پیغام خصوصیت رو چک کن! شاید بتونم بهت کمکی بکنم.نقل قول:
Printable View
پیغام خصوصیت رو چک کن! شاید بتونم بهت کمکی بکنم.نقل قول:
من كه هر چي زنگ زدم 1868 طرف ميگفت شماره هاشون عوض شده و ملت همينجور دارن به ما فحش ميدن و ما خودمون هم دنبالشونيم. خلاصه زنگ زدم خود مبين (83869999) . ي خانومي بود ، ي نيم ساعتي غر غر زدم و گفتم ميخوام پس بدم و اين ي هفته همش قطع بوده و افتضاحه و ملت همه شاكين و ....
آخرش اين شد كه برام ي فرم پيگيري پر كرد ، گفت شنبه ي زنگ بزن يكي رو ميفرستيم بياد چك كنه. اگه درست كنه كه هيچي اگه اشكال از مركز باشه و خودمون، كه مرجوع مي كنيم !! حالا ببينيم تا شنبه چي ميشه و چند روز ميخوان ما رو سركار بذارن تا يكي رو بفرستن بياد. تو اين چند روز كه مال من همش قطع ِ. الانم با همون ADSL پدربيامرزم كانكت شدم !! اين همه پول داديم حالا بايد بيفتيم دنبالشون جان مادرتون غلط كرديم ، بياين پس بگيرين پول مارو بدين ، نخواستيم !!!
نقل قول:
---------- Post added at 04:17 PM ---------- Previous post was at 04:14 PM ----------
از دوستان اگه كسي مودم رو پس داده و تونسته پولشو پس بگيره ي خبري بده ببينيم چي جوري و چي كار كرده كه ما هم همون كارو بكنيم و بيشتر از اين خودمون رو مچل اين سرويس مزخرف اينا نكنيم !!!
من اهوازیم!
rssi: -67..69 dbm
CINR:17.09 dbm
ping: 1903 ms
صفحه سرچ گوگل رو به زور بالا میاره!!!!!
چی بگم!!!!!!!!!!!!!!!!! بابا اصلا اینا خدمت بلد نیستن! حاضر نیستن به اندازه خدماتشون پول بگیرن!
وقتی تو هر کاری، از متخصصین اون کار استفاده نمیشه همینه دیگهههههههههههههههههههههه ! اعصاب ندارماااااااااااااااااااا ااااااااا!
نقل قول:
شما هم گذاشتن سر کار با عرض پوزش :41:
من هم همینحوری شدم یعدا میگن نمیشه یک جوری میپچونند :5:
حواستون باشه اینا ترفند های زیادی دارند برای سر کار گذاشتن دارند :4:
ترفندهای مبین جهت پیچوندن کاربران
1.فرم پیگیری, پشتیبانی اصرار به پر کردن این فرم دارد
2.پاس دادن به 1868 مخابرات همراه اول :2:
نکته:همراه اول هم 2 تا بچه 18 سال میفرسته واسه نصب
دوباره
بعد از 4 روز
این نصاب ها هم سرشون با ک......... بازی میکنه اصلا نمیدونند وایمکس چیه
نصب به جای نمیرسه
شما باز زنگ میزنید
3. این ترفند مبین نت از هم کارای تر است بهتون میگن دکل مخابرات با تعداد یوزر های بال مواجه هست از شما شماره مک ادرس مگیرن میگن 2 روز مودم روشن بزارید تا درخواست پهنای باند برای منطقه شما انجام شود ولی سر کار سرکار
نکته یک کاری میکنند شما به 1ماه برسید و اکانت تمام بشه
لعنت به مبین نت :2:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
یه سوال
از صبح تا حالا این چند شماره که روی آداپتور هست هیچی نشون نمیده و بخش status هم همش صفره
یعنی چه مرگش شده؟
من به شماها یه توصیه دارم، چند نفری جمع بشید (اونایی که تهرانند و ناراضی) برید دفتر مرکزی مبین نت با خود خاکی مدیر و مسئول شرکت مبین نت صحبت کنید. مشکلاتتون را بگید. حتی تونستید از بچه های ناراضی همینجا که توی شهرستان هستند هم نامه ای چیزی بگیرید ببرید نشون مدیر عامل شرکت یا مسئول شبکه ، مسئول روابط عمومی یا .. نشون بدین و اونجا نارضیاتیتون رو اعلام کنید تا انشاالله کارتون درست بشه. با نشستن پشت کامپیوتر و با اعصاب خورد در این سایت کامنت گذاشتن 100 سال دیگم. کارتون راه نمیفته که هیچ!! بد تر اعصابتون داغونتر هم میشه. من خودم فعلا با اینکه بعضی موقعها افت سرعت دارم ولی کلا بخاطر منطقه یا آنتن BTS یا هزار تا دلیل دیگه خوشبختانه مشکل خیلی جدی ای مثل شما ها باهاشون ندارم وگرنه پیشقدم می شدم.
سلام
در حالی بررسی برای خرید مبین نت بودم
ظاهرا هیچ کسی راضی نیست
یعنی انتن نداره.
احتمالن مشکل از دکل هست
واقعا جالب هست که شرکت هایی میان آخرین تکنولوژی های روز رو در دست می گیرن که تازه در ابتدای کار هستند. شرکتهای بزرگتر هنوز جرات ندارن روی سرویس های جدید تر سرمایه گذاری کنن اونوقت شرکت نوپایی مثل مبین نت میاد...:41:
نه عزیزان امروز زنگ زدم ومنشی بخش پشتیبانی یک چیزایی بهم گفت که کف کردم بااینکه خودم ودوستام کلی کار شبکه میکنیم ولی باخودم فکرکردم ودیدم بعید ودوراز ذهن هم شاید نباشه مودمهای اینها ساخت چینه مانند مودمهایی میمونه که اویل سالهای 78تا 82از چین میمومد قیمت تمام شده این مودمها بااحتساب یورو میگیم 30تومن درمیاد ولی شرکت مبین نت که جیرخوار مخایراته باید بکفته یکی نمایندکیهاش که جانباز بود وتوراس کار اینها بود به مخابرات جییره بده یعنی اسکونت بابت گرفتن امتیاز خودتون میدونید که شرکت ارتباطاات سیار توی تلفن همراه اول ودائمی چقدر بابت پالسهای تو پاچه ملت میکنه ومیخوره ویاایرانسل که هرانتنش روی 72میلیتون تومن کاسبی براش داره نتیجه گیری اینکه یارو میگفت سیایت کاری شرکت اینکه فعلا مودمها روهرجوری شده توپاچه ملت کنند بهر ترفندی اینها یک مکادرسی داره که طرف میگفت اگرسخت افزار ضعیفی داشته باشه ممکنه دچار اختلال فرکانس وضربه به تیونر بشه حالا اینها بهونست که ظزقیت بالا چون بیتیاسها وقتی نتونند جوابگو باشند امواج معکوس به شبکه میدند درست ممکنه ترافیک بالا باشه نه اونقدر که همش مودم جوابگو نباشه تعدادی دیگه از دوستان توفورمهای دیگه دچار این مسئله شدند اول خوب کارکرده بعدا دچار مختل شدن حالا ما میگیم یک جا بی تی اس مشکل داره ولی کلا یا از بی تی اسها هستش یاهم از سخت افزار ضعیف مودم در مجموع چیزیکه بیشتراز 3ماه مداوم کار نده روش نمیشه حساب کرد
بابا چه خبره اینجااا دعوا راه انداختین :31:
به قول دوست عزیز برین شرکت یقه ی یارو ( مسئول) بگیرین بگین بابا این چه وضعیه !!!
در ضمن یه نفری نرین ( 20 نفری جمع شین و برین ) لوتی های محل و جمع کنین !!! یه چنتا از اون هیکل گندها رو با خودتون ببرین :31:
ان شاء الله کارتون حله !!
دوستان تهرانی همه با هم بریزید سرشون! بابا اینجا تو اهواز زنگ میزنیم میگیم اینطوره میگن به ما ربطی نداره! با تهران تماس بگیرید! ما فقط فروشنده ایم! مرکز تهرانه! هرچند میدونم این قوم آدم بشو نیستن و این کارا فایده ای نداره!
یه طوری میان تبلیغ می کنن تو تلویزیون، یارو لپ تاپ خودش واسش پرواز می کنه، آدم فکر میکنه خدماتشون عالیه! پول پول! بچاپ بچاپ! حق خوری!
سلام دوستان
لطفا شماره تلفن خودتون رو قرار ندید
میتونید تو پیام خصوصی با هم هماهنگ کنید
موفق باشید
نوع مودم : مودم خارجی
مکان مودم : توی خونه نزدیک کامپیوتر
من الان یکماهه که مودمم 24 ساعت روشنه.از این به بعد هم روشن میمونه.
تا الان هم مشکل سرعت بصورت حاد نداشتم.
اینجوری میشه فهمید کیفیت مودم هاشون چطوره!
والا 24 ساعته روشن میذارم برایه دان و میرم میخوابم128 نامحدود هست
اویل خوب بود الان زده به خاکی بد جور هم
دوستان کسی مودم رو پس داده یا نه
از دوستان کسی سرعت 1 مگا داره سرعتش چه جوریاست یک فایل 130 مگا بایتی چقدر طول میکشه
ممنون
من 1 مگ دارم!نقل قول:
از سرعت توی این یکماه واقعا راضی بودم!
من توی یکساعت حول و حوش 400 مگ میگیرم.(اکثر اوقات یخورده بالاتر و بعضی اوقات هم پایینتر)
130 مگ هم فکر کنم حدود 20 دقیقه طول بکشه!
کسی نمی دونه چجوری میشه این سرویس رو پس داد؟ برای من فقط 5 روز خوب کار کرد، الان نزدیک یک هفته است که افتضاحه
پشتیبانیش هم یک بار میگه سرعتتون خوبه، حتما با ------ دانلود می کنید!، تا سه ساعت دیگه درست میشه، تا شنبه درست میشه،تا فلان موقعه درست میشه........
تا الان کسی تونسته پس بده؟
بچه ها همین الان زنگ بزنید بگید فورم پیگیری براتون پر کنند من که الان میخوام زنگ بزنم :21: اگر هممون با هم تو یه روز زنگ بزنیم خیلی بهتره :47:
بچه ها من الان زنگ زدم پشتیبانی مرکزی مبین نت میگم خانوم لطفا فروم پیگیری برای من پرکنید میگه باشه حتما فقط برو داخل 192.168.0.10 قسمت Status > WiMAX سیگنال هارو بخون ببینم خوبه یا نه : بچه ها خوب توجه کنید :31: بعد از اینکه همه سیگنال هارو براش خوندم میگه rssi یت افتضاه میگم چتور مگه میگه rssi هرچی به منفی 100 نزدیک تر باشه بهتره زنیکه مارو خر حساب کرده
متاسفانه سرویس رو پس نمی گیرن.....من که سرم کلاه رفت.
اگر کسی تازه میخواد از مبین نت بگیره، اول بهتره چند ماهی صبر کنه ببینه تکلیف این شرکت چجوری میشه من منکر اینکه برای بعضی از افراد در بعضی از مناطق خیلی خوب بوده نیستم، اما بهتره عجله نکنید صبر کنید ببینید اگر BTS ها شلوغ بشن وضعیتش چجوری میشه، همین الان سرویس یک مگ برای من داره به زور با 5-6 دانلود میکنه! اینکه اگر سرویس خوب نبود مرجوع میکنند هم دروغه حداقل من که هنوز نتونستم پسش بدم، چون اول پول مودم و سرویس رو میگیرند بعد نصاب میاد و بعد از چند روز سرویس تازه راه میوفته و معلوم نیست خوب در بیاد یا نه. مثل تخم مرغ شانسی کاملا شانسیه!
پشتیبانیش هم افتضاحه، من یکبار 8 صبح اینترنتم قطع بود گفت ساعت 1 ظهر زنگ بزنید اون موقع تازه میان میگن که قطعی از آنتن هست یا فقط مشکل شماست!! یکبار هم که سرعتم خیلی کم بود طرف گفت همینه که هست و گوشی رو گذاشت.
کلا این شرکت از نظر کیفیت هنوز قابل اطمینان نیست. هر چند که بعضی ها ظاهرا راضین و در بعضی از مناطق خوب بوده، البته اگر این افراد خودشون کارمند های مبین نت نباشن! سرویس من دوم مهر راه افتاد یکی دو روز خوب بود الان در حد Dial up هم نیست و پسش نمی گیرن دیگه قضاوت انصاف این شرکت با شما! 310 هزار تومن هدر رفت.
در مجموع 200 هزار تومن پول مودم پول کمی نیست اگر سرویستون بد در بیاد پولتون رفته، به هیچ وجه هم چندین ماهه یا یکساله سرویس نگیرید حتما یک ماهه بگیرید چون دیگه واقعا گرفتار می شید،به امید مبین نت ADSL خودتون رو پس ندین. خلاصه خیلی احتیاط کنید، حتما با یکی از نزدیک میشناسیدش و این سرویس رو داره و خونه اش نزدیک شماست مشورت کنید ببینید راضیه یا نه؟ و سئوال کنید که اگر بخواین بگیرید شما هم به همون BTS وصل میشین یا نه.
البته تمام اینایی که گفتم برای تهران بود برای شهرستانها رو نمی دونم شاید اونجا ها خوب باشه، البته من اهواز رو دیدم که خیلیا اینجا ازش شاکی بودن.
آقا این فرکانس 3459000 رو از تو مودم حذف کن , ببین میتونی به یک bts دیگه وصل بشی.نقل قول:
bts منطقه ما کاملا اشباع شده, من فرکانسش رو حذف کردم و الان به یک bts دیگه وصل شدم که کیفیتش خیلی خوبه. البته خود مودم رو هم زدم سر یک لوله 6 متری تا بتونه به اون bts دورتره وصل بشه.
بچه ها بهترین راه شکایت کردن یه جور با هم هماهنگ شیم یه قراری بذاریم برای پیگیری کردن :47:
اینم از تست امروز
سرویسمم 1 مگه
اینم از وضعیت پینگ:19:
آره هیچی بلد نیستند. تازه این که خوبه. چند روز پیش زنگ زدم گفتم پینگم بالاست گفت پینگ دیگه چیه؟ بعد از کلی توضیح میگه تو استاد شبکه ای؟ منم بهش گفتم احیاناً شما اونجا آبدارچی نیستی؟نقل قول:
از دوستان هرکسی که میخواد شکایت کنه با دوست عزیزمون اقای nickcarter هماهنگ کنه :47:
سرویس من هم 1 هفته است وصل کردن اولش خوب بود 256 kb رو بدون نوسان داشتم اما از روزه دوم افتضاح شده اینقدر سرعتش اومده پایین که در حد 2- 3 kb شده حتی یا هو رو به زور باز می کنه زنگ زدم پشتیبانی می گه فرم پیگریتون رو فرستادیم قسمت فنی باید صبر کنید به شما زنگ بزنن :13: من که موافق شکایتم . فقط به کجا می شه شکایت کرد .....
بچه ها منم خیلی افت سرعت دارم. پایه شکایت هستم!
یکی leader بشه!
ما هی بگیم بیایم منبر شما هی بگید لیلی پسر بودیا دختر بابا ....اصلا بما چه خوبی نیومده
خدایش برین شکایت زیاد باشین مطمئن 1 درصد تاثیر بزاره بازم خوب فکر کنم باید قسمت جرایم رایانه ای برید به احتمال ! :41:
چه بهتر بود کلا از تمامی سرویس دهنده بد سرویس میدن(فکر نکنم خوب وجود داشته باشه) شکایت میکردیم این جوری تعداد بیشتری بودیم میرفتیم حسابی میگرخیدن فکر میکردن چه خبر :31::27::18:
جرایم رایانه ای در مورد خلافهای اینترنتی و کلاهبرداری در داخل فضای مجازی و کپی غیر مجاز نرم افزار و فیلمهای سینما و جعل سند و مدرک با کامپیوتر و سرقت از حساب و کارت بانکی و ....هست و به سرعت اینترنت و سرویس دهنده ها ربطی نداره. متولی شرکتهای اینترنت و ISP ها سازمان تنظیم مقررات رادیویی و همینطور شرکت مخابرات هستن. برای پیگیری یکنفره و حتی با تلفن هم میشه پیگیری کرد و گاهی وقتا هم جواب میده.
من که دیگه بی خیال شدم مبین رو . رفتم و توی یه دفتر خدمات ایرانسل ثبت نام کردم ببینم این یکی چه جوری از آب در میاد.
دوستان یه تست بابگیرید و همینجا قراردهید - برای منو 209kbps رو نشون میده در صورتیکه باید 1024kbps باشهکد:www.speedtest.ir
سلام
من مودم امروز چند جهت چرخوندم در حال حاضر سرعت خوبه
سلام اگه میتونی بدونه idm دانلود کن که سرعت واقععی دانلودت معلوم شه چیه:10:نقل قول:
اینم از سرعت دانلود ما:31::8:
مثلا 1 مگه خیره سرش
این سرعت ها رو شما به چه شکل گرفتین راحت دادن این 512 40 گیگ میشه راحت گرفت ؟
نه دیگه نشد!!!نقل قول:
فقط دانلود منیجر ها هستن که سعی میکنن از حداکثر پهنای باند برای دانلود استفاده کنن و مرور گر ها هیچوقت از حداکثر پهنای باند استفاده نمیکنن!
حالا منم یه نکته بگم :
همین الان درحال حاضر من سرعتم کمه و حدود 50-60 کیلوبایت شده! ولی با چیز پی ان که دانلود کنم سرعتم دوباره میشه 130 کیلوبایت!
نه دوست عزیز اینجوریاهم که شما میگی نیست من خودم با همین مبین نت همینجوری که عکسشو گذاشتم 125k سرعت دانلودم بود :41:نقل قول:
دانلود منیجر ها کارشون این است که سرعت رو ببرن بالاتر سرعت تعین شده:46: