آره ، هر سال بدتر از پارسال.:27:نقل قول:
كسي ميدونه من ديپلم فني و حرفه اي دارم ميتونم مدرك پيش دانشگاهي بگيرم ؟ چطوري ؟ چقدر طول ميكشه ؟ بايد چيكار كنم ؟
ممنون:11:
Printable View
آره ، هر سال بدتر از پارسال.:27:نقل قول:
كسي ميدونه من ديپلم فني و حرفه اي دارم ميتونم مدرك پيش دانشگاهي بگيرم ؟ چطوري ؟ چقدر طول ميكشه ؟ بايد چيكار كنم ؟
ممنون:11:
اره میتونی بگیری.نقل قول:
باید بری آموزشگاه بزرگسالان که پیش دانشگاهی داشته باشه.
دروس پیش دانشگاهی رو انتخاب واحد میکنی، اگه کلاس داشت سر کلاساشم میری، میتوین سبیل اساتیدش رو هم چرب کنی :46: امتحان بدی و مدرک بگیری.
ممنون. شما خودتون پيش دانشگاهي داريد ؟نقل قول:
مطمئنيد كه ميشه؟ يكي از دوستان گفتن بايد تغيير رشته بديد !:41:
نه من پیش ندارم.نقل قول:
دیپلم هنرستان دارم و همون سالی که فراگیر پیام نور کنکوری شد و دیگه با مدرک پیش دانشگاهی ثبت نام میکرد واسه پیش علوم انسانی اقدام کردم.
تغییر رشته همینه که میرید مدرسه بزرگسالان ثبت نام میکنید و دروسش رو میگذرونید.
یعنی چی کامپیوتر نمیگیره؟ مطمئنید رشته کامپیوتر نداره؟نقل قول:
و سوال دیگری آیا دروسی که در دانشگاه آزاد پاس بشه میشه در علمی کاربری ترمی تطبیق زد؟
دوستان کارشناسی کی میاد ترمی برج8؟
تا کی وقت داره برای فارغ تحصیلی؟!
سلام
دوستان دفترچه دانشگاه جامع علمی کاربردی مقطع کاردانی به کارشناسی معمولا در چه تاریخی می یاد و چه زمانی امتحان برگذار می شود
ممنون
بچه ها يه سوال دارم در مقطع كارشناسي ارشد چه رشته هايي داره اين دانشگاه ؟
ربطي به ليسانسي كه داري داره رشته هاي فوقش منظورم اينه مثلا من صنايع غذايي خوندم چه رشته هايي براي فوق داره و ميتونم تو رشته اي مثل حقوق شركتش كنم يا حتما بايد زير مجموعه رشته خودم باشه ؟
هزينه هاش چقدره ؟
من شنديم علمي كاربردي فوق نداره و قراره تازه امسال اونم براي رشته هاي كشاورزي و اينا بياره درسته ؟
مثلا من ميتونم رشته it شركت كنم ؟ در مقطع فوق منظورمه ها
نقل قول:معمولا آبان ماه دفترچه ها میاد و دی آزمونش هستنقل قول:
علمی کاربردی فعلا ارشد نداره.نقل قول:
.
تا کی وقت داره که کاردانی را تمام کنی و فارغ تحصیل بشی برای ثبت نام کارشناسی علمی کاربردی؟نقل قول:
من این ترم را دارم و ترم بعد هم معرفی به استاد میتونم شرکت کنم؟!
الان آزادم
درود
من دیپلم کامپیوتر هنرستان کاردانش با کد دیپلم 9749 دارم و سال 84 دیپلم گرفتم امسال دفترچه ترمی گرفتم ولی رشته و کد رشته من تو قسمت اول دفترچه که مخصوص کاردانش و فنی (کاردانی پیوسته) هست نبود و در قسمت دوم دفترچه که مربوط به پیش دانشگاهی و دیپلم نظام قدیم(کاردانی ناپیوسته) هست از زیر گروه کامپیوتر گروه صنعت هستش حالا من باید کاردانی پیوسته رو در فرم ثبت نام بزنم یا کاردانی ناپیوسته رو؟
من فقط درسهای عمومی 2و3 رو خوندم مشکلی نداره برای این امتحان؟
تو رو خدا کمکم کنید خیلی گیرم به خدا
با تشکر
سلام
من دوستم تو رشته ی دوخت های تزیینی کاردانش مدرک دیپلم داره
از رشته اش خیلی بدش می آد، می خواد کنکور نقاشی بده
ولی اصلا نمی دونم کنکور ها چه طوری شده
سراسری کیه؟؟ اصلا هست؟؟ علمی کاربردی چطور؟؟
گویا این 2 سال خیلی تغییر و تحول رخ داده، می شه کلا در مورد راه حل هایی که داره راهنماییم کنید، ممنون
شما کاردانی پیوسته باید بزنید دروس عمومی هم مشکلی نیست .نقل قول:
سراسری کاردانی پیوسته ، اردیبهشت ثبت نام میکنننقل قول:
علمی کاربردی کاردانی ترمی 6 شهریور ثبت نامش بود
علمی کاربردی کاردانی پودمانی 20 شهریور ثبت نام میکنن
دانشگاه آزاد کاردانی پیوسته هم آخر اردیبهشت ثبت نامش بود
.
سلام دوستان یه سوال !
من دانشجوی ترم 3 دانشگاه آزاد هستم ( مقطع کارشناسی) . میخوام بدونم آیا میشه همزمان با این رشته ای که تو دانشگاه آزاد میخونم یه رشته کاردانی هم تو علمی کاربردی بخونم ؟
دوستان خواهشا فوری کمک کنید چون من فقط فردا را وقت دارم برای گرفتن دفترچه کنکور!!!
من پشت کنکوری هستم و می خوام دفترچه و کارت اعتباری آزمون کاردانی علمی کاربردی ترمی را بگیرم!!!اما رفتم اداره پست دفترچه رو بگیرم نوشته بود کاردانی پیوسته ..کاردانی تا پیوسته.......درست یادم نیست . اما نمیدونم کاردانی پوسته و نا پیوسته یعنی چه؟؟؟؟؟بهش گفتم کاردانی می خوام اما گفت همینه؟؟؟برای همین من به شک افتادم
لصفا کمک کنید .....من شک دارم که برای ثبت نام آزمون ترمی کاردانی تا فردا فقط مهلتشه یا من اشتباه می کنم دفترچش ابان میاد..؟؟؟؟؟؟
راستی کاردانی پیوسته ..کاردانی تا پیوسته یعنی چه ؟؟؟
این سراسری کاردانی پیوسته قرار بود تغییر کنه، چی شد؟؟ قرار بود برش دارند گویا، هنوز هست؟؟؟نقل قول:
سراسری کاردانی پیوسته ، اردیبهشت ثبت نام میکنن
علمی کاربردی کاردانی ترمی 6 شهریور ثبت نامش بود
علمی کاربردی کاردانی پودمانی 20 شهریور ثبت نام میکنن
دانشگاه آزاد کاردانی پیوسته هم آخر اردیبهشت ثبت نامش بود
علمی کاربردی کاردانی ترمی همینیه که تا فردا مهلت ثبت نام داره؟؟ و همونیه که پارسال کنکورش دی بود؟؟ الان زودتر شده؟؟
پودمانی دفترچه ش را دیدم، اصلا گرافیک و نقاشی تو اصفهان نداره...
دانشگاه آزاد کاردانی پیوسته کنکوریه؟؟ کی کنکورشه؟؟
من رشته ام فنی حرفه ای هست و دفترچه کاردانی ترمی علمی کاربردی ÷یوسته و نا ÷یوسته را گرفتم اما فقط درسای عمومی نوشته بود میاد تو کنکور!!!!یعنی حقیقت داره؟؟؟؟از درسای تخصصی نمیاد؟؟؟؟
خیر نمیشهنقل قول:
همونه ، با توجه به رشتتون باید پیوسته یا ناپیوسته رو انتخاب کنیدنقل قول:
اگه دیپلم فنی دارید پیوسته رو باید انتخاب کنید
هنوز چیزی معلوم نیستنقل قول:
درسته فقط عمومی میادنقل قول:
.
سلام
یه بنده خدایی سال 89 دیپلم کاردانش کامپیوتر گرفته میخواد بره دانشگاه علمی کاربردی
اما توی قسمت پیوسته اش رشته کامپیوتر وجود نداره !!!
توی قسمت ناپیوسته هم مدرک پیش دانشگاهی میخواد!
باید کدومو انتخاب کنه؟؟
دوستان من رفتم کافی نت تا یارو برای من ازمون کاردانی پیوسته ترمی رشته نرم افزار را ثبت نام کنم. بعد از کلی وقت می گه پیوسته این رشته رو نداره فقط نا پیوسته داره !!!!بعد برداشته کنکور ناپیوسته را برای من ثبت نام کرده.:41: تازه گفت مشکلی نیست.اما من مدرکم دیپلم فنی هست.؟؟؟؟؟موردی داره؟؟؟میشه یه جوری ماست مالی کرد. :20:
از هون اولش میدونستم این علمی کاربردیم بدرد من نمی خوره ......همون بروم دانشگاه ازاد بهتره!!!!اما کو ترمی 700 تومن.:18:
چی کار کنم...تو رو خدا کمک کنید اگه میشه خودم ویرایشش کنم؟؟؟؟؟؟دردسر نشه اگه ازمون بدم بعد قبول شوم اما مدرک پیش دانشگاهی بخواند؟؟؟؟
راستی از کجای سایت سنجش وارد اطلاعاتم شوم که ثبت نام کردم؟؟؟؟؟
نقل قول:نقل قول:
نمیدونم چرا نداره، مدرک فنی کامپیوتر ، باید پیوسته رو بره دیگه ، اینا هم دیگه خودشون هم نمیدونن چی کار کنن...
.
کارشناسی پارسال دوبار امدخ انگار؟
یکی از دوستان اسفند دفترچه گرفته و اردیبهشت امتحان داده و گفتن 28 ام بره ثبت نام کنه!
با توجه به اینکه برای دوره ترمی کاردانی کامپیوتر نگرفتن، و اگه برای پودمانی کامپیوتر بگیرن حجم ثبت نام خیلی خیلی بالایی خواهد داشت و قبول شدن ما که دیپلممون کامپیوتر نیست و معدل بالایی هم نداریم خیلی سخت بشه.
سلام . از ثبت نام علمي كاربردي معلومه كه خودش هم چرته و بدبخت كننده ! من كه اصلاً نميخوام شركت كنم ! ثبت نام كردم ولي پشيمونم حيف 8300 تومنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اطلاعيه جديد سنجش : اطلاعيه مهم سازمان سنجش آموزش كشور در خصوص شركت داوطلبان ديپلمه فني و حرفه اي، كاردانش و هنرستانها در آزمون كارداني ناپيوسته دانشگاه جامع علمي - كاربردي و تمديد ثبت نام تا تاريخ 24/6/90
سازمان سنجش آموزش كشور بدينوسيله به اطلاع كليه داوطلبان متقاضي ثبت نام در آزمون كارداني پيوسته و ناپيوسته در دانشگاه جامع علمي – كاربردي براي سال 1390 ميرساند با مساعدت وزارت علوم، تحقيقات و فناوري كليه داوطلبان ديپلمه هاي نظري و ديپلمه كاردانش، فني و حرفه اي و هنرستانها ميتوانند در آزمون كارداني ناپيوسته ثبت نام نمايند. در ضمن مهلت ثبت نام آزمون فوق تا روز پنج شنبه 24/6/90 تمديد گرديد. متقاضيان ميتوانند جهت دريافت دفترچه و كارت اعتباري از طريق سايت سازمان يا مراكز پستي به شرح ذيل نسبت به ثبت نام اقدام نمايند.
1- در روزهاي يكشنبه20/6/90 لغايت پنج شنبه 24/6/90 منحصراً در باجه هاي مركزي شهرستانهاي مختلف كشور (بجز شهرستان تهران كه به شرح بند 2 ذيل خواهد بود) از ساعت 8 صبح لغايت 19 هر يك از روزهاي مذكور، نسبت به توزيع مدارك ثبت نام داوطلبان مقاطع دوره هاي مذكور اقدام گردد.
2- در شهرستان تهران از ساعت 8 صبح لغايت ساعت 19 روزهاي يكشنبه 20/6/90 لغايت 24/6/90 منحصراً در مناطق پستي 11 ، 13 ، 14 ، 15 ، 16 ، 17 ، 18 و 19 نسبت به توزيع مدارك ثبت نام داوطلبان مقاطع دوره هاي مذكور اقدام شود.
ضمناً به اطلاع ميرساند داوطلبان متقاضي ثبت نام در آزمون مقاطع كارداني پيوسته و ناپيوسته دورههاي ترمي سال 1390 دانشگاه جامع علمي – كاربردي كه كارت اعتباري ثبت نام هر يك از دوره هاي مذكور را تا تاريخ 24/6/90 دريافت ميدارند، ميتوانند حداكثر تا ساعت 24 روز پنج شنبه 24/6/90 با مراجعه با نشاني پايگاه الكترونيكي سازمان سنجش آموزش كشور به نشاني ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) نسبت به ثبت نام در آزمون مقاطع دوره هاي مذكور اقدام نمايند.
در خاتمه اضافه مينمايد زمان برگزاري آزمون روز جمعه 22/7/90ميباشد.
روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور
:11:کد:http://www.noet.ir/noet/FullStory.aspx?gid=5&id=1033
دوستان چرا کاردانی پودمانی هنوز دفترچه اش نیومده؟
ای بابا ما که پیوسته ثبت نام کردیم!!!نقل قول:
سازمان سنجش آموزش كشور بدينوسيله به اطلاع كليه داوطلبان متقاضي ثبت نام در آزمون كارداني پيوسته و ناپيوسته در دانشگاه جامع علمي – كاربردي براي سال 1390 ميرساند با مساعدت وزارت علوم، تحقيقات و فناوري كليه داوطلبان ديپلمه هاي نظري و ديپلمه كاردانش، فني و حرفه اي و هنرستانها ميتوانند در آزمون كارداني ناپيوسته ثبت نام نمايند.
ویرایش نداره؟؟
چه طوری میشه حالا که ثبت نام کردیم بریم ناپیوسته؟؟
سلام ! موقع پرينت كارت ورود به جلسه ميتوني اطلاعات ثبت ناميت رو ويرايش كني (زمان پرينت كارت اعلام نشده!) به جز گروه ثبت نامي ميتوني ويرايش كني!نقل قول:
موفق باشي:11:
یعنی میتونم بزنم کاردانی ناپیوسته و کامپیوتر رو انتخاب کنم؟؟نقل قول:
آقا یکی جواب ما رو بده ثواب دارهنقل قول:
اگه موقع ثبت نام گروهت رو صنعت زدي ،بله ميتوني كامپيوتر رو بزني.نقل قول:
نمیدونم منم از صبح مرتب سایت سنجش رو چک میکنم قرار بوده امروز بیاد خیلی عجیبه.نقل قول:
اما ممکنه با توجه به تمدید دوره ترمی و اینکه اعلام کردن میشه کاردانی ناپیوسته هم ثبت نام کرد دفترچه پودمانیش با تاخیر بیاد.
سازمان سنجش(رنجش) فرمودند :نقل قول:
داوطلبان پذیرش در دوره های کاردانی علمی-کاربردی پودمانی شهریور ماه 1390 دانشگاه جامع علمی کاربردی , برای ثبت نام از ساعت 8 امشب به سایت مراجعه فرمایند
کد:www.sanjesh.org
خاک بر سرشون...تو سایت سنجش زدن ثبت نام 20 ام شروع میشه بعد هنوز دفترچه اش نیومده....جالب اینه خبر رو ویرایش نکردند!
ثبت نام كارداني پودماني1390 شروع شد...
سايت سنجش
دوستان رشته فناوری اطلاعات و ارتباطات همون it هست؟
اطلاعاتی در موردش میخواستم.
سلام
آقا ما آخر نفهمیدیم با دیپلم سوم ریاضی(بدون پیش دانشگاهی) میشه در دوره ناپیوسته کاردانی علمی کاربردی شرکت کرد یا نه؟
البته داوطلب آزاد(غیر شاغل)
ممنون
آره میشه..نقل قول:
نقل قول:
اونی که شما میگی فکر کنم ICT هست نه IT
.........................
ict ارتباطات و فناوری اطلاعات هست.نقل قول:
it فناوری اطلاعات و ارتباطات هست.
این چیزیه که دقیقا توی دفترچه ذکر شده.
میخوام بدونم تفاوتشون چیه؟