فینالیستهای PES STAR که شامل 7 نفر هستند در بریتانیا انتخاب شدند ..............
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای اطلاعات بیشتر به سایت رسمی بازی مراجعه کنید .
مرسیکد:http://www.pes2010.com
Printable View
فینالیستهای PES STAR که شامل 7 نفر هستند در بریتانیا انتخاب شدند ..............
برای اطلاعات بیشتر به سایت رسمی بازی مراجعه کنید .
مرسیکد:http://www.pes2010.com
PES STAR بریتانیا انتخاب شد ..........
این شخص که Rikki نام دارد کونامی میخواد براش یک قرار ملاقات با مسی و تورس رو بزاره اونم تو تلویزیون ..:31:
.................................................. ................................
Seabass و Greyhound در نمایشگاه gamescome در آلمان حضور خواهند داشت ....
دو نفر از شخصیتهای برجسته بازی آقای Seabass و آقای Greyhound در محل نمایش بازی در آلمان در ماه آگوست حضور خواهند داشت ....
کونامی آماده است تا PES2010 را د معرض دید عموم بگذارد و با توجه به اخباری که این روزها درباره بازی منتشر شده است و همچنین صحبتهای افرادی که PES2010 رو بازی کردند انتظار نمایش خوبی از بازی میرود ..
Seabass که مدت زیادی است در بین طرفداران بازی شناخته شده است و آقای Greyhound که آمده تا در مورد پیشرفتهای بازی در نسخه Wii بازی سخن بگوید .....
کونامی در این نمایشگاه یک نمایش بزرگ و برجسته از بازی رو نشان خواهد داد .
بازی که در ماه های گذشته از آن در سایتها و فرومها از آن شنیدیم و در ساخت آن (PES2010) نظرات و پیشنهادات طرفدارن و دوستداران ایت بازی لحاظ شده است .
این حضور کارگردان بازی جناب Seabass نشان از همکاری و رابطه خوب و صمیمی بین طرفداران و دست اندر کاران بازی رو می دهد .
Seabass به طرفداران بازی قول داده که PES2010 روبه واقعیت برود و هواداران و طرفداران این بازی را خوشحال کند .
در این نمایشگاه در غرفه بازی آقایMartin Schneider مسئول بخش بازاریابی در اروپا و چند نفر دیگه هم حضور خواهند داشت
.................................................. ..........................
تازه KOJIMA هم میخاد بیاد :27::5::31:
:10::11:
google boy ميخوای بری سر بازی؟ يعنی نميتونی pes2010 رو همون اول بازی کنی؟
:((
آره دیگه من تو این تاریخ میرم خدمت شریف سربازی :46:نقل قول:
.................................................. ...............
امسال خدا کنه که دروازه بان ها هم Motion Capture بشن درسته که گفتن داریم بازی رو Motion Capture میکنیم ولی خیلی جامع توضیح ندادن که به صورت کامل داره میشه یا نه فقط بخشی از حرکات رو دارن انجام میدن
الان تو wenb خوندم که تور دروازه ها هم درست شده
عكس جديد از pes 2010 نيومده؟؟؟؟
گوگل بوی ناراحت نباش من برادرم تو خدمت سربازی یه کنسول سگا با چندتا سرباز رفیقش خریدند خداشاهده با هم فیفا بازی میکردند ومورتال کومبات شما هم میتونی بازی کنی در این ایام
میشه یه عکس بزارید.نقل قول:
چنان که برمیاد برای امسال motion capture فقط بر روی مسی انجام شده چه برسه به دروازبان ها. امیدواریم که این مساله برای نسخه 2011 بهتر بشه و بازیکن های بیشتری موشن بشن.نقل قول:
.................................................. ..............
امروز جان مورفی یه پیغام به اهالی WENB فرستاده :
مورفی در این پیغام از اعضای WENB تشکر کرده ...
محتوای مخفی:
ضمنا نمایشگاه Gamescom تا 22 روز دیگه شروع میشه
19 - 23 August
فقط اميدوارم اين مشكل آفسايد كه تو 09 بود درست بشه
نه سینا جان داری اشتباه میکنی جریان موشن کپچر امسال فقط مختص مسی نیست . قضیه از این قراره که هفته ای یکبار توی استودیوی توکیو دارن روی این قضیه کار میکنن . چند نفر از کسانیکه توی مهارتهای فنی و شبیه سازی حرکات بازیکنان بزرگ دنیا تبحر دارن رو استخدام کردن و در حال کپچر کردن حرکاتشون هستن .
علاوه بر این من یکجا خوندم که حتی حرکات و لرزشهای تور دروازه رو هم کپچر کردن دقیقا یادم نمیاد اینو کجا خوندم .
در ضمن بابت اون نقل قولی که از جان مورفی رئیس بخش اروپایی بازی گذاشته بودی تشکر میکنم ( همونطوریکه خوندین توی اون متن نوشته که کونامی تمام نظرات طرفدارانشو که توی سایت WENB منعکس شده رو در نظر داره و سعی میکنه از فید بک و بازخورهای طرفدارن این بازی که بعد از PLAYTEST اول بازی توی سایت منعکس شده استفاده کنه و حتی المقدور اونا رو بکار ببنده از جمله به مساله دستکش دروازه بان هاو تور دروازه هم اشاره کرده ). حالا شما انصافا خودتون قضاوت کنین , کونامی چقدر به خواسته و علایق طرفداراش توجه داره در طرف مقابل شرکت EA با اون همه دب دبه و کب کبه اینجوری طرفداراشو دمق میکنه و نسخه PC رو نکست نمیزنه.با این اوصاف نباید از حق گذشت که EA روی نسخه های نکست فیفا سنگ تموم گذاشته و انصافا اثر ماندگاری از خودش باقی گذاشته که حقیقتا قابل تحسین و احترامه.
شما اینو در نظر بیگیرین کونامی هم مثل Ea میومد برای pc یک نسخه دیگه میداد اونوقت داد همه ما در اومده بود و همیشه نفرینش میکردیم اما انصافا کونامی براش کاربران کنسول با pc فرقی نداره و هر سه نسخه رو یکی میزنه ...
اگه واقعا کونامی به حرفها و صحبتهای طرفداران بازی گوش کنه و انونارو تو اعمال کنه مطمئن باشین که امسال ما شاهد یک بازی متفاوت خواهیم بود .....
من به شخصه خیلی روی گیم پلی بازی تاکید میکنم ، اگه شما گیم پلی فیفا نسل بعد رو ببینین متوجه منظورم میشین .......
اون حالتهای روباتیک ، طرز استوپ توپ ، راه رفتن ، دویدن ، تکلها و ...باید بازسازی بشه
عکسی نيست که بزارم شرمنده
آخر حرفتون اصلا منطقی نیست !!!نقل قول:
من با اینکه طرفدار پرو پا قرص PES هستم ولی حرف آخرتون رو قبول ندارم !!!!
کی گفته FIFA هنوز یک سخه ی ماندگار نداده ؟؟؟!!!!
همه میدونن که فیفا 2003 یک انقلاب تو بازی های فوتبال بود.
-----------------------------------------------
یک چیزه دیگه , دوستان به نظر شما بهتر نبود هر نسخه از PES رو هر 2 سال یکبار بسازن ؟؟؟؟
برای آپدیت بازی هم هر 3 ماه یک پچ تو LIVE میزاشتن که همه بتونن آخرین تغییرات رو داشته باشند.
اینطوری که هر سال یک نسخه از بازی میاد خیلی بده !!! آخه تا آدم بیاد شروع به بازی کردن بکنه یهو میبینی نسخه ی بعدی تو راهه و از بازی زده میشه !!!
یک نکته ی مثبتی هم که داره اینه که KONAMI وقت بسیار زیادی برای هر نسخه داره و میتونه تو هر نسخه NEXT عمل کنه و کارشو عالی در بیاره , البته خود KONAMI هم گفته که با کمبود زمان روبه رو هست و نمیتونه زیاد وقت تلف کنه.
منو این رو قبول دارم . من با اینکه طرفدار سرسخت PES هستم ، تنها نسخه ای رو که از فیفا بازی کردم همین 2003 بود با گزارش خیابانی !نقل قول:
کی گفته FIFA هنوز یک سخه ی ماندگار نداده ؟؟؟!!!!
همه میدونن که فیفا 2003 یک انقلاب تو بازی های فوتبال بود.
میگم چه خبر از لایسنس تیمها ؟ لااقل لیگ انگلیس هم لایسنس نشده ؟
دوست عزیز...الان هم نسخه هایی که از طرف کونامی عرضه میشن همگی نکست هستننقل قول:
یک نکته ی مثبتی هم که داره اینه که KONAMI وقت بسیار زیادی برای هر نسخه داره و میتونه تو هر نسخه NEXT عمل کنه و کارشو عالی در بیاره
به غیر از نسخه ps 2
خب منم گفتم داده دیگه .نقل قول:
نقل قول:
امروز کونامی بیانیه مبنی بر شرکت در نمایشگاه Gamescom صادر کرد:
محتوای مخفی:
نقل قول:
:31::31::5::10::11:
بازم مرسی
و Greyhound در نمایشگاه gamescome در آلمان حضور خواهند داشت ....
دو نفر از شخصیتهای برجسته بازی آقای Seabass و آقای Greyhound در محل نمایش بازی در آلمان در ماه آگوست حضور خواهند داشت ....
کونامی آماده است تا PES2010 را د معرض دید عموم بگذارد و با توجه به اخباری که این روزها درباره بازی منتشر شده است و همچنین صحبتهای افرادی که PES2010 رو بازی کردند انتظار نمایش خوبی از بازی میرود ..
Seabass که مدت زیادی است در بین طرفداران بازی شناخته شده است و آقای Greyhound که آمده تا در مورد پیشرفتهای بازی در نسخه Wii بازی سخن بگوید .....
کونامی در این نمایشگاه یک نمایش بزرگ و برجسته از بازی رو نشان خواهد داد .
بازی که در ماه های گذشته از آن در سایتها و فرومها از آن شنیدیم و در ساخت آن (PES2010) نظرات و پیشنهادات طرفدارن و دوستداران ایت بازی لحاظ شده است .
این حضور کارگردان بازی جناب Seabass نشان از همکاری و رابطه خوب و صمیمی بین طرفداران و دست اندر کاران بازی رو می دهد .
Seabass به طرفداران بازی قول داده که PES2010 روبه واقعیت برود و هواداران و طرفداران این بازی را خوشحال کند .
در این نمایشگاه در غرفه بازی آقایMartin Schneider مسئول بخش بازاریابی در اروپا و چند نفر دیگه هم حضور خواهند داشت
اینم پیام جان مورفی برای سایت pesfan :
محتوای مخفی:
مورفی میگه تا دو هفته دیگه ما به شما نشون میدیم که چطوری پیشنهادات و نظرات شما رو توی بازی اعمال کرده ایم .در ادامه میگه اگه نظر یا پیشنهاد دیگه ای هم دارید توی سایت منعکس کنید چون هنوز بازی تکمیل نشده و میشه تغییراتی توی بازی داد و اگر نتونستیم امسال تمام تغییراتی که مد نظر شماست رو اعمال کنیم ما اونا رو برای سال بعد درنظر داریم و روی اونا کار خواهیم کرد .
...
جان مورفی این صحبتها رو توی یک جلسه در اسپانیا مطرح میکنه بعد از اتمام صحبتهاش ازش سوالاتی دررابطه با بازی میکنن که نکات مهم صحبتهاش ایناست :
مورفی میگه در حال حاضر کونامی داره انیمیشن های جدیدی برای بازی میسازه که واقعا هیجان انگیز هستن .
درمورد گیم پلی سوال میشه و همینطور هوش مصنوعی بازی که مورفی میگه گیم پلی آهسته تر شده و شباهت زیادی به واقعیت پیدا کرده و به وضعیت pes 6 و 5 برگشته , بازی سخت تر شده و دیگه مثل سابق نمیشه با یک بازیکن از یک گوشه زمین تا تا زمین حریف یک تنه پیش روی کرد .توی این نسخه مدیریت بازی خیلی مهمه الان شما میتونین شکل بازی هر بازیکنو عوض کنید این دقیقا چیزیه که طرفدارن از ما خواسته بودن .
سوال شده که کونامی قصد داره سریهای بازیو بشکل آرکید و فانتزی طراحی کنه یا داره به سمت شبیه سازی قدم بر میداره که جان مورفی میگه من شک ندارم که ما داریم به سمت شبیه سازی بازی پیش میریم .
درمورد مستر لیگ سوال میشه که مورفی میگه جزئیات زیادی به این بخش اضافه شده که بعضیاشو قبلا منتشر کردیم و بقیشو بعدا ارائه خواهیم داد .
مورفی در جواب سوالی درباره ورزشگاهها و حرکات اختصاصی بازیکنان میگه , ما امسال استادیومهای جدیدی به بازی اضافه کردیم که فعلا اجازه ندارم بیشتر توضیح بدم .همچنین حرکات اختصاصی برای بعضی از بازیکنان طراحی کرده ایم .
اینم متن کامل پرسش و پاسخ :
محتوای مخفی:
.
اینو هم اضافه کنم که این مصاحبه توسط سایت اسپانیایی vandal صورت گرفته .این سایت پارسال نظر منفی روی نسخه 2009 بازی داشته اما امسال نظر بسیار مثبتی روی این نسخه داره .
خوشحال شدیم !نقل قول:
بازی سخت تر شده و دیگه مثل سابق نمیشه با یک بازیکن از یک گوشه زمین تا تا زمین حریف یک تنه پیش روی کرد
از همه دوستان مخصوصا حسین خان و گوگل بوی عزیز بابت زحمات بی دریغشون ممنونم
یک سوال هم داشتم
این که میگن یک بازیکن رو توی یک پست دیگه بذاری از قابلیت هاش کم میشه در مورد بازیکنان چند پسته هم صدق میکنه؟
یعنی یک بازیکن چند پسته هم این بلا سرش میاد؟!
سلام بهزاد جاننقل قول:
تا اون جای که من فهمیدم با اینکه یه بازیکن چند پسته هم باشه بازم فرقی نداره این بازیکن تو یه پست تبهر خاصی داره پس روی این بخش سنجیده میشه اگه جای دیگه از پست های که بلده گذاشته بشه قابلیتش کمتر میشه و لی نسبت به بازیکنای دیگه که تو این پست چیزی بلد نیستن کمتر کاهش پیدا میکنه چون این بازیکن حداقل این پست رو بلده بازی کنه .
میگم دروازه بانی به مود بال اضافه میشه یا نه اگه نشده لطفا یکی از طرف من تو سایت پیشنهاد بده
یه سوال.....
میخواستم بدونم گرافیک بازی تا چه اندازه پیشرفت داشته؟
ایا میتونیم اونو با فیفا نکست از نظر نورپردازی و جلوه های گرافیکی مقایسه کنیم؟
من عکسهای منتشر شده رو دیدم.ولی میخوام ببینم مسئولان بازی در این مورد صحبتهایی داشتن یا نه؟
ممنون.
این سوال بالایی دوست ما رو واقعا نمیشه تا عرضه یک Gameplay رسمی بهش جواب قاطعی داد ولی خوب تو بعضی از عکس ها واقعا کیفیت لباس ها به نظر من البته از FIFA 10 بهتره ولی به هر حال باید بازی رو دید بعد نظر اصلی رو داد
راستی چند نفر از دوستان اون ویدیویی که داخل استودیو کونامی رفته بودن که طراح گرافیک بازی داره قسمتی از کیفیت گرافیکی بازی رو که مسی داره شوت میزنه که یکی از حرکات Motion Capture شده رو داشت نشون میداد واقعا بی نظیر بود .
فرار سریع با ترکیبی از کلیدهای R2/RT............!
Tricks Return To R2/RT
Just a quickie, got word from our friends in Konami that the tricks are indeed no longer on the d-pad/left analogue stick. They are now performed with a combination of holding R2/RT, with subtle inputs of a direction with the d-pad/left stick. It’s something we reported on at the playtest, but with contradictory reports going around its good to get clarification.
اینجور که اینجا نوشته تمامی حرکات تکنیکی و دریبل ها با ترکیبی از کلید R2/RT انجام میشه نه فقط فرار سریعنقل قول:
من دیدم و از اون بخش کارت هاش خیلی خوشم اومدنقل قول:
راستی کسی به اون بازی که توی مانیتور بقلیه دقت کرده ؟
آره من دیدم ولی چون بازی رسمی نبود که کونامی تایید کرده باشه چون انیمیشن های جدید رو هنوز نریختن و حتی اون قسمتی که مسی داشت شوت میکرد گفت خیلی از افکت های نور وسایه رو که ما داریم روش کار میکنیم نمیتونیم به شما نشون بدیم چون از چند بخش تشکیل شده در باره اون صحنه GAMEPLAY هم چیز زیادی نمیشه گفت . چون نسخه نهایی نبود به نظر PES 2010 تمام قدرت خودش رو تو نمایشگاه آلمان نشون میده و به تمام حرف و حدیث ها خاتمه میده و دیگه نمیتونن بگن این 50 درصد قرت بازیه یا 80 درصد به هر حال اونجا میبینیم که KING به دوران اوجش بر میگرده یا نه من امسال با دیدن این عکس ها و خصوصا اون صحنه ای که مسی داره شوت میزنه که در استودیو گفتم و همچنین تغییرات مستر لیگ و هم چنین کارهایی که دارن برای انیمشن میکنن امیدوار شدم به هر حال .....نقل قول:
سلام دوستان ......:8:
تابلوهای تبلیغاتی PES2010 برای لیگ انگلستان طراحی شد که در روی آن عبارت "PES2010 ...COMING SOON " درج شده است ...
.................................................. .....................................
تست سیستم آنلاین بازی با موفقیت پیش رفته است و تغییرات بزرگی در راه است و در هفته های آینده تغییرات بزرگی برای بازی در پیش خواهد بود ...
بخشی از اطلاعات بازی قبل از نمایشگاه Gamescom بود .........
استفاده از پولهای واقعی از قبیل دلار -یورو -پوند و غیره در مستر لیگ ...
و .................................................. ....
اینم متن کاملش...............:10::11:
Thought you might be interested to hear I've got my hands on a new build of PES2010 on PS3 with all the modes and options in, which is awesome. I can confirm that Master League is much better. Use of real money (Euros, Pounds Sterling, Dollars, etc) make such a difference.
Integration of Champions League is also handled really well. The ability to skip matches also means you can concentrate on building your team and wizz through a season if you like.
In general the new game presentation is really excellent. Menus are really quick to get through, well laid out and dare I say cool?
I'm really starting to get into the strategy settings at the moment. Tailoring your team to the way you want to play is great and makes a noticeable difference to your team AI. I'm still getting used to gameplay because it's so different from PES2008 and 2009. Don't get me wrong, that's a great thing. You have to work for everything now.
Online testing is going well and we'll see an all new build next week with some really big changes that haven't been announced yet. More details will be announced before and during Gamescom. Seabass and Greyhound are both attending this year, so expect plenty from the show.
I've seen some other news about licensing recently, which hasn't been announced by us. Just keep in mind that if the news isn't official, people may just be starting their own rumours!
Back to Japan shortly and shooting Messi and Torres again, so I'll provide some more pics then. In the meantime, keep the faith. Your feedback is directly changing PES development!
چقدر menu ش خوف شده
سلام میگم تو نسخه ی 6 بازی بعضی وقتا که بازیکن مصدوم میشد حتی 40 50 هفته مصدوم بود اما نسخه ی قبلی حداکثر 2 یا 3 هفته نمیدونید که در این نسخه چجوریه؟
بنظر میرسه که شما دوست دارین از اخباری که من درباره اطلاعات جدید بازی ( شامل مودها و آپشن های جذاب بازی )از نسخه ps3 دریافت کردم مطلع بشین .من تایید میکنم که مود مستر لیگ خیلی بهتر از قبل شده .بعنوان مثال استفاده از ارزهای واقعی مثل دلار پوند ایورور و غیره .نقل قول:
همینطور اضافه شدن لیگ قهرمانان اروپا به این بخش که اقدام بسیار خوبی قلمداد میشه .قابلیت skip کردن مسابقات این اختیار رو به شما میده که در طی فصل تمرکز بیشتری روی آماده سازی تمیمتون داشته باشید .
بطور کلی چیزای جدیدی که توی این شماره ارائه شدن واقعا عالی هستن .دسترسی به بخش های مختلف منوها حقیقتا باسرعت زیادی امکان پذیره .صفحات منوها بشکل زیبایی آرایش و طراحی شدن و من با جرات میگم خیلی دلپذیر و فوق العادن.
من الان آمادم که وارد ستینگ استراتژیهای بازی بشم .سازماندهی تیم بشکل وسیع و پردامنه ای براساس سبکی که میخاید بازی کنید توی این قسمت قابل اجراست و سبکی که شما برای تیم طراحی میکنید تفاوتی فاحش در هوش تیمتون ایجاد میکنه .من هنوز دارم گیم پلی بازیو بررسی میکنم چون اون خیلی با نسخه 2008 و 2009 متفاوت شده .شک ندارم که اون ( گیم پلی این نسخه ) چیز بزرگ و قابل توجهیه .شما الان ( توی این نسخه )باید روی خیلی چیزا کار کنید و خیلی چیزها رو تنظیم کنید .
بخش آنلاین بخوبی درحال تست شدنه و ما هفته بعد شاهد تغییرات مهم و بزرگی خواهیم بود که قبلا اخبارش منتشر نشده بود .جزئیات بیشتر قبل و در حین برگزاری نمایشگاه gamescom منتشر خواهد شد . Seabass و Greyhound امسال میان نمایشگاه بنابراین پیش بینی میشه اونجا نمایش هایی از بازی ارائه بشه .
من جدیدا یک سری اخبار درمورد لیسانس ها شنیدم که قبلا توسط من فاش نشده بود .فقط اینو توی ذهنتون داشته باشین که این اخبار رسمی نبوده و مردم درموردش شایع سازی کردن .
بزودی به ژاپن برمیگردیم و اونجا من تصاویر بیشتری از بازی تهیه میکنم .نظرات شما مستقیما روی تغییرات بازی در جهت پیشرفت اون موثر خواهد بود .
اره...درستهنقل قول:
سلام میگم تو نسخه ی 6 بازی بعضی وقتا که بازیکن مصدوم میشد حتی 40 50 هفته مصدوم بود اما نسخه ی قبلی حداکثر 2 یا 3 هفته نمیدونید که در این نسخه چجوریه؟
من توی نسخه 6 یک بازیکن داشتم که درجه مصدومیتش A بود ولی وقتی زدن مصدومش کردن تا 16 هفته مصدوم بود و تازه کلی طول کشید که به شرایط طبیعی برگرده
کلا نسخه 6 در همه موارد خیلی خوب بود
مگه این عکس منوی بازیه؟!نقل قول:
چقدر menu ش خوف شده
ظاهرا که از منوی بازی هست!
نه ....به نظره من که نیست .....نقل قول:
نظره من اینه که گزینه هاش تو این صفحه با هم جور در نمیاد .....
فکر میکنم این عکس مونتاژ از چند عکس دیگست .....!!!
نمیدونم .........:10::31:
اگه يکم دقت کنيد متوجه ميشيد که عکس از menu ، اگه توضيحات قبليشون رو يادتون باشه با يه نگاه ميفهميد که از خود menu
هنوز از تور دروازه عکسی منتشر نشده.؟