موقع صحبت هاي افشين قطبي ، صداش قطع بود و صداي تماشاگرا و بلندگوي ورزشگاه پخش مي شدنقل قول:
دوستان دارن شوخي مي كنن
Printable View
موقع صحبت هاي افشين قطبي ، صداش قطع بود و صداي تماشاگرا و بلندگوي ورزشگاه پخش مي شدنقل قول:
دوستان دارن شوخي مي كنن
صدای قطبی قطع شده بود و بجاش صدای یه سوسمارخور از پشت بلندگو میومد.نقل قول:
محسن جون! کلا صدا قطع بود!:31: فقط تصویر قطبی رو داشتیم و صدای یه عربی که داشت به انگلیسی می گفت ایران بازی بعدش با کره هستش...:20:نقل قول:
بيژن ذوالفقار نسب ميگه تيم ملي مديون ليگ ماست. ليگ ما در زمان دايي و قلعه نويي هم همين كيفيت رو داشت و اگر هم الآن به فرض اين آقا ليگ بهتر هم شده باشه نهايتاً 10 درصد فرق معامله است.
با قاطعيت ميگم فقط مديريت قطبي بوده كه تيم رو به اين درجه رسونده. همين و بس.
جواد که داشت با قطبی مصاحبه میکرد صدا نداشت و فقط اونایی که لب خونی بلد بودن متوجه شدن :27:نقل قول:
دم بچه های تیم ملی گرم
دم افشین قطبی گرم
حال کردم نیمه دوم تیم 180 درجه فرق کرد و این قدرت یه مربی بزرگ رو می رسونه :40:
میگم این افشین تو کدوم تیمه تا حالا کجا بوده !
توپ رفت به اوت ~~> جواد : توپ به نفع ایران میچرخه !! (یکی اینو معنی کنه :دی)
من فقط حس کردم که هی میگفت تیم ما رو زمین، رو هوا، با یار ذخیره و ... دل شیر داشت و کره با وجود کف دست من و دل شیر بچه ها هیچ غلطی نمی کنه! (شوخی:46:):31:نقل قول:
ضمنا صحبت های خیابانی رو هم میشه بدون تصویر و صدا حدس زد چی بوده و چی پرسیده!:31:
بابا ولش كنين ديگه. بدبخت هرچي ميگه يكي بهش گير ميده. بي خيال شيد بابا. فعلاً كه بايد تا آخر تحملش كنيم.نقل قول:
بيچاره دخترش از دست همكلاسيهاش چند روزه مدرسه نرفته.
یعنی توپ بین بازیکنای ایران می چرخهنقل قول:
سلام حسین :11:نقل قول:
این برد رو در وهله اول به شما و همه دوستان تبریک میگم
اما باید بگم که واقعا ربط داره ... چون الان کسی که رو نیمکت تیم ملی نشسته بد جوری مورد حمله دایی تو بر نامه 90 قرار گرفت... دایی در حمله کردن به قطبی تا جایی پیش رفت که ارزش ها رو بر سر قطبی کوبید ... کاری که خیلی ها امروزه برای منافعشون انجام میدن ... ربطش همینه که دایی با این همه قیافه حق به جانب که میگره وبه قطبی حمبه میکنه با این امارات با زور کریم باقری مساوی میکنه ولیی قطبی با تیم دومش میبردش ..... فرقش اینه که دایی تیم رو چهارم تحویل میده وبه قطبی حمله میکنه ولی قطبی تنها مربی هست که تیمش 3 برد پیاپی داشته .....
اول بازی جواد خیابانی: خوب صعود ایران به دور بعد قطعی شده در هرصورت ولی باز هم فوتبال هست و هزار اتفاق :31:
وب سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لود نميشه. براي شما هم همينطوره؟
جالبه کسانی اومده اند در جایی بی ربط ، بحث تخریب دایی و حمایت و تحسین قطبی رو پیش کشیده اند که در نظرسنجی همین تاپیک به حذف ایران در مرحله ی گروهی رای داده اند ،
و ذره ای انصاف فقط کافی هست که به یاد بیاریم امثال غلام رضا رضایی و انصاری فر و حاج صفی و ... در زمان همین دایی جدی گرفته شدند در تیم ملی و درخششون در تیم ملی رو مدیون دایی و اعتماد دایی خواهند بود .
خیابانی آخرای بازی :
حالا گل سوم ایرانو ببینین:8: ... گـُــــل:19: ... نه نشد ...:27::27::27:
:31:
البته دايي فعلاً از تيم حمايت كرده و از وضعيت تيم تعريف كرده. ولي مربيگري با بازيگري زمين تا آسمون فرق داره و قطبي داره اينو اثبات ميكنه.نقل قول:
اون موقعیت 100% گلی که داشتن گل نشد جوات قبلش می گفت گل گل توی دربازه وقتی گل نشد گفتنقل قول:
نه نه توی دربازه نشد :31:
اونجای که افشین اخراج شد خیابانی گفت خب به نفع قطبی شد:31:
اونجا جای تماشاگرای تراکتور خالی بود که یه حالی از داور و اماراتی ها بگیرن:21::21::21:
دوستان بی خیال دایی و... به هر حال اونم مربی تیم ملی بود و می خواست تیم ملی رو به یه جایی برسونه حالا اگه نتونست یا تواناییشو نداشت یا... بی خیال بزرگترین مشکله فوتبال ما رو همه می دونن چیه و بحثی هم توش نیست
جام ملت ها رو بچسبین:8:
يكي بگه the-afc.com چرا باز نميشه؟ شما هم همين مشكلو دارين؟
فكر كنم از برد ايران ناراحت شدن كلاً سايتو بستن:31:
دوست من! علی دایی (خوب یا بد) الان در جام ملت ها رو نیمکت یا در کنار تیم ملی نیست که صحبتش رو می کنید! این حرفای شما از نظر من و خیلی ها ارتباطی با تاپیک نداره (حتی اگه حرفاتون کاملا درست باشه)! حتی اگه ارتباط هم داشته باشه، مربوط به پیش از شروعه جام ملت ها بوده که تو اوایل این تاپیک و تاپیک تیم ملی، مطرح شده و خیلی وقته تموم شده! حالا اگه شما دوست دارید بحث کنید خودت میدونی...:20:نقل قول:
راستی اسم شما علی بود؟!:20:
برای من باز میشه :)نقل قول:
آپدیت هم شده:happy:
بنده نعوذ بالله خدا نیستم که هر چی بگم درست در بیاد... منم مثل عموم مردم که فکر نمیکردن تیم بالا بیاد به اون گزینه رای دادم ولی خوشحالم که پیش بینیم غلط درومد تا بعضی ها از این نتایج ... بشننقل قول:
با زبون میشه همه کار کرد ، با زبون میشه ادعا داشت که بهترین مربی هستی ولی تو عمل هیچی نیستینقل قول:
البته دايي فعلاً از تيم حمايت كرده و از وضعيت تيم تعريف كرده. ولي مربيگري با بازيگري زمين تا آسمون فرق داره و قطبي داره اينو اثبات ميكنه.
با زبون میشه از کسی یا چیزی حمایت کرد ولی تو عمل برخلا فش رو انجام داد و به همه چیز گیر داد
بله اشكال از مرورگرم بود با فايرفاكس باز ميشه. مرسي.:31:نقل قول:
آرش افشين روي اين صحنه با راي داور کارت دوم را گرفت و از بازي اخراج شد.داور در اين صحنه تحت تاثير حرکات گلر امارات قرار گرفت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حتی مرادی هم میتونست بفهمه اون صحنه افشین خطا نکرد!:31::46: داور واقعا... اه اه!:2:نقل قول:
خیابانی هم با این حرف زدنش!:31: اینو که گفت من برای چندمین بار!! طی بازی، بلند زدم زیر خنده!!:27:
مشکلی نداره باز میشه .....نقل قول:
اونجا جای تماشاگرای تراکتور خالی بود که یه حالی از داور و اماراتی ها بگیرن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قطبی دایی من تو همه فدای یک متر خاک این سرزمین!
برای بازی بعدی بعد از خدا و دعای هموطنان چشممون به کف دست قطبیه که ببینیم چیکار میکنه:31:
این جمله رو باید با آب طلا نوشت:10:نقل قول:
نوشته شده توسط mohandes e ekhraji [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره الان اون رو نیمکت نیست نیست ومطمئناً الان قلباً از این نتایج قطبی عصبانی هست ..... این بحث ها صرفا چهت یاد اوری بود که یادمون باشه هون کسایی که دیروز شهید وجانباز عزیز رو تو سر قطبی میکوبیدن خودشون با تیمشون چه کار کردن والبته بعد اون چه رکوردهایی با تیم باشگاهیشون زدننقل قول:
شما میتونید منو علی محمد رضا صدا کنید
تو فولاد بازی میکنه دیگه ! یادت نیست چطوری استقلالو لوله کرد تو اهواز ؟:27:!نقل قول:
چطور مصاحبه اش را نشنیدید؟از دبی اسپورت پخش کرد
قطبی گفت این کف دستو این دل شیر و اینم من
کره آماده باش که اومدیم:31:
چقدر این دوره بازیها حال داد
عربا همشون دارن حذف میشن
دمه بچه ها گرم خیلی خوب بازی کردن
اگه کره رو هم ببرن کولاک کردن بعدشم زاپن
تورور خدا بحث این دایی را نکنید کیفمون کوکه خراب میشه
خدا کنه بعد بازی با کره کره ای ها از عصبانیت اینجوری بشن:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تبریک میگم. بازی رو خوب ندیدم اما به نظر میرسه همدلی و امیدواری خوبی در تیم وجود داره. بازم تبریک.
اینا خوشحالن دادا!!:31: دارن گرگم به هوا میزنن!!:31:نقل قول: