قیمت Seagate Barracuda 7200.12 50GB امروز: 87 هزار تومان! :18:
Printable View
قیمت Seagate Barracuda 7200.12 50GB امروز: 87 هزار تومان! :18:
تا 90 میره stop میخوره.نقل قول:
قیمت Seagate Barracuda 7200.12 50GB امروز: 87 هزار تومان! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و بعد از ازاد شدن جنس ها از گمرک به حالت 80 میاد.شاید هم کمی کمتر.
و در عرض 1 هفته به حالت قبل در میاد.
خوبه دیگه وارد کنند اصلی باشی و گمرک هم تو دستت باشه و ...
فکر نکنم مشکل ایندفه به این سادگی های باشهنقل قول:
مثل اینکه در جریان سیل تایلند کارخانه وسترن دیجیتال آسیب دیده و اعلام کرده که تا 4 ماه دیگه نمیتونه تولید داشته باشه.
البته منم فکر نکنم قیمت هارد 500 از یه حدی بالاتر بره
این هم دلیلش بود و قیلش هم به عرفان گفته بودم.نقل قول:
مثل اینکه در جریان سیل تایلند کارخانه وسترن دیجیتال آسیب دیده و اعلام کرده که تا 4 ماه دیگه نمیتونه تولید داشته باشه.
این یکی از داستاناش بود.
مگه نه مادربرد های الایت رو دیدی؟
63 خریدم.!!!!
این یه اتفاق تایلند بهونه ای میشه واسه بالایی ها واسه گمرک
ظاهرا کارخونه اصلی توی قسمت تایلند رو آب برده!!!نقل قول:
...:::...البته از برخی سایتها خوندم.درست و غلط بودن هم گردن سایتها:46:...:::...
نه آقا جان اینا همش شایعه هست الان خیلی از لوازم دیگه هم گرون شده! بهترین کار اینه که اگه خیلی نیازتون ضروری نیست الان خرید نکنید. مثلا من خودم میخواستم یک ترای بلک یا دو ترای گرین بگیرم این هفته.
شانسه مارو
پس هارد نگیریم؟
1 ترا هیتاچی دارم میخواستم عوض کنم با این وضیت چیکار کنم؟
سلامنقل قول:
به نظر من اونموقه که با هم راجع به خرید بحث میکردیم باید میگرفتید.
برای خرید، اقدام کردن مساویه با چند ده هزار تومن پول الکی دادن.
پس صبر کنی خیلی بهتره:46:
خبر تعطیلی کارخانه WD در تایلند بعلت سیل اخیر را که اکثر سایتهای سخت افزاری و کامپیوتری نوشتند
کافی است این عبارت را جستجو کنید تا به اخبارش برسید
Western Digital factory in Thailand Flood
سیل باعث تعطیلی کارخانه WD در تایلند شده است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:اره اخه منتظر یودم پول دستم بیاد یهم بگیرمنقل قول:
فقط هارد اینجوریه یا روی قطعات هم تاثیر گذاشته؟
قطعات دیگه زیاد نوسان نداشتن.نقل قول:
این نوسان سنگین فقط یقیه هارد رو گرفته:19:
من هم برای فیلمهای HD ام دنبال هارد بودم.
میخواستم بگیرم گفتم صبر کنم ارزان تر شود!
تا این سیل آمد و ... .
حالا این همه فیلم را چیکار کنم؟!!!
------------------
در ضمن باید بدانید که علاوه بر کارخانه WD، برندهایی مثل Seagate Samsung , LENOVO و حتی Acer , ASUS هم تحت تاثیر این سیل قرار گرفتند و احتمال افزایش قیمت این برندها در بازارها هم هست.
بطور کلی احتمال افزایش قیمت انواع لپ تاپ هم در آینده نزدیک هست.
اگر بتونید با قیمت قدیم خریداری کنید،خیلی خوب میشه.نقل قول:
منظورم توی انباری هاست.
البته باید فروشندش با انصاف باشه:3:
سلام
من دوتا هارد 500 سبز وسترن داشتم که یکیش سوخت / حالا میخوام یه هارد 1000 خوب بگیرم
منم فقط فیلم hd با کیفت خیلی بالا میبینم / حالا دوتا سوال دارم یکی اینکه چه هاردی بخرم / دوم اینکه اگر هارد اکسترنال بخرم چطوره؟ چون دو تا سیستم دارم و مرتب استفاده میکنم یکی خونه یکی سر کار / تا 200 تومن هم میتونم خرج کنم
ممنون
فایل هایی که کپی میکنید به تنهایی امکان داد حجمشون بیش از 6 گیگ باشه؟نقل قول:
مشخص کنید که اینترنال میخواهید یا اکسترنال؟
برای اینترنال هم که برای ویندوز نمیخواهید ظاهرا!
در صورت انتخاب اکسترنال:
پاسپورتی میخواهید یا اینکه اداپتوری باشه؟
بلهنقل قول:
فایل هایی که کپی میکنید به تنهایی امکان داد حجمشون بیش از 6 گیگ باشه؟
اینترنالنقل قول:
مشخص کنید که اینترنال میخواهید یا اکسترنال؟
روی هاردی که سوخت 3 سیستم عامل (2لینوکس و 1 مک) بود و چند فیلم hd بعضی بالای 20 گیگ! ممکنه برای این سوخته باشه!؟
هاردی که میخوام بخرم هم بهمین صورت استفاده میکنم
ممنون
سرعت کپی یه هارد معمولی چقدره؟ چند مگ برثانیه
یا 1 گیگ رو تو چند ثانیه کپی میکنه؟
بستگی به دور هد هارد داره.نقل قول:
مدل رو مشخص کنید تا سرعتش رو بشه تعیین کرد.
دوستان قیمت هارد 3 روزه که 160 تومن شده
نقل قول:
بستگی داره از هارد به چی کپی بشه. هارد چه مدلی باشه و ...
اگه از روی یه هارد روی خودش کپی بشه سرعت کم میشه. اگه از یه هارد به یه هارد دیگه کپی بشه بیشتره
مثلا من دو تا Seagate 7200.12 1TB دارم. از یه هارد به هارد دیگه حدود 70-80 مگابایت بر ثانیه میشه.
---------- Post added at 02:59 PM ---------- Previous post was at 02:56 PM ----------
نقل قول:
چه هاردی ؟
کسی از دوستان اگه قیمت تقریبی مدل های معروف رو اگه داره لطفا به ما هم خبر بده
W.D Green & Black 1TB
Seagate 7200.12 1TB
Seagate LP 5900 rpm 2TB
Portable:
2 TB
1 ماه بیش بیشتر هارد سیگیت 1 ترا 112 قیمت داشتم اشتباه کردم نخریدم الان 50 60 رفته روش.
بنظرتون تا کی قیمت عادی میشه میدونم دست ما نیست دست تایلند و فروشنده های سود جو که هارد قدیمشون دارن زیاد میدن نامردا.
چاره جز صبر نیست. حالا کی نگرفتم راهنمایی کنید بعد چه هاردی بخرم برای ذخیره فیلم بازی ps3 میخام چه برندی خونه seagate wd adata کدوم خوبه؟ بعدبعضی مدلا ورژن های مختلف دارند قیمت ها هم فرق داره کم زیاده این دلیلش سرعت رید رایت هست برای کنسول چه رند و مدلی خوبه ؟ سرعت رید رایت کم باشه تو بازی که از هارد اجرا میشه بازی فیز و .. مشکل بر نخورم؟؟ ربطی داره؟
ترجیحا مدل usb 2 ÷یشنهاد بدید شنیدم ps3 عسذ2 میشنا سه 3 نمیشناسه درسته؟ البته میگن glofex seagate usb3 میشناسه؟ ممنون میشم راهنمایی باحال بکنید
با این اوصاف اکسترنال بگیری به صرفه ترهنقل قول:
روی هر دو سیستم هم میتونی استفاده ش کنی
کی هارد گریم داره؟
سرعتش خیلی مزخرفه :D از یه درایو دیگه میخوام move کنم توش در نهایت سرعت 50mb هست ولی بیشتره وقت ها 8mb یا اینجوری
یه سری میگفتن الین کنید اما میگن برای اطلاعات خطرناکه
یه سری هم میگن روی seven سرعتش خوبه حالا چنتا سوال
من این هاردو توی xp استفاده مینم و با xp فرمت کردم اگه ویندوز سون نصب کنم سرعتش خوب میشه یا حتما باید با سون فرمت بشه؟
ممنون
من از این هارد راضیم.
بلکه 70 تومن خریدم و الان 190 تومن شده:27:
من ازش راضیم و 7
اما xp سعتش خیلی پایینه.
قیمت هارد هتوز پایین نیمده؟
سلام.نقل قول:
خیر دوست عزیز!!!
سلام دوستان
عزیزان بین
wd green (wd10ears) و seagate barcuda و (5400) samsung HD105 SIکدوم بهتره؟! سرعت و امنیت و ..! همشون 1ترا!
500گیگش به صورت آرشیو استفاده میشه! بقیش هم برای کارهای معمول مثل نصب بازی و آهنگ و نرم افزار و .....!
کارکرده هرکدوم با توجه به وضعیت موجود چقدر ارزش داره؟!
ممنون
سلام.نقل قول:
wd green تایید میشه!!!
اگر به قیمت روز حساب کنید ارزش خرید نداره!ولی اگر به قیمت خرید قدیم حساب کنی ارزش خرید داره.
شانس من خواستم یک هارد 2 ترا اینترنال بگیرم طرف گفت 115 دو ماه پیش . با خودم گفتم هر چه بگذره قیمتش کم میشه !شانس من زد سیل اومد تایلند کارخونه اش رو اب شست رفت .حالا 1 تراشو میدن 170 تومان(اه قلبم).فروشنده گفت تا ژانویه همینه .بعد تا ژانویه بیاد عطش بازار بخوابه 1 تا دو ماه طول میکشه(ای تو این شانس من بره که لب دریا پا بزارم خشک میشه)
آره دیگه فعلا اینجوریه. منم رو سیستمم یک هارد 320 سامسونگ دارم که تقیریبا 4 ساله داره کار میکنه و این جدیدا تصمیم گرفتم یک هارد 2 ترای سبز یا 1ترا بلک بگیرم که اوضاع اینجوری شد!!
من 5-6 ماه پیش یک هارد یک ترای دسکتاپی وسترن گرفتم 87 تومان و یک پاسپورتی یک ترای وسترن هم 137 تومان! 2ترای گیرین و یک ترای گرین جفتشون تقریبا بود 115 تومان!! برای همین قیمتهای جدید رو به هیچ وجه نمیتونم هضم کنم! :31:
امیدوارم اولین کسی باشم که پایان این کابوس رو اعلام میکنه.
چون خودمم بدجوری به یک ترا نیاز دارم:20:
من هم یه هارد 3 ترای سیگیت اکسترنال گرفتم 220 تومن قیمت الانش 340 تومن!!!!
خدا رو شکر مشکل هاردی ندارم
من روی نوت بوکم یه هارد 500 هست و واسم کمه.الان بازار قیمت هارد 2.5 اینچی (نوت بوکی) ظرفیت 750 گیگ و 1 ترا بایت چقدره؟
نوت بوکم هم سونی هست
خرید هارد رو توصیه نمیکنم برای لب تاب!نقل قول:
چون ظرفیتهای بالا معمولا دور موتور بالایی دارن، واین اصلا برای اطلاعات خوب نیست.
پیشنهاد میکنم یکی از سریهای My pasportوسترن رو بخری.
جای کمی میگیره و کارایی بهتری داره.
هارد اکسترنال زیاد دارم.این فضا رو واسه نصب بازی میخواستمنقل قول:
با سلام
دوستان فیمت هارد اکسترنال توشیبا 750گیگ canvio 3.0 الان چنده؟؟ (usb3)
ضمنا از نظر کیفیت هارد خوبیه یا نه؟
از دوستان محترم کسی این نوع هارد را داره؟ میخواستم بپرسم گارانتیش مال کجاست و چند ماهه؟
با سپاس
سلام.نقل قول:
من استفاده نکردم.ولی مشخصات خوبی داره.
این برند رو شرکت سریر گارانتی میکنه.کد:http://www.toshibadirect.com/td/b2c/adet.to?poid=500452
تو هاردهای جدید که توسط کمپانی های مختلف تولید میشه بادرنظرگرفتن چیپ های مختلف مشکل ذکرشده فوق رو برطرف کردننقل قول:
ما هاردهای باظرفیت بالاتر از 3 ترا هم داریم (نه برای لب تاپ) که تو بازخوانی اطلاعات مشکلی رو به وجود نمیاره
دوست عزیز منظور من بازخوانی اطلاعات نیست!!!نقل قول:
نوشتن اطلاعات هست!!!
که معمولا به شدت به بدسکتور و ضربه حساس هستند و باید حالتی کاملا استیبل داشته باشنه.
در غیر اینصورا اطلاعات در هنگام کپی، دچار نقص در کپی شده و به صورت ناقص ذخیره میشن!
سلام امروز یکی قیمت seagate expansion 1tb رو 170 ,500 رو 120 , wd my passport essensial 500gb رو 130 گفت.نظرتون چیه؟خوبه قیمتش؟اگه خوبه کدومشو بخرم واسه آرشیو فیلمام میخوام
سلام.نقل قول:
قیمتها بالاست.
اگر بتونی صبر کنی خیلی بهتره!