1 مگ محدود :n28::n34: حداقل تو سرویس های محدود سرعت رو باز بزارید.
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
Printable View
1 مگ محدود :n28::n34: حداقل تو سرویس های محدود سرعت رو باز بزارید.
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
سلام
دوستان توی پنلتون ، قسمت سیستم پشتیبانی پیام بزارید تا طرح بهار تا بهار رو فعال کنن .
استان های دیگه توی بهار ارائه میدن .
ممنون
واقعا یکی از ضعیف ترین مخابرات های منطقه ای در کشور همین مخابرات هرمزگان هستش :n34:نقل قول:
این ها هم منتظر نشستن تا من و شما درخواست بدیم. دلت خوشه ها ...نقل قول:
سلام
ظاهرا در سطح وسیع اینترنت هرمزگان قطع بود تا به الا یعنی ۱۲ شب
نه پیش من که مخابرات وصل بودنقل قول:
سلام دوستان
من الان 10 روزه که اینترنتم داغونه 2 مگ گرفتم سرعت دانلودش 20 بالاتر نمیره سایت هم باز نمیکنه شماها این مشکلو دارین؟
با تشکر
سلامنقل قول:
وضعیت SNR خطت به چه صورت هست؟
Downstream 324
Upstream 271
یه چی بگم محض خنده . زنگ زدم 2020 میگم طرح بهار تا بهار چرا نیست ؟ طرف میگه خوب الان تابستونه !!!!!!!
میگم جدیدا خرداد جز تابستون حساب میشه ؟!؟!؟
طرف خیلی تاکید داشت که خرداد جز تابستونه :n04:
فکر کنین اینا شدن اپراتور !!!!!!!
دوستان طرح جدید چیزی نیومده ؟
سلامنقل قول:
نه
بی حالتر از مخابرات ندیدم
ما که رفتیم اسیاتک
۲۰ عالی
سلام از طرح داتلود شبانه رایگان استفاده کن من الان 2ماهی میشه گرفتم راضیم راحت شبی 3 گیگ میتونی دانلود داشته باشی از2شب تا ساعت6صبخنقل قول:
اسیا تک چجوریاست من دانلود برام مهمه طرح خوبی واسه دانلود داره ؟
آخه سرعت 2 مگ با ترافیک 3 گیگ بدرد نمیخوره . به 7/8 روز هم نمیرسه اون 3 گیگ ...نقل قول:
اون طرح بهار تا بهار که گفتم مثلا سرعت 1 مگ سالی 96 گیگ میده که میشه ماهی 8 گیگ + دانلود شبانه
این ارزش داره .
یا سرعت 2 مگش سالی 120 گیگ میده که میشه ماهی 10 گیگ .
اما الان 5 تومن کمتر بدی به جاش 5/6 گیگ کمتر داشته باشی که ارزشی نداره .
بحث پولش نیست اصلا . بحث اینه اینترنت مخابرات اگه سرعت بالا بگیری مثل فرفره حجمت تموم میشه .
سلامنقل قول:
گاهی افرهای خوبی میزنه
مثلا الا جشنواره گذاشت تا ۱۸ ام
هر گیگ ۱۵۰۰ تومان !
شبا هم که رایگانه
سرعت ۱۰ مگابیت بر ثانیه بنده در حال استفاده هستم
پینگ عالی عالی برای بازی انلاین به خصوص
اسیا تک قیمتاش چطوره سرعت10مگابیت 6ماه 1 ساله شبا که رایگانه سرعت پاین نماید واسه دانلود همون10مگابیته؟ممنون
سلامنقل قول:
شما در اسیاتک هر پکیجی خریداری کنید سرعتش حداکثری میده و یکسان هست
برای ما که افت نداشته در ساعات رایگان
سلام دوستان
میخوام اینترنتم رو شارژ کنم
آدرس سایت رو می خواستم پیشاپیش ممنون
نقل قول:
سرعت 10مگه میدتد؟
سلام
کدوم پکیج اسیا تک واسه دانلود مناسبتره ؟من هر پکیجی بگیرم سرعت10مگابیته ؟ ممنون میشم راعنمایی کنی وس وسم کردی اساسی میخام بیخیال مخابرات بشم
کسب رتبه سوم دیتای شرکت مخابرات هرمزگان در کشور
مخابرات هرمزگان رتبه سوم ارائه خدمات دیتا را در کشور کسب کرد .
به گزارش روابط عمومی شرکت مخابرات استان هرمزگان براساس گزارش ارزیابی شرکت مخابرات ایران در پایان اردیبهشت ماه 95، رتبه سوم کشوری به دیتای شرکت مخابرات هرمزگان اختصاص داده شد. مهندس سید رهام حسینی ، رییس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت مخابرات استان هرمزگان در تشریح وضعیت عملکردی حوزه دیتای این استان گفت: براساس گزارش عملکرد دیتای شرکت مخابرات استان ها، شرکت مخابرات هرمزگان با امتیاز 67/3 موفق شد رتبه سوم کشوری را کسب کند. وی ضمن ارائه گزارشی از وضعیت عملکرد موفق حوزه دیتای استان، از کارکنان این حوزه که با سعی و تلاش مثال زدنی موفق شدند از رتبه بیست و هفتم به رتبه سوم کشوری ارتقاء پیدا کنند تقدیر و تشکر کرد و افزود: هرگونه موفقیت کسب شده در این مدت مرهون جدیت و سعی و تلاش تمامی همکاران زیرمجموعه است
2 مگابیت محدود ، سرور IPM داخل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا داستان چیه سرعت مخابرات افتضاح اومده پایین! همش timeout میده. کسی اطلاع داره ؟
داستانش رتبه کشوری 3شدنهنقل قول:
شما هم همین مشکل رو دارید؟ یا فقط منم؟!نقل قول:
سلامنقل قول:
به شبکه های داخلی کشور هم تایم اوت دارید؟
از ساعت 5 بعدازظهر دیروز اینرنت دائما قطع و وصل میشه! هر 2 دقیقه یک بار قطعی داره! این جوریش رو ندیده بودیم که دیدیم!
سلام دوستان .یه سوال .
هنوز محدوده ی شهرک نور ونیایش وکلا بلوار اما حسین فقط مخابرات می ده adsl ?
من پارس انلاینم و شاید بیام مخابراتنقل قول:
توی پنل من که تا به الان هیچ تغییر و کاهش قیمتی دیده نشده و هم چنان تعرفه های قدیمی پابرجاست.
سایت مخابرات هرمزگان که طبق معمول فقط خود ستایی کرده و خودشو بزرگ جلوه داده، کسی ندونه چه امکاناتی هم دارن ارائه میدن. همه ی استانا سرعت رو باز کردن اینجا هنوز 128 کیلوبیت، 30 کیلوبایت سرعت میاد. تازه خیلی از سرویس هاشم شبانه نداره.:n28::n28:
اینترنت مخابرات از امروز ارزون شد..
تعرفه جدید هر گیگ..
سلام دوستان . خسته نباشید
امروز چندتا طرح جدید توی پنلم دیدم .میخواستم بدونم تفاوت این طرح ها چیه .
تفاوت طرح های Mbps با Kbps چیه ؟ یعنی واقعا تغییری توی سرعتشون ( دانلود ) هست یا الکیه همش ؟
ممنون
1 مگابیت مساوی با 1024 کیلوبیت هست. در طرح ها سرویس 1024 کیلوبیت با 1 مگابیت یکی است.نقل قول:
بله سرعت دانلود در طرح ها متفاوت است.
به طور مثال در سرویس 512 کیلوبیت حداکثر سرعت دانلود 64 کیلوبایت و در سرویس 2 مگابیت حداکثر سرعت دانلود 256 کیلوبایت است.
سلام دوستان
این طرح جدیدی که گذاشتن من بخوام 4 مگ بخرم سرعت دانلود 4 مگ چنده؟
با تشکر
نرمالش باید 400تا450 داشته باشی صبر کن یکی که گرفته اطلاع دقیق بده زیاد به مخابرات اعتباری نیستنقل قول:
سلام
طرخ جدیدی اضافه شده به پنل مخابرات کمپین تابستانه من درست متوجه نشدم چجوری باید بگیریم اقا یکی بیاد درست توضیخ بده ممنون(فیلسوفن واسه خودشون تابستون تموم شد تازه طرح اضافه کردن)
متوجه این جمله نمیشم : *كليه سرويسهاي فوق با ضريب اشتراك 1:1 متقارن به متقاضيان واگذار ميگردد.
یعنی چی ؟ اینترنت شیر نمیشه بین چند نفر ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو یه نگاه بنداز. البته این طرح هنوز تو پنل من اضافه نشدهنقل قول:
بله، منظر همونه که گفتین. یعنی دیگه اون 1 به 8 اجرا نمیشه و اگر واقعی باشه باید سرعت از اون حداقلی که تعیین کردن پایین تر نره.نقل قول:
جای امیدواری داره که مخابرات هرمزگان داره سرعت رو باز میزاره :n09::n10:
چرا این طرح تو پنل من نیست؟