفت! 9/10
11- ویا : با اینکه آلمانیها اونجوری ریخته بودن سرش بازم کار خودشو میکرد... استارتاشم که هرچی بگم کمه! خیلی دوست داشتم یه گل بزنه... حیف شد... 9/10
دیشب آلمان واقعا حرفی برای گفتن نداشت! فقط دلشو خوش کرده بود به قد بلندتر بازیکناش... قیافه ی جاودانی آلمانی هم دیدنی شده بود! دل بوسکه نشون داد که هرچی از خوبیاش بگن حقشه...
به امید قهرمانی اسپانیا!
شما اگه با تیم ملی مریخ هم بازی کنین اینطوری حتما می برین:31:
خب چه گناهی کرده که قدش کوتاهه؟!:13:نقل قول:
سری اول عکس های بازی دیشب اسپانیا:40: در مقابل آلمان
سری دوم عکس های بازی دیشب اسپانیا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در مقابل آلمان
اسپانیا قهرمان میشه خدا میدونه که حقشه ... :10:
آقا تبریک میگیم :27:
---------- Post added at 03:56 PM ---------- Previous post was at 03:55 PM ----------
اسپانیا قهرمان میشه خدا میدونه که حقشه ... :10:
آقا تبریک میگیم :27:
دیشب اسپانیا عالی بودنقل قول:
انقدر پاس کاری کردن که آلمانیها خسته شدن
به نظر من باید بیشتر هم گل میزد
ژاوی و آلونسو عالی بودن ویا هم از جون و دل ازی کرد
نفوذ های راموس حرف نداشت
تورس هم بد نبود
بازی با هلن هم چیزی شبیه به آلمانه
ولی من مطمئنم اسپانیا قهرمانه:40:
این اسپانیا چجوری دیشب 700 تا پاس داد ؟! :18:
ای ول دش گرم
انصافا حقشه قهرمان بشه
تیم قهرمان اینه دیگه دادا.نقل قول:
تازه 700 پاس داده که 590 تای اون به مقصد رسیده:31:
دیدی اون تصاویر منتشر شده قبل از بازی درست بود:31:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همه طرفداران اسپانیا.:40::40::40:
من این پیروزی رو به همه طرفداران این تیم بی نظیر تبریک میگم:11:
هدف بعدی شکست هلند و قهرمانیست.
German anguish, Spanish joy
Germany fans look on at the end of the World Cup semifinal soccer match between Germany and Spain at the Moses Mabhida stadium.
Supporters of the German team react following the World Cup semifinal soccer match between Germany and Spain at the stadium in Durban
Revelers celebrate after Spain qualified for the World Cup final
German fans react after Spain's win over Germany at the FIFA World Cup
German fans react during watching the World Cup soccer match between Germany and Spain at a public viewing area in Berlin
A German fan reacts during watching the World Cup soccer match between Germany and Spain at a public viewing area in Berlin
Spanish fans celebrate with flares after Spain qualified for the World Cup final against Netherlands
Spanish soccer fans react at the end of the match as they watch the World Cup semifinal soccer match between Spain and Germany
A German fan reacts after Spain scored a goal
German soccer fans react as they watch in Berlin , Germany, at a public viewing area the World Cup semi final soccer match between Germany and Spain
Fans react after Spain's captain Carles Puyol scored against Germany
FIFA president Sepp Blatter, left, looks on as Queen Sofia of Spain reacts after Spain's Carles Puyol scored
Soccer fans react as they watch the World Cup semifinal soccer match between Spain and Germany on a large screen outside the Santiago Bernabeu stadium in Madrid
Revelers watch the World Cup soccer semifinal between Germany and Spain taking place in South Africa, on a large screen during the San Fermin fiestas in Pamplona
Spain's fans cheer after the World Cup semifinal soccer match between Germany and Spain at the stadium in Durban
Soccer fans watch the World Cup semifinal soccer match between Spain and Germany on a large screen outside the Santiago Bernabeu stadium in Madrid
A German fan watches the match from Arenal beach in Palma de Mallorca
German fans cheer during watching the World Cup soccer match between Germany and Spain at a public viewing area in Berlin
A Spain fan holding a flag waits for the start of the World Cup semifinal soccer match between Germany and Spain at the stadium in Durban
Spain supporters wait for the start of the World Cup semifinal soccer match between Germany and Spain at the stadium in Durban
A Spanish flag is waved by a fan prior to the World Cup semifinal soccer match between Germany and Spain at the stadium in Durban.
:4:
اختاپوس پيش گوي آلماني رکورد خوبي را از خود به جاي گذاشته است
اختاپوس پيش گوي آلماني معروف به "پال " بعد از پيش بيني هاي درست بازي هاي تيم ملي آلمان با حريفان خود در جام جهاني 2010،رکورد خوبي را از خود به جاي گذاشت.
به نقل از سايت فيفا، اين موجود داراي علم غيب تا کنون هر 6 بازي تيم ملي آلمان را در جام نوزدهم درست پيش بيني کرده است و در يک نمايش زنده تلويزيوني با انتخاب پرچم اسپانيا، اضطراب و دلهره را قبل از بازي اين دو تيم در سراسر کشور آلمان طنين انداز کرد.
با به ثمر رسيدن تک گل تيم ملي اسپانيا توسط کارلوس پويل و حفظ اين نتيجه تا پايان بازي ، تيم ملي آلمان از راهيابي به مرحله نهايي وتصاحب چهارمين جام قهرماني خود باز ماند و تمام نگاه ها به سمت اين اختاپوس و صحت پيش گويي اش معطوف شد.
پس از شکست تيم ملي آلمان از تيم اسپانيا و درست از آب در آمدن پيش بيني اين اختاپوس، مردم خشمگين آلمان پيشنهاد دادند که اين اختاپوس را بايد کباب کنيم و بخوريم و يا اينکه به طور زنده خوراک کوسه ها کنيم.
بر اساس اين گزارش، مردم آلمان که طرفدار دو آتشه اين اختاپوس بودند، پس از حذف تيمشان نواي مخالفت با اين حيوان بيچاره را از سر گرفته اند.
عکسی پانوراما از گل پویول به آلمان:
توصیه میکنم ببینید. بسیار زیباست :40:کد:http://www.spiegel.de/fotostrecke/fotostrecke-56875.html
شادی و غم فوتبال با فاصله بسیار کوتاه ... عکس قشنگ و غم انگیزیه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]