فارسی استt1090سلام دفترچه راهنما
Printable View
فارسی استt1090سلام دفترچه راهنما
ممنون Mr_Rayan عزیز.نقل قول:
حالا انتخاب های دیگه چی هست ؟
مثلا این Sony که دوستان میگند، چطوره؟
پس من خیالم از بابت این راحت باشه که دارم با این پولم بهترین چیز رو تو این رنج قیمت بر میدارم؟
تشکر.
سلام به دوستان
این سینماهای خانگی کدومشون میتونند فرمتهای wmv و mkv رو نشون بدند.
سوال دیگم هم بلند گوهای اینها بیسیم هستند .
نقل قول:
سونی در حال حاضر یه مدل داره که من خودم تاییدش می کنم و اونم مدل w5500 هستش که قیمتش نزدیک به 800 تومن هستش.بقیه مدل های سونی در حال حاضر نسبت به کاراییشون گرون هستش و آنچنان هم چنگی به دل نمیزنه.
جی وی سی D7 هستش که حدود 560 تومن هستش و توی سطح و سبک خودش قدرتمنده.
مدل 3569 فیلیپس هم که اونم همین حدود 560 تومنه که توی سطح و سبک خودش قدرتمنده.
و سری های rs پایونیر.
محل قرار گیری بلندگوها باید طبق دستورالعمل یعنی دو عدد front جلو و center در وسط و rear در پشت سر.ساب ووفر هم در جلو قرار می گیره و با توجه به آگوستیک خونه یا سمت چپ و یا سمت راست.باید ببینید کدوم سمت بهتر جواب میده.فاصله باندهای عقبی از شنونده نسبت به باندهای جلویی نباید بیشتر باشه و کمتر باشه.نقل قول:
باندهای عقبی نباید موازی گوش باشه.حتی المکان سعی بر این بشه تا نیم متر پشتر سر قرار بگیره که فضای پشت سر رو تحت پوشش قرار بده.
هرچه فاصلتون از باندهای جلویی بیشتر هستش باید باندهای جلویی فاصله بیشتری از هم بگیرند تا حس left , right بودن باندها از بین نره.
معمولا توی تنظیمات بعضی از سیستم ها میشه صدای بقیه باندهارو با توجه به محل قرار گیری center تنظیم کرد.حالا نمیدونم سیستم شما چه تنظیماتی داره.
ولی یه نکته ای که خیلی مهمه اینه که درست کردن محیط سینمایی خیلی مشکل هستش و باید تنظیمات صدا و فواصل بخوبی انجام بشه.
افکت های صدا هم که توی فیلمها معمولا متفاوت هستش و بخاطر همین همیشه قبل از فیلم باید با توجه به صدای فیلمتون خوب تنظیم بشه،به صورتی که نه صدای RERA ها بهتون قالب بشه و نه صدای FRONT .و دقیقا شمارو وسط صدا قرار بده.بعضی اوقات حتی یک لول بالا پایین تر همه چیز رو خراب می کنه.
حالا با این وضع انتخاب نهایی :نقل قول:
RS-30 یا JVC D7 یا Philips 3569 ؟
800 تومن یه خورده بالاست.
من نظزم روی rs30 پایونیر هستش به همراه پلیر 420 پایونیر که حدودا فکر کنم 640 یا 650 میشه.نقل قول:
d7 جی وی سی و 3569 philips هم مدل های خوبی هستند.
باز بهترین کار اینه که شما بری و خودت از نزدیک هم دیزاینشون رو ببینی و هم صداشون رو بشنوی که بعدا یوقت پشیمون نشی.
سلام دوستان گل پی سی
نظرتون در مورد Dvd Home Theater Sound System
SC-PT875 پاناسونیک چیه ؟
قیمت 680 ؟
total power خروجیشم 1250w هست
مرسی.نقل قول:
یه سوال، من میتونم پلیر رو بزارم برای سالن، و اسپیکر های یک Home Theater دیگه رو وصل کنم بهش و Receiver و اسپیکر های خود پایونیر رو بیارم تو اتاقم ؟
چون من نیازی به پلیر ندارم و میخوام از PC آهنگ پخش بشه.
یا باید اسپیکر های یک H.T دیگه به وسیله ی خود این Receiver به پلیر وصل بشن ؟
فکر ميکنم دليلش همين باشه! :13:نقل قول:
همانطوریکه قبلا صحبت شد wmv رو پایونیر و فیلیپس و بعضی از سینما خانگی ها ساپورت می کنند ولی mkv هیچ سینما خانگیه موجود در بازار ساپورت نمی کنه....نقل قول:
---------- Post added at 10:01 PM ---------- Previous post was at 09:59 PM ----------
من جای شما بودم با این مقدار هزینه سراغ فیلیپس 3578 دبلیو و یا یک مدل دیگه که بانداش چوبیه الان مدلشو یادم نمیاد یا از همه بهتر rs30 پایونیر رو پیشنهاد می کنمنقل قول:
خوشحالم که همه RS-30 رو پیشنهاد میدند.نقل قول:
من تست RS-50 رو گوش کردم تو مغازه جمهوری.
البته بدون Rear ها.
بله می تونید کامپیوتر و یا لپ تاپتون رو به آمپلی فایر دستگاه وصل کنید و ازش استفاده کنید.نقل قول:
اگر هم به پلیر نیازی ندارید پیشنهاد می کنم اصلا نخریدش.از خود نمایندگی که خرید می کنید بهشون بگید که پلیر رو نمیخواید و حدود 65 تومن از کل مبلغ سیستم براتون کم می کنن.
---------- Post added at 09:52 PM ---------- Previous post was at 09:49 PM ----------
3569 فیلیپس.که البته این مدل نسبت به بقیه مدل های فیلیپس بیس قوی تری هم داره.نقل قول:
سلام من میخوام یک اسپیکر بخر م
از طریق کامپیوتر با کابل HDMI به LCD وصل کردم
حالا میخوام یک اسپیکر بگیرم که صداهای دالبی 7.1 رو خوب پخش کنه (مادر بردم یک خروجی DIGITAL AUDIO ) داره
به نظرتون چه اسپیکری بگیرم ؟
می تونی از اسپیکر های کریتیو استفاده کنی قیمت مناسب و کارایی خوبی دارند البته اگر می خوای از خروجی ها انالوگ 7.1 استفاده کنی در غیر این صورت باید اسپیکر لاجیتک 5500 بگیریی که فکر کنم دو رو بر 450 باید باشه که به نظر من ارزشی نداره آدم با این پول سینمای خانگی میخرهنقل قول:
یه پلیر خوب هم لازم دارم یه قدیمی هست دیگه به درد نمیخوره.نقل قول:
65 تومن تو 600 دیگه زیاد چیزی نیست.
ممنون از راهنمایی هات دوست خوبم.
خیلی کمک کردید.
الان که نگاه کردم زده جای اون خروجی روی مادر برد SPDIF OUT زدهنقل قول:
حالا به نظر شما با خروجی انالوگ میشه صداهای دالبی رو خوب تفکیک کرد یا نه
البته من زیاد نمیخوام که قدرت باس بالای داشته باشه فقط تفکیک صدا برام مهمه
هر چی جم و جور تر باشه بهتره
به نظرتون تو رشت مدل آر اس 30 پايونر پيدا ميشه ؟
نمايندگي پايونر داره اين شهر ؟
من الان شمال هستم و صبح زود برميگردم فرصت خريد از تهران رو ندارم...
دوستاني كه rs 70 پايونير دارند پاسخ بدهند لطفا اگه مي دونيد كه چه جوري ميشه بدون ريموت كنترل اسپيكرها ؛ سروندها و ساب وفر با دكمه هاي روي خود رسيور تنظيم كرد مارا هم در جريان بگذاريد
اگر قيمت ريموت كنترل اين دستگاه را ميدونيد اعلام كنيد
تشكر
Mr_Rayan جان اگر آدرس و یا تلفن نمایندگی اصلی پایونیر رو دارید لطف کنی بنویسی ممنون می شم.نقل قول:
خيابان جمهوري زير پل حافظ فروشگاه راستيننقل قول:
ااا، اونجا نمایندگی اصلیشه ؟نقل قول:
نمیدونستم، اونجا رفتم.
ممنون.
آدرس رو که دوستان زحمت کشیدن نوشتن.شماره تلفن هم 66719101نقل قول:
mkv فرمت AVC HD هستش و برای دیدن ان فکر میکنم از سینمای خانگی های Blu-ray باید استفاده کرد یک نمونه ان که در بازار ایران موجوده SC-BT205 با مارک panasonic که قیمت ان بالای 600 تومن هستش که دارای وردی usb و sd و ورودی iPod هست در حال حاضر تمام دوربین های جدید با همین فرمت فیلم میگرن مشخصات کاملنقل قول:
panasonic SC-BT205
کد:http://www.panasonic.co.uk/html/en_GB/Products/Blu-ray+Recorders+%26+Players/Blu-ray+Home+Cinema/SC-BT205/Specification/2373857/index.html?trackInfo=true
سلام دست همه دوستان درد نكنه
من امروز رفتم پاساژ شركا و 787 خريدم 470.000 تومان هنوز بازش نكردم :31:
مبارک باشه داداش.نقل قول:
نتیجه تست رو بگو !
مبارکت باشه... :11:نقل قول:
من هم 787 رو از سایت چاره سفارش دادم...
من شهرستان هستم وقتی بدستم رسید نتیجه تست رو اینجا میزارم... :8:
با سلام خدمت همه دوستان واساتید. من امروز خودم از طریق دفترچه آمپ rs70 رو وصل کردم ولی بدبختانه نمیدونم چرا فقط از باندای جلو واونم فقط از باندای بالا ش فکر کنم صدا اومد. اونم چه صدایی ، آشغال . نه از باند سنترش و نه از باندای عقبی و جالب اینکه از ساب هم هیچ صدا نمی اومد. به قدری اعصابم خراب شد . ور داشتم به تهران زنگ زدم که اونا هم گوشی رو ور نداشتن . فکر کنم بعد از ظهرای پنجشنبه کار نمی کنن .دوباره از اول چک کردم و دیدم که همه سیمها رو طبق دفتر چه درست وصل کردم. نمی دونم اشکال از کجاست . تو رو خدا اگه کسی میدونه راهنماییم کنه. اینم بگم که من از طریق همون کابل آنالوگ وصل کردم . یعنی قرمز و زرد و سفید. به هیچی آمپ هم دست نزدم فقط سی دی رو انداخنم نو پلیر و صدا رو از طریق آمپ زیاد کردم که اینطوری شد. به دادمن بیچاره برسین . راستی یه عکس هم از سیستم میذارم لطفا دوستان و اساتید نظر بدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:41:
متاسفانه من چون این سیستم روندارم به طور قطعی نمیتونم نظر بدم.جمعه هم که نمایندگی تعطیله.اگه کسی از دوستان کمک نکنه باید تا شنبه صبر کنی.نقل قول:
از همه کسانی هم که بعد تست سیستمشون ریویو مینویسند پیشاپیش تشکر می کنم.
---------- Post added at 12:23 AM ---------- Previous post was at 12:19 AM ----------
راستی خیلی قشنگ و شیک شده.مبارکت باشه.انشالله به خوبی ازش استفاده کنی.
مدل قشنگيه
.
ممنون رایان عزیز . من به دوچیز شک میکنم یا باید از کابل باشه که آنالوگه یا از سی دی . البته من موقع تست این سی دی ها رو با خودم برده بودم تو مغازه و اونجا تستشون کردم. از همه صدا میومد . البته تو rs30 فکر کنم از باندای بالا ی جلو صدا نمی اومد. فقط از یه چیز میترسم و اونم اینکه فقط سی دی اورجینال از همه باندا صدا بیاد که اینم زیاد چیز جالبی نیست. باید تا شنبه صبر کنم شاید من یه جایی اشتباه کردم:13:نقل قول:
عزیزان جواب این پست رو هم بدید ممنون میشمنقل قول:
اsdif out همون digital audio out هست؟ با چه نوع کابلی وصل میشه (میگن فیبر نوری درسته ؟)
در ضمن قیمت اسپیکری رو هم که پیشنهاد میکنید رو هم بگید
با تشکر
نقل قول:
چرا از USB استفاده نمیکنی:31:
ولی عجب قولیه .
بچه ها نمایشگاه تبریز هم کشکی بود فقط سونی شرکت کرده :41:
میخواستم فردا برم. چجوریاست؟ دوربین و کامپیوتر و ....نقل قول:
ارزش داره؟
بچه ها رو دیدی اسباب بازیهاشون رو دور هم میچینن همونطوریه :31:نقل قول:
تا حالا نمایشگاهی به این مزخرفی ندیدم
اصلا هیچ شرکت معتبری شرکت نکرده کلا الکی فقط به خاط ورودیه گرفتنه مثل اینکه نتونستن پول کارمنداشونو بدن :31:
digital audio out معمولا دو نوع هستش.یا کواکسیال و یااپتیکال.نقل قول:
فیبر نوری برای اپتیکال استفاده میشه.اگر سیستمتون خروجی اپتیکال داشته باشه یه درپوش داره و وقتی درپوش رو بردارید یه نور قرمزی میبینید که از طریق فیبر نوری اطلاعات انتقال داده میشه.
اگر هم کواکسیال باشه نیاز به کابل فیبر نوری نداره و یه کابل تک فیش هستش.
Pemy جان مبارکت باشه.نقل قول:
نترس مشکلی نیست زنگ بزنی همه چی درست میشه.
Pioneer نمیذاره کسی ناراضی باشه از محصولاتش.
نقل قول:
ممنون دوست عزیزم .
من یکی دو سال پیش یه سینمای خونگی مارشال خریدم. آوردم خونه وصلش کردم دیدم فقط از دو تا بانداش صدا میاد اونم چه صدایی، آشغال. صبح بردم پسش دادم اون موقع فروشنده بهم گفت که باید سی دی اورجینال بندازی . فقط میترسم این پایونیر هم اینطوری باشه که اونوقت ناراحت میشم . اگه از دوستانی که rs70 دارن زحمت بکشن بهم بگن که مال اونها هم اینطوریه یا اینکه سیستم من اینطوری شده ممنون میشم:13:
با USB هم صداش خوب نیست؟؟؟نقل قول:
تو خود نمایندگی پایونیر که با سی دی معمولی کپی تست می کنه و ارجینال نیست.مشکلت از جای دیگه ایه.میرفتی یخ کابل اپتیکال می گرفتی با اون تست می کردی میدی چجوریه.نقل قول: