پس به امید خدا فردا ما هم میپیوندیم :11:نقل قول:
بهترین جا الماس هست الان هم میتونی زیر 1500 از الماس بخری
Printable View
پس به امید خدا فردا ما هم میپیوندیم :11:نقل قول:
بهترین جا الماس هست الان هم میتونی زیر 1500 از الماس بخری
نقل قول:
کاملا موافقم . در ضمن در هر 1000 تا لپ تاپ شاید 5 تای اون ریفر باشه . پس با خیال راحت و بدون نگرانی خرید کنید :8:
کاری نداره یک تماس بگیر ببین چند میده :31:نقل قول:
371 و الماس با تخفیفش 2060 میده؟
به نظرم که میده .
دوستانی که قصد خرید دارند و میخوهند بدونند که پلم کارتون چه جوریه و داخل کارتون چی هست منتظر باشن همین امشب فیلم کامل باز کردن کارتون مک بوک پروهای سال 2010 رو براتون میزارم . تو فیلم کاملا همه چی واضحه :5:نقل قول:
پس به امید خدا فردا ما هم میپیوندیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دستت درد نکنه .نقل قول:
دوستانی که قصد خرید دارند و میخوهند بدونند که پلم کارتون چه جوریه و داخل کارتون چی هست منتظر باشن همین امشب فیلم کامل باز کردن کارتون مک بوک پروهای سال 2010 رو براتون میزارم . تو فیلم کاملا همه چی واضحه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه یه مقدار سریع تر باشه؟ :31:
راستی دوستان اپل LED اش پیکسل سوخته نداره؟ میگم میخواد یه عکس سیاه بزارم تست کنم؟
نقل قول:
راستی دوستان اپل LED اش پیکسل سوخته نداره؟ میگم میخواد یه عکس سیاه بزارم تست کنم؟
نیازی نیست . ولی اگر حساس هستی تست کن .
چرا کسی جواب منو نداد:44::44:
من از ته قلبم سوال کردم مخصوصا دومیشو
2:من میخوام یه اپل خوب بخرم فرض کنید 373 رو خریدم اگه کنار لپ تاپ 2700 رفیقم(سونی،دل،اچ پی و ....)گذاشتم با احتمال اینکه کانفیگ اونها رو کاغذ بهتره کی کم میاره؟من نمیخوام کم بیارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی از دست من ناراحت شدید.
فیلم باز کردن کارتون مک بوک پرو مدل MC373LL/A :
حجم : 13 مگابایت
ویرایش :کد:http://www.upload4files.tk/download2.php?a=0f03682107c0d049ae89d881c94588a0&b=c2422967674eb8e367fd566a92730a3a
لینک بالا گاهی دچار مشکل میشه . از اینجا دانلود کنید :
کد:http://www.box.net/shared/v3uj2hrdfu
بچه ها منم بالاخره گرفتم!
مدل 13 اینچی با cpu 2.66 .
طرف روش ویندوز هم زد ولی رو مک یک مقدار نرم افزارم زد!
بچه ها بازیهاش کجا پیدا می شه؟؟!
تایپ فارسی چطوره؟؟
نصب نرم افزارم یاد بدین.
و یک سایت که نرم افزار کرک شده داشته باشه!
ولی عجب چیزیه ها!!
نقل قول:
مبارکتون باشه . به دنیای مکینتاش خوش آمدید :10:
بزودی به گروه دعوت میشید . :46:
از کجا و با چه قیمتی گرفتید ؟؟
برای سوالاتتون اینجا تشریف بیارید :
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=384787&page=35
من از تبریز گرفتم.نقل قول:
1890 کلا شد با نصب ویندوز.
900 دادم.بقیشم تو 2-3 ماه قراره بدم!
مبارکه. خوش به حالت . حداقل تونستی شرایطی بخرینقل قول:
من از تبریز گرفتم.
1890 کلا شد با نصب ویندوز.
900 دادم.بقیشم تو 2-3 ماه قراره بدم!
اخه ازش زیاد خرید کردم.بابامم قبلا معلم طرف بودنقل قول:
:20:
بله من مک را نصب کردم وطبق توصیه راهنمای نصب روی بوت کمپ یک ویندوز 7 -32 بیتی هم نصب کردم وحالا دنبال مرجعی برای اشنایی با مک هستم اگر کتاب الکترونیکی خاصی سراغ دارید ممنون می شم لینک بدیدنقل قول:
با تشکر
راستی سیستم عامل مک لب تاب MOS X 10.6 است .:10:
نقش یک کتاب داره میده 7500 . حالا من یک سرچی می کنم ببینیم چی پیدا می کنم تا اینجا بزارم بچه ها استفاده کنن :20:نقل قول:
چرا باید کم بیاری . همون طوری که خودت گفتی اونها رو کاغذ قوی تر هستند .اصلا کانفیگ برندهای دیگه منطقی نیست . مثلا یک مدل از سری f اومده 6 گیگ رم گذاشته ولی از اون ور گرافیکش 310 هست :31:نقل قول:
در ضمن نمیشه امکانات زیادی رو فدای کانفیگ بالاتر کرد .
شما با لپ تاپ اپل از همه نظرها نسبت به بقیه برندها جلوتر هستید. مثلا :
کیفیت عالی قطعات و عمر بیشتر نسبت به برندهای دیگه .داشتن سیستم عامل مک که خودش خیلی امتیاز حساب میشه . دیزاین مناسب و عالی . در صورتی که در بقیه لپ تاپها خیلی بد طراحی شدن خصوصا باطری هاشون از خود بدنه بیرون تره :31:ترک پد عالی . باطری 10 ساعته . در صورتی که بقیه برندها خودشون رو بکشن 4 ساعت . بی صدا بودن و ...
نه مجید جان چرا ناراحت . احتمالا پستتون رو ندیدم :11:نقل قول:
یعنی از دست من ناراحت شدید.
جایی نا مفهوم بود بپرس دوست من :10:
سلام. دوستان ما هم مک رو گرفتیم.
فقط چند تا سوال ..
1 چه جوری میشه باهاش فارسی تایپ کرد؟(تو safari
2. برنامه هاشو کجا پیدا کنم؟
3. میشه یه طوری بیسم من pc خونه رو به mac book وصل کنم؟ میخوام اطلاعات هارد pc رو تو mac book ببینم
نقل قول:
مبارکه میثم جان .
به دنیای مکینتاش خوش اومدی .
اصلا عجله نکن . چه مدلی ؟؟ چند ؟؟ و از کجا خریدی ؟؟؟
برای سوالاتت هم اینجا بیا :
http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=384787&page=35
خوب.
از الماس
1540 با گارانتی خودش
mc374
این مجیک موس خیلی ارومه
چون حرکت موس در مک ، همینطوریه! (غیر از ترک پد!)نقل قول:
اشتباه شما اینه که ، سرعت حرکت موس اکسترنال رو با سرعت حرکت و اسکرول ترک پد مقایسه میکنند!
موفق باشید ،
امید
در تکمیل پست امید جان عرض کنم که در ویندوز مشکلی نداره .نقل قول:
درمک همه ی موس ها دارای سرعت پایینی هستند .
یعنی سرعت مایتی و مجیک یکی هست؟؟
سرعت حرکت پوینتر در مایتی بیشتره! اما سرعت اسکرول در مجیک بیشتره!نقل قول:
آقا یه نکته جالب
ای کاش که اپل یه نماینده فعال تو ایران داشت
در صفحه زیر ببینید که خود سایت اپل استور همه ی محصولات خودشو از ارزانترین تا گرانترین محصول به صورت قسطی و شرایطی میده
لینک اول لیست مک بوک پروهای سایت (به لینک فروش قسطی توجه کنید)لینک دوم شرایط و سود اقساط 12،18،و..... ماههکد:http://store.apple.com/us/browse/home/shop_mac/family/macbook_pro
خیلی جالبه نهکد:http://store.apple.com/us/instant_credit
یعنی هیچ نهاد فرد یا شرکتی نمیتونه به عنوان واسطه این کار رو انجام بده؟
نقل قول:
مجید جان چنین چیزی فعلا امکان نداره . چون ما تو تحریم هستیم و فعلا از نمایندگی رسمی اپل در ایران خبری نیست :27:
درسته اونجوری که ایشون میگن نه؟؟نقل قول:
ولی من تو یزد به سفارش بهنام خان یه مغازه رو پیدا کردم که :
1.شرایطی:50%نقد 50% چند تا چک (به درد من که نخورد)
2.قسطی:معرفی به بانک برای گرفتن قسط 12تا24 ماهه با کارمزد مناسب از کل قیمت جنس تا 1000تومنش وام میدن
من که به دومی امید وارم (بستگی به مجلسین)
شاید توی تهران هم جاهای پیدا بشن که چنین شرایطی داشته باشن
بله درسته . اپل حتی آیفون رو با شرایط میده .نقل قول:
100 درصد مکانهایی هستند که قسطی میدن ولی اونها هم ضامن معتبر میخوان . شما میتونی چک بلند مدت هم بدی . میتونی از کسی هم پول قرض کنی
من اصفهان هستم 2 تا جا پیدا کردم که نصفشو نقد میگیرن بقیشو در 6 تا چک یک ماهه. البته به اون مبلغ باقی مونده 10% اضافه میکنه..اگه باهاشون حرف بزنی میتونی تا 8 ماه هم چک بدی.. به نظر من که میارزه.
یکیشون همون "الماس ایرانه" که همه ی محصولات اپل رو میفروشه.
سلام ببخشید یه سوالی داشتم.
یکی از بستگانمون داره از آلمان میاد می خواستم بدونم اگه بگم از اونجا واسم بیاره کی-بردش آلمانیه؟یا همشون انگلیسیه؟
ممنون از لطفتون.
کی برد اپل هم انگلیسی داره هم فرانسه هم ژاپنی هم اسپانیایی اما نمیدونم المانی داره یانهنقل قول:
اما باید دقت کنی حتما برات انگلیسی بیاره
سلام
آقایون یه سوال
با توجه به اینکه تو ایران هیچ نمایندگی اپلی نیستپس تمام اجناس به 2صورت بیشتر نمیتونن بیاند ایران:
1-قاچاقی
2-واسطه ای
خوب واسطه ای گرونتر و قاچاقی ارزونتر ولی ......تر
(مثلا من میخواستم یه موبایل بخرم 2راه داشتم یا قاچاقی4000 تومان یا واسطه ای 4400000 در هر دو صورت هم باتریهاش فابریک نبود
و من آخر دادم از فرانسه آوردن)
حالا از کجا مطمئن باشیم که خدای نکرده چه شرکت واسطه و چه شرکت فروشنده دست به این کار نمیزنه چون هیچ سیستم نظارتی لا اقل از طرف خود اپل نظارت نمیکنه
نکته:از کجا معلوم شرکتهایی مثل بورس ،سرزمین و .... اپلهای قاچاقق نمیفروشن
(در مورد موبایل قاچاقهارو از کردستان عراق تا ایران با اسب و استر میاوردند و جعبه هاش هم داغون بود هم بوی گوسفند میداد)
نظر شما در مورد خرید ویسا کارد و مستر و .....به قیمت ویعد خرید اینترنتی از نزدیک ترین اپل استور چیه
و در این صورت نزدیک ترین اپل استور کجاست؟
یک سوال اساسی
آیا شرکتهای دیگه مثل سونی اچ پی ایسوز و ....هم تو ایران نمایندگی ندارند؟
آقایون لطفا جواب بدید
این مدل چیه کاراییش چیه و چرا اینقدر گرونه؟
کد:http://www.-----------/shop/computer/40
نقل قول:
آخه لینکتو یه نگاه بنداز ببین چی گذاشتی!! :13:
بعدشم زیاد خودتو درگیر نکن که چه جوری از کجا آوردن !! 10 ساله داره میفروشه کسی هم کاری نداره از کجا اومده
با مستر و ویزا هم میتونی بخری ولی فکرشو بکن ببین چهقدر درد سر داره حملو نقلش!! میدونی چقدر ریسکش بالاست :21:
---------- Post added at 12:30 PM ---------- Previous post was at 12:29 PM ----------
نقل قول:
مثله مورو ملخ نمایندگی دارن!!:5:
بعید میدونم نمایندگی رسمی داشته باشن
بعدم این که ایسوز نمایندگی داره یانه چه ربطی به اپل داره؟
نقل قول:
حسین خان اینو تو پروفایلتون جواب میدم . چون اینا اسپم حساب میشه :10:
دوست عزيز تقريبا هيچ شركتي توي ايران نمايندگي اصلي نداره .فقط بعضي از كمپاني ها من شنيدم دارند مثل ايسوس( كه يكي از بچه هاي همين انجمن گفت كه داره) يا msi (كه معلممون ميگفت كه دارن).من تقريبا به غير از اين دو تا كمپاني ، كمپاني لوازم كامپيوتري ديگه اي را نديدم كه نمايندگي اصلي داخل ايران داشته باشه البته اين دو تا را هم شنيدم!نقل قول:
حتي معلم برنامه نويسيمون يك دفعه ميگفت ما مي خواستيم نمايندگي ادوبي داخل ايران بزنيم مي خواستيم دورشون بزنيم و آدرس امارات بديم ولي داخل ايران فعاليت كنيم و سرويس بديم .ميگفت وقتي مسئولان ادوبي قضيه را فهميدند زدند زير همه چي:46:
راستي بچه ها كسي نميدونه كه اگر آيفون بياري ايران(از آمريكا) چي ميشه؟ميشه يك كاري كرد داخل ايران كار كنه وبا سيمكارت ايران مشكلي نداشته باشه؟هزينه ي اين كار چقدره؟البته اين سوال مربوط به انجمن موبايله ولي من اونجا سول كردم درست و حسابي جواب نگرفتم
يك سوال ديگه هم داشتم اين آيفون 4G كه ميگفتن مال اپله(البته بعضي ها تكذيب ميكنن و من كاري به اين حرف ها ندارم)گفتن كي مياد؟
سونی ، سامسونگ ، ال جی ، ام اس آی ، ایسوس ، لاجیتک و.... همگی نماینده گی رسمی در ایران دارند!نقل قول:
بهتره به معلمتون بگید اطلاعاتشو به روز کنه!
در مورد اپل هم خوب است بدونید ، آی پد ، ۷۲ ساعت پس از عرضه در ایالات متحده در ایران بود!
اما در رابطه با شرکت Adobe ، وقتی بسته ی Adobe Master Collection Me رو میدن ۳۰،۰۰۰ تومن ! و با یک سریال جعلی اکتیو میشه ، کی حاضره ۲۰۰۰ دلار پولش رو بده!
خوب است بدونید ، تمام نرم افزاری های گرافیکی شرکت Adobe و شرکت اپل مثل Final cut توسط صدا وسیما ی جمهوری اسلامی با لایسنس اورجینال خریده شده!
این شروعی برای اعمال قانون کپی رایت در ایران است!
پس منتظر باشید ، تا ورود نرم افزار هایی با لایسنس اور جینال!
من خودم برنامه نویسم و به زبان های ++Pascal , C , C و جاوا ، کاملا مسلطم!
و موافق اعمال قاون کپی رایت در کشور ، و دادن حق برنامه نویسان ایرانیم!
اما ، بعضی چیزا غیر ممکنه ، مثلا من نمیتونم ۲۰۰۰ دلار پول یک پک نرم افزاری شرکتadobe رو بدم!
موفق باشید ،
امید
خوب پس چرا كارت گارانتي بين المللي را قبول نميكنند؟!فقط چند تا شركت محدود قبول مي كنند .فكر مي كنم نمايندگي هايي را ميگيد كه خودشون وارد ميكنند.اگر ايطوري بگيم اپل هم نمايندگي داره!داخل دولت يك فروشگاه هست البته فكر نمي كنم مثل اين نمايندگي ها گارانتي داشته باشهنقل قول:
دوست عزيز شمشيرت را غلاف كن:46: چرا اينقدر با خشونت مگه من به شما توهين كردم يا فحش دادم.اينقدر تند برخورد نكنيد اصلا حرف شما درست شما استاد مايي:11: ولي اولين شرط بنا شدن انجمن ها با صبر و حوسله جواب دادنه:5:
خوب اين چه ربطي به سوال من داشت؟!آها فكر ميكنم منظورتون اين بود كه اپل نمايندگي دارهنقل قول:
خوب بعضي ها حاضرند بدن مثل صدا و سيما كه خودتون گفتيد.نقل قول:
همه ي اين حرفاتون را قبول دارم ولي جواب اين چند تا سوالم را نداديد:نقل قول:
راستي بچه ها كسي نميدونه كه اگر آيفون3Gs بياري ايران(از آمريكا) چي ميشه؟ميشه يك كاري كرد داخل ايران كار كنه وبا سيمكارت ايران مشكلي نداشته باشه؟هزينه ي اين كار چقدره؟البته اين سوال مربوط به انجمن موبايله ولي من اونجا سول كردم درست و حسابي جواب نگرفتم
يك سوال ديگه هم داشتم اين آيفون 4G (البته بعضي ها تكذيب ميكنن و من كاري به اين حرف ها ندارم)نميدونيد تقريبا كي معرفي ميشه؟
جواب سوال اولتون اینکه فرقی نمیکنه.نقل قول:
از هرجای دنیا که میخواد باشه فقط آنلاک فاکتور باشه که بدبختی آنلاک کردنشو نکشید هر جای دنیا که برید کار میکنه
جواب سوال دومتونم اینکه انشالله ۲ روز و ۲۰ ساعت دیگه در ٌWWDC سری جدید آیفون یا به قول شما 4G معرفی میشه
خب ، ببینید ، مثلا شرکت ایران رهجو نمایندگی رسمی سونی در ایران ه! یعنی از طرف شرکت سونی تایید شده!نقل قول:
اگر لپتاب شما با گارانتی ایران رهجو باشه ، میتونید از گارانتی بین المللی استفاده کنید!
ولی توقع نداشته باشید ، هر سونی ای که تو بازاره رو ببرید پیششون قبول کنند!
بالاخره ، خودتتون که تو جریان هستید ، لپ تاب های سونی رو به وسیله ی تانکر های حمل سوخت به ایران میارن!(یا بهتره بگم قاچاق می کنند!)
جنس قاچاق گارانتی بین الملل نداره! چون مثلا از چین خریده شده ولی تو تهران به دست نماینده گی رسیده! با فاکتور تهران!
اشتباه نکن ، اپل هیچ نماینده گی تو ایران نداره!نقل قول:
خوب اين چه ربطي به سوال من داشت؟!آها فكر ميكنم منظورتون اين بود كه اپل نمايندگي داره
منظورم این بود که رابطه ی ایران با کشور های اروپایی و آمریکایی ۱۰۰ درصد بر قراره! بر خلاف تبلیغات منفی!
دوست عزیز ، شما خودتتون رو بایک نهاد دولتی مقایسه می کنید ؟؟؟نقل قول:
خوب بعضي ها حاضرند بدن مثل صدا و سيما كه خودتون گفتيد.
خب ، هست ، چرا نمیخرید ؟؟؟
می خواین بهتون آدرس بدم؟؟؟؟ (تمام محصولات نرم افزاری آدوب و اپل ، فقط هم ۱۰ درصد رو لایسنس کشیدند! که منطقیه!)
مثلا ، iwork 09 که 125$ ه رو میدن ۱۴۵۰۰۰ تومن!
آیا واقعا شما حاضری ؟؟؟
اشتباه نکن ، منی که این حرف رو میزنم ، همین iWork رو خریدم!
چون به این تاپیک مربوط نمیشه!نقل قول:
همه ي اين حرفاتون را قبول دارم ولي جواب اين چند تا سوالم را نداديد:
راستي بچه ها كسي نميدونه كه اگر آيفون3Gs بياري ايران(از آمريكا) چي ميشه؟ميشه يك كاري كرد داخل ايران كار كنه وبا سيمكارت ايران مشكلي نداشته باشه؟هزينه ي اين كار چقدره؟البته اين سوال مربوط به انجمن موبايله ولي من اونجا سول كردم درست و حسابي جواب نگرفتم
يك سوال ديگه هم داشتم اين آيفون 4G (البته بعضي ها تكذيب ميكنن و من كاري به اين حرف ها ندارم)نميدونيد تقريبا كي معرفي ميشه؟
آیفون تو بخش آیفون!
بفرمایید ، اینجا مطرح کنید :
اینم ببین :کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=316
موفق باشید ،کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5019471&postcount=825
امید