سلام
پارسالم از این حرفا میزدن! ...
Printable View
سلام
پارسالم از این حرفا میزدن! ...
به هر حال جدا از حرف و حدیث ها ، تریلر های زیادی اومده که مشخص میکنه مسائل بازی تا چه حد بهبود پیدا کرده که بازم بستگی به برداشت خود آدم داره ...نقل قول:
سلامنقل قول:
راستش اگه یادت باشه!
پارسال تریلر هایی دادن ...
یادمه رفتم با هزار زحمت دیدمشون آنلاین!
چقدر زیبا بود و توضیحات مفص داشت.
اما فقط آخرش یکی از حرفاشون واقعیت پیدا کرد!
گرافیک خوب!!
ما که هیچ ارتقائی حس نکردیم!
فقط خوبیش این بود که واحد پول گذاشته بوند به جای پوینت های تابلوی کنامی!
این که حواشی بازی رو نشون میدیم هم به دو تا عکس مصاحبه با خبرنگارا محدود شد!
به هر حال اگه بهتر بشه که خوبه!
خوشحال میشم! :40:
البته صحبت شما قابل ستایش هستش ولی خب شما ببینید در مورد ویژگیهای دروازهبانان در Pes 2010 چیز خاصی ندیدیم ولی اگه دقت کرده باشید و صفحات قبل رو دیده باشید در مورد دروازه بانان مفصل صحبت شده و حتی کنفرانسهایی رو هم اسکای بلو در این مورد تدارک دیده است ... ولی یه نکته اینکه من در مورد داوری چشمام آب نمی خوره از طرفی در این مورد هم چیز خاصی ندیدیم ....نقل قول:
تمام مشکلات داوری و بقیه چیز ها که دوستان میگن!نقل قول:
از موتور پایه ی در حد جراغ نفتیه بازی هست!
اگر این رو از نتو نوشتن کل مشکلات حل میشه...
کنامی تا حالا از این کار به بهونه های مختلف شونه خالی کرده ...
به هر حال هر بازی نقصی داره و این بازی در نوع خودش نقوص هایی رو داره ...نقل قول:
و قطعا بازی های دیگر هم (در این سبک) هنوز به طور کامل نتونستن خواسته های طرفدارانشون رو برآورده کنند که ما عدم بر آورده کردن خواسته رو نقص مینامیم ...
در مورد بهونه های کونامی هم من که منظورتون رو نفهمیدم ... میشه بیشتر توضیح بدید ؟؟
هر دفعه میگفت!نقل قول:
در مورد بهونه های کونامی هم من که منظورتون رو نفهمیدم ... میشه بیشتر توضیح بدید ؟؟
به نظر ما هنوز این توانایی رو داره که از این موتور در شماره های بعدی هم استفاده بشه!
واسه همین تمام بازی ها تقریبا گرافیک یکسانی داشت منتها با Detail بیشتر ...
آخه شما ببین بازی از نظر گرافیکی انصافا در موقعیت خوبی هستش ...نقل قول:
و البته منظور از جزئیات فکر کنم همون امکانات درون بازی هستش ...
به نظر من آغاز تغییرات گرافیکی و گیم پلی این بازی از سال 2008 بوده که حقیقتا تا اینجا هم خوب پیشرفتی داشته و شما اینو در نظر داشته باش که کونامی تازه با اسکای بلو همکاری کرده و برای بهبود همین مسائلی که دوستان مطرح کردن نیاز به زمان داره ....
من به نظرم اگه این دفعه نتونن به وعده هاشون عمل کنن میشن شبیه چوپان دروغگو دیگه هیچ کس براشون تره هم خورد نمیکنه برا همین فکر میکنم اینا تمام تلاششون رو خرج میکنن تا تو این نسخه برگردن مطمئن باشین شده از جانشون مایه میزارن
صد در صد!نقل قول:
منظور من از Detail در واقع Graphic Detail بود نه آپشن های داخل بازی!!
نمیدونم چرا اینطوری برداشت کردی شما؟!
پیشرفت خوب درست!
اما عقب مندن از رقیب نه!!
مال ما بعد 2010 یه جورایی چوپون شد! :27:نقل قول:
با توجه به صحبت شما دوست عزیز به نظر من نباید از همکاری با شرکت اسکای بلو هم چشم پوشی کرد و میشه گفت که این همکاری در واقع آغاز یک تحول جدید هستش که امیدوارم هینطور هم باشه ...نقل قول:
باید ببینیم توی نسل بعدی کونامی چی کار می کنه
از الان هم حتما خودشو برای نسل بعدی آماده کرده
توی این نسل باید قبول کرد یکمی عقب افتادش
حالا شاید این شماره تا حدودی اونارو جبران کنه
ولی این همش یه احتماله : دی
شرمندم آخه یکی از دوستان هم چند وقت پیش در مورد جزئیات صحبتی داشت با من گفتم شاید شما هم منظورتون همونه !!نقل قول:
بله درسته فیفا داره بهتر عمل میکنه که البته باید در نظر بگیریم که فیفا همیشه پایه ای کار میکرد و به نظر من فیفا کارش پله پله بوده یا بعبارتی از اول پله ای اومده بالا و بخاطر همینم موفق تر عمل کرده ... ولی خب کونامی بخاطر اینکه چند تجربه ای و یا بعبارتی آزمایشی عمل کرده موفقیتش کمتر از فیفا بوده البته باید در نظر داشت که هر کسی یه پلان از بازی رو محور اصلی قرار میده و بخاطر همینم اگه اون قسمت از پلان اگه پیشرفتی داشته باشه قطعا اون کس بخاطر اون پلان از بازی دفاع خواهد کرد (منظورم اینه که به نظ هر کسی باید احترام گذاشت) ...
کاملا درسته وحید جان ...نقل قول:
دقت کنید کونامی گفته که بهمراه اسکای بلو داره برای ورژن بعدی PES خودشونو آماده میکنن ...
خب به نظر شما این یه حرکت و تحول نو نیست ؟؟
منم به خاطر همین امیدوار شدم و گرنه از نظر من تو نسخه ی 2010 باگ دروازه بانان و داوری افتضاح بود !!!
البته به نظرم منظور شما بلو اسکای هستش نه اسکای بلو!نقل قول:
به نظر من هر نسخه جدید ساکر از ورزن قبلیش بهتر شده.تریلر ساکر 11 رو هم که دیدم خیلی امیدوار شدم.و پای fifa هم بهش نمی رسه
دمو کی میاد؟
منظورتون از دمو تریلره دیگه ؟؟؟نقل قول:
نقل قول:سلامنقل قول:
منظورشون فکر کنم Playable Demo هست.
دمویی که هر سال قبل ریلیز میدن.
که میشه با دو تا تیم یه بازی انجام داد!
نقل قول:تاپیک رو با دقت مطالعه کنید جوابتون رو پیدا میکنیدنقل قول:
همین هفته تاریخ دقیق و جزییات بیشتری از دمو منتشر میشه
سلام به همه ی دوستان عزیز
لیست افتخاراتی که میتونید در PES 2011 بدست بیارید هم معلوم شد؛ این نشان ها که با بازی کردن بخش های مختلف بازی بدست میان هر کدوم یه امتیازی بهتون میدن که در مجموع 1000 امتیاز میشه...
منبع: PESFanکد:http://www.xbox360achievements.org/game/pes-2011/achievements/
فرق دمو با اصل بازی فقط افزایش تعداد تیم هاست یا فرق دیگه ای هم داره؟
حجمش حدودا چقدر میشه؟
میاد بازار یا باید دانلود کرد؟
نهنقل قول:
خیلی از جزییات تو بازی وارد نشده واسه دمو
یکم گیم پلی فرق داره
ولی شما می تونی شکل کلی بازیو بفهمی چطوریه
پارسال 1 گیگ بود
هر جفتش ولی تو بازار کم گیر میاد
نقل قول:سلامنقل قول:
نه باو!
دمو کاملا خود بازیه منتها در ادامه بازی و دسترسی به بخش های مختلف شما محدود هستی.
اگه قرار بود دمو سطح اش پایین تر از بازی باشه که به چه دردی میخورد آخه؟!
هنوز دمو قبلیه رو دارم فکر کنم! D:
میخوای بدم تست کن که متوجه بشی از 2010 بهتر هم بود! :27:
دموی بازی نسخه ی محدود شده ی بازیه که هنوز کد آخر تغییرات روش اعمال نشده درمورد PES2011 یه یا دو ورزشگاه و 4-5 تیم هستن که در زمان 5 دقیقه فقط میتونن بازی دوستانه با هم انجام بدن.
که دموی PES2011 اطلاعاتش توی این هفته میاد.
تمام
البته همین بازی دمو که بهادر جان گفتن 5دقیقه ای هست رو کلی واسش پچ میدن که بتونیم با تیمهای بیشتر و زمان 10 و 15دقیقه بازی کنیمنقل قول:
در کل اگه دمو رو بدن،کلی سرگرم هستیم و اصلا اون چند روز باقیمانده تا انتشار بازی رو حس نمیکنیم،و توی همون چند روز این تاپیک 2برابر رشد میکنه:18:
اینو آمار میگه:8::10:
من امروز برا اولین بار فیفای کنسولی رو دیدم از نظر روونی بازی و شبیه بودن حرکات بازیکنا به واقعیت انصافا بهتر از پس هستش . پس حرکاتش روباتیکه اینو من در مقایسه با فیفا میگم چون تا الان فیفا رو ندیده بودم نمیتونستم فرقشونو بفهمم اما حالا برام روشنه فیفا روون تره اما به نظرم چیزی که پس رو از فیفا متمایز میکنه اینه که یه حس خاصی به آدم میده نمیدونم چرا اما منو بیشتر جذب میکنه شاید به عنوان یک بازی موفقتره تا شبیه ساز اما من به هر حال این روح پس رو دوست دارم و قطعا پس 2011 رو بازی میکنم به امید اینکه پس 2012 بتونه در این زمینه(شبیه سازی ) موفق باشه
سلام
ببخشید یه چند روزی سر نزدم کامل تو جزئیات کار نیستم
کلا تیمایی که لاینسس شدن کدوما هستن
همچنین ورزشگاه ها
ممنون
دمو کی قراره منتشر بشه؟
خود بازی کی منتشر میشه؟
ممنون
استادیوم ها در این پست :نقل قول:
یاکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5325241&postcount=1232
تیم های ملی هم در این پست :کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5009528&postcount=253
باشگاهی :کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5009346&postcount=247
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5009398&postcount=249
دمو که گفته شده همین هفته منتشر میشه ...نقل قول:
تاریخ انتشار خود بازی هم نوامبر 2010 یا بعبارتی آبان ماه هست ...
دقیقا حق با شماستنقل قول:
فیفا رون تره ولی pes حسی داره که فیفا اصلا نتونسته تا امروز اونو به بازیکن القا کنه
در کل pes یه بازی ای هست که وقتی شما از پاش بلند میشید خیلی خیلی احساس رضایتمندی دارید
اینم نظر شخصی من
داداش چرا شايعه پراكني مي كنينقل قول:
تاريخ انتشار بازي 30 سپتامبر هست يعني 8 مهر ماه خودمون.
ايناهاش:
يعني دقيقا دو روز بعد از فيفا:کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Pro_Evolution_Soccer_2011
امسال چه شودکد:http://en.wikipedia.org/wiki/Fifa_11
با این اوصاف توی کشور هدفمند و قانونمند عزیزمون ایران به لطف نبود قانون کپی رایت،اوایل مهر ماه شاید تا یک هفته زودتر از تاریخ رسمی انتشار بازی،pes2011 رو اول مهر توی ویترین فروشگاه ها ببینیم:27::11:نقل قول:
دوستان روز دقیقشو نمیدونید؟ساعتش چی؟!:31:نقل قول:
دمو که گفته شده همین هفته منتشر میشه ...
کسی میدونه شعار امسال Konami که میگه Engineered for Freedom بیشتر روی چه خصوصیتی تکیه داره ؟
فکر کنم بیشتر باید تو ازادی عمل و گیم پلی ازادانه مانور داده باشند که این شعرشون هستش .
دمو کی منتشر میشه
یعنی واقعا تو همین هفته؟
من یه دوست دارم البته خارجی دیروز واسم میل کرده بود که ممکنه فردا یا پس فردا بیاد اما دوستان توجه کنن که خبری که دارم میدم معتبر نیستنقل قول:
DEMO PES 11 30/08/2010
دوستان عزیز فعلا قراره به احتمال زیاد فردا خبرش بیاد یعنی فردا میان میگن دمو فلان تاریخ منتشر میشه و حجمش فلان گیگ خواهد بود
به نظر من زودتر از 1 هفته تا 10 روز دیگه منتظر دمو نباشید اگه بر طبق روال سال های گذشته بخوان عمل کنند .
اون تاریخی که دوستمون بالا گفتند هم میشه در واقع اولین روز کاری در اروپا و امریکا و در واقع شروع هفته جدید اون ها که طبق گفته
مورفی اخبار دمو در این هفته منتشر میشه .
در هر صورت من بیشتر از همه منتظرم دمو بیاد تا بزنیم تو رگ و حالش رو ببریم . :40::31:
وای یعنی میشه نسخه نهایی همونی باشه که همه تو ذهنمون انتظارش رو داریم . :11:
در مورد گزارشگر بازی خبری در دست نیست ؟ عوضش کردن اون قبلی رو یا هنوز همونه ؟
گزارشگر عوض نشده ولی مفسر عوض شد.نقل قول:
کونامی واقعا زحمت کشیده تو این مورد :13::27::41::31:نقل قول:
من صدای این مفسر بیچاره رو یه بارم نشنیده بودم . اخه مشکل این نبود که مشکل با این گزارشگر نفوذی فیفا :31::31:بود که گزارشش به درد لای جرز می خورد نه پس 2011 .
اه بازم یه سال باید صدای این گزارشگر رو تحمل کنیم :13::13::19::19::19: