در طی مرحله هایی که میرید تفنگ ها یا قسمتی از تفنگ ها وجود داره که اونها رو بر می دارید و به قالیت ها اضافه میشه
اگه تفنگ بگیرید یه pda باز میشه و می گه که این تفنگ برای مثلا زایید و گرانت استفاد ه میشه بعد شما accept رو می زنید و تفنگ رو بر می داره
Printable View
در طی مرحله هایی که میرید تفنگ ها یا قسمتی از تفنگ ها وجود داره که اونها رو بر می دارید و به قالیت ها اضافه میشه
اگه تفنگ بگیرید یه pda باز میشه و می گه که این تفنگ برای مثلا زایید و گرانت استفاد ه میشه بعد شما accept رو می زنید و تفنگ رو بر می داره
کار خاصی لازم نیست انجام دهید , چند مرحله ساده :
1- شما نسخه 1.00 بازی را دارای هستید یا 1.01 ؟ فرقی نمی کنه هر کدوم رو دارا هستید حتما crackش رو نیز نگه دارید ....
2- DLC رو از لینک مستقیم زیر دانلود کنید (حدود 1gb) :
3- خوب حال برای اکتیو کردن DLC نیاز به فایل زیر دارید : (حدود 13kb )کد:http://static.cdn.ea.com/bioware/u/f/eagames/bioware/masseffect2/ME2_DLC/ME2_Kasumi.exe
4- فایل DLC دانلود شده رو که در واقع یک Setup هست رو نصب کنید , خودش به صورت اتومات بر روی بازی نصب می شود .کد:http://djmd.fileave.com/giveme2entitlements.exe
5- از اینترنت Disconnect شوید و حال فایل اکتیو کننده DLC رو اجرا کنید (دقت کنید اگر در ویندوز 7 هستید حتما از طریق run as Administrator اجرا کنید)
6- حال کرک نسخه 1.00 یا 1.01 بازی رو دوباره در شاخه binaries بازی کپی کنید .
7- اکنون بازی رو اجرا کرده و از DLC لذت ببرید (هواستون باشه حتما disconnect باشید وگرنه به صورت اتومات آنلاین چک می شین و DLC از کار می افته و باید برید فایل مربوط به DLC ها رو از mydocument پاک کنید و دوباره مرحله 5 رو انجام بدین !)
8- موفق باشید و از بازی لذت ببرید ...
سلام...
من Mass Effect رو گرفتم ولی نمیدونم 1 هست یا 2 :31: ولی احتمالا 1 باشه
قبل از شروع بازی میخواد به اینترنت وصل بشه و کد رو هم که بهش میدم اجرا نمیشه
اگه کرکش رو دارین لطف کنین بذارین
خیر ببینین :10:
اگه 1 هست تو تاپیک خودش مطرح کنید لطفا.
خوب تا اینجا که وقت شد بازی کنیم این DLC رو ظاهرا این خانم محترم یه دزد تمام عیار (نیم عیار شاید) هستند ... و کلا به آثار تاریخی/هنری و نقاشی های خاص و اینها علاقه دارن و تا حالا بعضی چیزای خیلی معروف زمان خودشون رو دزدین ! حالا من دقیقا هدفشو هنوز نفهمیدم ولی ظاهرا واسه پول این کارا رو نمی کرده که بره به دزده یه جایه دیگه آب کنه ...
خلاصه تو این ماموریت هم ما دستیار ایشون شدیم که قراره ظاهرا مجسمه مقام معظم Saren خان کبیر رو سرقت ببریم ! ((اون مجسمه را برای اون خلافکاره میبری که بتونی توش سلاح و زره را جایسازی کنی ! ))
این قابلیت عکس/فیلم گرفتن وسط بازی xfire هم در نوع خودش هم جالبه هم بدرد بخور :20:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم از افرادی که واسم موندن + Kasumi
اینجا هم داره واسمون توضیح میده نقشه دزدی رو :
منظورت از نسخه یک قسمت اول بازی است؟نقل قول:
اینا تو قسمت دوم اجرا نمیشه؟
اون فایل 13 کیلو بایتی هم پاک شده دوباره بگذارش
اوه اوه بدبخت شدم :31: .. بخاطر همون فایله اول پهنای بانده اکانتم پکیده بعدش هم دیدن کرک مرکه .. کلا اکانتمو تعلیق کردن رفت پی کارش ... خلاصه دوستان هر کس اون فایل 13 کیلو باتی رو لازم داشت باس تو تورنت ها پیداش کنه !نقل قول:
منظورم از نسخه 1.00 یا 1.01 همون ورژن های بازی بود ... اگر پچ نصب کرده باشین بازیتون به 1.01 ارتقا پیدا کرده اگر هم از موقعی که بازی گرفتید کلا هیچ پچی چیزی نریختین روش خوب هنوز همون ورژن 1.00 هست ...
من یک گیگی را تا 70 درصد دانلود کردم
فایل کرک را از سیستم خودت بگذار یا اگه کسی داره بگذاره
ای ...تو این شانس
اگر آقای مدیر حال بدن و به همه کاربرا توجه کنن نه یه عده خاص ما این فایل و خدمتشون تقدیم کنیم تا ضمیمه فرمایند ...
اون خانوم که با پچ میاد به جمع اضافه میشه عشق سابق شپرد هست!!!و در طی ماجرای مس افکت 1 از هم جدا میشن و دوباره هم دیگه رو پیدا می کنن
در آخر ماموریت کاسومی یه گزینه میاد بین شپرد و اون که شپرد ازش می خواد باز هم مثل سابق با هم باشن و عاشق هم اما کاسومی قبول نمی کنه احتمالا رابطه ای اون ها در مس افکت 3 مشخص میشه
فکر نکنم اینطوری باشه ، کاسومی عاشق همون ژاپنیه بود که تو دمو نشون میده . اول DLC هم که همدیگه رو می بینن نمیشناسن همو ! آخرشم شپارد باید انتخاب کنه که کاسومی Greybox رو نگه داره یا نابود کنه!نقل قول:
نقل قول:
من مطمئن هستم
اقا کسی از کرج این dlc هارو نداره به ما هم بده فیض ببریم؟
راستی dlc بعدی به صورت dvd پخش میشه و محوریت داستان رو لیاراست.
کاتسومی هم اشلی نیست. اشتباه نگیرین
من ME1,2 رو زیرو رو کردم ولی هیچ جایی این صحبت های شما رو ندیدم حتی تو DLC !نقل قول:
نقل قول:
آقایان من تازه بازی رو گرفتم وقتی new game میزنم وقتی بازی میخواد لود بشه گیر میکنه دیگه جلو نمیره لطفا راهنمایی کنید
شما آخرین ورژن nvidia phsyx رو دانلود کن احتمال داره درست بشه...نقل قول:
(چون خیلیا این مشکل رو داشتند ولی من راه حل قطعی براش نشنیدم فقط بعضی از دوستان تونستند با این کار درستش کنند)
من یه مشکل بزرگ دارم که ندیدم کسی داشه باشه!
همه چی بازی من درسته فقط مشکل اینجاست که سیو نمیشه بازی اصلا!!
دوبار تا حالا بازی کردم و 10 بار هم گرینه سیو رو زدم اما وقتی بازی رو شروع میکنم تنها گزینه new game هست و این یعنی روز از نو روزی از نو!!
چه جوری بازی رو سیو کنم؟ وقتی رو گزینه سیو میرم creat new save کار نمیکنه و فقط دکمه سیو روشنه که وقتی میزنم زیر خود شفرد مینویسه game saved اما هیچ سیوی بعد میبینم انجام نشده
کمممممممممممممممممممممممک
شما با launcer بازي رو اجرا كنيد ببينيد همين مشكل رو داريد؟؟؟نقل قول:
دوست عزیز این مشکل برمیگرده به اینکه محل سیو در این بازی در جاهای متفاوتی تعریف شده!!نقل قول:
من به شما پیشنهاد میکنم که اول از همه بازی رو از این نقطه شروع کنید:
اگه باز هم سیو در بازی جواب نداد سپس سراغ این گزینه برید:کد:mass effect 2\binaries\MassEffect2
ببینید در کدوم محل وقتی شما بازی رو اجرا میکنید بازی سیو میشه...کد:mass effect 2\MassEffect2Launcher
(در ضمن شما که از سیوهای mass effect 1 استفاده نکردید؟؟)
مرسی از راهنماییتوننقل قول:
من اصلا masseffect رو تا حالا بازی نکردم که بخوام از سیو شماره اول استفاده کنم
آیکون روی دسکتاپم هم واسه آدرس "C:\Program Files\electronicarts\Mass Effect 2\binaries\MassEffect2.exe" است
از طریق لانچر هم رفتم و اینجا بازی درست سیو میشه اما صدا اصلا نیست!! تو تنظیمات هم همه چی درسته ولی صدا کار نمینه و کلا قطعه
نمیدونم چیکار کنم، از طریق راه اول صدا هست سیو نمیکنه، از طریق راه دوم سیو میکنه صدا نداره!
کمکککککککککککککک
خوب شما اول از همه در این مکان:نقل قول:
در قسمت audio ببین که صدا فعال باشه...کد:mass effect 2\binaries\MassEffect2Config
در قسمت sound ببین کارت صدای شما به طور صحیح براش تعریف شده یعنی hardware صحیح رو انتخاب کرده باشه...
سر آخر اگه همه اینها درست بود کاری رو که توی این پست گفته انجام بده امیدوارم جواب بده::46:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3314126&postcount=7608
فقط میتونم بگم خیلیییییییییییییی باحالینقل قول:
دمت گرم، نمیدونم چرا اما صدا تو اون قسمت غیرفعال بود
بازم ممنون
اقایان بازی از لود رد شد ولی توی بازی سه ثانیه گیر میکنه بعد دوباره روان میشه مشکل چیه لطفا راهنمایی کنید
بچه ا یه مرحله هست ما میریم سوار شاتل میشیم بعد collectora مان همرو میکشن جز jeff میخوساتم بدونم اصلا چرا ما رفتیم سوار شاتل شدیم ؟
بخاطر اینکه تا آماده شدن و نصب شدن ریپر آی اف اف نقشه رو یه بررسی کامل بکنن و جزئیات رو بررسی کنند
این تیکش مسخره بودا خوب تو خود نرمندی این کارو میکردن !!!
اقایان بازی از لود رد شد ولی توی بازی سه ثانیه گیر میکنه بعد دوباره روان میشه مشکل چیه لطفا راهنمایی کنید
اقا کسی از کرج dlc هارو نداره. برای ما هم بیاره؟ باهاش حساب میکنم:11:
کسی تو بازار ندیده بفروشن این dlc ها رو؟
لینک DLC - Kasumi Stolen Memory
امشب دانلود میکنم .کد:http://torrents.thepiratebay.org/5484229/Mass_Effect_2_DLC_-_Kasumi_Stolen_Memory.5484229.TPB.torrent
لینک از رپید شیر بذارید نه از تورنت.
این لینک مستقیمشه:نقل قول:
کد:http://static.cdn.ea.com/bioware/u/f/eagames/bioware/masseffect2/ME2_DLC/ME2_Kasumi.exe
اين بازي خيلي باحاله من وقتي تمومش كردم بال در آوردم هر كي بازي نكرده بود بهش پيشنهاد كردم PERFECT:46:
عاليه من خوشحالم كه الكترونيك آرتز بالاخره شاهكار دومي رو ارائه داده محشره
منم موافقم یه چیزی تو مایه های شاهکار بود از همه نظر.
لطفا یکی اون فایل 13 kb رو بزاره
البته باید به خاطر این شاهکار از Bioware تشکر کرد که دوباره یه شاهکار دیگه ساختش. EA فقط ناشر بازی بوده و در بازی تاثیر نداشته...نقل قول:
بچه ها این بازی به چند شکل تموم میشه؟من که خوب تمومش کردم.هر چند تقریبا خیلی از افرادایی که دوستشون داشتم مردن تو مرحله آخر.
آخر سر خودم و گرانت و جکاب وجوکر و اون دکتر زنه زنده موندیم.
دوستام گفتم ما آخر بازی تو فضا پرت شدیم و مردیم.
شما ها چه جوری تمومش کردین؟؟کیا زنده موندن؟
بدترین حالت ممکنه اینه که همگی به غیر از Joker کشته بشن. بهترین حالت هم اینه که همگی زنده بمونن و شما هم پایگاه رو نابود کنین. (یکی از اون دو تا انتخاب) حد وسطش هم یه عده از اعضا کشته میشن مثل وضعیت شما که می تونه متغیر باشه.نقل قول:
محتوای مخفی: برای اینکه هم تیمی ها تو مرحله آخر یعنی Omega 4 Relay زنده بمونن باید قبلش...
واسم حساب میکنی ، آخه مخم نمیکشه !نقل قول:
اين بازي يه نسخه 3 دي وي دي داره و يه نسخه 4 دي وي دي و خب قيمت هر دي وي دي هم بايد 700 باشه حالا خودت حساب كن
oخوب بالاخره شما ها چه جوری تمومش کردین؟؟
چه طوری همه زنده موندن؟؟؟
مگه میشه؟؟
و واقعا سیو این بازی که همه زنده بمونن تو نسخیه شماره 3 این بازی هم تاثیر خواهد داشت؟؟