کسی نیست این فایلو برا من بزاره RM484_001_000_M018.fpsx
Printable View
کسی نیست این فایلو برا من بزاره RM484_001_000_M018.fpsx
سلام
آقا يه مشكل اساسي.متخصصين آپگريد n86 ميتونن جوابشو بگن؟
من يهn86خريدم؛ازشم خيلي خيلي راضي ام؛ميخوام گوشيمو باnss پگريدش كنم؛ولي مشكلي كه دارم اينه كه وقتي گوشيمو توحالتpc به كامپيوتر وصل ميكنم گوشيرو ميشناسه؛ولي توnssگوشيرو نميشناسه؛مشخصاتشو نمياره ومنم نميتونمprodoct codeرو عوض كنم؛
(فريمور ورژن20 رو برا آپگريد دانلود كردم)
لطفاراهنماييم كنيدكه راه حل چيه؟
:13:
نقل قول:منم این مشکل رو دارم و هنوز نتونستم!!!!!!!!!!اگه راهی پیدا کردی برا ما هم توضیح بده دوست عزیز
این دوستمون آقایN86 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داره وبه ورژن11 آپگرید کرده.من نمیتونم براش پیغام خصوصی بفرستم.شما میتونین این کارو انجام بدین؟
تاپیک # [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلوپ N86
من يهn86خريدم؛ازشم خيلي خيلي راضي ام؛ميخوام گوشيمو باnss آپگريدش كنم؛ولي مشكلي كه دارم اينه كه وقتي گوشيمو توحالتpc به كامپيوتر وصل ميكنم گوشيرو ميشناسه؛ولي توnssگوشيرو نميشناسه؛مشخصاتشو نمياره ومنم نميتونمprodoct codeرو عوض كنم؛
(فريمور ورژن20 رو برا آپگريد دانلود كردم)
لطفاراهنماييم كنيدكه راه حل چيه؟
دوست عزیز شما چه طور گوشیتو آپگرید کردی؟
نقل قول:
اقا آخرین ورژن برنامه nss را نصب کنید مشکلتون حل میشه منم اول این مشکلو داشتم وقتی اخرین ورژن رو نصب کردم حل شد
من چون فنت فارسی نصب کردم گوشیرو فارسی کردم تا قشنگ تر بشه.تو فارسی از این مسیر دنبال کن:نقل قول:
منو-ایزارها-تنظیمات-موارد کلی-تنظیمات حسگر-کنترل حالت بیصدای حسگر-بعدشم اون 2تا تیک که به نظر من سعی کن اولی رو نزنی چون یه وقت میبینی گوشی جیبت بود خود به خود تماس ها رو از دست میدی.
سلام به همگي.
از تمام كساني كه گوشي Nokia N86 8MP دارن خواهش ميكنم به اين سوال من جواب بدن بخصوص اونايي كه رنگ مشكيشو دارن.
راستش امروز از مجتمع پايتخت قيمت اين گوشي رو پرسيدم و فروشنده بهم گفت كه ما فقط رنگ سفيدشو داريم و قيمتشم 500 هزار تومان بدون گارانتي و گفت كه رنگ سفيدش اصلا گارانتي نداره و منم ازش پرسيدم كه بين رنگ مشكيش و سفيدش فرقي وجود داره گفت كه آره فقط رنگ سفيدش كابل TV رو ساپورت ميكنه و رنگ مشكيش كابل TV رو ساپورت نميكنه و پشت جعبش هم نوشته كه كابل TV رو ساپورت نميكنه و همينطور گفت اين سياست نوكيا توي گوشيهاي جديدش هست چون Nokia N97 هم در 2 مدل مثل Nokia N86 8MP به بازار عرضه شده.
حالا كساني كه گوشي Nokia N86 8MP رنگ مشكيشو دارين آيا با كابل TV مشكل دارين و آيا گوشيتون به تلويزيون وصل ميشه؟
من معذرت ميخوام ولي فكر كنم كه فروشنده حرف خيلي مضخرفي بهم زد چون كه طبق مستنداتي كه در سايت رسمي نوكيا وجود داره اصلا ديگه گوشي Nokia N86 8MP در رنگ سفيد توليد نميشه و همشون تنها در رنگ مشكي (اينديگو) توليد و به بازار عرضه ميشن پس اصلا نبايد 2 مدل وجود داشته باشه كه حالا بخواد بينشون هم فرقي باشه.
با سپاس.
:31:ببخشد ولی این قرمزه تایید میشه.من بدون اینکه تستی انجام بدم میگم کاملا این حرف اشتباهه چون مثلا من از رنگ سفید خوشم نیومده و رنگ سفید این گوشی اصلا برام جالب نبوده این دلیل نمیشه که من نتونم اتصال به تی وی نداشته باشم کاملا غیر منطقیه.نقل قول:
منم وقتی گوشیمو خریدم کابلTVنداشت اونو جدا خریدم.هیچ مشکلی هم نداشتم.
توی گوشی ریدن اگه حتی1%فکر کردی که فروشنده داره دروغ میگه بدون که نباید اون گوشیرو بخری.درغیر این صورت کلاه سرت میره
دوست عزیز( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )میشه لینک آخرین ورژن NSSرو بهم بدی.
فقط همین باید ورژنش جدید باشه دیگه برنامه های دیگش چی؟
یه دنیا ممنون از راهنمایی هات.
از دوستان گلم1خواهش دیگه هم دارم.
لینک بازی های شتاب سنج دارکه ان 86 ساپورت کنه رومیخواتم.
یه سوال دیگه اینکه همه ی مراحل آپدیت مثل قبلا هست
مثلا اول گوشی روتو حالت PCبه کامپیوتر وصل میکنیم بعد باNSSپروداکت کد رو.عوض میکنیم و...
درسته؟
مثلا اول گوشی روتو حالت PCبه کامپیوتر وصل میکنیم بعد باNSSپروداکت کد رو.عوض میکنیم و...
درسته؟
اینم لینک اخرین ورژن برنامهنقل قول:
میشه لینک آخرین ورژن NSSرو بهم بدی.
فقط همین باید ورژنش جدید باشه دیگه برنامه های دیگش چی؟
کد:http://rapidshare.com/files/250317176/NSS103815_www.a2phone.com.exe
بله همین کافیه تو تاپکش که کامل توضیح داده ولی بگم اپدیت این گوشی با nsu هنوز نیومده باید فایلشو دانلودکنی و با جف یا فونیکس اپدیت کنینقل قول:
درسته؟
پس بالاخره برا NSU اومد
بلاخره منم دیروز گوشیمو به ورژن 20 اپدیت کردم
سرعتش یکم زیادتر شد و در مورد دوربین بگم که این تشخیص چهره به نشر خیلی خوب کار نمیده بعضی وقتا چهره را نمیشناسه و یا دیر تشخیص میده ولی در کل خوبه
گوشی n86 دارم .وقتی حالت عکسبرداری رو روی دوربین دوم تنظیم میکنم برای بار دوم یا سوم یا ممکن هست تا چند بار دوربین کار کنه ولی بعد از چندین بار تغییر دوربین دیگر با باز کردن درپوش لنز محیط عکسبرداری تیره مشود و دریچه لنز بعد از ده یا پانزده ثانیه بسته مشود و پیغام unexpected error occurred.restart phone میآید.ورژن گوشی 11.04 میباشد.البته دراین حالت فقط دوربین کار نمیکندولی تمام برنامه ها خیلی خوب اجرا میشود.
لطفا مرا راهنمایی کنید آیا ورژن 11.04 را دوباره آپدیت کنم درست میشود و یا احتمال دارد دوربین مشکل داشته باشد.
متشکرم
آقایون
لطفا راهنمایی کنید.
آموزش ریز به ریز آپدیتN86رومیخوام.
دوستمون گفت ورزن جدید NSU نیومده.ولی جای دیگه دیدم که بچه ها گوشیشونو باNSUآپگرید کردن. از راهنمایی های شما عزیزان کمال تشکر رو دارم.
مهم : آموزش نحوه آپگرید گوشیهای نوکیانقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=160561
نقل قول:دوست عزیز برای NSU جدیدا اومده و تایپیک اموزشش رو بگردی پیدا میکنی
موفق باشی
دوستان اینجا کی اپدیت کرده؟نظر بدین خوب؟لینک دانلود مستقیمش در راپید رو ندارین ؟
من اپديت كردم از اين لينك
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان اين ورژن هك نميشه من hellox 2 را نصب كردم خودش نصب شد ولي پچ هاش نصب نميشه چيكار كنم ؟
صــــبر !نقل قول:
من اپديت كردم از اين لينك
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان اين ورژن هك نميشه من hellox 2 را نصب كردم خودش نصب شد ولي پچ هاش نصب نميشه چيكار كنم ؟
تا ورژن بعدی HelloOX بیـــاد ! منم واس همین آپ نکردم !
helloox2 هم جواب نمیده؟!!! خدایی نوکیا کم نمیاره انگار!
سلام به همه!!
من دنبال یه گوشی خوب نوکیا می گردم که صدا رو خیلی خوب ضبط کنه و یا حداقلش اینکه روش برنامه بخوره که بتونه قابلیت ضبط خوب رو پیدا کنه؟ از صاحبان n86 می خوام بپرسم که این گوشی چطوره؟ ایا ضبط کردنش خوبه؟ و اینکه قدیمی نشده؟ ممنون میشم جواب بدین!
سلام .
دوست عزيز اگه ميخواي گوشي بخري پيشنهاد من به شما N86هست.اين گوشي هم كيفيت ضبطAMRخوبي داره وهم برنامه اي روش نصب ميشه كه صدارو به صورتMP3ذخيره ميكنه.
حالا خودت بگو
خوبه يا نه؟
به نظر من نسبت به قيمتش عالي.
دوستان گفتن تو ورژن20 گوشي هك نميشه.
خب چه ميشه كرد.
فعلا برنامه هايي رو كه ميخواين نصب كنيد و براتون ضروري هست رو ساين كنيد.
از همگي متشكرم
دوستان اگه میخوان اپدیت کنن به نظر من گوشی شون را فرمت نکنن همونجوری اپدیت کنن مشکلی نیست تا زه برانامه هاشون هم میمونه من همینطوری اپدیت کردم الان کلادینک ان گیج هستش و کار میده در حالی که اگه فرمت کرده بودم الانم که گوشی هک نمیشه و انگیج نداشتم
سلام دوستان
من امروز 1بار ویندوز نصب کردم بعد برنامه های گوشیمو.بعدش وقتی گوشی رو توحالت pc وصل کردم نشناخت.
2باره ویندوز عوض کردم بازم همون جوری.
تمام نرم افزاراشم کامل روکامپوتر نصب هست.
لطفا راهنماییم کنید.
از همگی کمال تشکررو دارم
سلام به همگی. میخواستم بدونم چه جوری میشه صفحه نمایش رو توی این گوشی چرخوند . البته به غیر از فعال بودن چرخش خودکار صفحه.
*مرسی*
نقل قول:سلام
دوست عزیز منم این مشکل رو دارم و داشتم واقعا منم کلافه شدم اما دوستان نظر دادن که باید اخرین ورژن pc suit رو دانلود و نصب کرد تا مشک حل شه که متاسفانه با دایال اپ من غیر ممکنه
شما چرخش خودکار رو قطع کن.بعدش اسلاید رو به سمت بالا ببر مشکلت حل میشه.در ضمن اگر بعدشم پایین بیاری(نه اسلاید پایینا بلکه اسلاید وسط)به همون شکل میمونه.نقل قول:
شما اینارو چک کن:نقل قول:
1.وقتی کابل رو وصل میکنی گوشی شارژ میشه؟
2.به صورت مستقیم به مادربورد وصل هست یا هاب؟(مثلا با کیبورد یا جلو و کنار کیس(اینا غیر مستقیم هستن))
3.توی Device maneger گوشی رو تشخیص میده؟اگر تشخیص نمیده یه Refresh کن ببین میشناسه.
به نظر من مشکل از نوع اتصال مستقیم یا غیر مستقیم هست.
نقل قول:سلام
1-نه شارژ نمیشه اما کابل مشکل نداره چون در سه حالت دیگه اتصال انجام میشه
2- من لپ تاب دارم و از پورت کناری استفاده میکنم یعنی میگی از پورت عقبی استفاده کنم
3- نه نمیشناسه البته در ویندوز دیگه ام میشناسه اما اتصال بازم انجام نمیشه
یه فایلی تو divice manag بنام Nokia HID Monitor Controls هست که نصب نشده یا نمیشناسه که زرده و گرنه portable divice گوشیN86 رو شناخته
مشكلم با كانكت شدن كابل حل شد.
مشكلي كه الان دارم مال آپديتمه
موقعي كهNSUرو باز ميكنم كه بره برا آپديت ارور زيرو ميده .ضمن اينكه من الان پروداكت كد رو عوض كردم. اين كارم فعلا مشكلي پيش نمياره؟
ارور:
Nokia software
updater has attempted to connect to the internet but has failed three times.this could be because of a poor-quality/slow or intermittent internet
connection/orrestrictions due to afirewall
if requested by your firewall/nokia softwar Updater need the following applications to gain access to the internet:
nsl_host_process.exe
nsu_ui_client.exe
,ورژن NSU1.8.10هست
برا ارور چيكار كنم؟:13:
سوال ديگر:
فريمور رو كجاي هاردم نصب كنم كه NSUبشناستش و از رو اون گوشي ر. آپديت كنه؟
متشكر از لطف همگي:11:
نقل قول:در مسیر نصب NSU بریز
و اگه راهی پیدا کردی برا نصب PC suit اینجا برا دوستان هم توضیح بده که استفاده کنن یکیش خودم:31::31::31:
اقا چند تا نکته
اول اینکه این اپدیت 86 فارسی ساپورته دیگه .......بعد هیچ راه واسه آپدت مستقیم با nsu نیست ....؟؟؟!!!
سلام
چاره كارتون اينه
اول سيدي خود نوكيارونصب كنيد بعد NSUورژن1.8.10رونصب كن بعدم گوشيرو با پيسي سوييت به كامپيوتروصل كنيد
اميد وارم مشكلتون ايندفعه حل بشه.واس من كه حل شد
اگه حل نشدو سوالي داشتين من در خدمدتتونم
من الان این مشکلو با NSUدارم:
سلام
NSU
من موقعی که میخواد آپدیت روشروع کنه این ارورو میده
Runtime error!
program:c:p...
R6002
-floating point support not loaded
لطفا اگه بایدورژن جدیدشونصب کنم برای د دانلود لینکش رو هم قرار بدین.
باتشکر از همگی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان من چجوری میتونم این n86 هک کنم.
هر چی راه ساین کردن بود امتحان کردم ولی هیچ کدوم جواب نداد!
اگه کسی این گوشی رو هک کرده یا با روش ساین جواب گرفته یه توضیحی بده ممنون میشم.
HelloOX ---- 2 :نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=294724