من بازی رو گرفتم. بازی لگ داشت.
کسی میدونه باید چی کار کرد؟
Printable View
من بازی رو گرفتم. بازی لگ داشت.
کسی میدونه باید چی کار کرد؟
آقا دموهای بازی من سایلنتند!
چی کارش میشه کرد؟
دوستان منم همچین مشکلی دارم کسی هست کمک منه ؟نقل قول:
فعلا راه حل درست حسابی نیومده ولی اینا رو جناب havas گذاشتن رو انجام بدین ببینین درست میشهنقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط havas_1980 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
DXSETUP که به همراه بازی وجود داره رو اجرا کنین.
برای رفع LAG فعلا این راه ها پیشنهاد میشه:
- کسانی که کارت های ATI دارند Catalyst AI رو غیر فعال کنند.
- فایل Config بازی رو به صورت زیر ویرایش کنین...
multigpu = 0
multicore = 1
vsync = 0
maxpackets = 100
- حین اجرای بازی پنجره Windows Task Manager رو باز کنین و Set priority بازی رو در حالت Low قرار بدین و Set Affinity رو در حالت تک سی پی یو در بیارین.
من تو یه قسمت گیر کردم کمک کنین
یه جا هست که اسم ماموریت push back to nva هست آدمای دشمن مثل مور و ملخ میریزن و میان تو سنگرهاشون هرچقدر میزنیشون بازهم نیرو اضافه میشه. یه چک پوینت هم هست که فقط میشه تا 6 متریش رفت بعدش از هر طرف میزنن. چطوری میشه رد کرد این قسمتو؟
فایل config بازی کجاست؟ من که نیافتـــــــمش!!!نقل قول:
در پوشه ی players قرار داره :20:نقل قول:
دوستان شما میتونید فقط با دانلود آپدیت زیر و نصب آن و بعد کپی کرک آن در محل نصب بازی ، بازی رو بدون هیچ مشکل و باگ یا لگی و با سرعت فـــــــــــــــــول بازی کنید.
محتوای مخفی: Skidrow Update
معذرت! من اینو یادم رفت بگم... این تغییر تنظیماتی که گفتم مربوط به رفع لگ های بازی هست در نسخه های Steam در مسیر زیر قرار داره:نقل قول:
C:\Program Files\Steam\steamapps\common\call of duty black ops\players
اما در بعضی جاها در محل نصب بازی, پوشه player یه فایل config.cfg هم داریم که داخلش قسمت های زیر رو تغییر میدیم:
seta r_multiGpu "0"
seta r_multithreaded_device "1"
i
مورد اول مربوطه به چند گرافیکه بودن و دومی هم به چند سی پی یو بودن... تک هسته ای بودن سی پی یو و تک گرافیک باشین میشه 0 و غیر اون میشه 1.
یه سری بشکه می بینین. میرین طرفشون و F رو میزنین.نقل قول:
آقا من یه مشکلی دارم که فقط مخصوص این COD نیس .
تو تمام COD ها این مشکل واسم پیش میاد .
من هر موقع تیر میزنم خودش سینه خیز میکنه بدون اینکه من Ctrl رو بزنم . بعد من پا میشم دوباره تیر میزنم دوباره سینه خیز میشه.
اصلا بازی بم حال نمیده .
مشکل به نظر شما از چیه ؟
کیبورد هم خراب نیست.فقط تو COD ها این مشکل پیش میاد !!
منم دقیقا همین مشکل رو تو همه ی سری این بازی دارم . اولش که فکر میکردم یجور کاور گیری اتومات هست!!! . یعنی وقتی تو تیررس بودم و مشغول تیرخوردن ! خودش سینه خیز میشه . بعد دیدم خیلی اعصاب خوردکنه .نقل قول:
حالا قضیش چیه ؟!
.
سلام دوستان
کسی کرک این بازی رو داره. هرچی تو این 120 صفحه گشتیم پیدا نشد
- دانلود کرک نهایی SKIDROW آپدیت شماره ۱ ، برای رفع مشکل در هنگ کردن بازی و فعال سازی گزینه Zombieنقل قول:
سلام دوستان
کسی کرک این بازی رو داره. هرچی تو این 120 صفحه گشتیم پیدا نشد
13mb
کد:http://tiny.cc/hwmjz
من تو اون قسمت برفی که میخواد از رو یه پل بپره و یه آرپیجی زن میاد پل رو میزنه گیر کردم
تا میاد رو پل دیگه حرکت نمیکنه تا طرف بیاد و بزنتش
راهش چیه؟
دوستان ببخشید اگه سوالم تکراریه. وقت نشد 122 صفحه تاپیک رو مرور کنم.
من بعد از دو روز بازی کردن و رسیدن به مرحله 4- یهو امروز وقتی روفتم تو بازی اون پیغام مربوط به بالا اومدن بازی روی تنظیمات دیفالت بالا اومد. البته اولین بار هم که بازی رو اجرا کردم این پیغام اومد. بعد که اوکی میزنم میرم تو بازی میبینم همه چی رو صفر رفته. انگار تازه بازی رو نصب کردم. راه حل چیه؟ کرک اسکیدرو هستش. (اگه تازه پریده پیشرفتم- لطفا سیو های بازی رو بذارید تا از اول نرم).
سلام.
آقا یه مشکل واسه من پیش اومده که نمیدونم از کجاست.
فیلم های بازی صدا دارن ولی وقتی که میرم واسه بازی کردن صدا به کل قطع میشه. باید چیکار کرد؟
اون پیغام رو داد NO رو بزن !نقل قول:
چطوری ویرایش کنم ؟ فایل CFG هست با NotePad باز کردم اون پایین اضافه کردم دو خط رو اما وقتی وارد بازی میشه هم لگ هست و وقتی خارج میشم فایل Config.CFG برگشته به حالت اولیه ! ( 2 خط پاک شده )نقل قول:
نقل قول:
اصلا این کرک عمل نمیکنه که
من نصبش کردم پچ رو و کرک رو هم ریختم باز هم همینطور تیک میزنه بازی گاهی اوقات :41:
لازم به اضافه کردنشون نیست. خودشون اون وسط موجود هستن. فقط باید تغییر کنن.نقل قول:
سیو بشه و برگرده به حالت سابق دیگه غیر ممکنه آخه!
این بازی خرابه یا سیستم من نمیکشه ؟ صفحه سیاه میشه و ریستارت میکنم :13:
سلام دوستان
بازی من چرا زبانش روسیه ؟ اصلا معلوم نیست دقیقا چه زبانیه ولی فک کنم روسیه .
با این زبان نمیشه تنظیمات کلیدها و گرافیکو تعغیر داد . کلیدهای بازی هم که افتضاحه ! مثلا با راست کلیک میره جلو و با W نشونه گیری میکنه !
نمیدونید چیکار باید بکنم ؟ اینجوری اصلا نمیشه بازی کرد ؟
به نظر من این بازی واقعا بد بود شما اگر نسخه 4 - 5 -6 رو بازی کرده باشید می بینید این سری زیاد جالب نیست سردرگمی در بازی بیداد می کنه هی به گذشته می ری؟ تو نسخه های قبلی یه هدف مشخص خوب داشتیم اما این سری... در کل من بیشتر از 4 و 5 خوشم میومد
کسایی که میگن multi player ش بده خیلی زیاد توقع دارن
به نظر من خیلی خیلی باحاله مخصوصا اون ماشین کنترل از راه دور شما هم برید بخرید به نظر من ارزش داره که به خاطرش 28 تومن پول بدید ولی 78 تومن نمی ارزه
بابا شما هم همش بهانه بد بودن بازیو میارید :19:
بازی به این خوبی کجاش بده من که دارم بازی میکنم.بنظر من از مدال اوف هنور هم بهتره
درسته از نسخه قبل بهتر نیست ولی ارزش بازی کردن رو داره.
اونایی که تا بحال صفحه بازیشون سیا ه میشد رفتن دراور جدید کارت گرافیکشنو نصب کردن درست شدنقل قول:
شما هم این کارو بکن ببین مشکلت حل میشه.
دوستان سلام
میخواستم بپرسم این نسخه انگار بازم lan نمیشه بازی کرد
راستی مگه نگفته شده بود که قراره بات داشته باشه پس چی شد؟کلا قسمت مولتیش که اینترنت میخواد
آقا این مشکل مارو هیچکی نمیدونه چیه؟ تو بازی صدا نداره ولی فیلم های بازی صدا دارن؟
من تازه بازی رو گرفتم 4 مرحله رفتم جلو فقط میتونم بگم یه شاهکاره !!
دوستان
صدا نداشتم بازی بخاطر دایرکت هست
شما جدیدترین نسخه(جدیدترین) دایرکس بگیر نصب کن صداش هم میاد
ممنون ، من با Ctrl + F تو فایل TxT سرچ کردم هر دوتایی که گفتین همون شکلی بودن ! ( خودشون همونی بودن که گفتی ! )نقل قول:
سلام. آخرش کسی جواب منو نداد ... لا اقل دلیلش رو ؟
1-کند شدن تو شروع بازی و تو هر مرحله ؟
2- هنگ کردن تو مرحله ای که بعد از برداشتن ماسک ضد nova6 که وارد پایگاه میشیم... ؟
ممنون
the program can`nt start becaus d3dx9_43.dll is missing from your compiuter . try reinstalling the program to fix this problem.
این اخطار چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
diretx رو نصب کن درست میشهنقل قول:
عزیز تو دی و دی نداره چرا پس ؟
نقل قول:
سلام دوستان
بازی من چرا زبانش روسیه ؟ اصلا معلوم نیست دقیقا چه زبانیه ولی فک کنم روسیه .
با این زبان نمیشه تنظیمات کلیدها و گرافیکو تعغیر داد . کلیدهای بازی هم که افتضاحه ! مثلا با راست کلیک میره جلو و با W نشونه گیری میکنه !
نمیدونید چیکار باید بکنم ؟ اینجوری اصلا نمیشه بازی کرد ؟
کسی نمیتونه کمک کنه ؟
فکر کنم یکی از فایل های directx 9 باشه،که میگه خرابه. شما دوباره directx 9 رو نصب کن درست میشه.نقل قول:
تو کامپیوترتون به این ادرس بریدنقل قول:
D:\Program Files\Activision\Call of Duty - Black Ops\Redist\DirectX
اگر هم نصب نشد diretx بازیهای دیگه رو نصب کنین البته بازیش جدید باشه مثل فیفا11 یا پیس 11
خب رضا جان! رفتی نسخه روسی بازی رو گرفتی دیگه که تبدیل کردنش به نسخه انگلیسی به زحمتش نمی ارزه... دنبال نسخه انگلیسش برو.نقل قول:
این فایل رو از آدرس زیر بگیرین:نقل قول:
بعد از حالت فشرده خارج و در C:\Windows\System32 کپی کنین.کد:http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?d3dx9_43
پس اگه که به این صورت هست. دیگه هیچچی! باید صبر کرد...نقل قول:
در مورد رفع مشکلات صدا این روش ها معرفی میشه:نقل قول:
* مسیر زیر رو (در ویندوز 7) طی کنین:
تب Control Panel > Sound > Communications
و گزینه Do Nothing رو انتخاب کنین.
* مسیر زیر رو (در ویندوز Vista یا 7) طی کنین:
تب Speakers > Properties > Advanced < تب Control Panel > Sound > Playback
و گزینهi24 bit, 48000 Hz (Studio Quality)iرو انتخاب کنین. (بعضی جاها i16 bitهم عنوان شده.)
* مسیر زیر رو (در ویندوز XP) طی کنین:
تب Control Panel > Sounds and Audio Devices > Volume
در بخش Speaker Settings روی Advanced کلیک کنین و بعدش تب Performance رو انتخاب کنین.
و بخش Sample rate conversion quality رو در حالت GOOD و بخش Hardware acceleration رو در حالت NONE تنظیم کنین.
* DirectX در محل نصب بازی (Activision\Call of Duty - Black Ops\Redist\DirectX) رو اجرا کنین.
* درایور کارت صوتی رو به روز کنین.
* بازی رو به صورت Compatibility to Windows XP اجرا کنین.
برادران رفتم تو منو بازی ولی واسه ورود میگه update :41:
اینم بگین ممنون میشمنقل قول: