برای گ،روی ک چند لحظه انگشتتو نگهدار
برای پ روی ب
برای چ روی ج
و برای ژ روی ز
Printable View
برای گ،روی ک چند لحظه انگشتتو نگهدار
برای پ روی ب
برای چ روی ج
و برای ژ روی ز
795 16 gigنقل قول:
آيفون با قيمت به اين زيادي خريدنش كاملن اشتباه هر آدم عاقلي همچين پولي براي گوشي به اين امكانات كم ومحدوديتهاي زياد نميده...
بستگی داره شما محدودیت رو در چی ببینی ؟نقل قول:
امکانات چی می خوای شما ؟
من که محدودیتی از لحاظ بازی ونرم افزار برای این گوشی نمی بینم.
تاچش هم که دیگه بهترین تاچ موجود در بین گوشی ها هست ،
من خودم تمامی مقایسه آیفون با سایر گوشی هارو دیدم . تاچ بسیار عالی داره و خیلی نرم و سریع عمل میکنه ، عامل مهم هم همینه. اینترفیس هم که دیگه جای خود.
الان شما کاملا عقل کسانی که آیفون دارند رو زیر سوال بردید با این حرف ...
نقل قول:
جایگاه آیفون در سال 2010
پس از آنکه در سال 2007 آیفون بهترین اختراع ارائه شده در سال لقب گرفت و در همان سال رکورد بیشتر سرچ در گوگل به نام آیفون ثبت شد و در سال 2008 آیفون 3G بهترین گجت از دید مجله تایم لقب گرفت و در سال 2009 آیفون بهترین گوشی هوشمند انتخاب شد حالا سایت Engadget.com که به قولی قبله تمامی دوستداران گجتها هست و بهترین سایت در این زمینه در یک برآورد کلی در سال 2009 در بین تلفنهای همراه به این نتیجه رسید که آیفون 3Gs بهترین گوشی سال است. در رده بندی که این سایت منتشر کرد.
آیفون 3Gs در مقام اول
Palm Pre در مقام دوم
و HTC HD2 در مقام سوم
قرار گرفت. همچنین بد نیست به این هم اشاره کنم که این سایت تاپیکهای برتر و پر بازدیدترینهای خود هم که در سال 2009 معرفی کرده که جالب اینجاست 5 تای اول آن مربوط به اپل است.
Phil Schiller keynote live from WWDC 2009
Live from Apple's 'It's only rock and roll' event
Live from Apple's iPhone OS 3.0 preview event
Live from the Macworld 2009 keynote
iPhone 3GS review
اشتباه می کنی عزیز !!!!نقل قول:
سلام. میگم من یکی خریدم. دادم فروشنده واسم برنامه ریخت روش. بعد که خودم خواستم با itunes روش برنامه بریزم همهی برنامه هامو پاک کردو گفت به دلیل یه ارور ناشناس نمیتونیم برنامه ها رو نصب کنیم . هیچ کدوم از دوستامم نتونستن روش برنامه بریزن. الان فقط برنامه های کارخونش رو داره. البته میشه روش آهنگ و عکس و ویدیو بریزیم ولی برنامه رو نه. لطفا منو راهنمایی کنین...
راستی diliverty report نداره ...
بهتره که این بحث رو اینجا باز نکنی همه ما به قابلیت های آیفون آگاهیم ولی شما نیستید . در این مورد بحث زیاد شده . شما احتمالا از آدمهایی هستی که هر جا میشینی میگی " آقا بلوتوث چی داری " یا هر گوشی رو که میبینی اولین سوالت اینه که " آقا دوربینت چند مگه " !؟؟ ببخشید اینطوری صحبت کردم میخواستم شفاف سازی بشه .نقل قول:
کی گقته ؟؟؟؟نقل قول:
بعد از جیلبریگ ، نرم افزار iPhone Delivery رو از Cydia نصب کنید!
از سورس : xsellize
اگه جلبریک خم نیست برو بده خود یارو دوباره برات برنامه نصب کنه چون هیچ طور دیگه نمی تونی برنامه بریزی چون --- می خوادنقل قول:
شما میتونی با توجه به آموزش تو سایت خودت جیل کنی اگر هم جیل هست که اروری که داری رو بگونقل قول:
فقط حواست باشه ریستور نکنی به 3.1.3 که حالا حالا ها خبری از جیلش نیست فریم ور 3.1.3
نقل قول:
ولی خب متاسفانه برای کسایی که گوشیشونو جیلبریک نکردن هیچ راهی نیستش
من تو اپ استور هم نتونستم چیزی پیدا بکنم حتی پولی
البته میدونید که یوزر های اپراتورهای بزرگ آمریکایی اصلا Delivery براشون مهم نیست چون بلا استثنا همه به مقصد میرسه و مثل ما اپراتورهاشون ......... (بی معرفت):31: نیستننقل قول:
---------- Post added at 10:32 AM ---------- Previous post was at 10:30 AM ----------
این دوستمون بهتره اگر فریمور 3.1.3 داره دانگرید کنه به 3.1.2 بعد از اون براحتی با Blackra1n RC3 جیلبرک کنه...نقل قول:
ما همه منتظرانیم :دی
جیل 3.1.3
کد:http://www.redmondpie.com/jailbreak-iphone-3.1.3-untethered-with-thunderst0rm-9140679
نقل قول:
خب آره . ولی مشکل اینجاست که ورژن 3.1 به بعد سدیا نداره. ورژن من هم 3.1 هستش...
دوستان محترم کلوب آیفون 3Gs چون دیدم که انجمن آخرین قیمت آیفون خوب جون گرفته و مکان خوبی برای گرفتن قیمت شده تصمیم گرفتم همین تاپیکها رو برای آیپاد تاپ و آیپد درست کنم البته در نظرم بود که برای مک بوک هم بسازم ولی چون چندان از قیمتشون خبر ندارم فعلا به همین دوتا اکتفا کردم.
برای انتشار یا اطلاع از جدیدترین قیمتهای iPad و iPod Touch به تاپیکهای زیر مراجعه کنید لطفا...
آخرین قیمت آیپاد تاچ
کد:
آخرین قیمت اپل آیپدکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=4889313
کد:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=4889304
سلام
پارت نامبر گوشی من mc131b/a هست می خواستم بدونم انلاک یا نه؟
سلام دوستان
به یه راهنمایی احتیاج دارم.می خوام یه ایفون 3gs بگیرم.
ورژن 3.1.3 هست که میگه 890 و در ضمن میگه چون ساختش مال سال 2010 هست مشکل جیلبرک نداره!!!
یه جای دیگه هم ورژن 3.1.3 داره که میگه برام برنامه های اریجنال با 25000 تومن میریزه.
هر 2 تاش انلاک هستن.
1.حالا می خوام بدونم ایا درسته که 2010 هاش مشکل جیل و خاموش و روشن کردن با کامپیوترو ندارن؟؟
2.ایا ورژن برنامه های غیر کرک و اوریجنال همون 25 تومنه اخه شنیده بودم حدود 100 دلاره؟
3.از کجا بفهمم مال سال 2010 یا 2009؟
4.درکل دنبال ورژن 3.1.2 بگرذم یا به همین 3.1.3 ها و برنامه اوریجنال قانع باشم؟
من تا حالا چنین چیزی ندیدم و تاحالا کل فریمور 3.1.3 ها برای 3Gs دارند و هنوز حل نشده.نقل قول:
در ضمن اگر هم میخای مچ مغازه دارو بگیری به رقم 3 و 4 و 5 سریال نامبر توجه کن که روی کارتن گوشی نوشته شده رقم سوم سال تولید و رقمهای چهار و پنجم هم هفته تولید هست
از این طریق میتونی بفهمی 2010 هست یا 9
در کل 3.1.2 بگیری بهتره ولی میتونی بدون جیلبرک از 3.1.3 هم استفاده کنی (به شرط آنلاک فکتوری بودن)
---------- Post added at 10:55 PM ---------- Previous post was at 10:55 PM ----------
من تا حالا چنین چیزی ندیدم و تاحالا کل فریمور 3.1.3 ها برای 3Gs دارند و هنوز حل نشده.نقل قول:
در ضمن اگر هم میخای مچ مغازه دارو بگیری به رقم 3 و 4 و 5 سریال نامبر توجه کن که روی کارتن گوشی نوشته شده رقم سوم سال تولید و رقمهای چهار و پنجم هم هفته تولید هست
از این طریق میتونی بفهمی 2010 هست یا 9
در کل 3.1.2 بگیری بهتره ولی میتونی بدون جیلبرک از 3.1.3 هم استفاده کنی (به شرط آنلاک فکتوری بودن)
یه سوال مهم:من به یکی سپردم از اروپا برام بیاره.ولی نتونست انلاک پیدا کنه.حالا می خوام ببینم توی چین پیدا میشه یعنی انلاکش؟
قیمت انلاک تو چین چنده ایا نسبت به اینجا ارزونتره؟و می ارزه؟
یک کارهایی دارن برای 3.1.3 می کنن
برای اطلاعات بیشتر :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=405594
سلام من قبلان با ایفنم (3gs ۳.۱.۳ انلاک و jail نشده) اساماس میفرستدمو میگرفتم! اما الان یه ۲ ۳ روزی هست که اساماس برام میاد ولی نمیتونم بفرستم! کارای که من کردم:
۱ با یه سیم کارت دیگه (ایرانسل) امتحان کردم میفرسته!
۲ سیم کارت خودمو انداختم تو یه گوشیا دیگه، ۲ تا مسیج سنتر داشت اونی که اشتباه بود رو پاک کردم، فرستاد!
۳ دوباره سیم کارتمو گذشتم تو گوشیا خودم نمیفرستد، کل تنظیمات مربوط به شبکمو ریست دادم! بازم نشد!
دوستان چیزی به نظرشون میرسه؟
بعضی وقتا گوشی رو روشن خاموش بکنی میفرسته
بعضی وقتا اگه شماره به صورت 98912+ باشه نمیفرسته و شماره رو باید به صورت 0912 وارد بکنی
بعضی وقتام هیچ جوره نمیشه:دی
مسیج سنتر گوشیتو عوض کننقل قول:
هم همراه اول مسیج سنتر زیاد داره
هم ایرانسل :11:
سلام بچه ها بخشید این جمله زیر در مورد آیفون 3gs هم صادق هست یا نه -
((در setting بين منوي wi fi و منوي fatch new data بايد منوي carrier باشد و با ورود به اين منو بعد از حدود يك دقيقه ميبايست ليست كليه شركتهاي مخابراتي كه در منطقه سرويس ميدهند ظاهر شود . در صورت نبودن اين منو آيفون لاك است و به وسيله سيم آنلاكر ، آنلاك شده ))
یعنی اگه لاک باشه منوی کرییر وجود نداره؟!
در ضمن من میخوام دست 2 بگیرم چه لوازمی باید همراه گوشی باشه چون فروشندهه یکم گیجه
ممنون از جوابتون
ببینید توی آیفون آنلاک و لاک ایم گزینه وجود داره ولی در مورد گوشی های لاک زمانی که وارد این گزینه میشه پس از یک دقیقه سرچ کردن هیچ گزینه در مورد شرکت های مخابراتی مثل ایرانسل یا همراه اول و ... مشاهده نمیشه.نقل قول:
لوازم همراه آیفون 3GS یک عدد گوشی و یک عدد شارژر و یک عدد دفترچه راهنما و یک عدد سوزن مخصوص جهت جا زدن سیم کارت و یک عدد هنذفری.(فکر کنم همینا بود)
رایان جان همه آیفونهای لاک اینطوری نیستن. من خودم آیفونم لاک هست ولی بلافاصله سرچ میکنه (حدود 10 تا 15 ثانیه) و بعد اپراتورها رو میارهنقل قول:
خوب منم بالاخره به جمع 3gs دارها پیوستم:15:
و از همه اساتید محترم مخصوصا ( ELVIS PRESLEY) عزیز از بابت راهنماییشون ممنونم :11:
مبارکت باشه امیدوارم به پای هم پیر بشین :دینقل قول:
مبارکه دوست عزیز ؟؟نقل قول:
با کدوم فریمور گرفتی ؟؟
جیل کردی ؟؟ چند گرفتی ؟؟
آخر جمله . بزاری بهتره :دی :دینقل قول:
مبارکه دوست عزیز ؟؟
نقل قول:
نقل قول:
بارکت باشه امیدوارم به پای هم پیر بشین
ممنون :40:
16 گیگ 790 تومان آنلاک :31: فریمور 3.1.3 ولی هنوز جیل نکردم :41: یه دستی برسونین منم جیل کنم بهم شیرینی بدین ( رو که نیست سنگه پای قزوینه ) :43:
دیشب از ساعت 11 شب تا 6 صبح زدم به شارژ اولیه زیاد باهاش کار نکردم . الان شده 31 ٪
2g داشتم قبل این گوشی اما اینجوری به نظرم شارژش نمی رفت
مبارک باشهنقل قول:
برو به این سایت
برنامه جیلو بگیرکد:www.spiritjb.com
دوستان سلام
من یه سئوال داشتم:question:
میخواستم ببینم که برای آیفون و دیگر صفحه نمایش های خازنی قلمی وجود داره یا حتما باید از انگشتان دست استفاده بشه؟
خیر حرارتی هست. جز با گرمای بدن با چیز دیگه ای کار نمیکنهنقل قول:
apple با احساسات آدم بازی میکنه...
کی گفته تاچ آیفون حرارتی؟؟ حرارتی و مادون قرمز جزو گران ترین صفحه نمایش هاست و فقط در قسمتی از صفحه نمایش ها استفاده میشه مثل گوشی k850 که سه دکمه زیریش حرارتینقل قول:
ما کلا سه نوع صفحه نمایش داریم:
1-لمسی مقاومتی
2-خازنی یا الکترواستاتیک (آیفون از این نوع هست)
3-بر پایه تکنولوژی مادون قرمز
اگر خواستید نوع کارکردشون هم میگم.
Slide 12 .O {color:black; font-size:149%;} a:link {color:#00B200 !important;} a:active {color:black !important;} a:visited {color:#703DFF !important;}
من فقط میخواستم ببینم برای صفحه ی نمایش خازنی (مثل آیفون) قلم طراحی شده؟؟؟نقل قول:
آخه یه جا تو اینترنت خوندم که طراحی شده اینم عکسش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه واقعا طراحی شده آیا تو ایران هست و قیمتش چنده؟
صفحه های خازنی با جریان الکتریسیته بدن کار میکنن اگر اون قلم واقعی هم باشه باید چیزی باشه که جریان الکتریسیته رو عبور بده
توجه به نوکش کنی یه شکل خاصی داره