باگ نیست... بخاطر سار گوشی هست. نویز می اندازه توی هندزفری.نقل قول:
شاد باشین :دی
Printable View
باگ نیست... بخاطر سار گوشی هست. نویز می اندازه توی هندزفری.نقل قول:
میشه بگین سار چیه؟و چه جور میشه این مشکلو حل کرد؟نقل قول:
باگ نیست... بخاطر سار گوشی هست. نویز می اندازه توی هندزفری.
اون مشکل دوم قابل حله؟منظورم نویزه هستش!
ممنونم از لطفتون
خواهش عزیز :11:نقل قول:
سار در بیان عامیانه به دامنه امواج رادیویی و میدان مغناطیسی ایجاد شده توسط آنتن گوشی می گن. هرچی سار بالاتر باشه کیفیت آنتن دهی بهتر ولی میزان آسیب رسوندنش به بدن بیشتر هست؛ هر چه هم کمتر باشه میزان آنتن دهی ضعیفتر ولی سلامتش برای بدن تضمین شده هست.
میزان سار گوشی شما با RM 478 برابر با: 0.88 W/Kg
میزان سار گوشی شما با RM 615 برابر با: 0.89 W/Kg
که از میانگین استاندارد اروپا و آمریکا کمتر هست؛ ولی باز هم در نوع خودش بالاست. راه حلی هم برای درست کردنش نیست. ذاتیه!!! البته این به این معنی نیست که این گوشی سر تا پاش ضرره... مسلما ضررش از گوشی های قدیمی کمتره ولی خب، بی ضرر هم نیست. احتیاط کنین :10:
اطلاعات واقعا خوبي بود داريوش جان. مرسي.
در مورد ريست شدن چيزي به نظرت ميرسه ؟
فک کنم همه این مشکل رو دارن واسه این پچ جدید اگه همینجوری پیش بره باید دانگرید کنم
چیزه زیادی پچ قبلی با این جدیده فرق نداره
نقل قول:خواهش می کنم! :دی:11:نقل قول:
اگر این مشکل تازگی ها پیش اومده، حرف رفیقمون درسته. ممکنه یه پچ یا نصب یه برنامه نه چندان مناسب یا ریختن یه تم ناسازگار باعث این مشکل شده باشه که با یه مستر ریست برطرف می شه. اگر هم از بدو نخست بوده که خب می شه گفت باگ نرم افزاری هست و هیچ گونه هم درست نمی شه و باید منتظر آپدیت باشین...
آقا منم بالاخره رفتم و 5530 خریدم:
اما یه مشکل: توی تنظیمات گوشی وقتی می رم توی personal و بعدش می خوام برم تو قسمت thems میره توش بعد بر میگرده بیرون. یعنی توی بخش themes نمی مونه .... حالا به نظرتون :
1-مشکل از چیه و چی کار کنم درست بشه؟
2-اگر با نرم افزار نوکیا آپدیت بکنمش ( البته وقتی می زنم می گه مال شما آپ دیت هست، اگر می خواید ری اینستال کنید) و ری اینستال کنم ممکنه فارسی گوشیم بپره؟ یعنی دیگه نتونم فارسی تایپ کنم؟
ممنونم از اساتید عزیز!
ورود شما رو به کلوپ 5530 داران خوش آمد میگوییم:46:نقل قول:
آقا منم بالاخره رفتم و 5530 خریدم:
واقعا مبارکت باشه و خیرشو ببینی!
اول از همه گوشی و یک بار خاموش و روشن کن اگر درست نشد یه مستر ریست کن اگه بازم درست نشد فیرمورت رو ری اینستال کن ولی فکرکنم حداکثر تو مرحله دوم(مستر ریست) مشکلت حل شده باشه!نقل قول:
اما یه مشکل: توی تنظیمات گوشی وقتی می رم توی personal و بعدش می خوام برم تو قسمت thems میره توش بعد بر میگرده بیرون. یعنی توی بخش themes نمی مونه .... حالا به نظرتون :
1-مشکل از چیه و چی کار کنم درست بشه؟
نه اصلا مشکلی برا زبان گوشیت پیش نمیاد.اگه الان گوشیت فارسی داره بعد ار آپدیت هم فارسی خواهد داشت ولی اگر نداره بعد از آپدیت هم نخواهد داشت.نقل قول:
-اگر با نرم افزار نوکیا آپدیت بکنمش ( البته وقتی می زنم می گه مال شما آپ دیت هست، اگر می خواید ری اینستال کنید) و ری اینستال کنم ممکنه فارسی گوشیم بپره؟ یعنی دیگه نتونم فارسی تایپ کنم؟
بازم میگم مبارک باشه!!
در مواردی بعد آپدیت زبان پریده، مثلا روی N97 من قبل آپدیت عربی و انگلیسی بود بعد آپدیت انگلیسی با رومانیایی:18:نقل قول:
قربونتتتتت ...نقل قول:
آقا ممنونم از راهنماییت .. حالا که زحمت کشیدی دوتا چیزو بهم بگو:
یکی اینکه چجوری مستر ریست کنم؟
دوم اینکه اگه ری اینستال کنم گوشیم تمام نرم افزاراش پاک میشه و تنظیمات بر می گرده به حالت کارخونه؟
بعدم مطمئنی فارسیم نمی پره ... ؟ ... این دوستمون ظاهرا داره چیز دیگه ای میگه!
بازم ممنونم از لطف بی کرانتون ....
..
خواهش میکنم.
منظورم از مستر ریست همون ریست فکتوری ستینگه با دادن کد #7370#* همه تنظیمات به حالت اولیه گوشی بر می گرده.نقل قول:
یکی اینکه چجوری مستر ریست کنم؟
من که گوشیو آپدیت کردم هیچ چیز پاک نشد و تنظیمات هم تغییری نکرد ولی توی همون نرم افزار NSU اخطار میده که همه اطلاعات گوشیو بک آپ بگیرید.نقل قول:
دوم اینکه اگه ری اینستال کنم گوشیم تمام نرم افزاراش پاک میشه و تنظیمات بر می گرده به حالت کارخونه؟
شما به این حساب بذار که همه چیز پاک میشه و برای احتیاط یه بک آپ با PC Suite بگیر که خیالت راحت باشه.کار از محکم کاری عیب نمیکنه!
ببینید هر زبانی دارای یه پروداکت کد مخصوص به خودش هست.و وقتی با NSU به روز می کنید NSU اول پروداکت کد گوشیو چک میکنه و متوجه میشه زبان گوشی فارسی هستش و فیرمور زبان فارسیو میریزه رو گوشی.بنابر این اگه گوشیتون زبان فارسی داره قانونا باید با زبان فارسی آپگرید بشه.برای اینکه مطمئن بشید پروداکت کد گوشیو با آدرس زیر مقایسه کنید ببینید آیا فارسیه یا نه.نقل قول:
بعدم مطمئنی فارسیم نمی پره ... ؟ ... این دوستمون ظاهرا داره چیز دیگه ای میگه!
در مورد گفته دوستمون آقایamir200812 هم بنده اطلاعی ندارم و نمیدونم چرا اینجور شده ولی قانونا نباید مشکلی پیش بیاد.کد:http://www.btusers.com.ar/nan/nokia/
---------------------نقل قول:
مستر ریست یا همون مستر ریست همراه فرمت با کد #7370#* انجام میشه و بعد از شما درخواست رمز می کنه که 12345 را وارد کن و منتظر بمون تا گوشیت دوباره راه اندازی بشه
منظور این دوستمون هم که گفته Reinstall کن یعنی اینکه FirmWare گوشیت را آپدیت کنی که این کار کمی مشکله و باید دقت کنی و مطمئن باش با آپدیت کردن گوشیت فارسی می پره و برای همین گفتم دقت کن چون زمانی که می خوای آپدیت کنی باید Product Codeگوشیت را به یک پروداکت کدی که فارسی ساپورت می کنه تغییر بدی و بعد آپدیت یا Reinstall کنی که در این صورت مشکلی برای فارسی پیش نمیاد
با مستر ریست هم مشکلی برای زبان فارسیت پیش نمیاد و فقط اطلاعات داخل Phone memory پاک میشه از جمله شماره تلفن و اس ام اس هایی که داری که اینم مشکلی نیست می تونی قبل از مستر ریست یک Backup تهیه کنی و بعد از مستر ریست Restore کنی و اطلاعاتت به گوشی بر می گرده
موفق باشی
ممنون از کمکتون.
دوست خوبم ایشون گفتن گوسیسون فارسی داره و تا به حال هم پروداکت کد گوشیو عوض نکردن پس طبق شواهد پروداکت کد گوشیشون باید فارسی باشه بنابراین نیازی به تغییر پروداکت کد گوشی نیست!نقل قول:
پروداکت کدی که فارسی ساپورت می کنه تغییر بدی و بعد آپدیت یا Reinstall کنی
--------------نقل قول:
ایشون بگن مهم تجربه ای که من دارم و با قاطعیت می گم بعد از آپدیت فارسیش می پره و اگر دوست داری بگو پروداکت کد اصلی گوشیش را از پشت گوشی زیر باتری بخونه و اینجا بنویسه تا بگم که مال کدوم کشوره و آیا فارسی داره یا نه و این را هم بدون که تمام گوشیهایی که وارد ایران می شه به هیچ وجه مخصوص ایران نیستند و قبل از رسیدن به دست مصرف کننده توسط نمایندگیهای مجاز ایرانی تغییر پروداکت داده می شن و آپدیت میشن و بعد پروداکت کد را به حالت اول بر می گردونن
و اینکه شما می گی نمی خواد تغییر بده اگر درست باشه اینهمه مشکل برای دیگران که قبلا گوشی فارسی داشتن و بعد از آپدیت پریده پیش نمیومد و من هم اینهمه آموزش و فیلم برای رفع این مشکل آماده نمی کردم اینجا قرار بدم
موفق باشی
نمیدونم والا.نقل قول:
ایشون بگن مهم تجربه ای که من دارم و با قاطعیت می گم بعد از آپدیت فارسیش می پره و اگر دوست داری بگو پروداکت کد اصلی گوشیش را از پشت گوشی زیر باتری بخونه و اینجا بنویسه تا بگم که مال کدوم کشوره و آیا فارسی داره یا نه و این را هم بدون که تمام گوشیهایی که وارد ایران می شه به هیچ وجه مخصوص ایران نیستند و قبل از رسیدن به دست مصرف کننده توسط نامیندگیهای مجاز ایرانی تغییر پروداکت داده می شن و آپدیت میشن و بعد پروداکت کد را به حالت اول بر می گردونن موفق باشی
من که گوشیم عربی بود و پروداکت کدش هم عربی بود وخودم عوضش کردم.
ولی اگه طبق گفته خودتون توسط نمایندگی های ایران پروداکت کد گوشی عوض شده باشه چه لزومی داره باز عوضش کنی.بالاخره اون ها هم پروداکت کد رو عوض میکنن به یه پروداکت کد فارسی بعد آپگرید میکنن.
اره اگه دوستمون لطف کنن و شماره ای که زیر باتری پایین IMEI گوشی نوشته رو بگن میشه چک کرد مال کدوم کشوره!
مال من برا امارات بود و گارانتی هم نداشت چون اغلب تو جنوب کشور بدون گارانتی وارد میشه!
این چیزیه که پشت گوشی نوشته دوستان خوبم : 0575378
مطمئنید اینو نوشته؟نقل قول:
این چیزیه که پشت گوشی نوشته دوستان خوبم : 0575378
هرچی گشتم این شماره روندیدم!:41:
روی کارتن گوشی چی نوشته؟
مثلا برا من نوشته EN-AR EU NAV-BLACK RED یعنی دارای زبان انگلیسی عربی رنگ سیاه قرمز
برا شما چی نوشته؟
وقتی میخوایین آپدیت کنید و پبغام ری اینستال میده ورژن فیرمور رو چند میده؟
شما فعلا آپدیت نکنید تا تکلیف پروداکت کد گوشیتونمشخص بشه بعآپدیت کنید.
آره ... باور کن همینو نوشته ...نقل قول:
بعشدم الان یع تم نصب کرد درست شد. یعنی الان میره تو اون قسمت .. اما مشکل اینه که از این تمه خوشم نمیاد! حالا چجوری پاکش کنم! ... اه .. اعصابم خورد شد .... یه چیز دیگه هم فهمیدم ... سریال نامبری که خود گوشی میده با اونی که رو جعبه و پشت گوشی نوشته متفاوته!
بنده رو گوشیم تم نصب نمیکنم ولی فکر کنم برا پاک کردنش باید مسیر زیرو بری:نقل قول:
بعشدم الان یع تم نصب کرد درست شد. یعنی الان میره تو اون قسمت .. اما مشکل اینه که از این تمه خوشم نمیاد! حالا چجوری پاکش کنم!
menu>setting>application mgr.>installed apps.
بعد تم مورد نظرو Uninstall کنی.
فکر کنم گوشیو بری پس بدی بهتره چون اگه یه زمانی خدای نکرده مشکلی برات پیش بیاد نمیتونی ثابت کنی این گوشیو خریدی و میگن گوشی دزدیه واگه خدای نکرده گوشیو ازت بدزدن و ذزد رو بگیرن نمیتونی ثابت کنی تو صاحب گوشی هستی.نقل قول:
ه چیز دیگه هم فهمیدم ... سریال نامبری که خود گوشی میده با اونی که رو جعبه و پشت گوشی نوشته متفاوته!
از راهنمایی هاتون ممنونم .... الان رفتم عوض کرد گوشی رو برام ... :31:نقل قول:
آقا الان اینو نوشته تو گوشیم : 577941 --- حالا مشکلم اینه که عربیه . فارسی نمیشه تایپ کرد .. راهی داره فارسی رو اضافه کنم؟
خواهش میکنم.نقل قول:
راهنمایی هاتون ممنونم .... الان رفتم عوض کرد گوشی رو برام ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایول که عوض کردی.دوباره مبارک باشه:46:
پروداکت کد گوشیتون عربیه(RM-504 hite-Blue Arabic EU KSA)
اره میشه فارسی کرد گوشیو.
تو این تاپیک کاملا توضیح داده:
امیدوارم کارت به راحتی راه بیفته!کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=160561
-------------------نقل قول:
کامل بخون هر چند که دوباره این قسمت را کپی کردم
تمام گوشیهایی که وارد ایران می شه به هیچ وجه مخصوص ایران نیستند و قبل از رسیدن به دست مصرف کننده توسط نمایندگیهای مجاز ایرانی تغییر پروداکت داده می شن و آپدیت میشن و بعد پروداکت کد را به حالت اول بر می گردونن
متوجه می شی که چرا دوباره باید عوض بشه!
------------------------نقل قول:
پروداکت کد شما عربیه و فارسی نداره
اینم لیست پروداکت کد فارسی گوشی شما که هنگام آپدیت می تونی تغییر بدی تا زبان فارسی اضافه بشه
پروداکت کد فارسی 5530
0577076 : RM-504 BLACK-RED Iran
0583731 : RM-504 BLACK_GREY Iran
0577951 : RM-504 White-Blue Iran
0583906 : RM-504 White_Pink Iran
0584052 : RM-504 White_Yellow Iran
آقا بازم از راهنمایی هاتون تشکر می کنم ...
دیشب با نوکیا آپ دیت نرم افزارشو آپ دیت کردم ...
بی خیال فارسی هم شدم( دیگه یه گ چ پ ژ ) این حرفارو نداره! :31:
سایت خوبی سراغ دارید بشه برای این گوشی نرم افزار و در اولویت دوم بازی های خوب دانلود کرد؟
نقل قول:
شاد باشین :دیکد:www.mobile9.com
این سایتو خودم می شناختم .. والپیپر های خوبی داره اما نرم افزار زیاد نداره ...نقل قول:
ممنون میشم بازم کسی اگر چیزی میشناسه بگه .....
نقل قول:
آره همه فایلای ورد مشکل داره اسم برنامش اینه:
Office suite
برنامه PDF هم اینه:
Adobe reader LE
کاملا تکذیب می کنم! :دی من گوشیم با گارانتی اصل نوکیا بود ( N82 رو می گم :دی ) بنده خریدم با پروداکت فارسی ( درج شده روی لیبل ) بود. آپدیت هم که کردم فارسی موند.نقل قول:
اگه گوشیتون رو آپدیت کردین دیدین که پروداکتتون غیر اونی بوده که می بایست باشه ( زبون فارسی گوشیتون پریده ) شک نکنین که گارانتی گوشی قلابیه! :13::19:
دوستان این ریست ها اعصابم رو خورد کرده تغریبا روزی یه بار ریست میشه دیروز داشتم فیلم میدیدم دوباره ریست شد
بعضی مواقع هم وقتی گوشی زنگ میخوره نمیشه جواب داد اون خط سبز کار نمیکنه نمیدونم چرا
مصرف باصری هم حدود 5% بیشتر شده
میم واسه دانگرید کسی از دوستان نظری نداره؟
ری اینستال کنید شاید مشکل حل شد.برا من هم این مشکل وجود داره ولی کمتر از گوشی شما.نقل قول:
وستان این ریست ها اعصابم رو خورد کرده تغریبا روزی یه بار ریست میشه دیروز داشتم فیلم میدیدم دوباره ریست شد
بعضی مواقع هم وقتی گوشی زنگ میخوره نمیشه جواب داد اون خط سبز کار نمیکنه نمیدونم چرا
مصرف باصری هم حدود 5% بیشتر شده
میم واسه دانگرید کسی از دوستان نظری نداره؟
در مورد خط سبزه این مشکل نیست.این یه خصوصیته که برای جلوگیری از پاسخ دادن نا خواسته گوشی ایجاد شده.احتمالا وقتی گوشیتون زنگ خورده دستتون یا کیف گوشی روی اون چشم بالای گوشی قرار داشته.تو این حالت گوشی فکر میکنه که توی کیفه و هر تماسی که به صفحه لمسی میرسه رو احساس نمی کنه.
یه بار اینو امتحان کنید متوجه منظورم میشید.یه تماس از یه خط دیگه به خط خودتون بگیرید و وقتی گوشیتون زنگ می خوره انگشتتونو روی چشمی که بالای گوشی قرار داره بزارید و سعی کنید با کشیدن خط سبزه به تماس پاسخ بدید.میبینید که اصلا صفحه گوشی چیزی رو احساس نمیکنه.بعدانگشتتونو از رو چشم مذکور بردارید میبینید به راحتی میشه به تماس پاسخ داد.
فقط یه سرچ :دينقل قول:
آقا بازم از راهنمایی هاتون تشکر می کنم ...
دیشب با نوکیا آپ دیت نرم افزارشو آپ دیت کردم ...
بی خیال فارسی هم شدم( دیگه یه گ چ پ ژ ) این حرفارو نداره! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت خوبی سراغ دارید بشه برای این گوشی نرم افزار و در اولویت دوم بازی های خوب دانلود کرد؟
خیلی از سایت ها دارن
-------------------نقل قول:
پس گوشی شما از همین چینی های تحت لیسانس بوده که ایران گارانتی داده بهش و لیبل جدید زدن براش و چیز عجیبی هم نیست بین 100 نفر یکیش اینجوری بوده پس بهتره این رو تکذیب نکنی
موفق باشی
خوب یعنی الان ریست به کارخونه نکنم؟نقل قول:
واسه اون خطم خوب وقتی داره خط زنگ میخوره چه جوری جواب بدم ما هر کاری کردیم اون باز نشد البته همیشه نه ها یکی دو بار اینجوری شده
نقل قول:
لیبل جدید؟! غیر از نوکیا هیچ شرکت دیگه ای حق چسبوندن لیبل نداره. این علاءالدینی های گرام رو هم که می بینی لیبل می چسبونن کارشون خیلی زود لو می ره؛ کافیه با ناخن یه ذره با لیبل بازی کنی تا ور بیاد و لیبل اصلی زیرش نمایان بشه.
درضمن بیش از 90% لیبل های مجارستانی قلابی هستن و این علاءالدینی های دزد می چسبونن واسه فروش بیشتر... خیلی وقته دیگه مجارستان تولید گوشی های روز رو نداره. فقط برخی از مدل ها اون هم اوایل تولیدشون برای مجارستان هستن. مابقی رو نوکیا می سپره به چین.
و برای بار n ام می گم:
شرکت نوکیا رسما اعلام کرده که قطعات ریز مانند تراشه ها، برد ها، بلندگوها، دوربین، برخی از صفحه نمایش ها و... در فنلاند تولید شده و سپس برای مونتاژ و نصب سیستم عامل/برنامه سیستمی که سخت ترین و پرهزینه ترین مرحله ها هست به خطوط تولید دیگه از جمله چین فرستاده می شه.
اگر هم روی این گوشی ها رو ببینی نوشته : Manufactured in China whith components from other caountries
یه ریست به کارخونه کن ولی اگه مشکلت حل نشد ری اینستال کن.نقل قول:
خوب یعنی الان ریست به کارخونه نکنم؟
نمیدونم والا اگه مشکلت از طریقی که گفتم حل نشد احتمالا باید یه فکر اساسی به حال گوشیت کنی که بنده خیلی تومسائل تخصصی اطلاعات ندارم.نقل قول:
واسه اون خطم خوب وقتی داره خط زنگ میخوره چه جوری جواب بدم ما هر کاری کردیم اون باز نشد البته همیشه نه ها یکی دو بار اینجوری شده
موفق باشی
راستش من اگر توي چند صفحه قبل دقت كنيد همين يكي دو روز پيش يه گوشي خريدم (5530) كه مجار زده بود پشتش؛ اما گوشي كلن مشكل داشت:
1-سريال نامبر گوشي با اوني كه پشتش و رو جعبه زده بود نمي خوند!
2-ايراد نرم افزاري داشت!
3-كلا شماره پروداكتي كه پشتش نوشته بود موجود نبود تو اينترنت ... يعني كلا سر كاري بود!
4-كلا برچسب پشتش يه جوري بود .. خوانا نبود يه كم --- انگار پاك شده بود يه جاهاييش!
رفتم و گوشي رو عوض كردم و از همين چيني ها گرفتم و ازش واقعا راضيم ...
اما اون مجاره قاب پشتش محكم تر بود و انگار فيت تر بود...
موفق باشيد.
------------------
ببخشید دوستان یک سوال ذهنم رو مشغول کرده و اون هم این هست که یک روشکی پلاستیکی روی دوربین این گوشی هست این روکش رو بردارم چطور می شه برندارم چطور می شه
سوال من این هست که این روکش پلاستیکی کیفیت عکس برداری و فیلم برداری پایین میاره یا نه
اگر کیفیت رو پایین میاره وردارمش امکان اسیب دیدن دوربینش هست یا نه؟
سلام
الان به نظرتون اگه از ظاهر صرف نظر کنیم . 5800 بهتر از این گوشی نیست ؟ (برا کسی می خوام)
5800 الان 245 تومن هست این گوشی 212 تومن .
چون قیمتشون زیاد با هم تفاوت نداره , چه چیز این گوشی بهتره ؟ ( من خودم الان 5800 رو ترجیح میدم)
]به نظر من که چیزی بهتری نسبت به هم ندارهنقل قول:
5800 یک چی پی اس داره یک حافظه هشت گیگ داره و یک دوربین جلو
تنها برتری 5530 هم زیباتر هست نسبت به 5800
بقیه اش همه مثل هم هست
در ضمن 5800 خیلی زیاد شده.نقل قول:
چون قیمتشون زیاد با هم تفاوت نداره , چه چیز این گوشی بهتره ؟ ( من خودم الان 5800 رو ترجیح میدم)
و میگن صفحه تاچ 5530 حساس تره!
اگه 5800 جواد نشده بود حتما 5800 می خریدم!!نسبت به قیمتی که داره دارای ارزش بیشتری هست.