تلویزیونتون چیه؟نقل قول:
چون مال من رو 12 بیت ست میشه
مثل اینکه با تلویزیون های سونی مشگلی نداره ولی در عوض با پاناسونیک و چند برند دیگر مشگل داره اینو تو فروم خود وسترن نوشته بودند کاربر ها
Printable View
تلویزیونتون چیه؟نقل قول:
چون مال من رو 12 بیت ست میشه
مثل اینکه با تلویزیون های سونی مشگلی نداره ولی در عوض با پاناسونیک و چند برند دیگر مشگل داره اینو تو فروم خود وسترن نوشته بودند کاربر ها
مال منم با این فریم ویر جدید رو 12بیت نمیره. ال سی دی من مدل ال جی lh70 هستش. فریم ویر 1.02 که بود رو 12 بیت میرفت حالا نمیره
من سرعت منوهام بیشتر شده . دیگه این ریموت کنترلش نمیره رو مخ آدم . اما یکی 2 تا DVD داشتم که رو منو هاش گیر میداد اونارو هنوزم گیر میده و نشون نمیده . یکبارم که بعد از آپدیت قاط زد اصلا هیچ DVD رو نشون نمیداد که خاموش روشن کردم درست شد . اما این 12 بیت رو هنوز تست نکردم . در اولین فرصت تست میکنم و نتیجشو مینویسم براتون .
دوستان عزیز ،
من تلویزیون A650 سامسونگ دارم به همراه سینمای خانگی آن گه متاسفانه سینمای خانگی فقط از Avi ساپورت میکند ، و من دنبال دیوایسی هستم که بتونم آرشیو فیلم های HD خودم را که روی هارد اکسترنال امن هست از تلویزیون نگاه کنم .
نظر خودم WD TV LIVE HUB هست ، چندتا نکته میمونه :
1 - با اتصال کابل HD از دیوایس به تی وی ، هم صدا و هم تصویر منتقل میشود ؟ و یا برای صدا باید از درگاه دیجیتال صدا استفاده کرد ؟
2 - برای دیدن زیرنویس فیلم با WD TV LIVE HUB ، مشکلی نیست ؟! srt , sub را ساپورت میکنه به همراه فیلم ؟!
اولا که منظورتون از دیوایس همون device هست یعنی دستگاه?
دوما مگه wd tv hub وارده ایران شده؟
سوما بله می شود منتها شما صدا ها رو بصورت استریو دریافت می کنید برای دریافت صدای 5.1 باید از کابل اپتیکال یا همان فیبر نوری استفاده کنید
چهارما اون زیر نویس ها رو ساپورت می کنه مشگلی نیست منتها مثل wd tv live مشگل گ پ ژ چ بصورت جدا نوشته می شود.
سوالی بود در خدمتم
اگر مدل HUB در بازار هست آدرسی چیزی بدهید ما نیز ابتیاع کنیم.
دقیقا همینطوره تی وی پاناسونیک هستش ولی خوب چرا فرمت mpeg رو اینطور پخش میکنهنقل قول:
سلام بچه ها
من شنیدم با این دستگته میشه از روی یه فلاش به فلاش دیگر برنامه ها رو کپی کرد مخوام بدونم اینکارو انجام میده
یا میشه فایلهارو پاک یا جابجا کرد ؟ :5:
بله من مدل لایو دارم و تمام این کارها رو انجام میده.نقل قول:
دوستان من دیروز این دستگاه را خریدم اما کابل hdmi نداشت .
مال شما هم این کایل را نداشته ؟گارانتی سازگار هم بود.
بله این دستگاه کابل hdmi نداره همراهشنقل قول:
این نرم افزار جدید لایو دیگه واقعا گندشو در آورده دستگاه رو 1080 پروگستیو ست می کنم بعد از این که خاموش می کنی از نو 720 پروگستیو میشه آیا ماله بقیه هم اینطوریه؟
نقل قول:
برا من با نسخه قدیمی بعضی وقتا اینجوری میشد د .. که وقتی یه بار کابل اچ دی ام آی رو خارج میکردم و تی وی رو خاموش و روشن دوباره درست میشد میرفت رو 1080 ...
دوستان دیروز فرمور چدید 1.04.10 ریلیز شده با قابلیت های زیر
What's in this update?
Release 1.04.10 (11/22/10)
- Supports Facebook application.
- Supports Deezer application.
- Supports Flingo application.
- Supports AccuWeather application.
- Supports USB keyboards.
نکته جالب این آپدیت
Note: USB update will be available soon.
به نظر من بهتره به جای اضافه کردن این برنامه های بیخود، تمرکزشون رو روی رفع اشکالات اصلی فیرمویر دستگاه معطوف کنند.نقل قول:
آره واقعا چون من رول بک به ورژن قبلی کردم ریویو های کاربر ها رو که داشتم می خوند از بین 100 تا کامنت 90 نفر معایب رو ذکر کرده بودند و اکثرا رول بک به ورژن قبلی کردند حالا این ورژن جدید که می گید اومده کجاست.؟
گویا هنوز لینک دانلودش رو نذاشتن.نقل قول:
کد:http://www.wdc.com/wdproducts/updates/?family=wdfwdtv_live
فعلا فقط با خود دستگاه میشه دانلودش کردنقل قول:
سلامنقل قول:
میشه اسم نرم افزار یا لینک دانلودش رو بذاری چون من پیدا نکردم و فقط تونستم srt رو به sup تبدیل کنم
ممنون
با برنامه txt2vobsub و SubtitleCreator میتونی این کار رو انجام بدی البته دومی حرفه ای تر هستش زیرنویس رو با این برنامه باز کن و تغییرات لازم رو انجام بده و بعد از سربرگ file گزینه save vob sub as رو انتخاب کن فقط یادت باشه که گزینه pal رو انتخاب کنی در ضمن اگه تبدیل کردی و زیرنویس در دستگاهت اجرا نشد بگو تا کمکت کنمنقل قول:
سلامنقل قول:
از لینک زیر می توانید نسخه جدید را دریافت کنید:
کد:http://download.wdc.com/wdtv/wdtvlive_1.04.10_V.zip
رفع باگ خاصی داشته این ورژن جدید؟
این برنامه ها که به کارم نمیاد؛ صرف میکنه آپدیت کنیم؟
چرا مشکل زبان فارسی رو حل نمیکنند؟ :(
اصلا آپدیت نکنید کامنت یوز های مختلف نوشته بود که پر از باگه
و فقط قابلیت فیس بوک و چند تا از این وب سایت های مالتی مدیا اضافه شده
سلام
دوستانی که می خواهند مشکل زبان فارسی در زیرنویس های SRT حل بشه اول با ثبت نام در انجمن WD به تاپیک زیر مراجعه و بر روی فلش رای به این ایده کلیک کرده تا هر چه سریعتر این مشکل مهم برای ما فارسی زبان ها حل شود. هر مقدار تعداد رای ها بیشتر باشد این موضوع سریعتر حل خواهد شد.
بنده یک ایمیل به پشتیبانی ارسال کردم و درخواست ساپورت زبان نوشتاری یونیکد UTF-8 کردم که در پاسخ گفتند باید در نظرسنجی ایده ها شرکت کنید و در صورت بالا بودن آراء این موضوع پی گیری خواهد بنابراین استفاده کنندگان از WD TV Live روی این موضوع پی گیری داشته باشید تا هر چه سریعتر مشکل زیرنویس های فارسی SRT حل شود در صورت تمایل به ارسال کامنت هم می توانید متن زیر را ارسال کنید:
Please support the Unicode UTF-8 for Persian language,thanks
+1 Vote
لینک نظرسنجی این ایده :
کد:http://community.wdc.com/t5/WD-TV-Live-Ideas/UTF-8-Unicode-SRT-Subtitle-Supporting-request/idi-p/34144
فقط کافیه بر روی فلشی که به سمت بالا است و تا کنون 93 رای دارد کلیک کنید.
سلام
من یدونه WD HD Media Player Liveمی خوام
البته کارکرده
کسی قیمت مناسب سراغ داره ؟
نوش چنده ؟
اين نظر سنجي براي رفع اين مشكل در نسخه لايو هست يا نسخه قديمي تر رو كه ما داريم هم فريمور جديد براش تهيه ميشه؟نقل قول:
من ثبت نام كردم و درخواست هم دادم
شرمنده , هیچ کس فروشنده WD LIVE نیست ؟
شرمنده , هیچ کس فروشنده WD LIVE نیست ؟
سلام
َآیا مدل TV Live Hub از Western Digital به بازار ایران اومده؟
اگر موجود هست قیمتش چنده؟
از یه دستگاه که ساخت امریکا هست انتظار نداشته باشید که از زبان فارسی پشتیبانی کنه این نظرسنجی هم بیشتر از یک ساله که هست اگر میخواستن فارسی اضاه کنن تا حالا میکردننقل قول:
خوب- من دستگاه لايو رو حدود 3 ماه پيش خريدم- بد نديدم مواردي روباهاتون درميون بذارم:
1- درباره آپديت هاي جديد -در هفته گذشته 2 بار آپديت اومد براي دستگاه كه من مستقيما" با خود دستگاه گرفتمشون.ولي:
اين مدياهايي كه اضافه كرده يكي درميون كار مي كنن: مثلا" فيس بوك و لايو365 كار نمي كنن ولي فليكر وديزر و... كار مي كنن كه البته خيلي هم چيز شاخي نيستن. بهرحال اولا" ما سرعت اينترنتمون پايينه و ديگه اينكه با كمك ريسيورهاي ديجيتال شما به دنيايي از راديو هاي ديجيتال و ژانرهاي مختلف دسترسي دارين.
كارنكردن فيس بوك هم ربطي به ف*يل*ترينگ نمي تونه داشته باشه-چون يوتيوب هم ف*يل*تره ولي بازه ميشه با همين دستگاه.
از وقتي دستگاه رو آپديت كردم تو باز كردن فايل ها بد قلقي مي كنه (بماند كه تو پيدا كردن شبكه هم به مشكل بر مي خوره). بايد بري روي فايل هايي كه براحتي قبلا" بازشون مي كردي اونا رو پلي كني -بعدش برگردي روي فايل مورد نظرت!
اين بدترين باگ ممكنه است كه فعلا" دستگاه پيدا كرده!
اگه بهتر نشه -منم رول بك مي كنم به همون روژن هاي قبليش.
ضمنا" من فيلم دزدان دريايي كاراييب رو با فرمت mp4 داشتم ولي دستگاه اجراش نمي كرد.ميگفت ساپورت نمي كنه.الان با آپگريد جديد اجراش مي كنه!
معلومه يه سري از ساب فرمت ها رو بهش اضافه كردن.
2- چند روز پيش مجتمع پايتخت بودم- دستگاه رو 130 تومن اتيكت زده بودن. راستي مدل gen2 (كه مشكي رنگه) هنوز نديدم تو بازار . كسي ديده؟
3- يه نسخه ديگه از دزدان دريايي كاراييب رو دارم كه dual audio channel هستش. يعني دو زبانه هست. ولي فقط يه زبان رو پخش مي كنه و وقتي سوييچ مي كني رو اون يكي-صدا قطع ميشه! برا خود شركت تو سايتشون كامنت گذاشتم و الان جوابمو دادن. بذارين تست كنم اگه اوكي بود بهتون مي گم كه چه بكنيد. اصلا" بذارين متن انگليسي جوابشو براتون بذارم:
I apologize for your inconvenience. In order to better assist you, can you please download and install the MediaInfo program below. Once installed you can right click on your media file and choose "MediaInfo" from the menu. Next, go to the "view" pull down menu and select "Tree". This will display detailed information about your file. In order to send the file to us, go to File > Export and choose the "Text" tab. Choose where you want to save the file in the box at the bottom and click on "Ok". Attach the .txt file to this email and I will review the file for you.
دستگاه تان را نمی فروشید؟نقل قول:
گویا، هنوز به بازار ایران نیامده است.نقل قول:
من نیز در انتظار آمدن این مدل می باشم.
تعداد محدودی wd hdtv live با دو سال گارانتی سازگار موجود است قیمت 140 هزار تومان ارسال به سراسر ایران
اصفهان چهارراه وفائی مجتمع باران موبایل اکتیو 09131113752
منم رای دادم
شد 102 تا
علت اینکه تا حالازبان فارسی رو اضافه نکردن تعداد بسیار پائین در خواستهاست دقت کنید 102 رای !!!!نقل قول:
من هم با آپدیت کرئنها بعضی وقتها مشکلم حل میشه بعضی وقتها اضافه مثلا توی آپ قبلی نمی تونست به مد 12 بیت روی پلاسمای پانا سونیک ست بشه و فرمت mpeg .mpg رو روی دور تند پخش میکرد حالا روی آپ جدید 12 بیت ست میشه ولی دیگه mpeg.mpg رو پلی نمی کنه ولی مزایا دیگه دستگاه اینقدذ بالاست که به نظرم بهترینه و همین آپ شدنهای متوالی خودش هیجان انگیزه !!
من اینو امشب خریدمنقل قول:
قبلا مدل ساده این دستگاه را داشتم
WD HD Player
فقط می تونم بگم این نسخه محشره :20:
اینقدر مزایا داره که زیر نویس به چشم نمیاد و ...
به سلامتی، از کجا و چند خریدی؟
آخرین قیمت لایو چنده؟