سلام اگه ممکنه برید تو فولدر start up گوشیتون و لیست فایل هایی که اونجا هست رو بگذارید این جا.
Printable View
سلام اگه ممکنه برید تو فولدر start up گوشیتون و لیست فایل هایی که اونجا هست رو بگذارید این جا.
1-alarmwatcherنقل قول:
2-autorotation
3-chomemanager
4-playerautoupdate
5-poutlook
6-runjinbox
7-screencapture
8-sendmtmsg
ولی ماله همه که یطور نیست ، کمو زیاد داره ، بستگی داره به برنامه هایی که نصب میکنی!
البته من چون تازه ویندوز عوض کردم و فکر کنم بیشتر نزدیک به حالت اصلیه ویندوز باشه گذاشتم !
سلام
اول اینکه من دارم با گوشیم و با استفاده از uc پست میدم
دوما میخواستم ببینم نظرتون راجع به زدن یه تاپیک جامع نرم افزار ویندوز با رزولیشن wqvga چیه
اینجوری هم دیگران به ما کمک میکنند هم ما به دیگران
سلام به همه،
من هم یه چند ماهی هست که این گوشیو خریدم :27: ازش هم راضیم، مشکل چرخیدن صفحه اش تو اسفالت حل شده ولی با جی سنسور نمیشه ماشینو هدایت کرد. در ضمن یه سوال:من وقتی چند بار با تم و والپیپر گوشی بازی کنم می تونم شانسی والپیپر صفحه ی lock رو هم عوض کنم! خیلی قشنگ میشه. دوستان تجربه ای دارن؟کل این 121 صفحه رو خوندم بعد اومدم تو بحث! تقریبا یک سوم تاپیک ها در مورد فارسی ساز یا مشاوره ی خرید یا قیمت اند، خوبه یکی همت کنه یه سر و سامانی بده.
با حرف این دوستمون هم خیلی موافقم، یه تاپیک دانلود برای این موبایل (همه چیز، تم،نرم افزار،بازی) باید ایجاد بشه بی زحمت :D در ضمن live wallpaper برای این گوشی پیدا نمیشه؟ مثل والپیپر اندروید. یه چند جا دیدم ملت رو omnia2 اندروید ریختن، این گوشی هم سخت افزارش مثل همونه فک کنم تا حدودی! رو این نمیشه؟ البته به خوبی windows با گوشی ست نمیشه ولی جالبه که دو تا سیستم عامل باشه.
سلام من یه جواب اینجا پایین صفحه زدم بعد هم ارسال سریع جواب رو زدم، غیب شد کسی میدونه کجا رفته؟ اگه میشه منتقل کنید همینجا.
اهان یه سوال دیگه: این جریان بfirmware upgrade که تو سایت سامسونگ apps هست چیه؟
به احتمال زياد مشكل از كارتتون هست!
رم يكي از گوشيهاي من هم همينطوري بود؛رم جديد گرفتم درست شد
نقل قول:
نوشته شده توسط: saeedfweb
ترجمه :
ببخشید دارم با همین گوشی پست میدم ie خود گوشی که مثل لاک پشت می مونه و سرعت نداره واسته همین با اپرا مینی اومدم که فارسی نداره واسه همین فینگیلیشیدم
یکی گفته بود چی شد لینک نرم افزار خواستم بهش بگم که درست کردمش خیلی وقته
ممنون از ترجمه خوبتون
---------- Post added at 10:34 AM ---------- Previous post was at 10:31 AM ----------
نقل قول:
ممنون
ولي تو اپرا ميني اصلا نميتوني تايپ فارسي داشته باشي،هنگ ميكنه!
این پست من تایید نشد؟!!:19:
چرا تاپیک این گوشی تو صفحه پاکت پی سی نسیت؟
من از favorite میام اینجا
سلام live wallpaper برای ویندوز موبایل هست؟ مثل اندروید.
تو گوشی من که هر بار پس زمینه رو عوض کنینقل قول:
مال قفل هم عوض میشه:10:
---------- Post added at 01:48 PM ---------- Previous post was at 01:47 PM ----------
live wallpaper چیه دیگه!!!:18:نقل قول:
نقل قول:
برنامه های شبیهش هست
من یه جا دیده بودم،الان هرچی فکر میکنم یادم نمی یاد،احتمالا از برنامه Resco picture manager میشه این کار رو کرد!
نقل قول:
در مورد ایجاد تاپیک من پایه هستم!
برای ریختن آندوریید هم من دیدم رو ایکس وان کرده بود یکی!
رو رم ریخته میشه و مثله کامپیوتر قبل از بوت شدنه می پرسه که کدوم سیستم عامل رو میخواید تا بوت شه!
اگه کسی واسه این گوشی هم پیدا کرد به ما بگه!
لایو والپیپر رو هم اسمش رو نگاه میکنم میگم!
سلام من هم یه چند وقتی هست این گوشی را دارم:5:، خوبه پیشنهاد این دوستمون که گفتن یه تاپیک نرم افزار راه بیفته عملی بشه:27:. در ضمن من بعد از کلی ور رفتن به تم و والپیپر گوشیم والپیپر صفحه ی lock رو هم مثل صفحه ی اصلی کردم ، البته شانسی:22:. مال دوستان وقتی دکمه ی قفل رو می زنید که صفحه روشن میشه پس زمینه آبیه؟ در ضمن یه چند جا خوندم که رو امنیا2 اندروید ریخته بودن، البته خیلی با گوشی هماهنگ نبوده، گفتم چون امنیا ایت هم سخت افزارش یکیه با اون شاید رو امنیا لایت هم جواب بده. یعنی دو تا سیستم عامل رو گوشی هست!:7: در ضمن کسی با samsung kies فریمور اپگرید کرده؟
من بازی اسفالت رو فول اسکرین می تونم اجرا کنم ولی جی سنسور کار نمی کنه و با دست باید فرمون داد، چاره ای پیدا نشده؟
مورد اخر: این تاپیک رو کامل خوندم برا همینم تازه سر و کله ام پیدا شده، یک سوم تاپیک گفنت قیمت چنده یا فارسی ساز خواستن خوبه اینا حذف بشه که حجم مطالب کمتر و مفید تر بشه.
ببخشید من کلی صبر کردم این پیغام ها نیمده بود دوباره نوشتم شرمنده تکراری شد:11:
live wallpaper خیلی جالب بود مثلا تو صفحه حباب میاد و میره و می تونی حباب ها رو بتر...ونی یا مثل یه رودخونه بود که جریان داشت! این اندروید برای امنیا 2 فایل هاش هست.
پیشنهادتون برای اینکه هر بار نخوام کلی به والپیپر و تم ور برم تا صفحه ی قفل هم عوض شه چیه plz؟
today screen دوستان روی حالت windows default چه میانبر هایی داره؟ نمیشه جابجا یا عوضشون کر، ماله من با عکسی که gsmarena یا gsm.ir توی بررسی هاشون گذاشتن فرق داره!
1یه سوال کی اینجا مسئوله و باید پستها رو پاک کنه:41:
همه میگن باید پستها پاک بشه خوب بابا یکی بر.و صاحابشو بیاره دیگه:19:
2من تاپیکو زدم لطفا هرکی هرچی نرم افزار داره اونجا معرفی کنه:27:
مطلب اولشم رو با پک mamsana شروع کردم:11:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=5389107#post5389107
برا ایجاد تاپیک از وبرایش:kakhmalتشکر میکنم فقط امیدوارم یه تاپیک منظم و اگر شد دسته بندی شده باشه! و لیست همه نرم افزارایی که گذاشته میشه به پست اول اضاف بشه!
درود
پس از خواندن 122 صفحه:20: ، لازم دیدم از تمامی دوستانی که بی دریغ اطلاعاتشون را به اشتراک میزارن:7:، سپاسگزاری کنم.
و اینکه اگه بخوام یک سنجش نسبی از کیفیت محتوای صفحات داشته باشیم ، 50 صفحه اول بسیار کاربردی تر بودند و مشارکت دوستان با تجربه بیشتر ، دیگر در این فروم از بسیاری دوستان با تجربه خبری نیست ، نکنه گوشیشون را عوض کردن؟
سلام عزيزنقل قول:
ممنون از كاري كردي,نياز بود,جون تابيك اين كوشي از شكل در اومده بود و تو ليست تابيك ها هم نبود ديكه
منم الان مسافرتم,بركرديم شروع ميكنم به بست دادن تو تابيك جديد
الانم با كوشيم دارم بست ميدم,با ايترنت اكسبلورر خوده كوشي با هزار بدبختي تونستم واسه همين عربي هست كيبوردم
يو سي رو هم ريختم,اونم مشكل داشت با فارسي,كسي لينك امتحان شده ميتونه بذاره!?
عيدتون هم مبارك!
1. سلام چطوری؟ خوبی؟من خوبم ممنون.....:5:نقل قول:
2. تاپیک فقط جاش عوض شده و تو لیست هست:19:
3. لطفا همهرلطفا یه کاری واسه تاپیک جدید بکنید قبل از اینکه درشو تخته کنن
4. من توی اینترنت اکسپلورر و یوسی با فارسی مشکل ندارم شاید بخاطر فارسی سازته
5. منظورت از لینک امتحان شده چیه؟؟
مگه نمیگی نصبیدی؟؟
5.عیدتم مبارک
---------- Post added at 12:59 AM ---------- Previous post was at 12:57 AM ----------
راستی من یه فوروم انگلیسی پیدا کردم مخصوص اومنیا هنوز نگرفتهکارش ولیی فک کنم بزودی بگیره
اگه عضو شدید بهم pm بدید
اسم من PhoeniX
کد:http://www.samsung-omnia.org/
چرا از opera mobile استفاده نمیکنی؟نقل قول:
من که استفاده میکنم خیلی راضیم ، از هر نظر که بگی کامله.
با سلام و تبریک عید فطر،من احساس میکنم بلوتوث موبایلم ضعیف است، چند تست سرعت با دستگاههای مختلف انجام دادهام که نتایج آن بصورت زیر است:سرعت ارسال به بلوتوث کامپیوتر 48 کیلوبایت در ثانیه و سرعت دریافت 55 کیلوبایت در ثانیهسرعت ارسال به Nokia 7610 supernova 40 کیلوبایت در ثانیه و سرعت دریافت 96 کیلوبایت در ثانیهسرعت ارسال به سونی اریکسون دبیلیو700، 20 کیلوبایت در ثانیه و سرعت دریافت 30 کیلوبایت در ثانیهسرعت ارسال از Nokia 7610 supernova به بلوتوث کامپیوتر 77 کیلوبایت در ثانیه و سرعت دریافت 55 کیلوبایت در ثانیهنام بلوتوث یواس بی من BT-688 Class 1 است و قیمت آن 4000 تومان است، برد آن هم کمتر از 10 متر است و اگر بیش از یک دیوار در مسیر مستفیم موبایل و کامپیوتر وجود داشته باشد ارتباط قطع میشود.با توجه به اینکه سرعت بلوتوث ورژن 2 به بعد 3Mbps اعلام شدهاست، آیا به نظر شما نتایج این تستها نرمال است یا نه و آیا مشکل از پاکت پی سی است یا بلوتوث یو اس بی و آیا بلوتوث یو اس بی دیگری را پیشنهاد میکنید یا نه؟با تشکر
خیلی ممنون بابا شرمنده کردین ما رو :11:
آخه چرا اینفدر تو این تاپیک جدید پست دادین؟:11:
الان دیگه تاپیک بالا نمیاد!!!:2:
ما رو واقعا شرمنده کردین!:11:
قرارمون این بود که من تاپیکو بزنم همه توش پست بدن یه نفر پایه بود(:11:mamsana)اونم که سفره
ولی معرفتو ازش یاد بگیرین تو سفر رفته یه کافی نتیچه میدونم یه جایی گیر اورده پست داده:10:
من امروز میخواستم 10-20 تا نرم افزار بدم دیدم این تاپیک از دیروز صبح تا حالا هیچ فرقی نکرده:18: بیخیال شدم
حاج آقانقل قول:
ما بی پست و مقام ها رو اجازه نمی ده
و گرنه ما هم دوست داشتیم بیایم
میشه ترجمه کنی؟نقل قول:
در هر صورت تاپیک منتقل شد به تراش:2:
نمیخواد دوستان زحمت بکشن :41:
آقا منم فقط دیشب تونستم ببینم، کسایی که فعالیتشون کم بوده رو راه نمیده!
شما هم نباید انتظار می دااشتی تاپیکو نزده پاشنه اش رو بکنن، یه کم صبر می کردی
نقل قول:
kakhmal عزيز ,ناراحت نباش درست ميشه!
الان كلا ملت تو حالو هواي عيد و تعطلين!
من رفتم خونه شروع ميكنم به بست دادن!
راستي بستها رو هم با كوشيم ميدم!
سلام
فارسي ساز نصب كردم. اما الان گوشيم يه جورايي هنگ كرده! صفحه اصلي عربي شده و هيچ جوري امكان دسترسي به گزينه هاي استارت و ستينگ ندارم تا پاكش كنم ! اگه بتونم به فايل منيجر هم برسم خوبه كه از ويندوز گوشيم بشه اين سرطانو پاك كنم! لطفا كمك كنيد !
هر كاري مي كنم به منوهاي خود سامسونگ هم راه پيدا نمي كنم!
كمكم كنيد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام کسی تا حالا روی این گوشی آندروید نصب کرده
همه دوستان خسته نباشند
آقا شما هم او تاپیک نرم افزاری و راه بنداز ، این قدر هم نازک نارنجی نباش .
مگه مشکل سنسور حرکتی گوشی حل نشده بود ؟
من گوشی رو تازه خریدم، تا حالا این قدر مجذوب یک گوشی نشده بودم ، چه چیزی ساخته این بشر:18:
اینم یک اَپ استور دیگه که مثل Omarket همهچی توش فری هستش (فروشگاه نرم افزار xda)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://xdamarket.vbnfiles.com/Browse/Browse.aspx?Do=app&AppID=001
مرورگر Zetakey با قابلیت پشتیبانی از HTML5 , آقا این خیلی باحاله، مثلا یه چیز خوبش اینه که گوگل ریدر ورژن موبایلرو عین ورژن پیسی باز میکنه مثلا کسایی که شِیر کردن یا کسایی که لایک زدن رو نشون میده بعد پایینتر هم که میری خودش لود میکنه، ولی سرعتش به نظر من از اُوپرا پایینتره، اما نسخه بتاست اگه مشکلاش برطرف شه چیز جالبیه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.zetakey.com/download.html
دوستان همگی ببخشیننقل قول:
دیشب یه خورده ناراحت بودم اینو دیدم یه پست زدم
منظورتونو از این جمله آخر نفهمیدم؟!!(شما هم نباید انتظار می دااشتی تاپیکو نزده پاشنه اش رو بکنن، یه کم صبر می کردی)
---------- Post added at 11:55 AM ---------- Previous post was at 11:54 AM ----------
منم یه بار یه چیزی تو همین مایه ها شد گوشیتو هارد ریست کن(تو صفحه های قبل توضیح داده شده)نقل قول:
---------- Post added at 11:56 AM ---------- Previous post was at 11:55 AM ----------
مثل اینکه متوجه نشدین من راه انداختم چون دیدن رونقی نداره پاک کردننقل قول:
آره حل شده حالا فرمایش:20:
---------- Post added at 11:57 AM ---------- Previous post was at 11:56 AM ----------
اگه همچی توش فریهنقل قول:
چرا اسمش مارکته؟؟!!:18:
[PHP]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=423730[/PHP]
ميتونيد نرم افزار و بازي هاتون رو تو اين تايپيك معرفي كنيد.
kakhmal جان منظورم این بود که یه کم مهلت بده ملت تاپیکو ببینن بعد بگو استقبال نشد. من خودم فقط یه بار تونستم بازش کنم بعدا دیگه اجازه نمیداد...بگذریم حالا این قضیه اندروید هم خوبه ها بیاین یه اندروید رو اینگوشی بریزیم!:10:
اون که درش تخته شد:41:نقل قول:
مشکل اینجاست که چجوری بریزیم :19:
نظری داری؟!:27:
---------- Post added at 07:36 PM ---------- Previous post was at 07:31 PM ----------
بچه ها لطفا تا میتونید تو همین یکی دو روز اول هرچی میتونید نرم افزار تو این تاپیک پیشنهاد بدید تا پاکش نکردننقل قول:
من یه چند جا دیدم روی امنیا ریختن ولی خیلی سازگار نبوده ولی بالا اومده بود و منوهاش کار می کرد حتی تو یه فروم ایرانی هم اموزشش هست، سرچ کنید. روی امنیا 2 هم تو خارج مثل اینکه شده بود،در کل یکی که بلده باید کاملش کنه. خیلی سخت نبود.
کد:http://www.hotshare.net/de/file/101505-1411366242.html