آخه من چند روزه خونه نیستم ، اگر هم دانلود کنم نمی تونم بریزم تو گشوی امتحان کنم ... ولی سعی می کنم هر چه سریعتر اینکار انجام بشه .
آخه من چند روزه خونه نیستم ، اگر هم دانلود کنم نمی تونم بریزم تو گشوی امتحان کنم ... ولی سعی می کنم هر چه سریعتر اینکار انجام بشه .
عزیز سرعت پردازنده ی این گوشی معلوم نیست، گوشی های حرفه ای فقط پردازندشون معلومه.نقل قول:
سلام، سرعت پرازنده ی گوشی چقدر هست؟
این یست جناب kalepook هستش :نقل قول:
مموری که من دیدم همین بودش . با این تفاوت که 8 گیگ بود . کاورش بجای این تیکه های بنفش ، فکر کنم طلایی بودش و همین کلاس 4 بودش .کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3772480&postcount=579
همونطور که kalepook عزیز گفت میکرو اس دی توشیبا کلاس 4 بالاتر اصلا نداره . یه هولوگرام گارانتی هم چسبونده بودن روش .
فعلا که با مال خودش سر میکنم تا بعد که حتما یه حلزونی بگیرم که فکر کنم باید برم سراغ دسته 2 رنیور یا ویوتی چون تو کل علاالدین فابریک دسته اولش رو کسی نداشت . فقط اگه تونستین راهنمایی کنید از کجا گیرش بیارم .نقل قول:
2. منظورتون اینه که هندزفری بخرید یا نه؟ اگه این باشه به نظرم فعلا با هندزفری خودش کار کنید شاید مشکلی نداشتید باهاش (چون من که مشکلی نداشتم) بعدا اگر خواستید یه دونه دیگه بخرید.
:13:درسته قهوه ای هستش .درست توجه نکرده بودم تالا . ولی بازم فکر کنم این بهتر باشه . آخه مشکیش ساده و سنگین هستش . کسی ندونه فکر میکنه آدم حسابییم :31: ولی قهوه ای دور قرمزش بیشتر جوانانه هست :40:نقل قول:
من رنگ سیاه رو دوست دارم (جسارته ولی اون سیاه دور قرمز که میگید قهوه ای دور قرمز هست. اینو میگم تا موقع خرید اشتباه نکنید و بعد از رنگش خوشتون نیاد، من خودم وقتی خریدم رو باکسش نوشته بود VANDYKE BROWN که همون قهوه ای دور قرمز هست، ولی من سیاه سیاه رو دوست داشتم به یارو هم گفتم میگفت نه سیاهه!!! دیگه گفتم بیخیال و باز کردم دیدم قهوه ایه! :دی دیگه بعدش هیچی نگفتم.)
ممنون
من همین قهوه ای با نوار قرمز رو دارم ، خلی خوشگل تر از عکسش هست .
الان بالاخره برگشتم خونه ... دارم دانلود می کنم نقشه رو .
دوستان ، نقشه رو دانلودیدم و ریزیدم تو موبایل ، تو موبایل سه تا فایل بود دو تا زیپ ، یکی هم جار ... اون جار محترم رو کلیک کردم روش ، حدود 20 ثانیه ای طول کشید تا پنجره نصب شدن بیاد بالا ... ولی بعدش عین باقلوا و بدون ثانیه ای مکث نصب شد ... در واقع فکر می کنم هر چه فایل حجیم تر باشه ، بعد از کلیک کردن باید بیشتر نصب کنی وگرنه زمانی که طول کشید نصب بشه با یه فایل 20 کیلوبایتی فرقی نداشت ... در واقع من اصلا progress bar نمی بینم . نمی دونم کی دقیقا نصب می کنه :دي
من چند تا yes و No میزنم و محل نصب رو انتخاب می کنم و خودش نصب می شود . اجرا هم کرد ، فایلش هم توی گوشی 7400 کیلوبایت بود که بیش از 7 مگ میشه ... پس به نظر من که محدودیت نداره .
احتمالا همون محدودیت کلی هست ولی هر چی گشتم سندی برای این موضوع پیدا نکردم ... ولی احتمالا همین هست .
خواهشا یه چند تا عکس ازکیف گوشی بذارین باتشکر
just as roma
ممنون کوروش جان . خیلی لطف کردی . اگه تونستی ازش چنتا عکس بگیری که دیگه آخرشی .
مرسی داداش
سلام دوستان
این گوشی کیبرد فارسی Qwerty داره؟
بله داره...توی بخش SMS...گوشی را بچرخونید...کیبوردش کامل میشه...نقل قول:
دارم برا کلوچه داری حاضر میشم . چنتا سئوال شاید بیربط .
1- چه فرمتی هست که حجم کم رو با کیفیت خوب بمون بده مثل divx مثلا که البته کوکی بتونه یخشش کنه . در مورد avi من درست متوجه نشدم یعنی اگه سایزش رو 240 در 400 کنیم avi رو درست یخش میکنه .
2- یه برنامه کانورتور معرفی کنید لطفا که بتونه فرمت dat و flv رو به اون فرمتی که بالا ییشنهاد میکنین تبدیل کنه ؟
ممنون
بچه ها اینقدر برای کلاس مموریتون وقت تلف نکنید.هرچی اومد دستتون بخرید و دنبال سرعت بهتر و گرونتر نباشید.
بیشترین write گوشی موقع فیلم برداریش هست که این گوشی با رزولیشن کم و فریم ریت بسیار بسیار کمی فیلم برداری میکنه که هیچ وقت به 4 مگابایت بر ثانیه نمیرسه.
این توجه به کلاس مموری به درد گوشی هایی مثل Ominia HD میخوره که هر ثانیه ضبطش کلی حجم داره.
ولی توی زیر و رو کردن فایل ها (مخصوصا قسمت موزیک) تاثیر زیادی داره.
فکر کنم کوکی فقط 3GP و MP4 پخش میکنه ولی استار از کدک های H.263/H.264 هم پشتیبانی میکنه (یک تفاوت مهم)نقل قول:
برای تبدیل به فرمت های بالا از Total Video Converter استفاده کنید
منتها فرمت mp4 باید سایز اندازه صفحه باشه ... مثلا من یه فایل mp4 از اهنگ های آوریل بود که حدود 25 مگ بود ، واسه همین ارر داد ، باید اندازه اش رو 240×400 بکنی فکر کنم.
بچه ها سلام ، سلام بچه ها !
آخر تصمیمو گرفتم ، گور پدر استار و نوکیا ، همین کوکی رو می خرم
فقط یه سئوال :
ال سی دیش جزو گارانتیش می شه ؟
منظورم اینه که اگه تاچش بعد یه مدت کار نکرد ، چه خاکی تو سرمون بریزیم ؟؟
.
آفای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که به سئوال من ( واقعا گالریش درهمه ؟ توضیح بدین ) این جوابو داده بودن : بله گالريش درهمه به اين صورت كه فايلها رو به ترتيب تاريخي كه وارد گوشي شدن نشون ميده و اينجوري نيست كه فيلم و عكس رو جدا نشون بده.
براي حل مشكل ميتوني به جاي استفاده از گالري، از بخشهاي جدا براي رم، عكسها و ويديو استفاده كني
یعنی از طریق کامپیوتر و درایو مربوطهبه رم پوشه های جدا و با نام ایجاد کنم ؟ این امکان وچود داره ؟
لطفا بیشتر توضیح
.
.
.
احتمالا تا 48 ساعت آینده می خرمش ...
.
در حال حاضر مناسب ترین قیمت که لوازم جانبیشم همراه باشه (مثل کارت حافظه ) ، چنده ؟
تا 165 با گارانتی هست (پایین تر هم شاید باشه) و رم 4 گیگ کلاس 4 قیمتش حدود 11 هست و 8 گیگ کلاس 6 هم حدود 22.نقل قول:
در حال حاضر مناسب ترین قیمت که لوازم جانبیشم همراه باشه (مثل کارت حافظه ) ، چنده ؟
پایین ترین قیمتی که بچه ها واسه خرید گرفته بودن با گارانتی اصلیش پارس کامتل ( که خدماتشون مفتم نمی ارزه ) 155 بوده
شما ميتونيد در رم گوشي هر فايل يا هر پوشه اي رو در محل مورد نظرتون كپي كنيد. مثلا تو بخش عكسها پوشه هايي مخصوص درست كنيد و فايلهايي در اونها كپي كنيد. حالا وقتي با file manager گوشي اون پوشه ها رو ميبينيد همونطوري هستند كه تو كامپيوتر درست كرديد يعني ديگه مثل گالري درهم نميبينيدنقل قول:
دوستان دیروز حالت Mass storage رو امتحان کردم ... در واقع بعد از اینکار نمی دونم فایده pc suit چیه ... چون سرعت این روش دومی خیلی بیشتر هست . منتها هنوز باید یه کم روش کار بکنم ... خیلی چیز ها رو یاد ندارم .
من که تو گالریش نمی رم ... میرم تو my image و my video ... به نظر من که اصلا مشکلی نیست ... همه چیز واسه خودش بخش جداگانه داره منتها عکس و فیلم با هم دیگه در بخش گالری هم هستند که نمی دونم فایده این بخش چیه .
وقتي تو حالت Mass Storage ميريد گوشي ميشه مثل يه كول ديسك كه ميتونيد مثل يك درايو توش فايل كپي و ... بكنيد. ولي وقتي تو مد PC Suite هستيد ميتونيد گوشي رو با كامپيوتر سينك كنيد و ...نقل قول:
جواب این سئوالمو کسی نداد !
ال سی دیش جزو گارانتیش می شه ؟
منظورم اینه که اگه تاچش بعد یه مدت کار نکرد ، چه خاکی تو سرمون بریزیم ؟؟
.
.
لطفا جواب بدین
سلام :10:.
در مورد قیمت باید بگم که یایین ترین قیمت همونطور که یکی از دوستان گفتن 155 بودش با گارانتی اصل (قیمت برا ینجشنبه هفته ییش هست) .یعنی یه چیزی تو مایه های مفت دیگه :46:.
خودت این قیمت گیر میاری ولی الان آدرس مغازه ای که 155 میداد رو برات یخ کنم :10:.
یه زحمتیم برات داشتم :11: . لطف کن برا خرید گوشی که میری یه سر به طبقه ی زیر همکف یزن (فروشگاه اصل asl ) و ببین که هندزفری 2 تیکه ی لوله ای (حلزونی) ویوتی یا رنیور را داره و قیمت چند ؟ و همچنین تبدیل جک 3.5 گوشی های ال جی ؟:11::11:
در مورد اینکه lcd شامل گارانتی میشه یا نه . اول باید ببینیم چرا lcd داغان شده . اگه مثلا از دستت افتاده باشه که خب جواب معلومه ; عمرا :41:. ولی اگه بعد یه مدت خودش ازکار بیفته! که بعیده و من چیزی ازش نشنیدم تالا ، با تفاسیری که دوستان تو تاییک گارانتی کامتل گفتن یه کاری بات بکنن که خودت یشیمون شی :21:
ولی چشاتو ببند و برو گوشی رو بخر . همچین مواردی احتمالش 1 در میلیارده :18: ایشالا مبارکت باشه :46::40:
و یک سئوال . اگه تو مموری خودمون فولدر درست کنیم و بصورت جدا آهنگ ، فیلم و ... بریزیم ، طریقه ی نمایش اونا چطوره ؟ مثل گالری خود گوشی با انیمیشن ، بصورت Thumbnail و خوشگل موشگل نشون میده یا نه ، فقط متن رو نشون میده ؟؟
:46:
نمی دونم ... میرم بخونم دفترچه اش رو ... سعی می کنم تا فردا بهتون خبرش رو بدم.
الان امتحان می کنم بهت خبر میدمنقل قول:
و یک سئوال . اگه تو مموری خودمون فولدر درست کنیم و بصورت جدا آهنگ ، فیلم و ... بریزیم ، طریقه ی نمایش اونا چطوره ؟ مثل گالری خود گوشی با انیمیشن ، بصورت Thumbnail و خوشگل موشگل نشون میده یا نه ، فقط متن رو نشون میده ؟؟
خوب ، توی بخش گالری ( یعنی تصاویر به همراه ویدئو ها ) ، شما میتونید به دو صورتthumbnail و one by one view ببنینید .
این حالت thumbnail هست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالت one by one هم اسکرول بارش شبیه همینه ، بالای صفحه هست ، ولی به جای چندین عکس ، فقط یه عکس هست و با حرکت دادن اسکرول بار و یا کشیدن روی صفحه بین عکس ها سوییچ میشه ، ایبن سوییچ هم اینجوری نیست که یهویی عکس عوض بشه ، انگار این عکس ها رو کنار هم قرار دادن و شما صفحه رو به چپ و راست می برید مثلا می تونید نصف یک عکس و نصف عکس دیگر رو ببنید. متوجه شدی ؟
توی بخش my image هم ، به دو صورت Grid view و list view هست فکر کنم.
این حالت Grid View هست :
و حالت list view هم که از اسمش مشخصه ... یک لیست از تصاویر به همراه اسمشون و یک آیکون خیلی کویچ هم کنارشون هست که تصویر رو در مقیاس خیلی کوچک در سمت چپ نام فایل ها نشون میده .
یک حالت slide show هم داره که فکر کنم می تونید با موزیک همراهش بکنید و بصورت slide show ببینید تصاویر رو .
بخش موسیقی هم که به صورت لیست هست و اگه روی یه فایل کلیک کنید به این شکل نمایش داده میشه :
و بین آهنگ ها هم سوییچ می کنید و می تونید بهشون نمره هم بدید و توی پلی لیست Top rated این آهنگ ها میاد ...
کلیه موارد فوق که گفتم در ولدر های جداگانه هم هست ، یعنی اگه چند فایل رو داخل یه فولدر بریزید هم به این شکل میشه دیدشون .
2 تا نکته :
1. توی گالری نمی تونید فولدر درست بکنید یا اینکه حداقل توسط گوشی نمیشه .
2. توی بخش my videos فقط به صورت لیست میشه دید .
ااااووووووووووووووفففففف.: 18: سرعت در حد دوکاتی 1098 :40::27:
مرسی داداش از جواب سریع و البته کاملت .
:10:
:45::45::45:
ای بابا ما داریم از بی کلوچگی می میرم شما ها دارید باهاش خوش میگذرونید! :دی :دی البته شوخی کردما فقط محض خنده بود ولی خداییش آدم چقدر می سوزه ها! :دی
انشالله شما کوکی دارها با کوکیتون 100 سال عمر کنید! :11:
خوبه الجیه به این راحتی ها خز نمیشه! :دی من که تو قمم تنها کسی هستم که کوکی دارم!!!! (یا به عبارتی داشتم) :دی ولی باور کنید به هرکی نشون می دادم میگفتم 170 خریدم اینجوری میشد: :18::18::18:نقل قول:
در مورد قیمت باید بگم که یایین ترین قیمت همونطور که یکی از دوستان گفتن 155 بودش با گارانتی اصل (قیمت برا ینجشنبه هفته ییش هست) .یعنی یه چیزی تو مایه های مفت دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
پی نوشت: بریم دوباره ریویوی کوکی تو جی اس ام رو نیگاه کنیم به یاد گذشته! :دی
راستی بروبچ کوکی دار تو قسمت بازی ها یه نیگاه بکنن ببین بازی Pipe رو دارن (عکسشم این پایینه) آخه تو کوکی من نداشت منم خیلی دنبالش بودم!
جزو بازی های اصلی نیست...حتما یارو جدا ریخته...نقل قول:
سلام به همه
آقا تا حالا كسي از عوض كردن تم كوكي چيزي شنيده اگه سيستمش مثل ويوتي باشه ميشه تمهاي اونو براي اين گذاشت؟
راستي در مورد بازيهاي حسگر حركتي بهيد به كجا براي دانلود مراجعه كرد؟
ممنون از همه
سلام عزیزان
با توجه به اینکه بنده در قبایل آدم خوار آمارون زندگی میکنم و از هر گونه تمدن بشری دور هستم کوکی ندیدم.(اینجا همه عشق نوکیا و سونی اریکسون هستن حتی نمی دونن ال جی گوشی میزنه یا نه!!!)
میخواستم اطلاعاتی در مورد کیفیت Music Player کوکی کسب کنم.کیفیت پخش ام پی تری با هد فون چطوره؟(منظورم فقط بلندی صدا نیست بلکه بیس شفافیت صدا و... )میشه روی کوکی به عنوان یه ام پی تری پلیر قوی حساب کرد؟کیفیتش نسبت به SE w950 چطوره؟بهتره یا بد تره؟ کیفیت موزیک از طریق هدفونش خیلی مهمه!!!بیسش چطوره؟:8:
و یه سوال دیگه!!!این گوشی در ولایات شما خز نشده؟؟؟آیا این گوشی مثل 5800 خز میشه؟
قیمت روزشو هم اگه لطف کنید ممنون میشم.
با تشکر
یه آدم خوار!!!
نقل قول:
حتما سر می زنم ، فعلا که یکم خوردم به بی پولی ، صاب کارم حقوقمو نداد !!!!!
ولی سعی می کنم پولشو جور کنم ، واستم سئوال
.
.
خبرشو می دم
.
خوش بگزره به همگی ، فعلا ( راستی دیروز آرسنالم 3-1 برد :31: )
سلام.نقل قول:
سلام عزیزان
با توجه به اینکه بنده در قبایل آدم خوار آمارون زندگی میکنم و از هر گونه تمدن بشری دور هستم کوکی ندیدم.(اینجا همه عشق نوکیا و سونی اریکسون هستن حتی نمی دونن ال جی گوشی میزنه یا نه!!!)
میخواستم اطلاعاتی در مورد کیفیت Music Player کوکی کسب کنم.کیفیت پخش ام پی تری با هد فون چطوره؟(منظورم فقط بلندی صدا نیست بلکه بیس شفافیت صدا و... )میشه روی کوکی به عنوان یه ام پی تری پلیر قوی حساب کرد؟کیفیتش نسبت به SE w950 چطوره؟بهتره یا بد تره؟ کیفیت موزیک از طریق هدفونش خیلی مهمه!!!بیسش چطوره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و یه سوال دیگه!!!این گوشی در ولایات شما خز نشده؟؟؟آیا این گوشی مثل 5800 خز میشه؟
قیمت روزشو هم اگه لطف کنید ممنون میشم.
با تشکر
یه آدم خوار!!!
به نظر من که توی موزیک خیلی عالیه (نمی تونم مقایسه کنم چون w950 نداشتم) ولی از لحاظ خودم (بعنی برای من) خیلی خوب بود. با کیفیت صداش تو هدفون حال میکردم. حالا فنی تر بخواید بدونید باید بروبچ زحمتشو بکشن. جی اس ام آرینا هم بهش رتبه عالی داده.
این گوشی خز نشده و نمی شه!!! خوبیش اینه که الجیه و به این راحتی ها خز نمی شه.
قیمت روز 155 تومان ناقابل!
درکت میکنم رفیق! :دی منم همین یه عامل باعث شد 5-6 ماه برای خرید کوکی صبر کنم! مواظب باش ها پولتو طلب نکن نزار بمونه!نقل قول:
حتما سر می زنم ، فعلا که یکم خوردم به بی پولی ، صاب کارم حقوقمو نداد !!!!!
تو ریویو جی اس ام بودها! جی اس ام هیچ موقع خودش بازی نمی ریزه! توی قسمت برنامه ها و بازی های ریویو بری میبینی.نقل قول:
جزو بازی های اصلی نیست...حتما یارو جدا ریخته...
سلامنقل قول:
من بيشتر از يك سال W950 داشتم و ميتونم اين اطمينان رو بدم كه لذت كار و موسيقي با اين گوشي يه چيز ديگه بود. كوكي به پاي اون نميرسه مخصوصا از نظر داشتن پخش كننده واكمن، ولي كيفيتش در مقايسه با اون طوري هست كه راضي كننده باشه فقط بايد با هدفوناش كه تو گوش جا نميشه كنار بياي :31:
ببینید سری Express Music Nokia و W SE گوشی های موزیکال هستن.یعنی این گوشیها هنرشون پخش موسیقیه!!!
بعضی گوشیهای دیگه هنرشون تو دوربینشونه!!!!
هنر کوکی چیه؟میشه گفت یه گوشی موزیکال خوبه؟
قابل توجه همه ی بچه ها و از جمله همین دوست عزیزموننقل قول:
پارس کامتل خودش شروع کرده به فروش لوازم جانبی
هندزفزی ویوتی کامل رو میده 8500 ،که فک کنم قیمت خوبی باشه
حداقل آدم خیالش راحته جنسش تقلبی نیست
میتونیم از این به بعد لوازم جانبی رو از همون جا بخریم :27:
این بازی در بعضی از کوکی ها هست و در بعضی دیگه نیست . فکر کنم کلا تو کوکی های داخل ایران نیست ، ولی جزو بازی هایی هست که روی خود گوشی باید باشه .
در مورد هدست ، من یه چیزی به نظرم رسید ولی مطمئن نیستم ، احساس میکنم در حالتی که صدای آهنگ کم هست ، یه جوری هست که انگار صدا از فاصله دور میاد و عمق نداره ، چطور بپم ، یعنی حال نمیده ، ولی وقتثی صدا از یه حدی بیشتر میشه خیلی خوب میشه و قشنگ تو مخ آدم میاد .
یعنی اینکه موقعی که صدای کم باشه ، آدم احساس نمی کنه که صداش از تو هدست میاد ، عین این میمونه که از اسپیکر میاد و اسپیکر هم از شما فاصله داره ... ولی یه خرده که بلند تر میشه آدم دقیقا احساس می کنه که منبع صدا توی گوشش هست .
: دینقل قول:
در مورد هدست ، من یه چیزی به نظرم رسید ولی مطمئن نیستم ، احساس میکنم در حالتی که صدای آهنگ کم هست ، یه جوری هست که انگار صدا از فاصله دور میاد و عمق نداره ، چطور بپم ، یعنی حال نمیده ، ولی وقتثی صدا از یه حدی بیشتر میشه خیلی خوب میشه و قشنگ تو مخ آدم میاد .
یعنی اینکه موقعی که صدای کم باشه ، آدم احساس نمی کنه که صداش از تو هدست میاد ، عین این میمونه که از اسپیکر میاد و اسپیکر هم از شما فاصله داره ... ولی یه خرده که بلند تر میشه آدم دقیقا احساس می کنه که منبع صدا توی گوشش هست .
کوکیت دالبی داره!: ))
اون بازی هم در یه سری فرویمور ها هستش که فکر کنم قرار دادین!