نقل قول:
به نظرم تنظیماتم درسته...شما هم یه نگاه بنداز....این تنظیمات مودم منه برای وایرلس هستش...ولی بازم وصل نمیشه..
عکس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
نقل قول:
به نظرم تنظیماتم درسته...شما هم یه نگاه بنداز....این تنظیمات مودم منه برای وایرلس هستش...ولی بازم وصل نمیشه..
عکس:
نقل قول:
آقا هیچکس نبود جواب من رو بده؟؟؟؟
سلام
بله تنظیماتتون درسته . فقط انکریپشن رو اگه میشه مثل برای من تنظیم کنین که امنیت بهتری داره. با گوشی شبکه وای فایتون رو میبینین ؟نقل قول:
چراغ وای فای مودم روشن میشه ؟
با یه دستگاه دیگه شبکه وای فای رو تست کنید شاید مشکل از سمت گوشیتون باشه . راستی مدل گوشیتون چی هست ( بعضی از گوشیهای قدیمی از شناسایی های قدیمیتری پشتیبانی میکنن )
مودم رو که حتما روی حالت bridge گذاشتید؟ بعد اینکار فقط کافیه شبکه وای فایتون رو درست تنظیم کنید. بعد اینکه با دستگاه تون به شبکه وای فای مودم وصل شدید دیگه باید به سادگی با کانکشن بتونید به اینترنت وصل بشید. اگه میشه بگید چه اروری میده .نقل قول:
لن با کانکشن روی کامیپیوترتون تست میکنید دیگه ؟
ممنون از توجهت...نقل قول:
1- انکرپشن طبق تنظمیاتِ شما، هر دو رو میتونید انتخاب کنید ولی من یکیش رو فقط میتونم انتخاب کنم یا TKIP یا AES
2- چراغهای مودم من به ترتیب از چپ Power . Adsl , Wlan روشنه
عکس:
3- من با گوشیهای آیفون 5...سونی اکسپریا U و لپ تاپ msi امتحان کردم وصل نشده...گوشی خودمم همونطور که گفتم sony ericsson Xperia Arc S هستش...اونقدرا هم قدیمی نیست! :)
در مورد سئوالتون بله گوشیم وای فای رو پیدا میکنه رمز میدم کانکت میشه ولی وقتی با مرورگر میخوام گوگل رو مثلن باز کنم صفحه ایی باز نمیکنه...
سلام
دوستان اگه یکی بخاد به من Remote بزنه ،من باید روی مودم چه تنظیماتی انجام بدم؟
استادمون میگفت باید در مودم قابلیتی به نام port forward وجود داشته باشه و اونو تنظیم کرد.
دوستان کسی میتونه منو راهنمایی کنه؟
سلامنقل قول:
چرا چراغ اینترنت شما روشن نیست ؟ اگه با گوشی وصل میشید به شبکه و سایتی رو بالا نمیآره به خاطر همین هست که شبکتون اینترنت نداره .
تنظیمات اینترنت رو درست انجام دادید ؟ نکنه به صورت bridge میخواید وصل بشید ؟ چون توی گوشی خودم حداقل ساختن کانکشن رو ندیدم برای حالت bridge .
نه رو حالت pppoe هستش...، والا از روز اول اون چراغ روشن نمیشد من فکر کردم مربوط به شبکه هستش..تنظیمات اینترنت به درستی انجام دادم یعنی چی رفیق؟ من یه کانکشن معمولی ساختم با همونم وصل میشم به اینترنت...تو گوشیمم وصل میشه به وای فای ولی صفحه باز نمیکنه..واقعن رفته رو اعصابم :))نقل قول:
اینم تنظیمات مربوط به قسمت اینترنت مودمم...
عکس:
سلامنقل قول:
برای اینکه گوشیتون هم اینترنت داشته باشه باید خود مودمتون به اینترنت وصل بشه. برای اینکار هم قسمت یوزرنیم و پسورد رو با اطلاعاتی که از شرکت ارائه اینترنت گرفتید پر کنید. که در اینصورت خود مودم به اینترنت وصل میشه و کل شبکه شما دسترسی به اینترنت رو دارن که شامل گوشی شما هم میشه . و از این به بعد دیگه نیازی به کانکشن روی سیستمتون ندارین. همینکه به مودم وصل باشین یعنی اینترنت دارین .
ممنون...یعنی لازم نیست کانکشن داشته باشم؟ هر موقه مودم رو روشن کنم وصل میشه به اینترنت؟ چون تنظیمات دانلود منیجرم طوری هست که ویندوز ران میشه وصل میشه به اینترنت و شورع به دانلود میکنه...نقل قول:
و دیگه اینکه یعن موبایلم ووصل میشه به وای فای؟
یه سئوال دیگه...ببخشیدا....راهی هستش من پی سی رو روشن نذارم و لی بتونم دانلودم رو داشته باشم؟
البته پسورد یوزر رو تو تنظیمات مودم وارد کردم یه بار خاموش و روشن کردم...ولی اتفاقی نیفتاد...یعنی وصل نشد به اینترنت چراغ اینترنت هم روشن نشد :(نقل قول:
نقل قول:
بله تمام تنظیمات درسته...
نباید توی تنظیمات کانکشن تغییراتی بدم مثل مک آدرس؟؟؟؟
وقتی کابل لن رو وصل میکنم کانکت میشه فقط در حالت وایرلس مشکل داره.....
سلام
نه عزیز در این حالت نیازی به کانکشن نیست. بله هرموقع مودم روشن بشه به محض اینکه ای دی اس رو پیدا کنه خود مودم کانکت میشه. آی دی ام دیگه میتونه بدون کانکشن کار کنه و به سادگی دانلود کنه.نقل قول:
بله موبایل و هر دستگاه وای فای دار دیگه ای از شبکه وای فایتون میتونه اینترنت بگیره.
درمورد سوالتون تا اونجایی که میدونم دستگاهی نداریم که اینکارو بکنه. البته میتونین با نرم افزارهایی سیستمتون رو ساعت خاصی روشن کنین که با آی دی ام دانلود انجام بشه و بعدش سیستم خاموش بشه.
عزیز من برای یوزر و پسورد باید به همراه VPI و VCI درست تنظیم بشه. اگه میشه VPI and VCI ای که از شرکت اینترنتی گرفتید رو بزارید تا بگم چیکار کنید .نقل قول:
سلامنقل قول:
اگه میشه یه بار از حالت bridge در بیارید مودم رو و با وای فای تست کنین ببینین به اینترنت دسترسی دارین.
اگه ندارین مشکل از تنظیمات وای فای مودم و یا تنظیمات وای فای سیستمتون هست.
این VPI , VCI رو که شما میگی به من ندادن...چون اینترنتم برای مخابرات هستش یه برگه بهم دادن فقط پسورد یوزر پرینت شده بود، باید چیکار کنم؟نقل قول:
سلامنقل قول:
در قسمت Virtual Circuit اگه میشه PVC2 رو انتخاب کنید و یوزر و پس رو وارد کرده و ذخیره کنید. بقیه Virtual Circuit ها رو اگه میشه Deactivated کنید و فقط PVC2 رو Activated نگه دارید.
اگه بازم به اینترنت وصل نشد. سری به تاپیک مخابرات استانتون تو انجمن بزنین و VPI ٬ VCI رو جویا بشید و همینجا بگید.
نقل قول:
اینکار رو انجام دادم...موبایلم به وای فای وصل شد ولی اینترنت خود کامپیوتر از کار افتاد و صفحه ایی رو باز نمیکرد..دوباره PVC0 رو اکتیو کردم...درست شد....فقط کمی کند هستش وای فای..همینطور خود اینترنت..تو صفحه باز کردن به مشکل خوردم حالا:::تقریبن سرعت دانلودم نصف شده..نمیدونم حالا برای مخابرات هستش یا تنظیمات من
سلامنقل قول:
در اینقسمت برای مودم خودتون ببینی آیا PVC0 شما هم Status اش Up هست یا نه ؟ اگه میشه یه عکسی ازش بزارید ممنون. معمولا اکثر سرویس دهنده های اینترنتی از VPI و VCI ٬ ۰ و ۳۵ استفاده میکنن که در PVC2 قرار داره. حالا شاید مخابرات شما تنظیماتش فرق داشته باشه که با PVC0 کار میکنه.
نقل قول:
با تنظیمات ور رفتم دیگه وصل نمیشد به اینترنت مجبور تنظیمات مودم رو ریسِت کنم...
بفرمایید: فکر کنم نوسان سرعت مخابرات همزمان شد با تنظیمات مودم من فکر کردم اشکال از تنظیمات هستش
سلام دوست عزیز :»نقل قول:
خوب مخابراته دیگه :n02:
از همون PVC2 استفاده کنید و یوزر و پسورد و وارده کرده و ذخیره کنید. که در اینصورت در عکس بالا میبایست جلوی PVC2 آی پی ها نمایش داده بشه که نشون دهنده کانکت شدن به اینترنت هست.
موفق باشین .:n16:
سلام
اگه بخوام با این مودم دو تا لپ تاب رو به اینترنت وصل کنم باید چی کار کنم؟!؟!به طوری مسقل از هم وصل بشن؟!یعنی وقتی مودم روشن هر لپتابی که خواست وصل بشه یا هردو ؟!!وفقط به صورت وایرلس؟!؟
الان تو حالت bridge هست؟!
ممنون؟!
سلام خدمت دوستان
2 هفته است که مودم tp-link wd-8951 گرفتم،همه تنظیمات رو انجام دادم و اینترنتی که از lan میگیرم هیچ مشکلی نداره اما وقتی با وایرلس لپ تاپ وصل میشم، یکم که کار میکنم یا میزارم واسه دانلود قطع میشه...کل اینترنت قطع میشه.انتن دهیش بد نیست اما قطع میشه حتی با فاصله کم
اینترنت مخابرات دارم و با pppoe وصل میشم
راستی یه بارم بردم عوض کردم و این دومی هم مشکل قبلی رو داره
لطفا راهنماییم کنید که ایراد کجاست و چه کنم؟بازم باید ببرم عوض کنم؟
منم دقیقا همین مشکل رو دارم.با گوشی که وصل میشم بعد از 30 ثانیه استفاده کلا مودم قطع و وصل میشه.ممنون میشم راهنماییم کنید
سلاممشکلی که نداره؟
مودم TP-Link td-w8901g برای ADSL مخابرات چطوره؟
قیمتش چنده؟
دست دوم چطور؟
دست دوم می ارزه بگیرم؟
مرسی
سلام
من یک مشکل دارم
من ھمه تنظیمات مودم وایرلس رو درست انجام دادم ۔ اسم مودم TP-Link
ولی موقعی کانکت میشه علامت !!!! میزارہ .
موقعی که باسی دی نصب کردم آخرش error : 20 میدہ نمی دونم باید چیکار کنم لطفاً راھنایی کنید.
ممنون از دوستان خیلی خوبم
منظورتون از علامت !!! چیه؟نقل قول:
کجا همچین علامتی می زنه؟
توضیحات بیشتر
سلام
من به دلایلی نمی تونم از اینترنت adsl استفاده کنم ولی از اینترنت وایرلس استفاده میکنم
که یک کابل LAN اومده و به سیستم وصیل شده من یه مودم TD-W8901G دارم که می خوام با استفاده از این مودم
به صورت وایرلس از از اینترنت استفاده کنم لطفا راهنمایی کنید چه تنظیماتی رو باید روی مودم انجام بدم؟
سلام:n27:
من به دلایلی نمی تونم از اینترنت adsl استفاده کنم ولی از اینترنت وایرلس استفاده میکنم
که یک کابل LAN اومده و به سیستم وصیل شده من یه مودم TD-W8901G دارم که می خوام با استفاده از این مودم
به صورت وایرلس از از اینترنت استفاده کنم لطفا راهنمایی کنید چه تنظیماتی رو باید روی مودم انجام بدم؟
این سوال رو گمونم خیلی ها پرسیده باشن ولی حدود 20 صفحه این تاپیک رو گشتم پیدا نکردم
من مودمم قبلیم وایرلس نبود alfex بودش تنظمیاتشم اتوماتیک بود یه کانکشن هم داشت
الان مودم وایریلس خریدم tp-link مدل td-w8901n حالا من تنها کاری که کردم این بود سیم های مودم قبلیم رو جدا کردم اینو نصب کردم
4 تا چراغشم روشنه همونموقع هم شروع کردم به تنظیم کردنش روی pppoE تنظیم کردم که هر بار یوزر و پس وارد نکنم کامپیوتر رو ریستارت کردم
ولی بالا که اومده به نت وصل نیست بازم باید از کانکشنم وصل بشم که وقتی هم وصل میشم هیچ مشکلی نداره و همه سایت هارو هم باز میکنه
از طرفی وای فای گوشیم هم راحت وصل میشه حتی پسورد رو میخواد وارد میکنم کانکت میشه علامتش هم بالای گوشیم میفته ولی هیچ سایتی رو باز نمیکنه
واقعا نمیدونم دیگه چیکارش کنم
یه بارم تنظیمات مودم رو ریست کردم باز از اول تنظیم کردم درست نشد هنوز کانکشن میخواد واسه وصل شدن ...
دقیق بگید چیکار کردید تا بدونم کجا مشکل دارهنقل قول:
من مودم رو وصل کردم از این قسمت ١٩٢.١٦٨.١.١ تنظیماتش رو انجام دادم
pppoe رو انتخاب کردم یوزر نیم پسورد نتم رو بهش دادم
حتی تو گزینه های بعدی برای وایرلسش هم رمز گذاشتم اخر هم سیو رو زدم و مینویسه تنظیمات با موفقیت سیو شد
وقتی هم با وای فای گوشی وصل میشم پسورد میخواد که پسوردی که خودم زدم رو واسش میزنم و راحت کانکت میشه . (البته هیچ سایتی رو باز نمیکنه )
ظاهرا وقتی دکمه سیو رو میزنم باید یه ایکونی گوشه سمت چپ بیفته که نمی افته ولی میرم تو کانکشن خودم وارد میشم راحت به اینترنت وصل میشه در صورتی که هنوز تنظیماتم روی PPPOE هستش
الان میخواستم با سی دی نصبش کنم ولی ارور میده
الان مودم رو ریست کردم که از روی سی دی نصبش کنم ارور میده
الانم ا همون کانکشن ان شدم :n28:
اول برو گوشی رو تست کن ببین با wi-fi دستگاه های دیگه مشکل داره یانه
بعد از اطمینان بیا مودم خودت رو ریست کن و از خود (بدون سی دی ) تنظیم کن
بعد نتایج رو بگو
سلام
این مودم ما حدود یک ماه میشه که چراغ وایرلسش کلا خاموشه و تو تنظیمات مودم هم خبری از قسمت وایرلس نیست( بعضی موقع ها 5 دقیقه روشن میشه و دوباره میپره)
حالا با این مشکل کنار اومدم گفتم از کابل استفاده می کنم
حدود یک هفته میشه از ساعت 6 بعد از ظهر تا 11 شب اینترنت قطع میشه و وقتی میذارم رو حالت بریج ارور 651 رو میده ، در حالی که تو همین ساعات دوستای دیگم که از همین آسیاتک اینترنت دارن بدون مشکل وصل هستن
الان به نظرتون مودم خراب شده ؟ و اینکه چطور توی ساعت خاصی هر روز این اتفاق میوفته؟
در مورد قطعی اینترنت باید بررسی دقیق بشهنقل قول:
ولی به نظر من :
می تونی مودم رو ریست کنی و دوباره تنظیم کنی؟
بارهانقل قول:
reset factory و ریست با اون سوراخ پشت مودم انجام دادم و دوباره کانفیگ کردم ولی فایده ای نداشته
با ریست فکتوری مشکل وایرلس هم حل نشد؟نقل قول:
نشد.نقل قول:
نکته ی دیگه ، دیشب وقتی اینترنت قطع شد مودم خودمو دادم همسایمون ( البته آس اس پی اون های وب هست من آسیاتک) و مودم اونو گرفتم. و مودم من اونجا به خوبی کار کرد و حتی یک ساعت هم گذاشتیم باشه بدون قطعی کار کرد مودم اون هم خونه ما کار کرد و اینترنت وصل بود (بدون افت سرعت)
بعد دوباره مودم خودمو آوردم خونه که دیشب مشکلی نداشت ولی امروز صبح دوباره چند ساعت قطع و وصلی داشتم و موقعی هم که وصل بود سرعت افتضاح بود و حتی گوگل هم باز نمیکرد . دوباره الان که دارم این پستو میدم خوب شده.
خودمم سرگردون شدم!!!!
مودم که مشکلی نداره چون اونجا کار کرد .
وقتی هم که من قطعم بقیه آسیاتکی ها وصلن
و اگه مشکل از snr و اینا باشه پس چرا همیشه خوبه و روزی 3-4 ساعت این طور میشه؟
شما زمانی که مودم رو بردید خونه همسایه مودم خاموش شدهنقل قول:
احتمال دیگه
شاید مودم با isp سازگار نیست یا به خط ضعیف سازگار نیست
دو مورد بالا رو اصلا نمیشه تایید کرد
شما با آسیاتک تماس گرفتی؟
سلام ، دوستان یه مشکل دارم
میخوام یه سایت رو فیلتر کنم. تنظمیات رو انجام میدم. و درسته.
تو خونه درست نتیجه میده
حالا تو خوابگاه همون کارو میکنم ، تفاوتش اینه که برای اینترنت بعد از اینکه به مودم وصل میشیم باید یه وی پی ان هم کانکت شیم، که مال شبکه دانشگاهه(واسه ابنکه نت داشته باشیم ضروریه) ، حالا دیگه اون فیلتر عمل نمیکنه
یعنی وی پی ان رو که میزنم اون سایتا بالا میاد
راهی نیست که بتونم فیلتر رو بذارم؟
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
سلام.
یکی از دوستانم مودم TP LINK بی سیم داره با WI FI گوشی هم وصل میشه بهش .
ولی تا چند متر جواب میده .
راهی هست که تا خونه شون که مثلا 500-700 متر فاصله داره با مغا زه ـش بتونه افزایش بده سیگنال دهیش رو ؟
کسی نمیدونه ؟نقل قول: