من از پچ 1.3 pes edit استفاده ميكنم و بازي هم ديفالت هست ...
اگه بايد 1.3 كونامني رو دان كنيم
حسين جان زودتر بگو تا ساعت 1 به بعد دان كنم
---------------------------
چطوريه دانلود پچ 1.3 كونامي هم اگه يه كي بگي ممنون ميشم
Printable View
من از پچ 1.3 pes edit استفاده ميكنم و بازي هم ديفالت هست ...
اگه بايد 1.3 كونامني رو دان كنيم
حسين جان زودتر بگو تا ساعت 1 به بعد دان كنم
---------------------------
چطوريه دانلود پچ 1.3 كونامي هم اگه يه كي بگي ممنون ميشم
سلام به همه منم از پچ pesedit 1.3 استفاده ميكنم
1.3 كونامي هم اگه همون 14 مگي است اونم دارم
ديگه چيزي لازم هست حسين جان ؟؟
پچ 1.3 :
کد:http://www.multiupload.com/2Z365592K0
کرک 1.3 :
کد:http://www.multiupload.com/6NJBHKHIGZ
آپشن فایل پچ 1.3 PES EDIT چه نسخه ای هستش ؟
یک نفر میتونه آپشن فایل پچ 1.3 PES EDIT رو یک جا آپلود کنه ؟
آره کرکم میخواد که بالا گذاشتم .نقل قول:
[QUOTE=4039;4691684]آپشن فایل پچ 1.3 PES EDIT چه نسخه ای هستش ؟
حسين جان دقيقا منظورتو نگرفتم؟
یک نفر میتونه آپشن فایل پچ 1.3 PES EDIT رو یک جا آپلود کنه ؟
خودم دارم فردا
---------- Post added at 01:57 AM ---------- Previous post was at 01:53 AM ----------
اگه منظورت از نسخه مال كونامي باشه مطابق با نسخه 1.3 كونامي است
مسعود جان آپشن فایلها نسخه های متفاوتی دارن من میخوام بدونم پچ 1.3 PES EDIT متناسب با کدوم پچ کونامی ساخته شده . در ضمن میخوام یک امتحانی بکنم ببینم با پچ های دیگه هم سازگاری داره یا نه و مشکلی بابت کیتها و غیره بوجود نمیاد .
پس اگه کسی این پچو داره یک جا آپلود کنه .
اون لينك ها رو هم بايد كرك 1.3 رو نصب كنبم هم پچ 1.3 ؟؟
اينم از آپشن فايل :
کد:http://www.multiupload.com/XRTM9S39LO
علت تاخیر خوردن شروع لیگ خود بچه ها هستن . من دیروز از تمام بچه ها خواستم بگن از چه پچی استفاده میکنن تا من کارهای لازمه رو انجام بدم اما از دیروز تا الان فقط شهاب و مسعود جواب سوال منو دادن .
البته این برای من عالیه چون این نشون میده خیلیها علاقه زیادی به حضور در این لیگ رو ندارن بنابراین ما میتونیم لیگ رو با تعداد کمتر شروع کنیم و کمتر هم وقت من گرفته میشه .
من همین جا اعلام میکنم اگه تا فردا کسی جواب نده ما لیگ رو فقط با کسانی شروع میکنیم که جواب سوالات منو میدن . من از دیروز اون سوال رو مطرح کردم !
من دارم تمام تلاش خودمو میکنم و وقت زیادی میزارم تا لیگی با کیفیت و جذابیت بالایی داشته باشیم اما متاسفانه دوستان همکاری نمیکنند .
نقل قول:
شهاب جان کرک تنها کافیه اگه بعدا پچ هم لازم شد میگم . شما کرک رو کنار کیت سرورت کپی کن بعد وارد بازی شو ببین اول بازی هیچ ارور یا پیامی بهت داده نمیشه . بعد از این ببین لباس تیمها , اسمها و خلاصه همه چیز مرتبه یا نه .
سلام داداش حسین . نبینم آتیشی بشی . بد خواه مدخواه داری , آلبوم بده قبرستون تحویل بگیر :31: راستی حسین من این پچ و کرک رو نصبیدم. حالا باید چیکار کنم ؟ راستی این پچ همونیه که از داخل بازی میشه آپدیتش کرد؟ اگه همونه چرا بوت های جدید بهش اضافه نشده؟ اگه از داخل آپدیت کنم مشکلی پیش میاد یا نه ؟نقل قول:
نقل قول:
سلام آرمین جان تو اینجا چیکار میکنی چرا نرفتی سر کار ؟
بابا نمیدونستیم اینکاره ای چرا زودتر نگفتی ؟ آرمین جان فعلا شیش لولو غلاف کن تا تکلیف ما با بچه مشخص شه به موقع خبرت میکنم .
نه این اون نیست . یه وقت ازداخل بازی آپدیت نکنی ها که توی درد سر میفتیم چون الان اون dlc 1.5 هستش که آپشن فایلو به این نسخه ارتقاء میده و این اول مکافاته .
کرک بالا رو که نصب کردی برو توی بازی ببین چه خبره ببین اولش پیغامی هشداری چیزی نمیده و بعد برو ببین لباس و اسمها درستن یا نه .
راستی نگفتی از کدوم پچ توی کیت سرورت استفاده میکنی .
حسین جان من این هفته صبح کارم. در ضمن لباس تیمها که درست نشده ولی با کیت سرورم درستشون کردم. حسین راهنماییم کن نمیدونم از کدوم پچ تو کیت سرورم استفاده میکنم ؟ چجوری بفهمم ؟نقل قول:
نقل قول:
منظورم پچ های دست سازه که همه توی کیت سرورشون نصب کردن مثل pes edit , sm patch و گیمینگ اکسز و ....
نسخه پچت رو هم بگو
اسمش اینه اقا حسین " ProEvo_Original_Patch_1.0_Eng "نقل قول:
نقل قول:
ظاهرا شما از پچ خاصی استفاده نمیکنی . پس مشکلی هم نخواهی داشت .
حسین . راستی این ساخت لیگ جدید در مد کامیونیتی چند درصد پیشرفت فیزیکی داشته ؟ و کی به بهره برداری میرسه ؟ :5:
بچه ها اگه به سوالات من جواب بدن سریع میشه اما ظاهرا بچه ها تو وکیشن هستن رفتن تعطیلات :41:نقل قول:
پس حسین جان تا فردا مهلت بده و بعد حرفت رو عملی کن " من همین جا اعلام میکنم اگه تا فردا کسی جواب نده ما لیگ رو فقط با کسانی شروع میکنیم که جواب سوالات منو میدن ."نقل قول:
منم که گفتم هر پچی که شما بگید نصب می کنم !نقل قول:
بله محمد جان من فراموش کرده بودم . خب تا الان 4 نفر گفتن از چه پچی استفاده میکنن . من برای اینکه آپشن فایلها رو درست کنم مجبورم بدونم هر کسی از چه پچی استفاده میکنه .نقل قول:
محمد جان اگه برات واقعا فرقی نمیکنه پس شما هم از پچ pes edit استفاده کن .
من باید برای پچ های مختلف بچه ها آپشن فایلهای متفاوت بسازم . فعلا برای کسانیکه از پچ pes edit استفاده میکنن امشب این آپشن فایلو آماده میکنم و نهایتا تا یک ساعت دیگه توی تاپیک میذارم . این آپشن فایلو دانلود کنید و بعد از کپی کردن توی پوشه سیو , برید توی بازی و تمام بخش ها رو بررسی کنین تا اگه احیانا مشکلی داشتین من برطرفش کنم .
بعد یکی دو مرحله دیگه هم وجود داره که بعدا خدمتتون عرض میکنم .
خب کسانیکه از پچ pes edit استفاده میکنن , به ترتیب زیر عمل کنند :
1-اگر از داخل بازی قبلا بازیو آپدیت کردین مجددا باید بازیو نصب کنید وگرنه مشکل پیش میاد.
2- کرک 1.3 که دو صفحه قبل گذاشتم رو دانلود و جایگزین کرک فعلی بازیتون بکنید. منظور این کرک :
3- آپشن فایل پایین رو دانلود و توی پوشه سیو بازیتون کپی کنید :کد:http://www.multiupload.com/6NJBHKHIGZ
4 - وارد بازی بشید و ببینید ابتدای بازی پیغامی داده میشه یا نه در غیر اینصورت وارد بازی بشید و قسمتهای مختلف بازیو چک کنید تا مشکلی وجود نداشته باشه ( مشکلاتی از قبیل نادرست بودن لباسها یا اسمها و غیره ) . در صورت وجود مشکل احتمالی به من اطلاع بدین .کد:http://www.multiupload.com/3NUXPLRIKD
سلام به همه.......
بابا حسین این اولتیماتومت منو ترسوند!حداقل میدونی که من پچم چیه.اگه سیریش بازی من نبود بازم الان اینقدر روی 1.03 تایید داشتی؟نه خدایی داشتی؟؟:46:
حالا منم پچم رو میگم تا از لیگ ننداختیم بیرون.من از پچ رسمی کونامی نسخه 1.03 استفاده میکنم.
حالا دوتا نکته مهم بگم:
1.در پچهای استفاده شده مهمترین نکته،پچ رسمی کونامیست که فقط و فقط باید نسخه 1.03 باشه.نه قبلتر مثل 1.02 یا 1.0 و نه جدیدتر مثل dlc 1.5 این خیلی خیلی مهمه تا در لود و سیو ها هیچ مشکلی نباشه.
2.در کنار نصب این پچ،نصب پچهای غیر رسمی مثل pesedit و gamingaccess و smpatch و... به احتمال 95 درصد (با تستهایی که تا الان انجام شده) هیچ مشکلی برای کاربران ایجاد نمیکنه.البته اگه پچ غیر رسمی نصب نشه خیال گیمر کاملا راحته.
برای حل مشکلاتی مثل،لباسها،لوگوها و ... استفاده از کیت سرور بلامانع است و حتی الامکان برای تغییر چنین مواردی بجای پچهای دست ساز(غیر رسمی) از کیت سرور استفاده شود.
سوالی بود هستیم اینجا...
سلامنقل قول:
محمد جان ظاهرا احتیاجی به پچ رسمی 1.3 کونامی نیست و تنها کرک 1.3 کافیه یعنی اگه یک نفر تازه بازیو نصب کنه فقط همین کرک رو نصب کنه دیگه لازم نیست کار دیگه ای انجام بده . فقط میمونه آپشن فایل که من با توجه به پچ های غیر رسمی کونامی مثل pes edit و غیره ترتیب اونو میدم ( با توجه به همون 5 درصدی که میگی من ریسک نکردم و امروز تصمیم گرفتم برای پچ های غیر رسمی مختلف بچه ها آپشن فایلهای مختلف بسازم چون درد سرش کمتره )
سلام بچه ها
راستي من قبلا پچ كونامي 1.3 را نصب كرده و از پچ دست ساز pesedit 1.3هم استفاده ميكردم اما مشكلي نبود اما حالا بازم مشكل لباسا را دارم در ضمن پرچم تيمها هم درست نشده اند؟؟؟؟
نقل قول:
سلام مسعود جان شبت بخیر
آپشن فایل بالا رو که گرفتی لباسا بهم ریخت ؟
محمد خودت پیشنهاد دادی پچ 1.3 رو نصب کنیم حالا خودت باید مشکل تک تک بچه ها رو حل کنی .
نه همون اپشن فايل خودت پچ اينجوري شده
پچ 1.3 كونامي را كه قبلا داشتم حالا دارم اون كرك و اپشن را دان ميكنم البته با سرعت اينترنت طرف ما فكر كنم صبح تموم بشه
نهههههههههههههههههههههه اینجوری نیست..............نقل قول:
کلیه گیمرهایی که میخوان توی لیگ باشن باید پچ 1.03 رو همراه با کرک نصب کنن.
قبلا من کلی در این مورد توضیح داده بودم.
ببینید ما کاربری رو در نظر میگیریم که الان هیچ کاری نکرده حالا این مراحل رو باید انجام بده:
1.نصب بازی(اگه داخل cd یا dvd کرک داشت از اون کرک استفاده نکنید)
2.نصب installer original که بعد از خارج کردن از حالت فشرده،روی فایل setup.exe کلیک میکنید و مسیری که بازی رو در اونجا نصب کرده اید میدید و بعد هم ادامه...
3.سریال اورجینال:که هنگام نصب installer original لازم داریم و میتونید از یکی از اینها استفاده کنید:
محتوای مخفی: سریال
4.نصب پچ رسمی کونامی،نسخه 1.03:که حجمش حدود 14.5 مگابایت هست.پچ رو نصب میکنید ولی بازی رو اجرا نکنید.
5.کرک کردن بازی:دانلود کرک 1.03 با حجم حدود 12 مگا که پس از خارج شدن از حالت فشرده به 33 مگا افزایش پیدا میکنه.این فایل رو باید جایگزین فایل pes2010.exe در مسیر نصب بازی کنید.
6.فایل dt0f رو که فایل فشرده شدش حدود 12 مگابایته از حالت فشرده خارج و در این مسیر کپی کنید.توجه کید که برخی پوشه ها هیدن هستند.پس یا عینا این مسیر رو در Address bar کپی و اینتر کنید و یا خودتون اون رو پیدا کنید.
مسیر برای ویندوز xp:
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\download
مسیر برای ویندوز ویستا و سون:
C:\ProgramData\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\download
7.در صورت تمایل میتونید کیت سرور یا پچهای غیر رسمی که با این ورژن هماهنگ باشند نصب کنید.
نکته:در حین نصب installer original یا پچ 1.03 ممکن هست با پیغام اروری مواجه شوید که در اینصورت گزینه آخر یعنی ignore رو انتخاب کنید.
کلیه فایلهایی که به رنگ آبی هستند در این آدرس قابل دریافتند:
با صبر و حوصله در کمتر از 10 دقیقه میتونید تمام این کارهارو انجام دهید.کد:
http://forum.p30world.net/showthread.php?t=356396
چشم تا جایی که بتونم هستم.بعدش الفراررررر:31:نقل قول:
سلام مسعود جان شبت بخیر
آپشن فایل بالا رو که گرفتی لباسا بهم ریخت ؟
محمد خودت پیشنهاد دادی پچ 1.3 رو نصب کنیم حالا خودت باید مشکل تک تک بچه ها رو حل کنی .
من الان باید به اون یکی ویندوزم برم یکسری تستهایی انجام بدم.الان پچ 1.3 رو دارم اون آپشن فایلی که گذاشتی رو هم گرفتم.ببینم مشکلی مثل کیت داره یا نه.پس من تا 12:30 برمیگردم.حسین جان ببخشید باید کمی بیشتر اونجا که هستی صبر کنی .:46:ممنون...
نقل قول:
محمد جان مگه هدف ما از نصب پچ 1.3 این نیست که میخوایم از قابلیت سیو کردن ترکیب استفاده کنیم ؟ خب برای اینکار تنها کافیه از کرک 1.3 استفاده بشه و ما اصلا احتیاجی به پچ رسمی کونامی نداریم .با این کرک ترکیب سیو میشه دیگه چرا سر بی دردمون رو دستمال ببندیم .
نه عزیزم.گفته بودم که کار پچ با کرک فرق داره.کرک به تنهایی نمیتونه کاری کنه که.حتما پچ لازمه.کل کار ده دقیقه هم طول نمیکشه.نقل قول:
محمد داری اشتباه میکنی .نقل قول:
من دیشب با محمد صحبت کردم حرف ایشون درمورد پچ ها کاملا درسته .
اما برای اینکه راه رو میونبر کنیم تا بچه ها با این سرعتت اینترنتشون دچار مشکل نشن من همون راه اول رو انتخاب کردم .
نقل قول:نقل قول:
مسعود جان اگه با این آپشن فایل مشکلی داری آپشن فایل خودتو بده تا تغییرات رو روی فایل خودت اعمال کنم .
من هم كرك رو نصب كردم و هم آپشن فيل رو و طبق گفته هاي حسين جان پيش رفتم اولين بار هم يه پيغام اومد و نوشت اينيستال complete اما ديگه نميتونم تو بخش هاي بازي برم تو هر بخشي كه ميرم از بازي خارج ميشه و dont send رو مينويسه ...
-----------------------------------
ويرايش : اپشن فايل رو عوض كردم درست شد ....
سلام .
حسین جان من یه روز نبودم باید چی کار کنم.من از پچ PESEdit.com 2010 Patch 0.6 all-in-one استفاده می کنم.باید چی کار کنم.جریان چیه من گیج شدم؟
شهاب جان من که گفتم فقط کرک رو کپی کنین . حالا باید مجدد بازیو نصب کنی و همونطوریکه گفتم فقط کرک رو کپی کنی اگه مشکلی برات بوجود اومد من مجبورم روی آپشن فایل شما هم اختصاصی تغییرات رو انجام بدم .نقل قول:
نقل قول:
سلام عادل جان
توی پست بالا دقیقا گفتم چیکار کنی .
نقل قول:
دوباره pes edit 1.3 رو نصب كردم و ديدم درست شد ...
بعد دوباره اين كرك رو ريختم همه چيز به هم ريخت
يعني لوگو ها و كيت ها ...
حالا بايد چي كار كنم ؟
سلام . حسین جان ما رو هم دریاب من اون پچ و کرکش رو نصبیدم . حالا باید چیکار کنم ؟ اپشن فایل من رو کی میزاری ؟
توی هر کدوم از پچ های کاربران جای اسلات کیتها فرق میکنه علاوه بر این تفاوتهای دیگه ای هم توی پچ های مختلف وجود داره که به درد سرش نمیرزه هر کدوم رو تک تک پیدا کنیم و اصلاحش کنیم خصوصا با این سرعت کم اینترنت که وقتی من یک مطلب توی تاپیک میذارم چند ساعت بعد بچه ها جوابشو توی تاپیک میذارن . من مجبورم علارغم وقت گیر بودن این کار , تغییرات رو روی تک تک آپشن فایلها اعمال کنم . فکر میکنم به علت همین تفاوتهاست که توی مسابقات رسمی آنلاین همه باید از یک پچ واحد استفاده کنند و تا جایی که میدونم از پچ دست ساز استفاده نمیکنند .
بنابراین آپشن فایلهاتونو یک جا آپلود کنید تا تغییرات رو اعمال کنم و این قضیه رو فیصله بدیم .
منظور از آپشن فایل , فایل PES2010_EDIT.bin هستش که توی پوشه سیو قرار داره در ضمن قبل از آپلود کردن این فایل اونو فشرده کنین تا حجمش کم بشه .
سلام حسين جان
من بايد چيكارا كنم واسه شركت در مشابقه راهنماييم كنين
آپشن فایلتو بده تا تغییرات رو اعمال کنم همین . یادت باشه منظور این فایله : PES2010_EDIT.binنقل قول: