یونس جان . این رو به پست اول اضافه کن
6120 Classic با این ورژن هک نمیشود (فقط با 1.03 )
Printable View
یونس جان . این رو به پست اول اضافه کن
6120 Classic با این ورژن هک نمیشود (فقط با 1.03 )
والله مهدی جان ما زمانی که با FP1 کار میکردیم فقط Open4all رو فعال میکردیم همه چی حل بود !نقل قول:
دوستان گوشی های fp1 پچ اینستال سرور ندارند؟برای نصب برنامه ها بعد از هک چکار میشه کرد؟
ممنون دم همتون گرم خیلی باحالید.من که جواب گرفتم
n86 گوشیم.:10::31::11:
من توی N97 و 5800 از همین روش استفاده کردم ولی ROM PATCHER توی APPLICATION نمیاد
باید چیکار کرد؟؟؟؟
دوســـت عزیز گوشیتو خاموش روشن کن بعد نصب کن ببین میــــاد ...نقل قول:
اگه نیومد با ورژن های دیگه Hello.Ox امتحان کنید :46:
موفق باشید!:40:
گوشی رو فرمت ودوباره هک کردم درست شد.نقل قول:
والله مهدی جان ما زمانی که با FP1 کار میکردیم فقط Open4all رو فعال میکردیم همه چی حل بود !
مشکل از هرجا بود الحمدلله درست شد .
سلام - من گوشیم N85 - میخواستم با فایل منجر فایلهای مورد نیازمو تو درایو C تو بعضی قسمتا مثلا داخل C:/resource/python 25 کپی کنم آیا امکانش هست ؟ اگه لطف کنین توضیح کامل بدین ممنون میشم !
دوست عزیز همه جا شما پست دادین و همین سوالو پرسیدین :41:نقل قول:
برای اینکار شما باید گوشیتون رو هک کنید تا بتونید تغییراتی تو درایو C یا کپی انجام بــــدی جاهای که ارور میده موقعی که هک کنی یه پچ هست اونو فعال میکنی و با برنامه x-plore هرچی دوست داری تو درایو C میریزی و ارور هم نمیـــده :11:اگه هک نکرده باشی همیچین کاری نمیتونی انجام بدی موقعی که ارور برات میده !!!
سلام
گوشیه من 6630 هست.
چجوری میتونم هکش کنم....؟؟؟
با روش این تاپیک میشه...؟؟؟
سلام.نقل قول:
واسه چی میخواید هک کنید!
هک لازم نداره که!
سلام
دوستان نسخه 20 گوشی N86 فعلا با نسخه 2.02 هک نمیشه... پس یا آپدیت نکنید یا بعد از آپدیت گوشی رو ریست نکنید...
شاد باشید:40:
5800ورژن 30 هك نميشه؟
با سلامنقل قول:
چرا ميشه
:11:
N79 ورژن 30 هک نمیشه ؟
بله، هک میشه دوست عزیز...فعلا" فقط فریمور جدید N86 هک نمیشه..نقل قول:
سورپرایز: کاملترین ابزار هک گوشی آپدیت شد HelloOX2 v2.03 Unsigned
تغییرات در این ورژن :
• نصب ورژن نهایی ROMPatcherPlus v2.2 برای فعال سازی پچ و هک گوشی
• امکان خارج کردن گوشی از حالت هک
• حذف Modo از پکیج [با فعال سازی پچ Open4all میتونید کار هک رو بدون نیاز به Modo انجام بدید.]
• پشتیبانی کامل از 5700, 6110, 6120, E61, E61i, E65
v2.03 update
- new feature UnHack! just run HelloOX2 again after ----, it'll prompt a menu let you choose
UnHack or ---- again. (don't use this function after update to UnHackable firmware)
- include RomPatcher+ update to v2.2 (by Il.Socio)
- Modo removed, because open4all working on all phones, we don't need it now
- compatibility fix for 5700, 6110, 6120, E61, E61i, E65
در مورد هک n86 هم اعلام کرده که ابتدا گوشی را در ورژن 11 هک بکنند و از طریق "FOTA یا nsu به ورژن 20.115 ارتقا داده شود و گوشی را در همان حالت هک باقی بگذارند
چون در حال حاضر ورژن 20.115 قابل هک نیست
لینک غیر مستقیم
کد:http://www.4shared.com/file/137793801/f3021137/HelloOX2v203Unsigned.html
سلام
با تشکر به پست اول اضافه شد.
دوستان دقت کنند N86 رو قبل از آپدیت هک کنند...هک باقی خواهد بود ولی در صورت اینجام هر نوع ریست هک از بین میره... ضمن اینکه از حالت UnHack هم استفاده نکنید...
ویرایش: یه سوال از دوستانی که نصب کردند! با توجه به اینکه قابلیت UnHack اضافه شده...بازم در انتها میگه منو پاک کنید؟!
سلام
من قبلا گوشیم رو با secman هک کرده بودم و انگیج روش راحت کار می کرد
ولی بنا به دلایلی مجبور به هارد زیست شدم و هالا وقتی hellox2 رو نصب می کنم و اجرا می کنم به مدت 1 ثانیه می نویسه : mapping drive و بعدش می نویسه unpacking files و این همینطوری ادامه داره و هیچ وقت هم تموم نمیشه
secman هم دیگه نصب نمیشه
چه کار کنم الان؟؟؟
مشکلم با HelloOX2.v2.03.Unsigned حل شد
با تشکر
سلام
آقا من فکر کنم گوشیم زیادی هک شده!!! جدیدا چه Open4All روشن باشه و نباشه اکسپلور شاخه پرایوت رو باز میکنه!!! قبلا وقتی هک خاموش بود نمیشد واردش شد.
چرا اینجوری شده؟
سلام داداش...:10:نقل قول:
نسخه Allfiles برنامه فایل منیجرت رو نصب کردی.:46:
شاد باشی:40:
ممنون یونس جان. آخه قبلا اینجوری نبودا.نقل قول:
ضمنا یک سوال: من تا حالا چون خیلی کم با حالت Data Transfer گوشیم رو وصل میکردم الان به ذهنم رسید. و اون اینکه چه گوشی هک شده باشه و چه نشده باشه بازم فولدر پرایوت رو تو کامپیوتر نشون میده؟
برا من الان چه رو حالت هک و چه غیر هک , فولدر پرایوت و همه متعلقات توش! رو تو کامپیوتر نشون میده.
مرسی :11:
واسه من که فقط تو حالت هک پرایویت رو تو کامپیوتر نشون میده (یصورت کمرنگ یعنی (HIDE))نقل قول:
سلام به تمام دوستان عزیز من یه مشکل دارم من گوشیم n86 هست یه بار هکش کردم ولی مجبور شدم ریستر کنم و الان که دوباره میخوام هک کنم هر کدوم از ورژن های helloBx رو اجرا میکنم وقتی به مرحله install rootcert میرسه از برنامه خارج میشه و روی لودینگ همین قسمت میمونه لطفا راهنماییم کنید
ممنون
نسخه رسمی و کرک نشده نصب کن درست میشه..البته من خودم از همین نسخه ها استفاده میکنم..:46:نقل قول:
تو سیستم هم فقط درایو E رو نشون میده..اصل کاری C:/Private ...:20:
فریمور گوشیت چنده؟ آپدیت نکردی؟ نسخه 2.03 رو تست کردی؟نقل قول:
آخرین فریمور هستش nokia n86 v11.043نقل قول:
HelloOX2.v2.03نقل قول:
امتحان کن ببین چی میشـــــه :20:
ممنون. یعنی مشکل واسه اینه که کرک شده؟ خب کرک نشده که باز مشکلات خودش رو داره.نقل قول:
آخه تو پرایوت E عکسهای خصوصی ریختم نمیخوام از کامپوتر دیده بشه.
آخرین فریمور ان 86 20 هست ! که فعلا" هک نمیشه !نقل قول:
آخرین فریمور هستش nokia n86 v11.043
خب پس غمت چیه؟:31: بزار همون جوری باشه..مگه چی میشه؟ اگه نگرانی برا X-Plore پسورد بزار!نقل قول:
سلام...
گوشی من 5800 هست... میخواستم بپرسم گوشیمو با همون روشی که شما توی پست اول گفتین باید هک کنم؟ اگه نه لطفا لینکشو بدین چون واقعا سردرگم شدم و نمیدونم چه روشی برای هک این گوشی ازهمه بهتره. ممنون.
دوست عزیز برنامه HelloOx رو دانلود کن بعد با همون Cer & Key که داری اونو ساین کن (با برنامه SignSiS ) و تو گوشیـــت نصبش کن بعد (ارور یا خطا) اگه داد بیا اینجا بـــگو تا منو دوستان راهنمایت کنیم :40:نقل قول:
ببخشید من خیلی آماتور تشریف دارم و تا حالا این کارو انجام ندادم.نقل قول:
برنامه Hellocix را دانلود کردم و ریختم توی فولدر Program درایو E گوشیم.
فایل Cer & Key را هم تقاضا دادم و الان دریافتش کردم از خود این سایت..
اگه لطفا کنید و بگید دقیقا باید چه کار کنم خیلی خیلی ازتون ممنون میشم.
در ضمن خواستم Hellocix را نصب کنم که پیغام خطا داد: Certificate erro...
ممنون.
شما باید با برنامه SignSiS اون فایل HelloOX رو ساین میکردید...نقل قول:
من این کارو برات انجام دادم..!
سلام...نقل قول:
خیلی از لطفتون ممنونم که قبول زحمت کردین.
برنامه رو نصب کردم... کار دیگه ای لازمه که انجام بدم؟؟؟
اون فایل Cer&Key که گرفتم به دردم نمیخوره دیگه؟؟؟ مگه مال هر گوشی مختص خودش نیست و شما نباید Cer&Key مختص گوشی من برنامه Helloox را ساین میکردین؟
چرا . مختص هر گوشی هست ! ولی ایشون برای شما رو از تاپیکش پیدا کرد و ساین کرده !نقل قول:
سلام...
خیلی از لطفتون ممنونم که قبول زحمت کردین.
برنامه رو نصب کردم... کار دیگه ای لازمه که انجام بدم؟؟؟
اون فایل Cer&Key که گرفتم به دردم نمیخوره دیگه؟؟؟ مگه مال هر گوشی مختص خودش نیست و شما نباید Cer&Key مختص گوشی من برنامه Helloox را ساین میکردین؟
من ساین هم کردم ولی باز ارور میده !
اینم لینک certificate :
کد:http://forum.p30world.com/attachment.php?attachmentid=27173&d=1255177301
گوشیت چیه؟ با چه برنامه ای ساین کردی؟ تاریخ گوشیت درسته؟نقل قول:
5800
با همون برنامه که مغرفی کردی
فکر کنم مشکل از تاریخه ... باید رو چه زمانی تنظیم باشه ؟
/
رو 2000 گذاشتم نشد و رو 1980 هم باز نشد
بزار رو این:نقل قول:
11/10/2009