من چند روزی که لب تاپ acer 5755Gبا این مشخصات گرفتم intel core i5-2430M 2.4ghz
یه 20 دقیقه ربع بازی می کنم دمای cpu به 65 رسید می خواستم بدونم حداکثر دمای این cpu چقدر؟و اگه بیشتر بازی کنم آسیب نمی بینه
گرافیکم 2g 540
من چند روزی که لب تاپ acer 5755Gبا این مشخصات گرفتم intel core i5-2430M 2.4ghz
یه 20 دقیقه ربع بازی می کنم دمای cpu به 65 رسید می خواستم بدونم حداکثر دمای این cpu چقدر؟و اگه بیشتر بازی کنم آسیب نمی بینه
گرافیکم 2g 540
دوست عزیز چقدر گرفتید؟نقل قول:
65 واسه بازی که زیاد نیس ... 5755 من اگه چندتا برنامه رو اجرا کنم دماش به این مقدار میرسه ...اگه بازی کنم که میره بالای 80 درجه ! تازه گرافیکم 1 گیگ هستنقل قول:
اگه بقیه هم بگن بد نیست
دمای65 خوبه . تا 95 هم جا د اره .i7 دارم موقع بازی به 85 میرسه.خیالت راحتنقل قول:
ممنون داش نمیدونی چه جوری باتریشو در میارن چون هرچی سعی می کنم نمیتونم گیر کردم توش:31:نقل قول:
بعدش کول پد چی پیشنهاد می کنی ؟
باتری این مدل نمیدونم اما معمولا دوتا دکمه داره که رنگی هم هست ( رو یا زیر) با ازاد کردن اونا باتری در میادنقل قول:
در مورد کول پد خودم deep cool n8 دارم راضیم با توجه به بودجه: deep cool - cooler master مارک های خوبین
فقط هر مدلی میگری حتما دو فن(14 سانتی) یا بیشتر داشته باشه(کمتر از 14 سانتی - 3تا به بالا) پلاستیک هم نباشه بهتره.هابusb هم داشته باشه - برقش هم usb باشه - کلید روشن خاموش هم داشته باشه
(.... داشته باشه.......:31:)
نظرتون راجع به ایسر مدل 4752 چیه؟برای بازی میخوام.فردا میخام بگیرم لطفا جواب بدید.در مقابل dell 5110 , hp 1250
برای بازی تا 950 چیبگیرم؟4752 بهتره یا 5750 با 1میلیون و 30 تومن؟گرافیک برام خیلی مهمه؟
با وضع بازار با این بودجه i5 گیرت نمیاد تو i3 ها بین این دو مدل ایسر: 4752 گرافیک قدرتمندی نداره(520) اما اگه 5750 با گرافیک 540 گیر بیاری خیلی بهتره(با این بودجه که گیرم میاد) اگرچه الان 540 تو گرافیک تقریبا یه حداقله.550 و 555 مخصوصا 555 خیلی بهترن اما دل 5110 و 5010 کلا جزو مدل های پرفروش دل به حساب میان اما کیفیت خوبی ندارن و تو بازار تا دلت بخاد عیب و ایراد دارش هست.ارزش خرید نداره. با بودجه شما بهترین انتخاب همین ایسره.5750 از 1250 هم بهتره.نقل قول:
سلام
گرافیک 5742G-I واسه بازی چه طوره!؟
540جی فورس
گرافیک رده متوسط، برا بازی هم فعلا کارت خوبیه و جوابگو.اکثر بازی ها رو هم با جزئیات بالا میتونه اجرا کنه و مشکلی نداره(البته فعلا)اما برا بازی الان با مدلهای دیگه مثل 550 و 555 یه حداقل حساب میشه اگرچه با 550 اختلاف چندانی نداره و تقریبا مثل هم هستن 550 کمی بالاتر.در کل خوبهنقل قول:
سلام
از دوستانی که Acer 5755G با این مشخصات دارند : Core i5 2430 - 4GB DDR3 1333 - GT540M 2GB میخواستم بپرسم از لپ تاپشون راضی هستند ؟ کیبرد فارسی داره ؟
و اینکه اگر نکته منفی خاصی رو میدونن ، لطفا اعلام کنن ، چون برام خیلی مهمه..ممنون.
با خیال راحت برو بخرنقل قول:
بله فارسی داره
اگر کار گرافیکی میخوای بکنی باید 540 بگیری
برای خودم نمی خواهم..
برای یکی از آشناهامون هست..
ASUS یه سری ویژگی هایی داره (نرم افزارهای کاربردی روش) که آدم رو وسوسه میکنه..
مثلا وقتی ویندوز جدید نصب میکنی ، CD درایور ها رو قرار میدی و خودشون به صورت اتوماتیک نصب میشوند و بعد کامپیوتر حاضر و آماده در خدمت شماست..
تاچ پد خاص ، واسط کاربری جالب..
ACER چطوره ؟
سلام به دوستان عزيز
ميخواستم بدونم لپ تاپ ايسرمدل7750G چجور لپ تاپي هست معايب ومزاياش رو ذكركنيد باتشكر
.نقل قول:
.
معمولا نیازی به دیسک ندارید
شما ویندوز روکه ریکاوری کنید تمام درایور ها و مرورگر (بعضی سری ها ) و سایر نرم افزار های راه انداز و درایور ها رو خودشون نصب میکنن
دوستان این کارت گرافیک 540m که تو مدل های 5750 هستش قدرتش چطوره؟خوبه؟
سلامنقل قول:
گرافیک قدرتمندیه ، و بیشتر بازی هارو میکشه ، ولی بازی های جدید رو باید تو حالت متوسط بازی کنی .
اگر به صورت حرفه ای بازی میکنی ، بهتره لپ تاپی با گرافیک 550 و یا 6770 بخری .
اینم بنچمارکش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از ایسر 5760 چه خبر
سلام
از کجا بفهمم که لپ تاپ ایسر از اون ریفورب ها یا تعمیری ها نیست یا سفارش کجاست و ... ؟؟؟
سلام دوستان
من یه Acer 5755 G Core i5 دارم خواستم بپرسم که پورت ساتا داره؟ هرچی دورش رو نگا میکنم نداره گفتم شاید داخل لپتاپ باشه
خیلی واسم مهمه
سلامنقل قول:
نگرد نداره .
فی Acer 5755 G Core i5 الان چقدره؟
اگه بخوام یه Dvd r رو با کابل ساتا بش وصل کنم چیکار کنم؟نقل قول:
من خودم از کابل USB To IDE/SATA استفاده میکنم .نقل قول:
اینم عکسهاش :
و
موفق باشید .
ببخشید اینکه usb به sata است . بعد چند قیمته؟ . من میخوام DVD Rom اکس باکسم رو بهش وصل کنم میخواستم بدونم میشه با این وصلش کرد؟نقل قول:
سلام ایسر با کدوم گارانتی بگیرم بهتره.
اینجا کسی 5760 داره؟ لپ تاپ خوبیه؟
چه فرقی بین aspire 5760 و travel mate 5760هست وکدومش بهتره؟؟
پست حذف شد.
سلام دوستان فرق 520 با 540 تو بازی ها چقدره.
درضمن می خوام یه لپ تاپ بگیرم 5750g رو که گرافیک 540 داره بگیرم یا 5755g راستش من از شکل 5750 خوشم اومد ولی از نظر کیفیت کدوم بهتره.
از زمین تا آسمون 540 صد برابر 520 قویتره فقط 540 رو بگیر نه 520 که بدرد نمیخوره
5750 با 5755 تفاوتی ندارند یک قابلیت 55 داره که این نداره(حالا یادم نیست چی بود) ولی در عوضش 5750 بدنه زد خش داره که اون نداره و این مزیتش بیشتره
پیشنهاد من اینه که رنگ آبیش رو بخر \5750جی) که یک وین ارجینال 7 روش هست که خیلی خوبه
سلام/من تازه دیروز این مدلو خریدم 1270 کفنقل قول:
زیر 1300 پیدا نمیکنی/اگه از تهرانی بگو بت ادرس بدم
ایسر رو هم الماس گارانتی میکنه و هم سازگار ارقام که سازگار بهترهنقل قول:
travel mate 5760
intel core i5 2430 m 2.4
=========
aspire 5760
intel core i5 2410 m 2.3
با سلام به همه
من تازه عضو سایت شدم و یه سوال داشتم acer ساخت کدوم کشوره ؟ و 5750g با cpu core i5 و گرافیک 630 gt بهتره یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با cpu core i7 و گرافیک gt 420
کسی نیست جواب بده ؟؟
سلام/دیگه اکثر لبتاب هارو چین میزنه،ولی در اصل ایسر برا آمریکاستنقل قول:
5750 از لحاظ گرافیک از f3085 قویتره ولی در مورد سی پیو و حجم هارد پایین تر هستش
سلام
یکی از دوستان لبتاپ 5670 خودش رو بهم داد و گفت واسم روش ویندوز 7 نصب کن . من توی سایت ایسر رفتم و دیدم
واسه این مدل درایورهای ویندوز 7 وجود نداره (فقط XP و Vista داره) . دوستان اگه راهنمایی کنند که راهی برای نصب
ویندوز 7 توی این مدل وجود داره یا نه ، ممنون میشم .
با سپاس
سلام دوست عزیز/شما نمیتونی برا این مدل ویندوز هفت بریزی/چون رمش 1 گیگ هستش و خود ویندوز 1 گیگ رم میخاد و کل رمت خورده میشه و حافظه ای برای انجام کارای دیگه ندارینقل قول:
ببین دوسته عزیز وقتی درایوری براش وجود نداره پس توصیه نمیشه شما این کارو انجام بدید
ولی در کل میتونید ویندوز 7 نصب کنید و درایور های قطعات رو با استفاده از برنامه test drive geniune نصب کنید
ولی برای utility های خود سیستم ممکنه همون درایور ویستا بهش بخوره ممکنه هم نخوره که در اون صورت شما باید سیستم ر بازیابی کنید به همون ویستا
نقل قول:ممنون از راهنمايي شما دوستان عزيز .نقل قول:
پس بهتره فعلا" دوستم از قيد ويندوز 7 صرف نظر كنه . اگه خيلي هم خواهان كار با ويندوز 7 هستش ، بهتره بره
يك لبتاپ جديد بگيره كه هم رم بالايي داشته باشه و هم درگير ناهماهنگي درايوها با ويندوز 7 نشه . مرسي
رفتم يه جايي مشخصات 5750g رو اينجوري بهم گفت:
core i7
ram 8b
hard 1T
graphic 2GB
ممنون ميشم مشخصات كامل و دقيقش رو لطف كنين. هرچي گشتم نتونستم پيدا كنم. مشخصاتشو ميخوام. توضيح و اينا لازم نيست. فقط يه لينك از مشخصات كاملش اگه لطف كنين ممنون ميشم
همه این مشخصات درسته جز هاردش که 750 گیگ هستنقل قول: