98.5 فیکس...محیطش یوزر فرندلی شده:31:نقل قول:
آقا یه آموزش از ovi store بزارید من الان یه اکانت ساختم.....اما این ovi store چیکارست ؟
Printable View
98.5 فیکس...محیطش یوزر فرندلی شده:31:نقل قول:
آقا یه آموزش از ovi store بزارید من الان یه اکانت ساختم.....اما این ovi store چیکارست ؟
اول بگو ببینم چرا میخوای پروداکت کدتو عوض کنی بعد راهنکاییت کنم. همه دارن فارسی می زنن تو داری عوض می کنی؟ مشکل شاید با ویندوزت باشه که گوشیتو نمیشناسه. درضمن تو Hom e screen برنامه Ovi suite یه گزینه سمت چپ پایین صفحه واسه شناسوندن گوشی جدید وجود داره میتونی از اون استفاده کنی. همچنین تو منوهاش هم گزینه Add new device هست که همون کار رو برات می کنهنقل قول:
لینک و آدرس دقیق بده واسه دانلود نقشه ها و خود برنامهنقل قول:
عزیز من ببین نوکیا برنامه جی پی اس و نقشه هاش مجانی نبود ولی بعدش اومد رایگانش کرد قبلا همه همک و نمی دونم کرک می کردن تا میتونستن از نقشهه ا استفاده کنن ولی الا نبا فریم ویرهای جدید نوکیا که باید بالای 20 باشن میشه برنامه map installer ورژن 3.4 رو دانلود کنی بعد با map loader نوکیا نقشه های ایاران و هر جا رو که دوس داشتی برداری و دانلود کنی و حالشو ببری.نقل قول:
متاسفانه واسه بعضی فریم ویر ها و پروداکت کدها انگار این قابلیت غیر فعاله هنوز اگه تو به فری مویر و پروداکت کد فارسی تغییر بدی حتما مشکلت حل میشهو براحتی استفاده می کنی از جی پی است البته با علم بر اینکه فرمودید واسه سوریه کار نمی کنه !!!!
خیلی خاطرتو میخوام:10:
البته واسه آموزش تصویری که کاری از دوستمونه میتونی به
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سری هم بزنی
این RM-551 که اصلا مال ایران و این دور وبرا نبود این قاچاقچیا چه کارایی که نمی کنن!!!!نقل قول:
منظورت از فریم ویر کوک شده چیه؟نقل قول:
قربونت برم وظیفس من مطالب رو از اینور اونور جمع می کنم تا جایی که هم بشه خودم تست می کنم بعد میزارم. قربونت داداش
از کدوم روش استفاده کردی بگو بهم؟ گرچه من همراه اولی هستم و شهرستانم . درسته امواج مزاحم واسه وصل شدن به ماهواره ها نسبت به مراکز استانی کمه ولی جی پی آر اس همراه اول اینجا فکر نمی کنم کار کنه. درضمن این دم ودستگاههایی که رو دکل های مراکز انتظظامی نصب کردن واسه انداختن پارازین رو کانالهای دیش خودش معضل بزرگی بر دریافت جی پی اس هستش
ببین عزیز من اونجا که عسک آچار فرانسه هستش رو میزنی بعد به همه چی دسترسی پیدا می کنی. راتس داریوس گریت مشکلشو حل کرده میتونی از اون هم کمک بگیری اونم از این طریق حل کرد. چون نمی خوام زیاد وارد جزئیات بشم میسپرم به دوستاننقل قول:
توصیه می کنم در مورد جی پی اس اینا رو ببینی آخه اینجا هم تنظیمات گذاشتم:
و این هم کاری از دوستمونه البته تصویریه واسه اونایی که میخوان راه اندازی کنن (مسائل اولیه)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که در اینجا از زحماتشون نهایت تشکر را دارم
منظورت اینه که گوشیت جر زنه؟ :31:نقل قول:
والا مال من که اینطوری نیست و اینم بگم واسه بعضی آهنگ ها با بیت ریت پایین تر و فرکانس های خلاص اینجور خش خش زدن صدا کاملا طبیعیه واسه همه گوشیا نه تنها ایکس 6
یه لطفی هم بکن باتریشو درآر بهم بگو پروداکت کد رو چی نوشته؟نقل قول:
درضمن موقع خریدت برچسب آبی رنگ حاوی عبارت Comes with music رو ال سی دی گوشی چسبونده بودن؟
ثالثا اگه با گارانتی اصلی گرفتی فورا شماره سریالتو به 200023013 اس ام اس کن ببین چی میگه تا ب عد بهت بگم دردت چیه
هم گارمنیو هم اسمارتکام رو سیمبیان ها نصب میشه ولی نمی دونم لینکش کجاست و از کجا باید دانلود کنم اگه دارید واسه ما هم بزارید. اتفاقا باگی که تو برنامه جی پی اس این گوشی ها هست با استفاده همزمان از گارمین و خود نوکیا مپ حل میشهنقل قول:
آموزش خاصی نداره خیلی راحته این یوزر فرندلیت منو کشت:31: زیاد فرقی با ورژن قبلیش نکرده اصلا تفاوت خاصی تو ظهرش منن می بینمنقل قول:
این مسئله OVI هم شده واسه ما قوز بالاقوز. این OVI نیاز به وایرلس لن یا جی پی آر اس داره. چون تو کشور ایران هم این دم و دستگاه فعلا به آن صورت وجود ندارد(هنوز کسانی مثل من از اینترنت ذغالی بهره می برن) فعلا واسه منطقه ما غیر فعاله. قابلیت هایی چون چت و خرید و دانلود آهنگ و موسیقی و نرم افزار و این جرو چیزاس. محصولات نوکیا رو میتونی توش ببینی و از این جور حرفا که چون دقیقا ندید منمی تونم چیزی بگم ولی بگم که باید بیخیالش شید. اگه تو سایتشم بری میگه واسه ریگیون یا منطقه شما متاسفانه مناسب نیست
بله دیشیب ورژن جدیدشو دانلود کردم که ویندوز سون در پراپرتیز این فایل نشون میده 98.6 و در پنجره اکپلولرر نوشته 100.989 کیلوبایت:41: که من حدود 15 دقیقه طول کشید دانلودش کنم.
راستی X6 8GB هم داره میاد با این اختلافات:
Stereo Bluetooth version 2.1 with Enhanced Data Rate
رنگ: لاجوردی و مشکی و احتمالا بنفش گون ارغوانی
اینو نگفتی اگه با گارانتی اصلی نوکیا بگیرم باز این مشکل هست؟نقل قول:
من نمیخوام این مراحل اضافی رو انجام بدم.
در ضمن قیمتش اینجا با گارانتی اصلی شده 348000 تومن.
تفاوت نوکیا X6 16 gb با X6 8gb :
x6 16 gb :
رنگ بندی : سیاه / سیاه - سفید/صورتی - سفید/زرد
حافظه داخلی : 16GB
بلوتوث استریو : Bluetooth version 2.0 with Enhanced Data Rate
فلش پلیر : Flash Lite 3.0
هدست : (Nokia Stereo Headset (WH-701
شارژ از طریق USB : ندارد
X6 8 gb :
رنگ بندی : سیاه - لاجوردی - ارغوانی
حافظه داخلی : 8GB
بلوتوث استریو : Stereo Bluetooth version 2.1 with Enhanced Data Rate
فلش پلیر : Flash Lite 3.1
هدست : Nokia Stereo Headset WH-205
شارژ از طریق USB : دارد
سلام . دوستان من برنامهي اپرا 10 بتا رو دانلود كردم روز اول خوب كار كرد ولي فرداش هم هنگ مي كرد هم وقتي ميخاستم يه صفحه ي جديد باز كنم صفحه تقريبا كامل باز ميشد ولي اون نواركامل پر نميشد كه نشون ميده چقدر صفحه بار گيري شده منم اونو پاك كردم نسخه ي اصليشو ريختم اينم همين مشكلو داره ولي بعداز يكم جست و جو و دانلود هنگ ميكنه كه بايد يكي از كليداي پايين و فشار يبدم تا به زحمت بياد بيرون كه بعدش از برنامه و اينترنت مياد بيرون . مرور گر خودش اين مشكلو نداره تقريبا ولي كند تر . اين مشكل به خاطر چيه از اينترنته و سرعت پايين يا رم و پردازنده ي ضعيفش يا تنظيمات گوشيم به هم ريخته اگه از تنظيمات برنامهاي هست خودش تنظيم كنه .نسخه هاي قديمي اپرا بهتر نيستن ؟
ممنون از زحماتت نسبت به تکمیل عرایض بنده! :11:نقل قول:
---------- Post added at 07:06 AM ---------- Previous post was at 07:04 AM ----------
صد درصد گارانتی اصلی بگیر صد درصد!!!نقل قول:
فقط این گوشی باگ نرم افزازی داره بصورت آفلاین سخت به جی پی اس وصل میشه راه حل کانکت شدن سریع رو نوشته بودم واسه دوستان که داریوش حل کرده مال خودشو می تونی طریقشو از اون بپرسی!
راستی تبریز جی پی آر اس همراه اول درست و حسابی جواب میده یا ایرانسل خوب عمل می کنه؟
:15::22::33::33:خبر خبر آهای خبر داغ :33::33:
فریم ویر جدید برای X6 ی های عزیز/ حجم 133مگابایت
ورژن 21.0.004 بتاریخ 2010/6/5 ولی نمیدونم چرا امشب گذاشتن:41:
تغییرات جدید:
New Browser Version یعنی براوزر جدید
Updated Mail for Exchange سرویس میل برای تبادلات ارزی و غیره
Updated SHAZAM شازام یه برنامه ایه که تو ریدف موسیقی هاست و من نتونستم ازش استفاده کنم تا حالا
Usability Improvments این از همه مهمتره که میگه قابلیت استفاده و بکارخوری گوشی بهبود می یابد
آی لبوو داغه بدو بیا :15::22:تشکر یادتون نره جای دوری نخواهد رفت
راستی باید بگم که نوکیا OVI SUITE جدید بورژن 2.2.0.245 هم اومد حتما واسه آپ دیت دانلودش کنید.
من فریم ویر رو دانلود و نصبش کردم از طریق OVI SUITE هیچ مشکل نرم افزاری نداره حتما دانلود کنید.
ا؟ چه خووب آقا دانلود کردی فرقش رو با ورژن قبلی بنویس ببینیم ارزش 133 مگ رو داره یه نه>!نقل قول:
این قابلیت استفاده خوری چیه؟!!!!!
راستی این نوکیا این تغییرات رو کجای سایتش میگذارد؟!!1
اینجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بای دعضو شی تا خبرت بکنه:31: البته موقع آپ دیت بهت میگه که چه قسمتهاش تغیییر کردهنقل قول:
استفاده خوری چیه؟:31: بکار خوری، ای نتلفظ دقیق Usability هستش/ اشکال چاپی بود:31:
من دانلودش کردم قربون اینترنتم برم خیلی سریع دانلود کرد واسم کمتر از 20 دقیقه:5:
باید بگم تغییر ات خاصی دیده نمیشه فقط اینکه یکمی تو بازشدن منوها من کاهش وقفه دیدم . قرار نیست که همه تغیرات به چشم بخوره! و 8 تا برنامه جدید واسش اضافه شده که میشه به shazam ورژن جدید و همچنی map installer 3.04 و چندتای دیگه اشاره کرد.
من توصیه موکد میکنم حتما آپ دیت کنید
البته من اولش فکر می کردم یه ورژن 30 یا 35 بده ولی از شانس بد ما 21 شد:31:
نه عزیزم هنوز جا داره مثلا N86 آجیم ورژن 30 یک ماهی هست اومده....نقل قول:
مال شما توی پوشه تم میره؟!
اگر آپدیت کنم زبان فارسیش نمیپره ؟ (RM-559) منو و مسیج کامل فارسی رو پشتیبانی میکنه....
راستش یه بار اومدم با NSU 3250 مامانم رو آپ کنم که وقتی دانلود تموم شد فلش نکرد و گوشی 7 چوق خرج گذاشت روی دستم....یجورایی میترسم ....اینترنتمم 1 مگ هست سرعتش....
حتما گوشی رو آپ دیت کن حل میشهنقل قول:
اپرا مینی نصب کردی ورژن بتا اصلا نصب نکن
من نمی دونم ولی اگه موزیلا مینی هم پیدا شد واسش نصب کن موزیلا بهتره ولی فکر نکنم نسخه سیمبیانش باشه
---------- Post added at 09:12 AM ---------- Previous post was at 09:09 AM ----------
اگه پروداکت کدت فارسی باشه همونجوری واست فریم ویر فارسی رو برمیداره اوتوماتیک تضمیمن شده. فارسی انگلیسی بودن ربطی به آر ام نداره که مربوط به پروداکت کدته. که این کد رو زیر باتری رو برچسب میتونی پیدا کنی.نقل قول:
ترس نداره که خوب تو میتونستی از همون فایلهای فریم ویر که واست دانلود کرده بود توسط برنامه فونیکس فلش دستی کنی. اون زمان سرورهای نوکیا اشکال داشتند و بعضی هاش توسط داخل فیلتر شده بود:31:
الا نکه من براحتی انجام دادم. اینترنتتم که توپه پس بدو. نترس من مث کوه پشتتم:4:
لطف داری عزیز....اخه موبایل خودم نیست....اما اوکی ازش میگیرم آپ میکنم....نقل قول:
قبلش حتما بک آپ کامل بگیر
بعد آپ دیت کن.
پروداکت کدت هر چی باشه فریم ویرهای منطقه ای همون پروداکت کد رو واست بر می داره. RM559 واسه کلی دنیا هستش و بزبان های مختلف. RM551 واسه آمریکا وفکر کنم باشه
ممنون از اینکه سریع جواب میدی:10:نقل قول:
منظورم اینه که مشکلی که بقیه دوستان هم داشتن و با گارانتی اصلی گرفتن و پروداکت فارسی هم داشتن ولی میگفتن که GPS Internal کار نمیکنه و فقط GPS Bluetooth داره . اونو چیکار میشه کرد؟ چرا گزینه GPS داخلی نداره که وصل بشه؟
یعنی باید با یه نرم افزار دیگه به GPS وصل شد بعد از نوکیا مپ استفاده کرد؟
با این کار دیگه حله؟ یا باید ...
در ضمن GPRS همراه اول و ایرانسل اینجا هیچ مشکلی نداره وسریع وصل میشه ولی فکر کنم سرعت ایرانسل یه خورده بیشتره.
ولی GPS بدلیل مشکلات ناشی از پارازیت خیلی دیر وصل میشه :41:
ولا موبایل منم (P1i) هم یه گزینه gps bluetooth داره اما همونطور که میدونی gps اینترنال نداره و باید با اکسترنال بلوتوس بشه.نقل قول:
مهم اینه که x6 سفارش ایران gps داخلی داره و مثل سوریه و مصر و... غیر قانونی نیست که بخوان چیپش رو بردارن.
شما یه کاری کن این my position و کارهایی که دوست خوبم نوکیا _95 چند صفحه قبل گفت اجراش کن....
وسلام....
---------- Post added at 11:04 AM ---------- Previous post was at 11:02 AM ----------
---------- Post added at 11:08 AM ---------- Previous post was at 11:04 AM ----------
بله خوب من نسبت به pc suit گفتم که تغییر کرده کلا.نقل قول:
از فیس بوکش استفاده کردین فیلتر نیست تو کشور فخیممون؟؟
کلا قيد gps رو زديم بابا . اه . خيلي مضخرفه . خسته شدم از بس اينور اونور کردم بازم کار نکرد ... دوستان اگه کسي راه جديدي داره بگه انجام بديم
باید تو فضای باز باشه و گوشی هم بدون حرکت باشه ... حتی با GPRS هم کانکت نمیشه به ماهواره ها ؟؟!؟؟نقل قول:
کلا قيد gps رو زديم بابا . اه . خيلي مضخرفه . خسته شدم از بس اينور اونور کردم بازم کار نکرد ... دوستان اگه کسي راه جديدي داره بگه انجام بديم
کسی هست موفق شده باشه gps این گوشی رو راه بندازه؟!!
اصلا تو قسمت gps data اول فقط bluetooth بود بعد از کلي کلنجار رفتن که نوکيا مپ رو نصبيدم Wifi-Network اومده اما بازم کار نميکنه
سلام و خسته نباشید ،
دوست عزیز اون عبارتی که گفتی روی ال سی دی نبود ، اس ام اس هم فرستادم هنوز جوابی نبوده
پروداکت زیر باطری هم اینه
0589448
گوشی من که با گارانتی اصلی گرفتم مشکل جی پی اس نداره و اصلا مورد جی پی اس بلوتوث ندیدم!!!! گرچه بگم تا حالا نتونستم به ماهواره وصل بشم ولی این دال بر عدم وصل شدن جی پی اس به ماهواره تو این گوشی نیست. این گوشی جی پی اس داخلی داره منظوره چیه که نداره آخه!!!!! چیپ ست جی پی اس داره و آنتن جی پی اس هم دقیقا زیر آرم X6 گوشی تعبیه شدهنقل قول:
باگ نرم افزاری هستش ربطی به گوشی نداره حتما حل خواهد شد ولی واسه اینکه سریعتر وصل بشه باید یا از جی پی آر اس استفاده کنی اونم تو اول کانکت شدن برای پیدا کردن ماهواره استفاده می شه یا اینکه یه برنامه دیگه مثل لوکیشن رو باز کنی و منتظر شی کانکت شه بعد همینجور که بازه بری برنامه مپ ویوور نوکیا رو باز کنی و بتونی از نقشه های نوکیا استفاده کنی.
گرچه من خودم موندم
دفترچه گوشی رو هم مطالعه کنی جی پی اس داره و AGPS هم همینطور
نقل قول:
والا من توصیه به همه کردم که بنا به دلایلی که نیاز به گفتن نداره حتما گارانتی دار بگیرین. گارانتی بخوره تو سر گارانتی کنندگان!!! چون مسئله مالیات و حمایت از واردکنددگان و مبارزه با قاچاق کالا و ارز و از همه مهمتر مالیات بر ارزش افزوده معادل سه درصد:31: پیش میاد سعی کنید گارانتی دار بگیرید تا از جیبتون فقط پولتون بره دیگه باتری گوشیتون رو کش نرفته باشن و از این جور حرفا!
به نظر بنده سخت افزار گوشی واسه کل دنیا یکسانه البته احتمالا بسته به RM گوشی ها که به تبع اون میزان SAR گوشی ها هم فرق می کنه باید سخت افزار ها فرق بکنه وگرنه یه آر ام با آر ام دیگه اصولا نباید فرق کنه. حالا من دقیقا نمی دونم محصولات RM سوریه چنده !!! جونم واستون بگم تو عربستان بلوتوث حرامه دیدی خودشون تخم بلوتوث گوشی رو از جاش کندن و دادن ملخ خورد تا اینکه دین احیا بشه:41:
پی سی سوییت رو بیخیال بشی. OVI SUITE رو استفاده کنین.
آره بعضی چیزا مثل فیس بوک و یو توب و OVI STORE واسه کشور ما قدغنه
خواهشا بحث رو اصلا سیاسی نکنیم.
والا هر چی می دونستم گفتم به دو تا پست بالاتر مراجعه کن شاید یه چیزایی دستگیرت بشه عزیزنقل قول:
راستی بلوتوث تو فضای آزاد مثل اینکه کار می کنه و اینکه باید بی حرکت باشی تا بتونی به ماهواره ها متصل بشی. این کار شده در حالت آفلاین 15 دقیقه هم طول بکشه. تو ماکز استانها و شهرهای استراتپیک که جمر jammer های متفاوتی نصب شده یا دستگاههای رادار و یا دستگاههای پخش تداخل فرکانسی روی کانالهای ماهواره توسط ارگان های دولتی مثل سپاه ، اختلال و اینترفری ینس شدیدی رو جی پی اس میزاره
اینا چیزی نیست ! زنگ می زنی به خانمت می بینی یه آقا برداشته :31: این دیگه آخر سکیوریتیه! البته چون فرکانس های ترنزمیتر و ----- موبایل تو یک کانال نیست امکان استراق سمع کمه . کسی که بتونه استراق سمع در اثر تداخل فرکانسی بکنه فقط میتونه صدای یه طرف رو بشنوه!
چرا نمیتونی وصل بشی؟ هیچ کس نتونسته با X6 وصل بشه؟!!!نقل قول:
فکر می کنی کی ورژن 21 وارد بازار بشه ؟
چون من می خوام دهه اول مرداد این گوشی رو بگیرم تا اون موقع میاد؟
شاید تو این ورژن مشکل GPS هم حل بشه!
با روشهایی که گفتم داریوش جون تونسته ولی من جون جی پی آ اس ندارم نمی تونم. در ضمن برنامه لوکیشن گوشی رو هم نمی دونم از کجا گیر بیارم در اولین فرصت بدون جی پی آر اس هم حل خواهم کرد و میگم بهتوننقل قول:
---------- Post added at 03:11 PM ---------- Previous post was at 03:06 PM ----------
این کد میگه گوشیت مشکی 16 گیگه ایکس شیشه و فارسی هم داره. حالا سوالت چی بود آخه یادم رفته دوباره بگو:31:نقل قول:
چرا تونستن وصل بشن من نمی تونم درصددم ایشالا تا فردا حتما حل میشه.نقل قول:
خواب بودی در مورد آپ دیت
توصیه می کنم اینجا رو بخونی خوب:11:
راستی اگه میتونی یه پنج شش ماه دیگم صبر کنی ان 8 بگیر وگرنه ایکس 6 بگیر
1.شما اصلا بهم بگو ببینم فریم ویر گوشیت چنده؟ (ستاره مربع چهار تا صفر مربع)نقل قول:
2.بعد مپ اینستالرت ورژنش چنده؟ (برنامه جی پی اس رو باز کن بگرد گزینه about اونجا مینویسه مثلا 3.01)
3.پروداکت کد گوشیت چنده: (زیر باتری رو برچسب)
من مخم داره سوت میکشه از حرفات بابا گوشی ایکس 6 ما جی پی اس داخلی داره به پیر به پیغمبر. دفترچشم میتونی بخونی. اونایی که وصل شدن چه جوری تونستن پس!!!!!! آنتنشم دقیقا گفتم که زیر آرم X6 تعبیه شده
---------- Post added at 03:27 PM ---------- Previous post was at 03:23 PM ----------
بچه ها کانکت شدم // جی پی اسم بصورت آف لاین بدون GPRS کانکت شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
حالا چجوري ما رو هم راهنمايي كنيد
الان گوشيمو زدم واسه نسخه 21
ببينيم چي ميشه يه ربع نيم ساعته ديگه تموم مي شه
راهنمايي كن تو كه مي گي وصل شدم
و شما دوست عزيز سوالم اينه كه جي ژي اس نمي تونم وصل بشم
مطمئن شید که این کارا رو درست انجام دادید.
1.فریم ویرتون 20 یا بالاتر باشه (حتما 21 رو دانلود کنید)
2.ورژن مپ اینستالر 3.04 رو حتما نصب کرده باشد
3.نقشه ایران و راهنمای صوتی و یا هرجای دیگه که خواستید رو توسط map loader دانلود کردید یا بصورت دستی در پوشه مخصوص خودش کپی نموده اید
4.برنامه ovi map رو از گوشی باز کنید دوسه تا تنظیمات داریم
5.آچار فرانسه رو کلیک کنید.
6.در تب Internet اگه عشق GPRS واسه اتصال سریع دارید نوع کانکشن رو آن لاین یا آف لاین کنید. البته آف لاین کار کرد برای من و 10 دقیقه تا اتصال طول کشید. پس غمتان نباشد. البته باید تنظیمات جی پی آر اس رو قبلا بر طبق دستور اپراتور همراه اول یا ایرانسل خودتان در جای مخصوص خودش انجام داده باشید
7.در سربرگ navigation در بخش drive guidance گزینه farsi-female رو انتخاب کنید اگه این گزینه رو درست دانلود کرده باشید یا کپی کرده باشید باید عکس یه دونه موبایل کوچیک کنارش تو لیست اصوات باشه.
8.عقب برگردید از سربرگ route گزینه route selection رو shorter route انتخاب کنید
9.عقب برگردید در سربرگ Map در گزینه categories تمام گزینه ها رو تیک بزنید تا نقشه رو با جزئیات کامل واستون نشون بده
10به صفحه اصلی مپ لودر برگردید و از برنامه خارج شوید.
11.بدلیل باگی که در نرم افزار مپ وجود داره باید راه گریزی بزنیم تا گوشی زودتر کانکت بشه به ماهواره ها پس
12.در منوی گوشی رو آیکن application وارد شوید
13.آیکن location رو اگه زحمتتون نشه کلیک کنید (دردسرها واقعا معذرت میخوام) یوخده کار داریم اینجا
14.یوخده کار اینجا: در positioning methods قسمت network base تیک داشته باشد
15- در positioning server قسمت server address روی supl.nokia.com باشد
16- در positioning server قسمت access point تنظیم شود (روی کانکشن gprs گوشی) البته اگه آف لاین هستید که نمیخواد کاری بکنید
17-در positioning server قسمت positioning server use روی آتوماتیک و یا آلویزاسک باشد.
18برگردید عقب جایی که کلیک کردید رو location خوب گزینه gps data رو انتخاب کنید
19.حالا هر کاری دوس داشید با این سه گزینه بکنید که من position رو کلیک کردم
20.گوشی رو تو حیات جای ثابتی بزارید. لطف کنید 10 دقیقه ای صبر کنید تا کانکت بشه. از مال من 5 تا ماهواره رو پیدا کرد
21.بعد پیدا کردن ماهواره آوردم خونه البته اطراف پنجره، بازم کار می کرد.
22از اینجا خارج نشوید اصلا
23. برید برنامه مپ رو باز کنید و از جی پی اس لذتتونو ببرید
البته بعضی از تنظیماتی که گفتم فقط یک بار واسه اولین بارتون تنظیم می کنید دیگه هر وقت خواستید از جی پی اس استفاده کنید می رید لوکیشن رو باز می کنید بعد پوزیشن رو می زنید منتظر میشد وصل شه بعد می رید برنامه مپ رو باز می کنید. تمام
لازمه اشاره کنم که اگه منوی گوشیتون رو فارسی تنظیم شده باشه تو نقشه ها همه جا رو فارسی می بینید و اگه به انگلیسی باشه مثلا تهران رو به فرم tehran خواهید دید
-----------------------------------
تشکر یادتون بره تشکر لازم نیست