من کلا محافظ نذاشتمنقل قول:
آره درستهنقل قول:
تحریم ها تو آپ دیت جدید برداشته شده احتیاج به پرو کسی نیست. احتمالا کاتالگ ها اون موقع یه مدت غیر فعال بودننقل قول:
Printable View
من کلا محافظ نذاشتمنقل قول:
آره درستهنقل قول:
تحریم ها تو آپ دیت جدید برداشته شده احتیاج به پرو کسی نیست. احتمالا کاتالگ ها اون موقع یه مدت غیر فعال بودننقل قول:
سلام به همگی بر و بچز ان نهصدی
دو هفته است خریدم، یعنی ان 97 رو دادم و یه چیزی هم اضافه! اولش یه کم تو ذوقم خورد، فکر میکردم که اگه نتونه سیمبیان و جاوا اجرا کنه، ول معطله! یعنی در اصل، من ول معطلم!
اما به محض اینکه به اینترنت وصلش کردم دیدم که عجب چیز آسیه! این دو هفته از دستم نیفتاد! کلا من خوره هستم، و هنوز همه جیک و بوکش رو در نیاوردم، ولی دنبالشم که در بیارم!
این تاپیک رو هم خوندم، بعضی اطلاعات بسیار مفید داشت، اما خوب جند جا هم دوستان گافیده بودند! البته این ناگزیره!
چند قلم از کارهایی که کردم رو اینجا می گذارم، می دونم در برابر تجربیات دوستان چیز مهمی نیست، ولی خوب شاید به درد کسی خورد!
اول از همه gps آفلاین. به این آدرس بروید و پنج تا فایل زیپ رو دانلود کنین، بعد فولدر سیتی رو پاک کنین و با فایل دانلودتون جایگزین کنین. فایل qf رو هم پاک کنین. بعد هم حالشو ببرین! به خصوص به درد کسایی می خوره که اینترنت وایرلس ندارن، و از اینترنت سیم کارت هم استفاده نمی کنن.
[HTML]
http://cid-1661ed10ab4fecb7.office.live.com/self.aspx/Public/Nokia%20Maps/Nokia%5E_Iran%5E_Map%5E_v0.1.24.114.part3.rar
[/HTML]
دوم اینکه بازیهای زیر باحالن:
100 box: دو روز طول کشید تا حل شد!
kobo
puzzle
alienfighter
mine shooter
سوم اینکه من خیلی وارد نیستم، اما فکر کنم بهتره برای صفحه اش محافظ بگیرین. محافظ مخصوص خودش اومده.
چهارم اینکه از تجربه ان 97 من درس بگیرین و برنامه ای رو نصب کنین که وقتی در دوربین باز مونده باشه، هشدار میده، اینطوری رو لنزتون خط نمی افته و بین پونزده تا شصت تومن پیاده نمی شین.
پنجم اینکه این onion router رو حتما نصب کنین، از نون شب واجب تره.
ششم اینکه یه سری هم به بخش رادیوی اینترنتش بزنین، حال میده.
هفتم اینکه درسته که دو تا تم بیشتر روش نیست، اما وقتی بکگراند ایمیج رو عوض می کنین، عملا همه چیز عوض میشه! برای من تازگی داشت!
هشتم اینکه فرض کنیم دلتون خواست بیشتر در مورد لینوکس بدونین! می تونین از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کتاب ((آموزش لینوکس برای مبتدیان )) رو دانلود کنین و یه ورقی بزنین. البته اگه چیزی سر در اوردین به ما هم بگین، صواب داره.
ببخشید که وسط بحث مهندسین محترم اومدیم گفتیم توک کلنگمون کج شده.
فعلا خداحافظ
ایگو
سلام
زیرنویس فیلم ها رو چه طوری فعال کنیم
یکی راهنمایی کنه
آنروید و meego
دیگه چیه
سلام به دوستاننقل قول:
فرید جان، این دو تا که گفتی os هستند، یعنی سیستم عامل. مییگو، سیستم عامل جدیدیه که قراره نوکیا بسازه، یا ساخته و رو نمی کنه! آندروید هم مال گوگله. اینطور که من دستگیرم شده، یه عده خواب و خوراکشون رو گذاشتن
کنار و دنبال این افتادن که اینها رو سوار ان نهصدنازنینشون بکنن.
امیدوارم جواب سوالتو گرفته باشی
به امید دیدار
ایگو
دوباره سلام
همونطور که می دونین آفیس تو گو ، برای 30 روز فعال میشه، و برای خریداری کاملش باید 9.9 دلار پیاده بشید. و همونطور که حتما می دونین، فقط می تونین فایلهای آفیس رو توش باز کنین و اجازه نمی ده که ویرایش کنین. حالا فرض کنین که شما راهی داشته باشین که مجانی فایلهای ورد رو باز کنین و مطالعه کنین. تااونجا که من گشتم، نمیشه پسورد رو از اینترنت برداشت. پس راه زیر رو اختراع کردم. برای فایلهای ورد صد در صد جواب می ده، برای بقیه نمی دونم.
فایل مورد نظرتون رو تو آفیس باز کنین، بعد با گزینه save as به صورت فایل htm ذخیره کنین و به موبایلتون منتقل کنین و با فایل منیجر بازش کنین. متن و جدولهاتون همون طور دست نخورده نمایش داده می شن.
قبول دارم که راه دلچسبی نیست، اما اگه راه بهتری پیدا کردین پیشنهاد کنین.
خداحافظ
ایگو
سلامنقل قول:
اگه طلف می کردین و چند صحفه قبل رو می خوندین دیگه مشکلی نداشتین
شما به قسمت app maneger بعد update برید در اونجا یه DECODER هست و اونو دانلود کنید و نصب کنید و سپس در اننتهایی setting برنامه SUBTITLE رو باز و زبان مورد نظر و تنظیمات رو انجام بدید.
البته فک کنم که به برنامه KM PLAYER نیازدارید.
سلام دوستان من یه مشکل دارم که گوشیم مس مموری رو نمیشناسه این ارور رو میده MEMORY CARD CORRUPTEDکسی میتونه راهنمایی کنه ممنون میشم
با عرض سلام.من ان 900 دمو از دبی خریدم 1 هفته پیش از دبی خریدم بعد تنها مشکلی که دار اینه که تو بعضی از بازی هاش که میرم یا پشت سرهم رو صفحه میزنم(ریسرت:19:) میشه نمیدونم باید چی کار کنم. از همون روز اول این مشکل رو داشت. حالا نمیدونم باید چی کار کنم؟؟؟؟:41::42:
با عرض سلام. من گوشی ان 900 دمو 1 هفته پیش از دبی خریدم ولی تنها مشکلی که دار اینه که تو بعضی از بازی هاش که میرم یا پشت سر هم رو صفحه میزنم ((((ریسرت)))) میشه از همون روز اول این مشکتل رو داشت اگه میشه کمکم کنید؟؟؟؟؟؟؟:19:
سلام مملنقل قول:
مموری من هم یک بار اینطوری شده بود، گذاشتمش توی خشاب خودش و قفل حافظه اش رو باز کردم، درست شد. امتحانش ضرری نداره.
ایگو
با عرض سلام.من گوسشی n900دمو 1 هفتس خریدم. ولی وقتی باهاش کار میکنم یا تو چند تا از بازی هاش میرم ((ریسرت))میشه از همون روز اول این مشکل رو داشت نمیدونم باید چی کار کنم؟؟:19:
کسی نیست جواب بده؟
سلام به همگی چه ا من برای یکی از دوستام هم n900 گرفتم یه مشکل عجیب داره پسورد رو باز نمیکنه همه اصلی ها رو چک کریدم باز نشد کسی نظری نداره
مثل 1234 - 12345 - 0000 -00000 98765 -
---------نقل قول:
بهترین راه پیدا کردن لاک کد گوشی توسط برنامه NSS است
موفق باشی
نقل قول:
salam ina kodharam bezan male man in bod 1111 ya 11111 ya 9999 ya 99999
---------- Post added at 03:14 AM ---------- Previous post was at 03:09 AM ----------
نقل قول:
goshiton moshkele systemi dare ta harde goshiton nasokhte bebarin pishe hamoni ke kharidin vagarne hamechi tamome aziz
aydin_eb7777 عزیز مرسی از راهنماییت فقط این برنامه چی هست چطوری باخهاش کار میکنن و از کجا باید بگیریمش
eshghe_dvd سلام مرسی این کدها رو زدم باز کار نکرد !
راستی یه نکته دیگه من گوشی رو که گرفتم اپدید قدیمی بود و ساتایتل تولز رو نصب بود زیرنویس رو بالا میاورد ولی بعد از اپدید کردن برنامه رو که نصب کردم دیگه زیرنویس بالا نمیاد توی اپشنش رفتم auto load رو زدم زبونم فارسی کردم باز بالا نمیاد عجیبه !
نکته اخر یکی گفته بود فیم های mkv رو km پلیرتو اپ کنی بالا میاره اینم نشد !
[QUOTE=scott_tomes;5307561]aydin_eb7777 عزیز مرسی از راهنماییت فقط این برنامه چی هست چطوری باخهاش کار میکنن و از کجا باید بگیریمشQUOTE]
--------------------
درست نمی دونم که گوشی N900 را می شه به NSS وصل کرد یا نه ولی اگر بشه می تونی فیلم زیر را ببینی و لاک کد را پیدا کنی
کد:http://aydin.eb.googlepages.com/LockCode.rar
موفق باشی
[QUOTE=aydin_eb7777;5308254]سلام دوست مننقل قول:
من تا جایی که شنیدم لاک کد گوشی n900 با هیچ نرم افزاری باز یابی نمی شه. حتی بعد فلش وانیلا هم لاک کد ریست نمی شه تنها راه برای ریست کردنش فلش با باکسه.
لاک کد دیفالت اینه 12345 . اگه این رو می زنید جواب نمی ده حتما کسی تغییرش داده. اگه گوشی رو تازه گرفتین به این توجه کنید.
موفق باشی
با سلام این برنامه فطب نما و قبله نما n900 کجاست؟ ایا برنامه ای برای اجرای فرمتهای rar و jar برای n900 وجود دارد.ممنوننقل قول:
سلام مرسی از کمک همه ولی بازم نشد :(
راستی یه چیزی امروز منو این دوستم نشستیم ببینیم که n900 چه نوع فرمتهایی رو میخونه دیدم به نتیجه نمیرسیم گفتیم بشینیم ببینیم کدوم فرمتها رو نمیخونه چون من تمام فرمتهای کامپیوتری رو انتحان کردم تمامشون تا حالا خونده
vob-dat-mpg-mpg2-avi-divix-mkv
زیرنویسم راه انداختم الان تمام فیبلمام با زیرنویس بالا میان البته یه کمی توی srt اذیت میکنه که رفتیم توی کارش اوکیش کردیم خبر میدم .
راستی یه چیز دیگه یه سری فرمتها هست که توی ویدز میدیا پلیر نشون نمیده مثلا dat کافیه بری توی گوشی از توی فایل منیجر فرمتشو به MPG تغییر بدی یا توی کامپیوتر تا توی ویندوز میدیا هم بالا بیاد .
البته اینم اشاره کنم من فیلمهای با کیفیت mkv رو با برنامه sib پلیر بالا اوردم . اگه دیدین بالا نمیاید برای چند لحظه صبر کنید .
زیرنویس ها رو هم توی همین برنامه به راحتی بالا میتونید بیارید .
یک راه دیگه هست که باید برنامه Flasher 3.5 را همراه 2 فایل کمکی نصب کنی و توسط Command promt یا سیستم عامل داس یک سری دستورات را بنویسی تا هارد ریست کنی و همه چی به حالت اول برگرده متاسفانه گوشی N900 را ندارم وگرنه یک فیلم تهیه می کردم تا بتونی با دیدنش انجام بدینقل قول:
موفق باشی
سلام دوستان عزیز. هر کار میکنم فیلم یا اهنگ تصویری رو گوشیم اجرا نمیشه. میشه روش اجراشو پله پله واسم بنویسید!!؟باتشکر
ببببببببببببببببببببب
چرا واسه من کانکت نمی شه؟؟؟؟؟؟نقل قول:
سلام دوستان
اقا من ميخوام اين گوشي را بخرم ميشه لطف كنيد و معايب كلي و اصلي اين گوشي را بگيد
بعدشم ايا اين گوش مدل هاي مختلفي داره ميشه نام ببريد و بگيد كدوم بهتره و قيمت را هم بگيد خيلي ممنون
لطفا سريع چون عجله اي هست
ایدین جان ممنونم ازت ولی ما داریم همه شیوه ها رو انجام میدم ببینیم اخرش چی میشه .
برنامه Tor Status Area Applet چرا کار نمی کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
كسي نيست جواب منو بدهنقل قول:
سلام دوستان
اقا من ميخوام اين گوشي را بخرم ميشه لطف كنيد و معايب كلي و اصلي اين گوشي را بگيد
بعدشم ايا اين گوش مدل هاي مختلفي داره ميشه نام ببريد و بگيد كدوم بهتره و قيمت را هم بگيد خيلي ممنون
لطفا سريع چون عجله اي هست
-----------نقل قول:
گوشی خوبیه اما پیشنهاد می دم نخری چون اولین تجربه نوکیا بر پایه سیستم عامل لینوکسه و برنامه و بازی هم براش کمه و هنوز هم خیلی از امکاناتش معلوم نیست و حتی گوشیهای دیگه نوکیا که در آینده می خواد بر اساس سیستم عامل لینوکس تولید بشه به اسم میگو هست که با سیستم عامل این گوشی فرق داره به هر حال اگر بازی و برنامه برات مهم نیست گوشی خوبی به نظر میاد
موفق باشی
سلام دوست مننقل قول:
این کاملا بستگی به خودت داره اگه یه کاربر حرفه ای گوشی هستی و دوس داری یه گوشی با یه سیستم عامل کاملا آزاد که هر کاری که بخوایی می تونی باهاش انجام بدی حتی اگه دوسش نداشتی ،آندرید نصب کنی روش! حتما N900 بخر اما اگه فقط می خوای کار های روزمره انجام بدی و بازی کنی و از این کار ها اصلا سمت این گوشی نرو که پول هدر دادی.
اما کارهای که گفتم مثل نصب آندرید به طور مثال احتیاج به کسی داره که پیگیر باشه و دنبال یاد گرفتن این کار ها و اصلا آسون هم نیست. گرچه تمام آموزش ها آمادس و میشه قدم به قدم دنبال کرد.
در کل این گوشی کیفیت ساخت بالایی داره و ظاهر زیبا اما وزن و حجمش هم زیاده. به این دقت کن.
کلا گوشی همه پسندی اصلا نیست و کاربر خاص داره. حالا ببین تو کدوم دسته هستی.
نقل قول:ببینید n900 بسته به سیستم عاملش کارایی خاصی داره.اینکه شما میگین برنامه و بازی براش کمه این حرف مال 9 یا 10 ماه قبل هست که گوشی تازه ریلیز شده بود و اون زمان واقعا برنامه براش کم بود و گوشی بدرد نمیخورد حتی خودم که تازه ریلیز شده بود خریدم و چند تا عامل داشت که باعث میشد گوشیو رو دکش کنم بره ولی نگهش داشتم (عواملی از جمله بستن مخازن به روی آی پی های ایران(تحریم) و نداشتن برنامه و شارژ نشدن کارت اعتباری ایرانسل و... توسط dial خود گوشی و داشتن یه سری باگ تو مرورگر گوشی :بخصوص این باگ تو صفحات فارسی خودشو بوضوح مشخص میکرد.:13:و جا نیفتادن سیستم عامل گوشی و...)که انصافا نوکیا تو آپدیتهای گوشی همه نواقص گوشی رو برطرف کرد. و الان تقریبا میشه گفت گوشی مشکلی نداره.الان با گذشت تقریبا 1 سال از ریلیز گوشی خدایی برنامه های خیلی خوبی واسه گوشی بیرون اومده و تو بعضی از زمینه ها واقعا n900 بینظیره.نقل قول:
به عنوان مثال اینترفیس این گوشی یه جوره که به هیچ وجه از محیطش خسته نمیشین و شخصی سازی تو 4 تا دسکتاپ به نحو احسن انجام میگیره.
یا بعنوان مثال به نظرم هیچ گوشی تو اینترنت نمیتونه با این گوشی رقابت کنه چون اولا که روش مرورگری وجود داره که بر پایه فایرفاکس درست شده و سرعت و کاراییش فوق العاده هستش:40: ثانیا شما از مرورگر خود فایرفاکس گرفته تا مرورگر گوگل و اپرا و اپرا مینی و ... رو میتونین سه سوته نصب کنین(در واقع میشه گفت بهترین مرورگرها رو میتونین بدون دنگ و فنگ بهش نصب کنین و حالشو ببرین)
اینم بگم کسی که این گوشی رو میخره نباید زیاد فکر بازی باشه چون اصلا این گوشی واسه بازی کردن ساخته نشده.
من بعضا میبینم تو تاپیک اکثر دوستان میگن این گوشی بدرد کشورهایی میخوره که اینترنت دارن.باید به عرض دوستان برسانم که این گوشی با اینترنت ایرانسل و یا همراه اول هم به خوبی کار میکنه و اصلا مشکلی نداره و تبدیل به یک گوشی کامل میشه.(با 10 تومن میتونین اینترنت یک ماهه بدون محدودیت بگیرین:31:)
قابلیت مولتی تسکینگ این گوشی فوق العاده هستش و من تا بحال تو هیچ گوشی چنین قابلیتی ندیدم.
دوربین گوشی هم تو عکاسی و هم تو فیلمبرداری مطمئنا راضی کننده هست و کم و کسری نداره.
من بشخصه گوشی زیاد عوض میکنم ولی این n900 رو که در عرض 10 یا 11 ماهه که دارم تا الان به هیچ وجه دلمو نزده و هر روز ازش بیشتر خوشم میاد.:31:مطمئنا n9 هم ریلیز بشه که سیستم عامل میگو خواهد داشت زود میخرمش.:40:چون نوکیا واقعا روشون کار کرده.:40:
از لحاظ جنس بدنه هم واقعا سگ جونه و کیفیت ساخت بالایی داره.(البته نمیدونم کیفیت ساخت جدیدا تو چه حدیه)
در کل برای کسانی که میخوان با گوشی وبگردی در حد pc داشته باشن و به بعضی برنامه های خاص نیاز دارن میتونه گزینه خوبی باشه و برای بعضی ها هم ممکنه بعد از 1 روز این گوشی خسته کننده باشه.
حالا باید دید این دوستمون واقعا از گوشی چی میخواد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی چه ؟؟؟نقل قول:
قابلیت مولتی تسکینگ این گوشی فوق العاده هستش
یعنی چند تا برنامه رو هم زمان به خوبی برات اجرا می کنهنقل قول:
سلام دوستان
میخواستم بدونم چطود میشه وارد فولدر روت شد؟
دو روششو بگین: هم از راه کامبیوتر، هم از خود گوشی؟
مرسی:46:
سلام دوستان عزیز. میشه روش اجرای فیلم یا اهنگ تصویری رو پله پله واسم بنویسید!!؟ (کسی نیست جوابمو بده؟؟؟؟؟؟؟)
سلام دوستان عزیز. اگه میشه روش اجرای فیلم رو پله پله واسم بنویسید!؟؟:46:ممنون میشم اگه جوابمو بدین
سلام
دوستان گوشی من مدتیه که درست کار انجام نمیده. درواقع میشه گفت گیجه. فیلم ها رو روون پخش نمیکنه. موقع فیلمبرداری همش تیک میزنه.
خلاصه خیلی داره اذیت میکنه. چکارش کنم تا درست بشه ؟ اوائل خیلی روون بود اما حالا همش شده تیک.
لطفا راهنمایی کنید
خيلي ممنون از همتون
كسي قيمت جديد اين گوشي را داره؟
2 هفته پیش دبی 440ت بود قیمت جدید ایرانو نمیدونمنقل قول: