آره ولی بزرگتری باگ هم ac و هم پرنس حرکت نرمشونه در صورتی که دویدن ها پرش ها نباید انقدر نرم باشهنقل قول:
شما چون از دیوار بالا نمیری نمیرسی گفتم با دویدن به سمت دیوار تا اونجا که میشه برو بالا بعد همین که وایساد بپر
Printable View
آره ولی بزرگتری باگ هم ac و هم پرنس حرکت نرمشونه در صورتی که دویدن ها پرش ها نباید انقدر نرم باشهنقل قول:
شما چون از دیوار بالا نمیری نمیرسی گفتم با دویدن به سمت دیوار تا اونجا که میشه برو بالا بعد همین که وایساد بپر
جدید ترین ولو 1902
کد:http://ac2clearing.whotookspaz.org/?do=goodpairs
سیو باری برای فعال سازی چند مرحله جانبی. این سیو مخصوص ورژن بلک بازی هست که با -- کردن رو نسخهمعمولی اجرا میشه
کد:http://cs.rin.ru/forum/download/file.php?id=10290
من از خیر این مرحله گذشتم نامردها دوربین بعضی قسمتها را عمدی دستکاری کرده اند که ادم نمیتونه هیچ جا را ببینه اینجا چون دید ادم بسیار محدوده نمیدونه کی بپره من که میپریدم شیرچه میزد توی اب :41:
نقل قول:
نگفتین ما باید هر روز بیام و جدید ترین ولو هارو بگیریم تا بشه بازی رو رد کرد؟
نقل قول:
من هم این مشکل را داشتم وقتی سه تا پرچم را میبردم میگفت شما مرحله را برده اید اما هیچ اتفاقی نمیافتاد بعدش ولو را عوض کردم ان مرحله رد شد اشکال از ولو است
سلام.چطور این فایلهارو دان کرد برای اجرا بازی:41:
من ریختم حالا چطوری میشه فعال کرد؟نقل قول:
یکم بیشتر توضیح میدی؟
ما پیر شدیمو نتونستیم این بازیرو بیارم بالا ....:41:
خیر همیننقل قول:
کفاف میدهکد:http://ac2clearing.whotookspaz.org/?do=goodpairs
باید فایل های سیو رو جایگزین فیال سیو خودت کنی. توضیحات داخلش رو بخوننقل قول:
\پس چرا هر روز یه ولو جدی اضاف میکنننقل قول:
من که هنوز نخریدم ولی اینگار قیدشو بزنم :2::2::2:
من با كمك دوستان تونستم بازي رو اجرا كنم و با اخرين سرور افلاين ورژن 0.44 و اخرين وليو به ورژن 1902 دارم بازي رو بدون مشكل انجام ميدم . بازي جالبي هستش من شماره يك رو به خاطر اينكه ازش خوشم نيومد بازي نكردم وي شماره 2 خيلي داره فاز ميده به من .
فقط يه سوال ديگه با اين سرور و وليو مي تونم بازي رو تا اخر بدن مشكل انجام بدم ؟
آره خیالت راحتنقل قول:
برای اینکه به اشتهای سیری ناپذیر آپدیت کردت پایان بدن وگرنه فرقش اینه که اون یارو 10 دقیقه بیشتر تو شهرا پرسه زدهنقل قول:
نقل قول:
دوست من سرورتو + ولیو را آپ کن ما هم استفاده کنیم ...مرسی :11:
سلام
دوستان ایا این نسخه کرک شده کم و کسری نداره و از نظر مراحل بازی دقیقا عین نسخه ارجینال هست؟
سلام
بچه ها وقتی به اونجا که می رسیم سربازها یه تاجی رو می یارن بعد eizo بالای یه دیواریه ،از اونجا uncle mario رو پشته دیوار می بینه ،بعد باید accept کنی که ماموریت و بگیری بری دنبالشون ،من aacept می کنم با یکم تاخیر نسبت به بقیه ماموریت ها لود کرد بعدم رو map دوباره همون علامت تعجب برای گرفتن ماموریت می یاد ،همونجا هم ایستادم...ولی بازی پیش نمی ره... مشکله کرکه ؟ من از همین کرک razor استفاده می کنم
من هر چی این بالا خوندم نفهمیدم اینا که می گین و باید چی کار کنم....این ولو اصلا نمی دونم چیه :دی تازه لینکشم کار نمی کنه
ممنون
سلامنقل قول:
اتفاقا من دقیقا advanced jump زدم. اما نشد به هیچ عنوان به میله نمیرسه. مگر نه که باید از دیوار روبروی میله بالا رفت بعد بلافاصله space میزنه به صورت شیرجه ای میره به سمت میله اما نمیرسه.
دوست عزيزم من از سرور و وليو همين 3 صحفه اخري استفاده كردم . راحت مي توني ازهمين صحفه ها پيدا كني اگه نشد من مال از سيستم خودم برات اپلود ميكنم . :11:نقل قول:
دوستان از راهنمایی هاتون ممنونم ولی بازی بالا نمیاد :
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
بنظر شما آیا ایراد از DVD هستش که نمیتونه ubisoft game launcher را اجرا کنه ؟
لطفا بگین وقتی که از مسیر C:\program files\ubisoft\ubisoft game launcher قایل ubisoftgamelauncher.exe رو اجرا میکنین چه پیغامی میده؟ (بدون server.exe )
ممنون از همه
میشه بگین که چه طوری باید از سیو هام بک اپ بگیرم ؟؟؟؟
اخه میخوام سرور رو عوض کنم میترسم تا اینجام که رفتم پاک شه
اصلا کجاست ؟؟؟؟؟
اگه value و server عوض کنم بازی که کردم به هم نمیریزه که ؟؟؟؟ user رو یادمه ولی pass رو نه
لطفا یکی کمک کنه :10:
سلام
بالاخره با Pc اجرا شد؟کرکش اومد؟سالمه؟یکی لطف کنه این کرکو برای ما هم آپ کنه
ممنون
سلام
من تو قسمت که جشن های بال ماسکه انجام میشه تو اون مرحلش که باید بدون سلاح با اون سرباز بجنگی و نمایش اجرا کنی.
من هرچی دفاع می کنم هیچی نمیشه(آخه خودش گفته باید دفاع کنی) ؟؟تو اون قسمت چی کار باید کرد ؟؟
دوست عزیز صفحه اول همین تاپیک رو ببین همه چی اونجاستنقل قول:
نقل قول:
اگه اشتباه نکنم دفاع نداشتیم فقط حمله بود باید دخل طرف را دربیاری همچی بزن توی سرش که دیگه هوس بوکس بازی به سرشون نزنه:27:
نباید نمایش نشون بدی.باید سربازا رو شکست بدی
البته بدون اسلحه
نقل قول:
بفرمایین: http://www.2shared.com/file/12503846/cbab9c16/Ubisoft.html
اینو اکسترکت کن تویه
C/PROGRAMFILES بریز
فایل سیو توی پوشه ای هست که Server.exe اونجاست در ضمن میتونی فایلهای سیو رو از چند صفحه قبل دانلود کنی و value و server عوض کردن بازی رو خراب نمیکنهنقل قول:
برا بعضی ها که شانس دارن کار میکنه برا ماها که شانس نداریم که نه :19::19::19:نقل قول:
خودش نوشته defeat رو باید انجام بدی یعنی دفاع کردن.نقل قول:
ولی من جفت سربازارو هم زدم ترکوندم ولی هیچی نمیشه و همونجا هیچ کاری نمیشه کرد و از رینگ هم نمیشه بیرون اومد چون تو مرحلس.
مجبور میشم quit رو بزنم از اول برم تو مرحله.
نقل قول:
محل ذخیره save ها در ویندوز 7:
c/program files/ubisoft/ubisoft game launcher/storage/c2flhflasik=/4
البته اسم اون فولدری که قبل از 4 نوشتم توی هر کامپیوتری متفاوته. می تونی سیوهات رو کپی کنی و یه جایی تو کامپیوترت نگه داری.
دوست عزیز بحث شانس نیست
شما اگر پست اول همین تایپیک رو با دقت بخونی و فایل ها رو دانلود کنی و دقیقا اجرا کنی قاعدتا نباید مشکلی داشته باشی.
نقل قول:
تو هیچ کدوم
در ویندوز 7 اگه بازی رو تو درایو C نصب کرده باشید دو تا فولدر میسازه یکیش assassin's creed 2 و یکیش ubisoft. در داخل فولدر ubisoft فولدری هست به اسم ubisoft game launcher که در این فولدر لانچر بازی و یه سری فایل دیگه و سیو های بازی قرار دارند.
defeat یعنی شکست دادن.فکر کنم یه 5-6 نفرو باید شکست بدی بعدش چند نفر با شمشیر میاند اونا را باید با شمشیر بکشینقل قول:
البته با این انگلیسی کمی که بلدم هستم معنی defeat شکست دادن است نه دفاع . دفاع در انگلیسی میشه defenseنقل قول:
این ولو جدید را دانلود کن برای من هم بیشتر جاها مشکل داشت وقتی بازی را انجام میدادی اتفاق خاصی نمی فتاد برای من مشکل از ولو بود که با جایگزین کردن ورژن جدید مشکل حل میشد
دوست عزیز همین الان این کار رو کردم ولی از پوشه C:program files:ubisoft:ubisoft game launcher که فایلنقل قول:
ubisoftgamelauncher.exe رو اجرا میکنم Error میده (تصویر بالایی) حتی فایل ac2game.exe رو که اجرا میکنم میگه : unable to find ubisoft game launcher (تصویر پائینی)
فکر کنم اشکال از DVD باشه....
تو رو خدا یکی بگه وقتی از c>program files>ubisoft>ubisoft game launcher>ubisoftgamelauncher.exe رو اجرا میکنین چه پیغامی میده؟
سلام به همه
بچه ها لطفا بگید چجوری باید بازی رو بعد از نصب کرک کنم ؟؟ من دو تا دیوی دی خردیم با یه سی دی کرک.
ویندوزمم 7 هستش
راهنمایی کامل بدید لطفا.ممنون...
حالا این اشتباه لپی بود منم تو هربازی مخصوصا پیس هرجا def ببینم به بقیش کاری ندارم فکر می کنم defense حالا بگذریم.نقل قول:
لینک دانلود این ولیو رو نداری بذاری.
اگه امکان داره یکی بگه روی اینترنت dvd بازی رو از کجا بگیریم تا ایراد نده. . . تست شده باشه .... ممنون
http://ac2clearing.whotookspaz.org/?do=goodpairsنقل قول:
---------- Post added at 03:47 PM ---------- Previous post was at 03:43 PM ----------
نقل قول:
نمیخواهد از اینترنت دانلو کنی بیشتر نسخه های که بیرون میفروشند مشکلی ندارند فقط از بیرون دی وی دی ها رو بگیر کرک و بقیه چیزها هم توی سایت و اینجا است