کار دیگه ای هم هست که باید انجام بدم
نقل قول:
Printable View
کار دیگه ای هم هست که باید انجام بدم
نقل قول:
سلام.
شبانه دیشب رو جزو روزانه برا من حساب کرده ...
برا بقیه دوستان هم اینجوری بوده ؟؟؟
بهشون بگم درستش میکنن ؟؟؟
بچه ها کسی 2 مگ داره سرعت دانلودش چنده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
سلام
آره منم الان نگاه کردم دیدم زده روزانه!!! یکی دو روز پیش هم یکی دیگه از دوستان گفته بودن...
احتمالا خودش درست بشه، اگه نشد که مجبورشون باید کرد:دی
من دارم اما هیچ راضی نیستم، سرعت الان 160 اما دو شبه که سرعتم شده 60!نقل قول:
بچه ها کسی 2 مگ داره سرعت دانلودش چنده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی عملا اندازه 512 شده:sq_11:
دیشب هم روزانه حساب کرده ...
جالبه! منم دیشب دیدم داره روزانه حساب میکنه مودم رو خاموش روشن کردم شد شبانه از 1.15 به بعد! جالبتر اینکه تا ساعت 12 ظهر رو زده شبانه!!!نقل قول:
مثل اینکه دیگه اتوماتیک قطع نمی شه برای شروع و پایان شبانه!!! یعنی شبانه وصل شی تا وقتی قطع نشی می زنه شبانه!
اگر تماس گرفتید جواب درستی به شما دادن؟
منم خاموش ، روشن کردم ، دانلود دیشب درست شد (البته کلاً نه تو شبانه گذاشته بودش و نه تو روزانه ، انگار کلاً دانلود نکرده بودم)
زنگ زدم بهشون گفت درستش میکنیم ، بعدش دیدم شبانه دیشب رو درست کرده و پریشب روزانه حساب کرده ...
سلام دوستان
میشه ادرس سایت جدید و قدیدم بدید میخام چک کنیم ببینم چقدر مصرف کردم
مرسی
از ما هم شبانه رو روزانه حساب کرده :sq_3: الان دیگه رفتم تو حجم مازاد!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم مال دوستمه:
میتونم بپرسم به کدوم شماره زنگ زدید؟نقل قول:
منم خاموش ، روشن کردم ، دانلود دیشب درست شد (البته کلاً نه تو شبانه گذاشته بودش و نه تو روزانه ، انگار کلاً دانلود نکرده بودم)
زنگ زدم بهشون گفت درستش میکنیم ، بعدش دیدم شبانه دیشب رو درست کرده و پریشب روزانه حساب کرده ...
منم همین مشکل رو دارم زنگ زدم 2020 میگه استفاده کردی حرفی داری؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حضوری رفتم خود مخابرات میگه سیستم ویروسی شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با شماره ی 2044 تماس بگیرید. البته به اندازه ی یک گنجشک هم فهم ندارند.نقل قول:
نقل قول:
بهتر بود می نوشتید کنجد!
جالب اینجاست که اون اضافه ترافیک رو خود سیستم تو ساعات شبانه ثبت کرده بعد اپراتور اونور خط میگه شما روزانه استفاده کردی حواست نبوده!!!!
بله ، کلا کارشناسان مخابرات روی چند حالت جواب دهی تنظیم شدن.نقل قول:
اگه بگی اینترنت قطعه ====> شما بلاشک داری از پــــروکسی استفاده میکنی خودت خبر نداری، مهم نیست که چراغ مودمت خاموشه.
اگه بگی ترافیک شبانه رو هم حساب کرده =====> شما بدون شک در ساعت 3 شب توی روز بودی و خودت هم خبر نداشتی.
اگه بگی چرا من با سرویس 512 دارم 60 تا دانلود میگیرم و یک سرویس 256 داره 100 تا دانلود میگیره ======> مگه 60 تا سرعت کمه ؟ ( مهم نیست که 256 سرعتش دو برابر منه )
....
کلا تجربه و دانش بسیار زیادی در این عزیزان نهفته که باید رفته رفته خودمان را با جنبه های گوناگون این دانشهای شگرف آشنا کنیم. البته اطلاعات ما پایینه که فعلا نمیتونیم این
صحبتهای پربار رو درک کنیم.
کسی هست که شبانه اشتباه حساب شده را برگردونده باشن؟! این چند شب خودش اتوماتیک قطع و وصل نمی شه!
دقیقا ، دیگه ساعت یک قطع نمیکنه...نقل قول:
من هم دیشب (البته میشه امروز بامداد : دی ) ساعت یک و ربع گذاشتم تا هفت و نیم، صبح دیدم در کمال تعجب همش جزء شبانه حساب شده(چقدر خوب:sq_8:)
کلا شیر توشیره چند وقتیه (مثل همه جا!)
یکی ضرر میکنه یکی سود میکنه :sq_6:
الان که دوباره چک کردم دیدم از 8ام به این طرف تمام دانلودهای شبانه ام رو روزانه حساب کرده و 9 گیگ ترافیک مازاد برام ثبت کردند!:sq_6:نقل قول:
کسی هست که شبانه اشتباه حساب شده را برگردونده باشن؟! این چند شب خودش اتوماتیک قطع و وصل نمی شه!
بهتره تا اطلاع ثانوی از دانلود شبانه خودداری کنید ، نمیدونم چرا سیستم های اینا حتی یه بارم که شده به ضرر خودشون مشکل پیدا نمی کنه ؟؟؟ مثلآ دانلود روزانه رو شبانه ثبت کنه!
پرسیدم ازشون گفتن خودتون باید برای شبانه دیسکانکت کنید و کانککت بشید برای شبانه دیگه اتوماتیک نیست همچنین گفت توی سایت زدیم !!!نقل قول:
من که توی سایت ندیدم بدون اطلاع دارن این کار را می کنن اعتراض کنید شاید یه کاری بکنن (که البته بعیده) !!!
شما مطمعن هستین؟ با همین 2044 صحبت کردین؟نقل قول:
پس تکلیف افرادی مثل من که 7-8 گیگ ترافیک مازاد براشون زده چی میشه؟!!!
بهتره ترافیک من یکی رو درست کنند وگرنه بدبلایی سرشون میاد!
اگه کسی میخواد تعرفه اش رو بدون مجوز تغییر بده اینجا اعلام کنه! به هر سرعتی که میخواد. البته فقط برای مشترکین استان مرکزی!!!
جابجایی نوبت adsl هم پذیرفته میشه ، قرار گرفتن در صف اول اولیت واگذاری!
آره صحبت کردم. پرسیدم چند روزه خودکار قطع و وصل نمیشه برای شبانه که گفت درسته خودتون باید اینکار را بکنید .... جالبیش اینه گفت اطلاع رسانی شده!!!!نقل قول:
من خودم نزدیک 4 گیگ اینجوری شد البته خودم دیشب و پریشب دستی دیسکانکت کردم شبانه حساب شده. حتما با 2020 یا 2044 تماس بگیرید بگید اینجوری شده (من که اعتراض کردم)
پ ن: شکایت هم می شه کرد؟!
یعنی چی دقیقن ؟ کجا ، کی ؟ :دینقل قول:
خوب در مقابل حالی که مخابرات به ما داده منم میخوام یه حالی بهشون بدم! اسمش طرح زمستانه تغییر تعرفه بدون مجوزه!!!!!نقل قول:
هر کی میخواد شماره تلفن adsl + نام صاحب خط رو برام pm کنه همینطور تعرفه فعلی و تعرفه درخواستیشو سه سوته براش تغییر میدم:sq_22: تا هر سرعتی که دلش بخواد
هنوز که زمستون نشده! تعرفه نامحدود رایگان هم دارن :sq_8: شما اگه می تونی یه راهی پیدا کن حجم مصرفی صفر بشه :sq_24:نقل قول:
به دلیل مسائل امنیتی عکسو پاک کردم!نقل قول:
منظور همون هـــکه دیگه ؟ :دی نه بابا بچه ها اراک ماشالله دیگه همه خودشون هــکرن :دی منتها یه سری ها عذاب وجدان میگیرن مث من
مخابرات کلا امنیتش 20 20ه :)
الان چی شد من نفهمیدم ؟
کاربر baharéh_bus پیغام خصوصی خود را غیر فعال کرده است ! بنابراین شما امکان ارسال پیغام خصوصی به baharéh_bus را ندارید ...
سرکاریم ؟
شاید یه مدت ازش استفاده نکردم غیرفعال شده وگرنه من غیرفعالش نکردم. دوستان دیگه یه تستی بزنن ببینن واقعآ درسته.نقل قول:
نقل قول:
............................
شماره تلفنتو بده تا تمام ریزجزئیاتشو برات بفرستم بعد اگه خواستی برات 2 مگش کنم!نقل قول:
...... چه جلب
ایدی یاهوم همین نام کاربریمه ادش کن تا کمکت کنم
اراک نیستم . ...
128 من شد 1 mig ..نقل قول:
خیلی باحالی ...............
دوستان بشتابید تا این طرح تموم نشده .............
نقل قول:
الان که دوباره چک کردم دیدم از 8ام به این طرف تمام دانلودهای شبانه ام رو روزانه حساب کرده و 9 گیگ ترافیک مازاد برام ثبت کردند!:sq_6:
بهتره تا اطلاع ثانوی از دانلود شبانه خودداری کنید ، نمیدونم چرا سیستم های اینا حتی یه بارم که شده به ضرر خودشون مشکل پیدا نمی کنه ؟؟؟ مثلآ دانلود روزانه رو شبانه ثبت کنه!
خب شما که انقدر واردی ، چرا نمیری ترافیک مازاد خودت رو 0 کنی ؟؟؟نقل قول:
اگه کسی میخواد تعرفه اش رو بدون مجوز تغییر بده اینجا اعلام کنه! به هر سرعتی که میخواد. البته فقط برای مشترکین استان مرکزی!!!
جابجایی نوبت adsl هم پذیرفته میشه ، قرار گرفتن در صف اول اولیت واگذاری!
یه شماره بهت دادم ، اگه میتونی بکنش 2 مگ ...
هنوز راهشو پیدا نکردم ولی مطمعن باش اگه پیدا کنم نمیام اینجا با شما share کنم!نقل قول:
از aali361 بپرس که میتونم این کارو کنم یا نه مستر فراهانی!