سلام
کسی پچ این بازیو برای cpu AMDداره؟
من دو سه هفته ای هست دنبالش هستم .
اگه کسی کمکم کنه ممنونش میشم.
:42::42::42::42::42::42:
Printable View
سلام
کسی پچ این بازیو برای cpu AMDداره؟
من دو سه هفته ای هست دنبالش هستم .
اگه کسی کمکم کنه ممنونش میشم.
:5:نقل قول:
اول پچ رو از لینک زیر دان کنید حجمش 13 مگ هستش فقط حواست باشه توی
سایت روی لینک all other languages کلیک کنی تا دان بشه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدشم از لینک زیر کرک پچ رو دان کنید من امتحان کردم سالمه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما منظورت چیه منم AMD دارم مشکلت چیه.:13:
علی دمت گرم !
کرکت کار کرد راحت شدم
برو تو my documents \ nfs shift اينو كپي كن جاي قبليه فكر كنم مشكلت همين باشهنقل قول:
کد:http://rapidshare.com/files/289403887/graphicsconfig.xml.html
دقیقا همین رو میخوام بگم منم با اینکه amd 5600 2.9GH دارم ولی توی بازی در محلهای شلوغ با افت فریم شدیدی مواجه هستم جالبیش اینه این بازی با این فیزیک سطح پایینش وقتی میرم توی task manager دو تا سی پی یوم رو تا خرخره خورده(چیزی که تابه حال توی عمرم ندیده بودم:18:)ولی افت فریمی دارم که توی gride با اون فیزیک فوق العاده در حالی که فقط یکی از سی پی یوهام کار میکنه ندارم!!!نقل قول:
خوب پس با این وجود نکنه این پچ کاری میکنه؟؟؟
دوستان پچ و کرک رو ریختم !
اولش خیلی خوب بود بازی ولی نمی دونم چرا الان اومدم دوباره همون اول بعد لودینگ
(همون اول) گیر می کنه....
چی کار کنم ؟
سلام
یکی نیست بگه چطور این ترمز های اتو ماتیکش رو از جاش بکنیم؟
بعدش این نیتروزنش چه شکلی و کلیدش کدومه؟
ترمز اتوماتیکشو نمیدمنم ولی نیترو با spase زده میشهنقل قول:
سلام
یکی نیست بگه چطور این ترمز های اتو ماتیکش رو از جاش بکنیم؟
بعدش این نیتروزنش چه شکلی و کلیدش کدومه؟
خیلی از ماشینها دارن بعضی ها هم نیترو ندارن.
سلام دوستان
من این بازی رو نصب کردم راحت هم میاد ولی هر کاری میکنم با دسته نمیتونم بازی کنم
تو اپشن که میرم میتونم جای دکمه های دسته رو عوض کنم ولی توی بازی اصلا نمیشه از دسته استفاده کرد
واقعا خسته شدم
لطفا یکی از دوستان راهنمایی کنه یا اگه قبلا جواب دادین بگین تو کدوم صفحه هست
خیلی ممنون
من که دسته هام رو راحت شناخت و تو بازی شوکش هم کار میکنهنقل قول:
دسته هاشتون چیه ؟
شما با ریختن این پچ سی پی یوت بهتر عمل کرد قبل از گیر کردن توی لودینگ؟؟نقل قول:
بله منم amd دارم مشکلی نیست !نقل قول:
فقط هی دیوونه میشه بازی ! :41:
هی باید پاک کنی دوباره بریزی تا بازی اجرا شه ظهر هم خوب بودا ! 3 بار رفتم اومدم بیرون درست بود ولی حالا خراب شد :13:
منم نصب كردم...تو اجرا هم مشكلي ندارم
اگر روي فول گرافيك بازي كنيد امكان نداره از گرافيك ناراضي باشيد...اولين بار كه گرافيك بازي رو با دوربين بيرون ماشين ديدم ياد بازي GT افتادم.....اگه رو هندلينگ اسكول (:دي) هم بزاريد مشكل هندلينگ هم تقريبا حل ميشه....در كل بنظرم بازي خوبيه
ولی به نظر من بازی خوبی . اینجا خیلی تعاریف بدی از بازی های شنیدم . به نظر من که طبیعی تر شده کیم پلی . یعنی دیگه مثل ورژن های قبلی نیست زرتی بیای ترمز دستی رو تا ته بکشی و سر پیچها خوشگل دور بزنی به خودت بگی به به چه دوری زدم . ترمز دستی رو زیادی بگیره ماشین عین واقعیت دور خورد یه چرخ مینه . گرافیک که در حد گرید . ولی لودینگ هاش تقریبا طولانی واسه من حدود حداکثر 45 تا 1 دقیقه !
ببخشید میشه بگید که پچ ها چکار میکنن ؟ من که با این بازی تا الان مشکلی نداشتم اگه واقعا مشکلی ایجاد نمیکنه این پچ ها یا سیو های رو پاک نمیکنه اون خوب خوب رو بگید ما نصب کنیم ببینیم چه فرقی میکنه !
دوست عزیز شما ویندوزت مشکل داره من قبلا توی ایکس پی 64 بیت بازی میکردم هیچ مشکلی
نداشت فقط بعضی مراحل دچار افت فریم میشد اونم زیاد قابل احساس نبود الانم دارم با سون بازی
میکنم که اصلا بازی یک چیز دیگه شده با سون اصلا افت فریم ندارم در ضمن سرعت لودینگ بازی هم
بالا رفته قبلا حدود 45 ثانیه طول میکشید الان با سون حدود 20 ثانیه.
نقل قول:
:5:
نه دوست عزیز هیچ مشکلی نداره فقط باید بازی رو از اول بنصبونی توی
صفحه قبلی لینکشو گذاشتم در ضمن سیو بازی هم پایداره .
نقل قول:
داداش اين لينك كركت كار نمي كنه
نقل قول:
:5:
داداش سالمه با این حال از لینک زیر دان کن در ضمن این برای اون پچ هستش.:11:
کد:http://www.mediafire.com/download.php?vhmmt2wmwow
من بازی رو نصب کردم الان تایر 3 هستم گاهی اوقات موقع لودینگ گیر میکنه.مشکلم از ویندوز نیست.شما راه حلی برای این مشکل ندارید؟
بازي براي من هيچ مشكلي نداره !
يكي Save 100% يا يه ترينري ميزاره ؟ من مي خوام Reventon سوار شم ! :دي
سلام
دوستان من این بازی رو گرفتم و نصب کردم اما موقع اجرای بازی بعد از اولین لودینک گیر می کنه و cpu usage میره روی 100 . نمی دونم باید چکار کنم . ظاهرا دوستان دیگه ای هم این مشکل رو داشتن.
مشخصات سیستم اینه:
amd X2 4400
ATI 4670 DDr 3 1gig
ram 3 gig geil
بابا منم 7 دارم !نقل قول:
دوست عزیز شما ویندوزت مشکل داره من قبلا توی ایکس پی 64 بیت بازی میکردم هیچ مشکلی
نداشت فقط بعضی مراحل دچار افت فریم میشد اونم زیاد قابل احساس نبود الانم دارم با سون بازی
میکنم که اصلا بازی یک چیز دیگه شده با سون اصلا افت فریم ندارم در ضمن سرعت لودینگ بازی هم
بالا رفته قبلا حدود 45 ثانیه طول میکشید الان با سون حدود 20 ثانیه.
ولی مشکل داره همون اول بعد لودینگ :(
من هم موقع لودینگ گیر نمی کنه ولی کلا بد فریم میده در جاهای شلوغ(amd 5600 2.9GH) مثل این بازی کلا با سی پی یوهای amd مشکل داره:13:نقل قول:
سلامنقل قول:
آخه این دیگه چه وضعشه. ؟ چطور ممکنه که یک بازی با cpu مشکل داشته باشه. با گرافیک رو شنیده بودیم اما با ... .
حالا راهی برای درست کردنش نیست.؟ پچی ، کرکی ، چیزی. ؟
یه راه حل احتمالی برای کسانیکه توی لودینگ می مونند:نقل قول:
1-nviida phyx و آخرین directx رونصب کنید
(البته توصیه شده که قبل از این کار بازی رو کلا پاک کنید)
2-توی هر ویندوزی که بازی میکنید روی گزینه اصلی بازی کلیک و از گزینه properties\compatibility تموم ویندوزهای گذاشته شده رو تست کنید.
در بعضی از مواقع جواب داده امتحانش ضرر نداره...
محض اطلاع اومدم بگم که خود من با این کار تا حدودی مشکل افت فریمم درست شد:20:
البته من فقط به گزینه دومش عمل کردم...
سلام
مشکل حل شد. اومدمبازی رو روی ویندوز 7 بازی میکنم. خیلی راحت اجرا شد. با بالاترین جزییات و aa4x خوب اجرا میشه. البته فریم حدود 20تا 30 هست که زیاد تو بازی به چشم نمیاد. باید راه بالا رو هم امتحان کنم. امیدوارم که فریم بالاتر بره. اینم بگم که تغییر گرافیک و پایین آوردنش تغییری تو فریم نکرد بلکه اون در حد 14 پایین اورد. یعنی با گرافیک کمتر فریم بر ثانیه هم کمتر شد.
ماشالا بچه ها چه سریع جواب میدن!!!
pedrm-sadممنون
دسته ی من از این شک دار های معمولیه
البته این بازی رو به دوستم دادم مال اونم دسته جواب نمیده
به نظرتون چه کنم ؟؟؟؟؟؟؟
سلام
برای اینکه ترمز اتوماتیک حل بشه وقتی که اولین تست رو دادین و منو تنظیمات سختی و ...
اومد نوع رانندگی رو (انگیلیسیش یادم نیست)روی پرو بزارین یا از قسمت های پایین اون منو آف کنین.(اگه گفته بودین می بخشید)
بعدش می خواستم ببینم داغون شدن تو بازی تاثیری بر روی رانندگی داره؟(آخه مثلا ماشینم داغون میشه همش تو جادی یخورده به یه سمت می پیچه.
بعدش پیشنهاد میشه تو بازی هیچ بی ام و ای نخرید چون یه ذره می خوای بپیچی هی دور خودش می چرخه بعدش دیگه اصلا نمیشه راه افتاد.
بچه ها به نظرتون ایکس پیمو حذف کنم گیم هارو رو سون(64بیت)نصب کنم؟(یعنی بازی روون تر میشه یا کند تر؟)
آخه حدود10 تا بازی رو ایکس پی هستش اصلا حوصله دوباره صب کردن ندارم.(پس اگه واقعا ارزشش رو داره بگین)
خیلی ممنون:11:
نه به نظر من حذف نکنی بهتره ....شما یه کاری کن این همه بازی نصبیدینقل قول:
بچه ها به نظرتون ایک پیمو حذف کنم گیم هارو رو سون(64بیت)نصب کنم؟(یعنی بازی روون تر میشه یا کند تر؟)
آخه حدود10 تا بازی رو ایکس پی هستش اصلا حوصله دوباره صب کردن ندارم.(پس اگه واقعا ارزشش رو داره بگین)
کمیشو حذف کن فک کنم سیستمت هم رونتر بشه...نسبت به قبل
بله درسته bmw رو هر چه قدر هم فولش میکنم باز ازش راضی نیستم.
حالا چه اجباری هست از دسته استفاده کنید؟!؟نقل قول:
بهتره بیخیال دسته شین تا وقتی راه درست حسابی پیدا کنید.:19:
بچه ها این بازی چرا اینجوریه؟
روی 7 نصب کردیم بعد گرافیکش رو تا ته آوردیم پایین بعدش وقتی میخوای بازی کنی قطع میشه:دی
سیستم:
core 2 duo 2.66 E:6750
ram 3 gig
gpu nvidia 8600 256
یعنی چی قطع میشه ؟؟
صفحه سیاه میشه ؟
پچ رو بریز....کرک جدید..... درایور های آپدیت
بازی nfs رو تموم کردم .
نقدی کوچک از این بازی...:
همیشه بازی های اتومبیل رانی به جز بازیبازها هواداران مخصوص خود را نیز دارد که صرفا بازی های اتومبیل رانی می خرند و
از بازی کردن ان لذت میبرند . بازی NFS بازی هست که هر بازیباز کوچک و بزرگی نام و نشانی از این بازی شنیده است
تولید این بازی از اواخر دهه 90 شروع شد و با موفقیتهای زیادی در ابتدای کار روبرو شد .تولید کننده این بازی EA با ارائه Most Wanted
یک بمب در سیر گیم پلی و جذابیت سری بازی های اتومبیل رانی ایجاد کرد و توتنست به موفقیتهای بسیاری دست پیدا کند
اما این کمپانی به مرور نتوانست ان سیر خوب را ادامه دهد و سیر نزولی در پیش گرفت....بعداز Most Wanted بازی های زیادی
از NFS به بازار امد از جمله Undergand ..carbon..prostret...undercover که هر کدام به نوبه خود برای EA شکست محسوب میشد
این بار EA با بازی SHIFT امد تا کمی هوادارن ناراحت و متعصب خود را راضی کند...
-------------------------------------------------------------------------
گیم پلی..: NFS این بار از شهر و سیر تقریبا Open World خود خارج شده و رو به سبک ریسینگ کامل در پیستهای واقعی اورده
که این کار را در پرو استریت هم انجام داده بود پس با این وضعیت پلیسی در کار نخاهد بود که ازش فرار کنیم...
.گیم پلی بازی تحولی شگرف داشته و بیشتر الملنهای موفق و ناموفق خود را کنار گذاشته و برای یک سبک جدید از این سری به روی امده .
..Shift گیم پلی مخصوصی ندارد ولی بسیاری از این المانها موفق بوده ... در ابتدای بازی بازیباز با یک کنترل سخت و مشکل روبرو خواهد شد که
اگر Grid بازی کرده باشید این کنترل سخت در ان بازی هم وجود داشت . کنترل ماشین در پیست یک امر بسیار حیاطی محسوب می شود و
کوچکترین اشتباه در کنترل فرمان موجب ضررهای جبران ناپذیری خواهد شد . ..کنترل سخت بازی دو نوع طرفدار خواهد داشت
یکی که عاشق این نوع دست فرمان باشه ویکی که حالت عادی بازی های قبل را دوست داشته باشد که به نظر من دومی خوب بود.
در بازی پلیکانهای رنگی روی زمین وجود دارد که به بازیباز در هر چه بهتر کردن اداره کنترل خود کمک میکند و با توجه به تغییر رنگ
انها باید سرعت خود و فرمان خود را کنترل کنیم ...اما وجود این رنگها روی زمین یک چیز را توی ذوق میزند ان هم توجه به مسیر مسابقه
بازیبازها دوست دارن که خود هر جا دلشان خواست ترمز یا گاز بدن ..نه اینکه باید به جای خاصی توجه کنند.
بیشتر نگاه بازیباز به ان رنگها خواهد بود تا به مسیر مسابقه و مسیری که طی خواهد کرد و این یک مشکل بزرگ خواهد بود.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
موزیک و صدا: در این سبک بازیها بسیار معلوم هست که صدای ماشین یک امر بسیار مهم و ضروری هست که باید
بسیار با دقت کار شده باشد ...صدای ماشینها بسیار زیبا و با توجه به هر ماشین و چگونگی شتاب و موتور ماشین یک نوع صدای مخصوص
خود را خواهند داشت صدای ترمز ماشینها و مخصوصا در قسمت Drift بسیار خوب و واقعی کار شده است.
...مهمترین مسئله که برای من هم ناراضی کننده بود این که صدای بیرون ماشین و داخل ماشین هر دو یکی بود
و هیچ تفاوتی احساس نمیشد...موزیک بازی هم طبق روال قبلی در منو ها و برگرفته از موزیکهای ماشینرانی کار شده است
بیشتر موزیک بازی در منو ها شنیده میشود.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
گرافیک..:شاید مهمترین تحول این سری از بازیها گرافیک زیبای بازی خواهد بود بازیباز در همان بطن ورود به بازی
محو گرافیک زیبا و منحصر بازی خواهد شد و احساس یک Grand turismo دیگر خواهد کرد.
نورپردازی و رنگ بندی بسیار زیبایی در بازی حس میشو تمامی ماشینها با بیشترین جزیات ساخته و پرداخته شدند و
لذتی بسیار خوب در این گرافیک به بازیباز القا خواهد شد ..نمای داخل ماشین نیز بسیار ریز بینانه و دقیق کار شده
طوری که احساس واقعی به بازی باز در داخل ماشی رو القا خواهد کرد.
بازی دارای فیزیک قابل قبولی نیز هست این مورد در تصادفات و برخودهایی که با اطراف پیست یا با ماشینهای
دیگر روی میدهد بسیار مشهوداست ..تمام اجزای ماشین شیشه ووکاپت..چراغها ..بدنه ماشین همگی بر نوع اثر تصادف اسیب
دیده و نمایانگر می شوند ...شیشه ماشن به خوبی اول ترک می خورد بعد میشکند....
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
داستان و هیجان ..: شاید مهمترین ایرادی که به Shift می توان گرفت این امر خواهد بود بازی با داشتن بیش از 70 نوع ماشین از بهترین های
دنیا به خوبی در ابتدا بازیباز را متحیر میکند ..ولی بعد از یکی دو بار رانندگی و درگیری با کنترل بد بازی ...بازیباز دیگر
برای ادامه بازی انگیزه ای نخواهد دید ..چون چیزی نمی شود بود تا برای ادامه ان تلاش کرد درست ..که یک بازی ریسینگ
و نوع مسابقه مشخص هست ولی ...داستان یا مجذوبیتی که بشه بهش دل بست در بازی وجود ندارد ...
یکی از مهمترین جذابیتها شاید اختصاص دادن به خرید ماشین و کار بر روی ان ( رنگ کردن..رینگ گذاری..اسپورت کردن ماشین)
ولی این موضوع با توجه به سرعت کند منو بازی در نشان دادن هر کدام از موارد و اجباری کردن برای استفاده از
موارد ناچیز اسپورد یک ضربه اساسی به این بازی وارد کرده که با توجه به عالی بودن قسمتهای قبل نسبت به این قضیه ...افت این المان در این قسمت به جز تاسف چیز دیگری نخواهد داشت.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
در کل بازی Shift برای یک بار امتحان کردم و مهمتر از همه لذت بردن از گرافیک بازی مخصوصا از نمای داخل ماشین
بسیار مناسب خواهد بود. این نقد با بازی روی xbox و pc نوشته شده.امتیاز کلی 8.2
با تشکر:11:
نه.کلا از بازی میاد بیرون.نقل قول:
یعنی چی قطع میشه ؟؟
صفحه سیاه میشه ؟
پچ رو بریز....کرک جدید..... درایور های آپدیت
حوصله پچ و مچ و این چیزا رو ندارم.راحت پاکش میکنم.
اگه بدرد میخورد که واسه 360 میگرفتیم. ولی واسه psp رو تموم کردم.
سلامنقل قول:
ممنون
به نظر من این نید فور اسپید نزدیک ترین نید فور اسپید به واقعیت بود.
این خط های روی جاده رو به راحتی میشه از اپشن برداشت و این ترمز رو هم در صفحه قبل توضیح دادم که چگونه غیر فعال میشه.
به نظر من این نید فور اسپید اصلا گرافیک خوبی نداشت...
بقیه نید فور اسپید ها گرافیکشون به مراتب بالاتر از این بود(به نظر من)دز فیزیک این بهترینشون بود.
کنترل روی ماشین بسیار دقیق و واقعی درست شده و ارم می تونه با برخی از تنظیمات واقعی ترین مسابقه رو اجرا کنه.(حتی بدون نشان دادن سرعت دیجیتالی)
ولی به نظر من گرافیکش کلا بد بود شاید ماشین ها خوب طراحی شده باشند اما درختهایی که در فاصله دور هستند کاملا دو بعدی به نظر میان و اگه به اسمون توجه کنید کاملا خشک و بی حالته.
اینم نظر من:20:
اگه غلط املایی بود ببخشید.
سلام.
من وقتی وارد بازی میشم اسمون سیاه!
انگار خورشید گرفتگی شده . کسی میدونه مشکل ازکجاس؟
شما با چه كيفيتي بازي كرديد ؟نقل قول:
گرافيك شيفت واقعا عاليه و جاي بحثي نداره
برو تو تنظيمات ببين گزينه سايه زن روي چه نسخه اي قرار گرفته اگه 3 بود بيارش 4نقل قول:
میشه دقیقا بگی اون گزینه کجاس؟اسم گزینشو به انگلیسی بنویس
اگه منظورت shodow detaile روی off گذاشتم درست نشد
كسي چيزي نداره ؟ من ريونتون مي خوامنقل قول:
يكي Save 100% يا يه ترينري ميزاره ؟ من مي خوام Reventon سوار شم ! :دي
من این بازی رو حدود یک هفته پیش تموم کردم، ولی هنوز نفهمیدم استادیو سازنده ی بازی چی بود.
نمی دونم این Boys Team اسم اون استادیو سازنده است یا اسم این شرکتهای ایرانی که بازی رو روی دی وی دی رایت میکنند و با اسم خودشون میدند دست بچه ی مردم. که معمولا این شرکتها به هر چیزی که دست بزنند، خراب میشه. یا بازی نصب نمیشه، یا با مشکل نصب میشه، یا موقع اجرا Error میده.
در هر صورت اگر کسی دقیقا اسم استادیو ی سازنده رو میدونه به اطلاع من و همه برسونه.