با برنامه مكس بلاست 5 يك بار ZERO FILL فول كنيد
Printable View
با برنامه مكس بلاست 5 يك بار ZERO FILL فول كنيد
اما این هارد 500 گیگا بایتی من در biosهم شناسایی نمیشه آن وقت چطوری با مکس بلاست فرمتش کنم؟!-میشه توضیح دهید؟نقل قول:
سلام. من مدارو درست کردم و با روشی که تو فایل PDF بود تستش کردم جواب میداد ولی وقتی هارد رو بهش وصل میکنم و ctrl+z میزنم علامت یه فلش میاد
→.کسی میدونه مشکل چیه؟
سلام اولا نباید سریع شروع به آپدیت فریمور کرد چون ممکن است در هنگام فریمور به هارد و اطلاعات اون آسیب برسه اولین کاری که باید بکنین تهیه یه کابل آی دی و یا اگه ساتا بود کابل دیتا ساتا و همینطور از اتصال صحیح کابل برق به هارد اطمینان حاصل کنید در صورت حل نشدن مشکل می تونید فریمور را آپدیت کنید
دوستان کسی هست که دستگاه رو درست کرده باشه سالم باشه دیگه نخواد؟
سلام
من یک هارد maxtor 500gb مدل diomond 22 داشتم که اواخر سرعتش پایین اومده بود و ویندوز ها رو(هم سون و هم اکس پی)بیشتر 4 ساعت طول میکشید و جدیدا هم که وقتی هارد رو وصل میکردم سیستم ریست میشد یا این که ارور صفحه آبی میداد
من اومدم با کمک آموزش هایی که رفیقمون توی صفحه اول همین تاپیک گذاشته فریم ور هاردم رو آپ دیت کردم ولی بازم ریستارت میکرد
اومدم درایور c یعنی درایوی که توش ویندوز نصب بود رو فرمت کردم و مشکلم برطرف شد
آقا خیلی نوکرتم به مولا , یارو که هارد تعمیر میکرد میگفت 22 تومن میخاست بگیره برا آپدیت و 50 تومن هم میخاست بپیره برای بازگردانی اطلاعاتم
آقا من این 70 تومن پول رو مدیونتم خیلی خیلی آقایی
MJHamedعزیز سلام
به خواست خدا هارد من هم احیا و آپدیت گردید
از زحمات شما متشکرم
سلام منم یه همچین مشکلی دارم یعنی یه هارد قدیمی مکستور دارم با حجم 120گیگ که روی بعضی سیستمها شناسایی میشه و روی بعضی دیگه من جمله سیستم خودم نه!!!!!!!!!!
مدلش اینه STM901203OTB3E1-RK یا STM901203OTA3E1-RK
اینارو از روی سایت سیگیت پیدا کردم می خوام ببینم میشه واسه این هارد کاری کرد که روی همه سیستمها شناسایی بشه؟
وقتی به سیستمی که قراره شناسایی نشه وصلش میکنم چراغش روشن میشه ولی چشمک زن و یه صدای بوق مداوم میاد بیب -بیب- بیب ...:31:
هارد خوبیه خیلی ازش کار کشیدیم و تا حالا آخ نگفته حیفه اگه نشه کاری واسش کرد
ممنون میشم اگه کسی راهنمایی کنه
من 3 عدد هارد اینترنال دارم .یکی 300 گیگ .دومی 1 ترا و سومی 2 ترا.این 2 ترا را هفته پیش خریدم.
ولی مشکل من این است که وقتی هارد دو ترا را وصل میکنم هارد 300 گیگ اصلا توسط بایاس شناسایی نمیشود.یعنی کلا ویندوز نمیشناسد.وقتی هارد دو ترا را درمیارم هارد 300 گیگ شناسایی میشه.این در حالی است که هارد سیصد گیگ با هارد 1 ترا کاملا شناسایی میشه.در ضمن هراد دو ترا و یک ترا هم با هم شناسایی میشند.مشکل وقتی است که هارد دو ترا و هارد 300 گیگ با هم نصب میشند.در این حالت انگار نه انگار که هارد 300 گیگ نصب است و کلا شناسایی نمیشه.
به نظر شما مشکل از کجاست؟در ضمن همه پرتهای ساتا رو امتحان کردم.
با سلام
میشه یکی به من بگه که قیمت این دستگاه PC-3000 و RS232 to TTL چنده و چجوری میتونم بخرمش
با تشکر فراوان
با سلامنقل قول:
باتوجه به اينكه جاي مطرح كردن مشكل شما اين تاپيك نيست ولي با اجازه دوستان علت رو عرض مكنم
مشكل ايجاد شده ، شناسائي سيستم از هر دو هارد بعنوان مستر يا اسلاو ميباشد ، با جابجا كردن جامپريكي از هاردها مشكل حل مشه (در صورت نياز به راهنمائي بيشتر اطلاع بديد)
با سلام
من یک هارد مکستور 500 گیگ STM3500320AS دارم که مشکل پیدا کرده
موتورش کامل استارت نمیشه
یک صدای بیب بیب میده
انگار میاد استارت کنه نمیتونه و مدام تکرار میکنه
و سیستم بالا نمیاد
اگر ممکنه راهنمایی کنید
با تشکر
هارد 2 ترا هيتاچي دارم چند روز پيش راحت كار مي كرد داشتم باهاش هارد به هارد مي كردم بعضي فايل ها رو هارد كپي نميشد و خيلي سرعت انتقال پائين بود بعد از چند روز هارد تق تق صدا داد سيستم مشناختش ولي همون مشكل قبلي رو داشت
الان هم اصلا سيستم نميشناستش رو چندين سيتم امتحان كردم هارد تق تق صدا ميده
سيستم مرتب روشن بوده و با سرعت 12 مگ به مدت 3 ماه دانلود روش انجام ميشده
در اول باید بگم هارد های جدید هیتاچی مشکلات خرابی هد زیاد دارند و همینطور فریمور.نقل قول:
در صورتی که هارد گارانتی دارد به گارانتی مراجعه کنید.
در صورتی که اطلاعات مهم دارید و میخواهید بازیابی اطلاعات کنید هارد دیسک را به متخصصی بسپرید که دارای CLEAN ROOM باشد و همچنین دارای PC-3000 اورجینال باشد.{که دارای هزینه بالغ بر 500 هزار تومان حدقل میباشد }
با عرض سلام خدمت همه دوستان عزیز
ضمن تشکر از دوست بزرگوارمون که این آموزش رو در اینجا قرار دادن.
من هم چند وقت پیش همین مشکل رو داشتم و مدار رو از فروشگاه جام جم الکترونیک تهیه کردم و مشکلم حل شد.
در ضمن من به صورت پستی ازشون خرید کردم و حتی بقیه پول رو هم داخل بسته بهم ارسال کرده بودن.
اسم مدار : مبدل usb <----> serial
اون موقع 12500 تومن خود مدار بود دو سه تومن هم هزینه ارسال.
آدرس و نشانی فروشگاه جام جم الکترونیک
آدرس:
تهران , خیابان جمهوری , بعد از پل حافظ , پاساژ امجد , طبقه همکف ، پلاک 26
تلفن: تلفن : 66723003
فکس: فاکس : 66740359
کد:http://www.jaamejamelec.com
سلام
یه هارد سیگیت دقیق مدلش رو نمیدونم چون لیبلش کنده شده مال پلی سه هست دوستم فرمتش کرد بعد از اون سرعتش خیلی کند شد یه بار با فت 32 فرمت کرد خیلی خوب کار کرد براش ولی بازمخودش گفت فرمتش کرده یهو سرعتش خیلی کند شد من قبل از هر چیز یه اسکن با برنامه hd tune کردم یه تا خانه قرمز نشون داد و نرفت جلو بعد فرداش اومدمیه لو لیول فرمت کنم سیستمم هارد رو نشناخت و یه تق تق میکرد با یه سیستم دیگه ازمایش کردم صدا نداشت و هارد قشنگ کار میکرد و الان هم رو سیستم خودمن کار میکنه ولی ظرفیتش 0 هست نمیدونم چیکارش کنم فقط تو بایوس میشناستش
این مشکل برای خود من پیش اومده بود که با زدن چند ضربه خفیف پیچ گوشتی حل شدنقل قول:
با سلام
من یک هارد مکستور 500 گیگ STM3500320AS دارم که مشکل پیدا کرده
موتورش کامل استارت نمیشه
یک صدای بیب بیب میده
انگار میاد استارت کنه نمیتونه و مدام تکرار میکنه
و سیستم بالا نمیاد
اگر ممکنه راهنمایی کنید
با تشکر
البته ریسک این کار بی نهایت بالاست
سلام دوست مننقل قول:
PC-3000 به راحتی درستش میکنه تماس بگیر.
موفق باشی
سلام دوستان برد ttl کجا میشه سفارش داد برای یزد کمک کمک
سلامنقل قول:
با خانه سخت افزار تماس بگیر
سلام شماره داره یا آدرس سایتنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ادرس:
چهار راه ولیعصر - پشت بازار کامپیوتر رضا - خیابان برادران مظفر شمالی - ساختمان 17 - پلاک 79
تلفن:
66481579 - 66481630 - -66482544
دوستان کمک کمک برد رو تهیه کردم اما اررور
کمک خواهشن iهد دستگاه هم 20 ثانیه تق تق صدا میده بعدش قطع میشهکد:F3 T>/2
F3 2>Z
Spin Down Complete
Elapsed Time 0.124 msecs
F3 2>U
DiagError 00006008
Spin Error
Elapsed Time 16.799 secs
R/W Status 2 R/W Error 84150180
منم يه هارد وسترن اکسترنال پاسپورت دارم که قفل نرم افزاري خودش رو روش فعال کرده بودم چند روز پيش دادم به يکي از دوستام و حالا که آورده وقتي خودم يه سيستم وصلش مي کنم اتوران پسورد هارد رو نمياره و سيستم قفل مي کنه بايد چيکار کنم؟
هیچکس نمیدونه یعنی؟؟نقل قول:
باسلام خدمت شما دوستان اگر کمکم کنید ممنون میشم من وقتی میخوام ویندوزسون عوض کنم میزنه hard find not مشکل از چیست ووقتی میخوام درایو cچک نو کنم این اصطلاح رومیده Schedule disk checkو چک نو نمی شود
با سلام
من يه هارد 500مكستور دارم كه موتور كاملا كار ميكند وبا كابل يو اس بي در device manage مي شناسد ولي در manag درايورها را نميارد با پورت ttl2 com اپديت كردم در بايوس نام هارد مياد پس فقطm0,2,2,,,,,22 را زدم ولي درست نشد وپيغام F3 T>m0,2,2,,,,,22
Max Wr Retries = 00, Max Rd Retries = 00, Max ECC T-Level = 16, Max Certify Rewr
ite Retries = not supported
User Partition Format Successful - Elapsed Time 0 mins 00 secs
Zone re-format was skipped.
F3 T> را ميدهد بايد چكار كنم ؟؟؟؟؟
راه اولي هم رفتم ولي نشد لطفا كمكم كنيد ممنون از اساتيد
اين چه اخطاري هست كه ميدد ite Retries = not supported؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام من یک هارد سیگیت 250 دارم وقتی متوجه شدم که یک پارتیشن 8 مگابایت ناشناخته داره با نرم افزار MiniTool Partition اون رو به پارتیژن کناری اش ملحق کردام و کار خوب پیش رفت ولی دیگه هارد شناسایی نمیشه و حتی نمی گذاره وارد بایوس شوم و فقط اگر کابل ساتا را قطع کنم اجازه وارد شدن به بایوس را دارم اگه کسی راهنمایی کنه چه بلایی سر هارد اومده خیلی ممنون میشم
سلام دوستان لپ تاپ من ویندوز اصلی روش نصبه و روی درایو D فایل رکاوریش هست اما هنگام F11 برای رکاوری ارور میده لطفا" کمک کنید.
با سلام
بنده یک هارد اکسترنال 2 ترابایت سیگیت داشتم که به علت خرابی برد باکس اکسترنال، آنرا بوسیله تبدیل ساتا به آی دی بصورت
اینترنال نصب کردم در ابتدا در ست آپ مادربرد درست شناخته می شد ولی در ویندوز درایو باز نمی شد و بصورت صفر ظرفیت آن مشخص می شد
آنرا بوسیله نرم افزار شرکت نورتون از طریق داس دفرج کردم ولی در میانه های کار بعلت قطعی برق سیستم خاموش شد و بعد که سیستم را روشن کردم هارد بصورت 38 گیگابایت نشان داده شد خواهشمندم مرا راهنمایی بفرمائید
با سلام من هارد 320 گیگ سیگت دارم که ظرفیتش 32 گیگ شده است لطفا کمک کنید.
سلام دوست مننقل قول:
این پیغام نشان از 3 چیز است:
1- هد هارد خراب است ( نه میتواند بنویسد و نه بخواند )
2- برد هارد خراب است و یا مشکلی وجود دارد ( نمی تواند به هد دستور مناسب ارسال کند )
3- به ندرت پلتر خراب و یا ضربه ( شوک ) خورده است .
البته ظاهرا" هد صدای غیر استاندارد هم دارد خوب این می تواند نشان از ناتوانی آن باشد ولی باید چک های بیشتری انجام شود.
موفق باشید
سلام دوست مننقل قول:
اگر WD Smartware فعال شده ، یعنی به زبان ساده تر شما پسورد را فراموش کرده اید من فکر میکنم فقط یک نفر ( با گرانتی ) وجود داشته باشد که بتواند اطلاعات شما را بازیابی کند البته در ایران ( در دنیا نیز فقط چند شرکت این کار را انجام می دهند با هزینه گزاف ). اگر نیازی به اطلاعات ندارید از دستورات پیروی کنید و هارد را فرمت کنید هارد قابل استفاده می شود ولی دیگر اطلاعات قابل بازیافت نخواهد بود.
موفق باشید
سلام دوست مننقل قول:
مشکل هارد شما این است که اطلاعات پارتیشن تیبل ها را بهم زدید و مادربرد میتواند هارد را دیتکت کند اما نمیتواند آن را بخواند پس هنگ می کند . چندین راه برای اصلاح وجود دارد . ساده ترین آن این است که اگر اطلاعات خاص ندارید ابتدای هارد را فرمت سطح پایین کنید. و سپس دوباره اقدام به نصب سیستم عامل نمایید.
موفق باشید
---------- Post added at 10:36 PM ---------- Previous post was at 10:33 PM ----------
سلامنقل قول:
اگر شما پارتیشن C را فرمت کرده باشید و یا فایل سیستم ها را پاک کرده باشید و یا یک ویندوز دیگر ریخته باشید دیگر آن سیستم ریکاوری کار نخواهد کرد زیرا فایل های حیاتی برای راه اندازیش را که در پارتیشن C بوده است را ازبین برده اید.
موفق باشید
سلام دوست مننقل قول:
یکی از ماژول های ناحیه سرویس در هارددیسک وظیفه نگهداری میزان سکتورهای سیلندرهای Positive را به عهده دارد که در بعضی موارد با ایجاد تنش یا شوک برایش مشکل ایجاد میشودو یا برای دیگر ماژولها که آن را میخوانند مشکل ایجاد می شود .
نرم افزارهایی وجود دارند که دوباره ظرفیت را به حد اکثر می رسانند مانند Restore Size و یا HDAT2 و... البته عموما" شما میتوانید نرم افزار خاص خود برند هارد را از سایت سازنده دریافت کنید. و هم میتوانید به یک مرکز مجهز به PC-3000 UDMA مراجعه نمایید.
موفق باشید
درود
من یه هارد مکستور 1 ترا دارم که الان مشکلش اینه که تو ویندوز شناسایی نمیشه به این صورت که تو Disk managment حالت هارد رو offline میزنه و امکان ری اکتیو کردنش هم وجود نداره و حجمش رو هم 0 میزنه
مدل هارد: STM31000528AS 1000 (1 TB) DiamondMax 23
این در صورتیه که هارد تو بایوس شناسایی میشه و حجمش رو هم همون 1 ترا میزنه،حتی هارد رو با نرم افزار HDD Regenerator اسکن کردم هیچ بدسکتوری پیدا نکرد ،با نرم افزار Hirens BootCD 9.9 هم تحت داس تستش کردم و هارد رو سالم (Healthy) تشخیص داد
عجیب تر از اون اینه که وقتی سیستم رو با لینوکس ابونتو آوردم بالا یکی از درایوهای هارد رو شناسایی کرد(درایو 100 گیگی) و فایلهای درونش به راحتی قابل اجرا بود!
حالا به نظرتون راه حلی برای این مشکل هست بدون اینکه نیاز باشه برای تعمیرش از مدار level Controller استفاده بشه و از همه مهمتر بدون اینکه اطلاعاتش پاک بشه؟
سلام
یه هارد قدیمی اوردن پیشم مدلش maxtor romulus هست و مشخصاتش
Maxtor
Model : 4D080H4
HDA : 24A
PCBA : 05A
Unique : 41A
Code : DAH017K0
هست الان سایز یا حجمش 0 گیگ شده و هرچی میگرده فریمورش رو پیدا نمیکنم
از دوستا ن تقاضا دارم فریمورش رو برام گیر بیارن
با سپاس
نقل قول:سلامنقل قول:
دوستان عزیز مشکلات شما ربطی به فرمور نداره و از طریق آموزش این تاپیک مشکلتون حل نمیشه
بهتره که سوالتون رو در تاپیک زیر هم بنویسید تا دوستان دیگه راهنماییتون کنن
ممنونم از پاسختوننقل قول:
آیا هد گیرم میاد عوض کنم یا برد هارد قیمتشم رو ذکر کنید
ولی ضربه اصلا نخورده
بازم ممنونم
كسي هست جواب من رو بده؟
من بعد از دستور N1 واسه ساخت s.m.a.r.t اين اررورا رو ميگيرم كه با قطع برق ساتا قطع ميشن. كسي ميدونه مشكل چيه؟:41:
ASCII Diag mode
F3 T>/2
F3 2>Z
HighPowerMode
Spin Down Complete
Elapsed Time 0.111 msecs
F3 2>U
HighPowerMode
ExecuteSpinRequest
Spin Up Complete
Elapsed Time 4.238 secs
F3 2>/1