در مورد دیده باننت هیچ کدوم خوب نیست!!نقل قول:
در مورد مخابرات سوال منم هست
Printable View
در مورد دیده باننت هیچ کدوم خوب نیست!!نقل قول:
در مورد مخابرات سوال منم هست
اره راستی یادم رفت بگم اونایی س... مشکل دارن با فایرفاکس برم و دامنه رو https بزنننقل قول:
حالابگین کدوم بهتره ضریب اشتراک تاثیرش بیشتره یا سرعت؟ میترسم بخوام شرکتو عوض کنم عیدی بی اینترنت بمونم میخوام یه ماه تمدید کنم بعد عید عوض کنمنقل قول:
تا اون زمانی که من می گرفتم تمتام سرویس های نامحدود دیدهباننت بدون إburst بودن من سرویس 512 96 تومنی رو داشتم سرعتم نهایت 100 بودنقل قول:
با این اوصاف این سرویس ها خیلی از اون بدترن
512 1 به 10 با 256 1 به 4 فرق انچنانی نباید داشته باشه ولی بهتره از خوشون بپرسین.
نقل قول:
2مگ باید ۲۵۶ بده ولی این در شرایط ایده ال است ولی حتی اگر ۱۰۰ در بدترین حالت هم بده خیلی بهتر از ۶۰ کیلوبایت پارس سرویس ۵۱۲ نامحدود است که ماهی ۹۰ تومن میگیره در مقابل ۷۴ تومن مخابرات برای ۲ مگ !!!! .با همین ۱۰۰ هم میشه ۲۶۰ گیگ در ماه دانلود کرد.این در صورتی است که دوست من سرعتش بین ۱۸۰ تا ۲۲۵ متغیره .خودش رو خفه کرده (۳۵۰ تومن داد یه هارد یک ترابایت خرید !!!!):n04:
نقل قول:
۵۱۲ تقسیم بر ۱۰ -----۵۱ کیلو بایت
۲۵۶ تقسیم بر ۴-------۶۴ کیلو بایت
از قیمت ها هم میشه فهمید کدوم بهتره :n06:
الان اگر سریع بجنبی میشه تا قبل عید جورش کنی چون خوبی مخابرات اینه که خودش سریع رانژه isp قبلی را ور میداره بدون اجازه :n09:و یک مرحله نامه نگاری حذف میشه .حداقل واسه دوستم که اینجور بود.مسیولیتش شب عیدی با خودت :n07:
به کدوم شماره باید زنگ زد تا فهمید جای خالی داره یا نه؟!نقل قول:
۲۰۲۰ زنگ بزننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
512 محدود آسیاتک
با سلام خدمت بچه های کرمونی
ما نزدیک یک ماه و اندی میشه که داریم از اینترنت مبین نت کرمان استفاده میکنیم
اون اذیت شدن سر وصل شدنش بماند که چند روزی مارو حیرون کردن
من چون کارم آپلود میدیا رو سایت ورزش هست سرعت آپلود خیلی برام مهمه ...
ولی هزینه ترافیک مبین نت واسه من خیلی بالاس و اصلا صرف نمیکنه ترافیک گیگابایتی 8400 تومن ...
حالا اون هزینه 220 تومنی که بابت مودمش دادم بماند چون خط ما PCM هستش امکان خرید ای دی اس ال نداشتم
ولی 6 گیگ ترافیک گرفتم واسه مبین نت 50 تومن که 20 روز هم نرفت ...
حالا مخابرات هم میگه به شرطی که از خومون بگیری خطت رو از حالت PCM در می آریم
این سرویس نامحدودش 512 منظورمه به دوستانی که دارن سرعتش چطوریاس
چون من کارم جوریه که به موقع فایلها باید روی سایت باشه ...
کسی از بچه های کرمان از سرویس اینترنت مخابرات 512 نامحدود استفاده میکنه ؟؟؟
ممنون میشم دوستان مارو از این بلاتکلیفی در بیارن ...
با تشکر _ تابان
نقل قول:
۵۱۲ باید در بدترین شرایط ۶۴ kb/s بده .من مخابرات نداشتم بگم real میده ولی دوستانم داشتن جدیدا خیلی راضی هستن
دیشب از ساعت ۱۱.۵ تا ۱۲ ظهر روز بعد( جمعه) کلا پارس قطع بود :n23: کرمان) به قول خودشون مشکل پارس در مرکز مخابرت کرمان !!! دو جمعه پیش هم همینطور ۸ ساعت قطع شد .:n21:
رسول جان منطقه مخابراتی ما مفتح هستش ... به نظرت زیر ساختار این منتطقه چطوریاس ؟
به نطرت تخمین ارسال یه فایل 30 مگابایتس جقدره با نامحدود 512 ...
ممنون از راهنماییات
نقل قول:
دیده بانت هم از پریشب تا دیروز ظهر قطع بود ,کلا مشکل سراسری بوده
نقل قول:
شما حدودا روی ۳۰-۴۰ kb/s برای اپلود میتونی حساب کنی .البته هیچ ضمانتی اینترنت در ایران نداره و محل به محل ؛همسایه با همسایه ؛خودت امروزت با دیروزت کلیییییییییییییی فرق داره:n21:.در ضمن طبق قانون جدید اپلود جز حجم مصرفی اینترنت نباید حساب بشه :n04:
دوستان الان تو این طرح نوروزی سرعت بیشتر از 128 میدن یا نه ؟ کسی تا الان 512 نامحدود گرفته ببینه سرعت دانلودش چطوره ؟
به 2020 زنگ زدم
گفت باید دیده باننت رو بگی جمعش کنن ... خودشون اینکارو نمی کنن :n03: کی می تونه بره دیده باننت
الان بدهی هم الکی می سازن برامون
نقل قول:
۲مگ هم میدن .اگر از طریق اینترنت ثبت نام کنی کمتر درگیر قانون محدودیت سرعت کاربر عادی قرار میگیری.
سلام دوستان
* 512 نامحدود مخابرات بگیرم ؟
* 1 مگ محدود آسیاتک؟
* 1مگ محدود مخابرات؟
پیشنهاد دیگه هم داشتید ممنون میشم راهنمایی کنید.
مرکز مخابرات مفتح در حال حاظر 512 محدود پارس آنلاین داشتم.قعطی نداشتم.برخلاف دوستان مشکلی هم نداشتم با سرعت تو ساعات رایگان سرعتم 50تا60 بوده حداقل.اما می خوام تجربه دیگر شرکت ها رو هم داشته باشم.
این نمونه ها واسه ساعت 9 صبح هستش
اینم الانه گرفتم ساعت 11 شب
نقل قول:
دوست عزیز این دو شرکتی که نام بردی به نظر من در حال حاضر بهترین سرویس با توجه به قیمت را میدن.انتخاب من با توجه به تجربه ۳ تا از دوستانم که مخابرات گرفتن بدون شک انتخاب در حال حاضر مخابراته .البته این را بگم که سرعت روزانه شما در پارس بالاتر خواهد بود و البته خیلی گرانتر تموم میشه ولی به عنوان مثال سرعت غیر ساعت اوج نامحدود ۱۲۸ دوستم ۱۰۰-۱۳۰ kb/s است که واسه ۱۲۸ عالی محسوب میشه .(البته این سرعت برای این سرویس نامعقول است مثل بقیه کارهای .... و باید پایین تر باشد )در صورتی که همین سرعت نامحدود پارس ۲۱۲۰۰۰ تومن است در مقابل ۱۲۵۰۰ مخابرات!!!!!:n20::n19::n20:
چه ....کردم ۱ ساله پارس بستم :n21::n14:
کاش زودتر می گفتی جناب.نقل قول:
من برای 2 mb نامحدود تلفونی اقدام کردم گفت یه مدرکی چیزی از شرکت باید بیاری.
والا از نظر ما 50 60 که شما می گید ساعت رایگان خودش مشکله.. اینکه قطعی نداری رو هم بزار رو خوش شانسیتنقل قول:
کمتر کسی تو ایران از پارس راضی.
در مورد محدود مخابرات دوستان نظر خوبی نداشتن.
ظاهرا زود ترافیک تموم می کنه :n02:
دوستان خیلی خیلی فوری...
یک مشکل بزرگ 2 تا خط خونه من داره
و فردا اخرین روز اداری
کسی از دوستان شماره ی نمایندگی پارس انلاین رو توی خیابان امام جمعه نداره؟ یا اسمشو نمی دونه تا از 118 بگیرم؟
نقل قول:
گل گفتی .گل
دوستان اسیا تک چه جوریه؟برای بازی انلاین خوبه؟سرعت دانلود تو ساعت رایگان افت شدید داره؟ ممنونم میشم راهنمایی کنید
با سرعت مشکل نخواهی داشت وتی میانگین پینگ 300 البته در سرور خارجی:n12:
128 lمخابرات که سرعت دوبرابر سرعت واقعی یعنی 35 kb/s
نقل قول:
دوست من سرویس شما حجمی هست یا نامحدود ؟ از این طرح های نوروزی هست ؟
سرویس من نیست. از کامپیوتر دوستم تست گذاشتم
سروسی 128 نامحدوده:n16:
نمی بهمم الان که شهر خلوت تر شده چرا سرعت کمتر شده...
پارس دارم کندی الان داغون
بیچاره کسی که جایی نرفته باشه گردش با این نت.
کیفیت سروریس معمولی . پشتیبانی نداره . قطعی زیاد داره . ساعات رایگان هم حدود نصف سرعت خرداری شده البته بعضی وقت ها هم همون سرعت خریداری شده دانلود می ده. الان هم برای سرویس های زیر 10 گیگ دانلود شبانه رایگان نداره.نقل قول:
لول اخرشه پس.نقل قول:
پارس انلاین هنوز کندی سرعت داره برا من...:n03:
از اونور انتی ویروس می ده انتی ویروس تو سرت بخوره نت رو درست بذه :n09:
از پارس کرمان تو عمرم اشغال تر ندیدم .عید که همه میرن مسافرت بجای بالتر رفتن سرعت پایین کشیدن .میگه داریم تعمیر میکنیم .1روز 2 روز ...چند روز و ماه اخه ؟؟؟؟نقل قول:
کافی توی شهری مثل کرمون باشی که حتی 1 پارک درست نداره از اونور نتم اینطوری دیگه دیوونه می شی.نقل قول:
امروز می خواستم یک clip کاری دانلود کنم نشد دادم یکی از دوستام تو ایتالیا برام اپلود کرده تا من از mediafire دانلود کنم.
اخه زشته تا این حد نت اشغال...
به نظر من مشکل خومون هستیم. از سادگی و بی حالی ما ها همه سو استفاده می کنن. یارو می ره نمایندگی یه شرکت معروف مثه اسیاتک می گیره ولی یه نفر که سواد درست حسابی داره نمی زاره به عنوان پشتیبان فنی. مردمم هیچ اعتراضی نمی کنن. تازه خدا خیرشم بده می گن. به جرات می گم توی صنف خدمات الکترونیکی و کامپیوتر ( با احترام به برخی ها که در همه شرایطی انسان های شریفی هستن )کلاه گذاشتن براشون توی شهر ما عادی شده یارو اگه بتونه هم کار خوب انجام بده نمی ده. حیف اینجا نمی شه اسم کسی برد و صحیح نیست ولی اگه در زمینه برنامه نویسی و خدمات تحت وب خواستید توی کرمان کاری انجام بدید پخ بدید یکی دوتا کلاه بردار حرفه ای بهتون معرفی کنم تا سرتون کلاه نره.
اینکه می گی که شکی نیست.نقل قول:
این از مشکلات فرهنگی ایرانی ماست که توی شهرایی مثل کرمون بدترم هست.
ولی باور کن اون دلالای بازارچه رضای تهرون و اون مرکز پایتخت دیگه نهایت بی شرفی رو دارن.
من یادم نمی ره خاطره ی خریدن کامپیوترم رو اونجا.
در هر صورت به قول تو ناله کردن فایده نداره تا اینطوری هستیم بهتره انتظار شعور بالا رو از بقیه نداشته باشیم چون برای شکرت پارس زیادم مهم نیست من تو نت چی پشتش بنویسم یا اینکه 10 تا20 یوزر از دست بده.
نقل قول:
اقایون خانوما من دارم دق میکنم.عید کرمونم.شهر که شده شهر ارواح.جایی نداره که وقت تلف کنی.اینترنت پارسم که نفت نریختن توش(افتضاح تر از پارس ندیدم تو عمر ۱۵ ساله کامپوتریم) ای کاش زودتر عید تموم بشه برم سر کار حداقل فکر مشغول بشه ؛تنم خسته بشه مثل جنازه بیفتم از خستگس تا دوباره فردا بشه ولی یکبار دیگه سراغ اینترنت .......
پارس انلاین امروز بعد از 10 ثانیه گوگل باز می کنه سرعت از 250 رسیده به 50 سرویس نامحدود با بریست دارم من.
پینگ گاهی می ره تا 1000
مخابرات هم هنوز نیومده adsl منو وصل کنه.
صفحه log in خود پارس باز نمی شه.:n19:
پشتیبانی پارس 1 ساعت پیش 10 نفر جلوم بودن الان 12 نفر !!!
از خدا طلب صبر دارم براتنقل قول:
آقا کسی از مخابرات اینترنت نگرفته ببینیم چه جوریه اوضاع ؟؟
یکی از دوستام برا تست از این طرح های نوروزی 128 نامحدودش رو گرفت سرعت ثابت بین 7 تا 10 بود !!نقل قول:
دوستان الان نزدیک یک هفته هست بین ساعتای خاصی وقتی دان میکنم از حجمم کم نمیشه ! تا الان حدود 20 گیگ دان داشتم از حجمم هیچی کم نشده ، یه تست بکنید ببینید برا شما هم همین طوره یا نه